ben de batman'da maske takıyom
tuhaf tuhaf bakıyorlar
jel ve maske sıkıntısı da yok burada.eczaneden almaya gititk bedava verdiler bir kutu.rağbet yok demek ki
ben giderim canlar.on hazırlıklar.bir de başım ağrıyor.öptüm sizi.şimdiden iyi bayramlar
nurdan msnde yazmıssın gecen donemedim emrahla konusuodum kameradan eceyi gosteriodum kusura bakma ne olur.. kocam beni cok ozlemis cok sevio sacında yaralar cıkmıs sıkıntıdan bide midesine agrılar giriomöus bide kabuslar goruomus cok sıkılmıs neyseki haftaya ctesi kavusuos .
evrim duydunmu cok sevio acıların adamı olmus
Evrimin sparta film çekmiş starda oynuyor... kaydirigubbakcemile3
Aaa kızım koca bulmuş haberim yok. Daha çeyizi yok kızımın ama. Ben hemen bir yumak alıp yatak odası takımına başlıyım hemen :1rolleyes:
Kuzy nin yanaklarını bi fırsat bulup ısırmalı..çok masum çocuk..maşallah maşallah
ben giderim canlar.on hazırlıklar.bir de başım ağrıyor.öptüm sizi.şimdiden iyi bayramlar
haydaaa pukett, konusmustuk bu konuyu, sonra yası kucuk kızımı kacırdılar ayagına yatıp baslık parası mı ısteyecen?? ısleme cok dizi.. bak sonumuz nereye gıdıoo..
:
mercimekim kuzum şükür yazışabildik karşılıkllı...
en son hamileliğin son günleridne takipteydik birbirimizi.. ay hatırladıkça fena oluyorum... zor anlardı, ha geldi ha gelecek, ne zaman falan :))
kendi çapımda uydur kaydır çekiyorum işte fırsat oldukça... :hulya:
tinki pinkim, maşallah mehmet akife :) bizimkinin ayısı yok ama o da battaniye yorgan bulursa onları yiyor...
artık dikkat etmek lazım, elleriyle tutup yorganı kafaya çekebilirler...bizimki geçen çekmiş ama yanındaydım... uyku tulumu mu baksam acaba??? güvenli olur sanki..
onemli degil tatlim, tahmin ettim...nurdan msnde yazmıssın gecen donemedim emrahla konusuodum kameradan eceyi gosteriodum kusura bakma ne olur.. kocam beni cok ozlemis cok sevio sacında yaralar cıkmıs sıkıntıdan bide midesine agrılar giriomöus bide kabuslar goruomus cok sıkılmıs neyseki haftaya ctesi kavusuos .
evrim duydunmu cok sevio acıların adamı olmus
allerjik durum olabilir..eceye hırka giydirdigimde hapsuruo yunden huylanıo sanırım banyoya goturuodum pusetiyle hapsuruodu, mutfaga goturuodum hapsuruodu , simdi annem camasırlıga camasır serdi iceri yine hapsurdu acaba bize ozgu alerjik bi durum olabilermi
oglum sozluusnun videosunu izledi bugun bi tek o bikac snde sustu oysa..cık cık ben bile biliyorum yav buse ve teo aşkını... olcek iş mi bu şimdi :))
iyi yolculuklar canim..ben giderim canlar.on hazırlıklar.bir de başım ağrıyor.öptüm sizi.şimdiden iyi bayramlar
mercimekim rotateq 3 rotarix 2 doz diye biliyorum zaten ben de...
teletabisin ama hangisi :))
Gene benim başım hafiften hafiften ağrıyor...
esrako yine geçmişten topla gel topla gel yapıyordur...
mercimekim rüzgarını emziriyordur...
minik kelebekim şevvalin altını açmıştır belki şimdi ...
tazeyi bilemiyorum :) yorum yapmıyciim... :)
jenny bi ce dedi kaçtı zaten...
pukket de uzun saçlarla oturuyordur :)
mucize de kaçıyordur... iyi geceler herkese... :))
ESRAKO ESRAKOO hepinisden once ben bu ballı sirkeyi denedim hatta yazdımda 2gub yaptım 700gr verdim ama o 2gun ece gazlandı ve gundus hiç uyumadı bende bıraktım.. sozde sute yan tesiri olmayan tek sey die duymustum ama oyle bişi yok ecenin kakası bile degişik cıktı ogun. baska emziripte yapan varmı bilmiorum
ama yogurtta ınek sütü var, tattırmamız sakıncalı olmasın kuzum :ecrin_bebek:
kizlar bebeklerin kaucuk emzigi daha cok sevdigini duydum hep.acaba bende edinsem 1adet şevval emermiki.zararli oldugunu okumustum, nuby silikon emzik almistim.fakat benim tatlicadim emzigi emmiyor.tamam emmesin mememde uzun durmasinida gectim ama son 3gündür bas parmagini agzina getirmeyi ögrendi ve parmagini emiyor..önceden yumrugunu emiyordu denk gelirse parmagini emiyodu simdi direk getiriyo agzina.cikarinca ya agliyo uyuyosada uyaniyo.sanirim canli ama bos bi meme buldum die seviniyo cok cok emiyo.
Merhabalar güzel anneler, çok özledim buradaki sohbetleri okumayı. Tüm anne ve bebişler iyidir inşallah.
Kızımın huzursuzluğu halen devam ettiğinden, işe gidemiyorum. Evde bilgisayarı dahi açamıyorum.. Sürekli emmek istiyor, daha doğrusu emmek değilde, uyurken dahi memeyi ağzında tutmak istiyor. Memeyi ağzından çekince yaygarayı basıyor, halbuki ne güzel işe gidişime biraz da olsa alışmıştı, annemin kucağında ya da sallanan beşiğinde uyuyordu. Ama şimdi ne mümkün ! Göğüslerimin uçları harab oldu kızımın emmesinden..
Bir kazak almıştım, defoluymuş, dün yarım saatliğine evden çıkıp onu değiştirmeye gittim, Deva tüm apartmanı eve toplamış.. Hafta başı tekrar işe başlamak zorundayım, nasıl yapacağız, nasıl bir daha düzen tutturacağız bilmiyorum.. :sinifsinif:
bu gün kızımı psikoloğa götürdüm...sorun çok dağınık bir çocuk ve dikkat eksikliği+gevezelik hatsafhadaydı sınıftada çok konuşuyormuş ..epeydir götürmeyi düşünüyordum...taşınma çocuğu baya etkiledi site hayatından apartman hayatına geçti orda baya baya özgürdü bisikletine filan rahatlıkla binebiliyordu +arkadaşalarıda çoktu .park hemen evin karşısındaydı ..taşınınca kökten bir değişiklik yaşadı yavrum ..bisden bu gün böyle...bize bir kitap önerdi dohtur hanım Çocuğunuza Sınır Koyma 15 gün sonrada randevumuz var tekrardan evde yazdığı defterlerini ve resim çizdiği defterlerini istedi..birde iki adet form verdi birsini biz diğerini öğretmeni dolduracakmış...
evet bencede işte bu yüzden çok düşünüyorum ikinci bebiş ne zaman yapılmalı ne güzeli 10 sene sonra diyorum şöyle 4 .sınfıta falan iken..tuğba kaçıncı sınıf?
hanımın çiftliği diye bir dizi varya o şekilde konuşuyorlar canım adana şivesi..
cocukların elini yuzunu yıkıyonusmu sabahları ..yada nası temislionus bi beyin fırtınası estirin bakim
face den goremeyen arkadaslarım ıcın cektım bunu bugun.. bilginize kuzular.
nuriş 15 gün yokum..girebilirsem girerim.ama neva'yı gözümün önünde tutmalıyım irebileceğimi sanmıyorum.gerçi benim kız elini kolunu süper kullanıyor karete falan yapıyor,ters takla falan korur kendini
esrako sendin galiba nubynın emziğini merak eden işte o resimde boynunda asılı duram emzik
kısıma iltifatlara cok tenk yu benden de almıstır elbet dimi :))bizim agustos bebeleri kulliyen yakısıklı ve guzel
elifle kuzeyin kertilmesi dorukla devanın kertilmesi gibi olmus ikizleri kertmissinis kısımmm Allah muhafasa
olabilir tuylere alerjisi vardır belki her tuylu giyside bunu yapıyorsa sende yada ailede varmı alerjik durumlar genetik çunku daha çokeceye hırka giydirdigimde hapsuruo yunden huylanıo sanırım banyoya goturuodum pusetiyle hapsuruodu, mutfaga goturuodum hapsuruodu , simdi annem camasırlıga camasır serdi iceri yine hapsurdu acaba bize ozgu alerjik bi durum olabilermi
tinki pinkim, maşallah mehmet akife :) bizimkinin ayısı yok ama o da battaniye yorgan bulursa onları yiyor...
artık dikkat etmek lazım, elleriyle tutup yorganı kafaya çekebilirler...bizimki geçen çekmiş ama yanındaydım... uyku tulumu mu baksam acaba??? güvenli olur sanki..
bende son zamanlarda onu yorganının altında buluyorum açıkcası korkuyorum bi şey olu mu diye.tulum olabilir güzel bi fikir aslındatinki pinkim, maşallah mehmet akife :) bizimkinin ayısı yok ama o da battaniye yorgan bulursa onları yiyor...
Maşallah çok tatlı canım.öpesi geliyor insanınbu da AYI yemeye çalışan M.akif imiz.
dip not: ayıcık mothercare magazasının soft toy diye adlandırdıgı ve ilk gunden itibaren guvenle oynanabilen tuysuz bir ayıcıkdır[/URL][/IMG]
aslında doktorum bu virüsü kapmasına engel olmayabilir ama yıkıcılığını azaltır demişti ama bilmiyorum tam korur mu korumaz mırota virüsü aşısı (rotarix) olduk geçenlerde 142 TLlik aşıya 150 aldı hastane...
5. ay dolmadan 2. dozu vereceklermiş...
bir arkadaşıma dr. arkadaşı her yıl virüsler değişiyor tam koruma sağlamaz demiş arkadaşım da yaptırmamış rota virüsü aşısını....
canım doğduğundan bu yana bi burun tıkanıklığı var.zamanla geçer yeni doğanlarda olur dedi bi doktor.ben de serum fizyolojik aldım.geceleri zorlanıyor gibime geliyor nefes alırken.umarım iyi gelir.ben günde iki kez veriyordum.o zaman daha çok verebilirim.HELİN burun akıntısı için soru sormuştun...ben serum fizyolojik kullnaıyorum sınırlaması yok onun dr herzamna kullanbilirsin dedi..günde 5-6 kes kullanambilrsin yani...tek şişlerden alıyorum ben 3-4 lira ...5 günü geçmemsi gerek tabi açıldıktan sonra...geçmiş olsun servana...ama sabahları bebğin burnunun tıkalı olması gayet normal bişi sonradan açlıyo zati..bunu dr açıklamaştı bana biz bile sabah kalktığımızda boğazmı temizleriz gece boyu yutkunmadğımızdan sabahları kuruluk olur..haliyle bebklerde burun tıkanıklı normalmiş....
rota virüsü aşısı (rotarix) olduk geçenlerde 142 TLlik aşıya 150 aldı hastane...
5. ay dolmadan 2. dozu vereceklermiş...
bir arkadaşıma dr. arkadaşı her yıl virüsler değişiyor tam koruma sağlamaz demiş arkadaşım da yaptırmamış rota virüsü aşısını....
Bi de o var tabi. Allah korusun tüm bebekleri. Ne hastalıklı bir seneye denk geldik. Bizi bekliyordu herşey bilmem ki.
Gene benim başım hafiften hafiften ağrıyor...
esrako yine geçmişten topla gel topla gel yapıyordur...
mercimekim rüzgarını emziriyordur...
minik kelebekim şevvalin altını açmıştır belki şimdi ...
tazeyi bilemiyorum :) yorum yapmıyciim... :)
jenny bi ce dedi kaçtı zaten...
pukket de uzun saçlarla oturuyordur :)
mucize de kaçıyordur... iyi geceler herkese... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?