2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

jel ve maske sıkıntısı da yok burada.eczaneden almaya gititk bedava verdiler bir kutu.rağbet yok demek ki

ben kaç eczane gezdim de bulamadım...

ben giderim canlar.on hazırlıklar.bir de başım ağrıyor.öptüm sizi.şimdiden iyi bayramlar

canım iyi bayramlar.. iyi yolculuklar... nevamızı elletme fazla kimseye...

HELİN burun akıntısı için soru sormuştun...ben serum fizyolojik kullnaıyorum sınırlaması yok onun dr herzamna kullanbilirsin dedi..günde 5-6 kes kullanambilrsin yani...tek şişlerden alıyorum ben 3-4 lira ...5 günü geçmemsi gerek tabi açıldıktan sonra...geçmiş olsun servana...ama sabahları bebğin burnunun tıkalı olması gayet normal bişi sonradan açlıyo zati..bunu dr açıklamaştı bana biz bile sabah kalktığımızda boğazmı temizleriz gece boyu yutkunmadğımızdan sabahları kuruluk olur..haliyle bebklerde burun tıkanıklı normalmiş....

anladım kocan senın uzerıne cok duusyor.. sen de onun uzerıne.. anladım.. ok.

Evrimin sparta film çekmiş starda oynuyor... kaydirigubbakcemile3

yok babam o truva.. bısımle alakası yok.

Aaa kızım koca bulmuş haberim yok. Daha çeyizi yok kızımın ama. Ben hemen bir yumak alıp yatak odası takımına başlıyım hemen :1rolleyes:

haydaaa pukett, konusmustuk bu konuyu, sonra yası kucuk kızımı kacırdılar ayagına yatıp baslık parası mı ısteyecen?? ısleme cok dizi.. bak sonumuz nereye gıdıoo..

Kuzy nin yanaklarını bi fırsat bulup ısırmalı..çok masum çocuk..maşallah maşallah

:ecrin_bebek: kaç annem mercimek teyzenden.. muck.

ben giderim canlar.on hazırlıklar.bir de başım ağrıyor.öptüm sizi.şimdiden iyi bayramlar

nereye gıdersın, bole bırden.. oysa bız hıc hazırlıklı degıldık daha.. :gitme:

aynen..ne günlerdi beeeeeee

evet uyku tulumu iyi fikir..rüzgar da battaniyesini tutup kafasına geçiiyor..açamayınca da ııhh ıhh sesler çıkarıyo..sürekli tetikte uyuyorum..çok fena.

yavru..hayırlı yolculuklar..sağ salim git de gel..arayı uzatma

bizimki rotateq..3 doz yapılcak..114 tl adedi...pzt. 2.dozu yapılcak..gelecek ay da 3.dozu..rotarix ten pahalıya geliyo ama olsun..yeterki yavrum rahatsız olmasın.

onemli degil tatlim, tahmin ettim...
allerjik durum olabilir..
cık cık ben bile biliyorum yav buse ve teo aşkını... olcek iş mi bu şimdi :))
oglum sozluusnun videosunu izledi bugun bi tek o bikac snde sustu oysa..

iyi yolculuklar canim..

Gene benim başım hafiften hafiften ağrıyor...

esrako yine geçmişten topla gel topla gel yapıyordur...
mercimekim rüzgarını emziriyordur...
minik kelebekim şevvalin altını açmıştır belki şimdi ...
tazeyi bilemiyorum :) yorum yapmıyciim... :)
jenny bi ce dedi kaçtı zaten...
pukket de uzun saçlarla oturuyordur :)

mucize de kaçıyordur... iyi geceler herkese... :))

mercimekim rotateq 3 rotarix 2 doz diye biliyorum zaten ben de...

teletabisin ama hangisi :))

arkidişler ayırım yapmıyolardı..direkt teletubby..bazen de sadece tubby oluyodum.

bingoo...öptüm allah rahatlık versin

ya kızma pervinim ben gaz sancıları ile ugrasırken acıkcası senin yazdıgın kilo verme puf noktalarına kendimi çok vermeden okumusum hatırlamıyorumkiiii simdi gazlar bitti ece biraz daha uslandı bmir donup aynaya bakmaya vaktim oldu vie amanınn oldum:) ondan bu telasım ilk aylardan beri sen yazıyosun bakım kilo verme ile ilgili amaben onları hep yuzeysel okudum o zamanlar uygulamayıncada insan unutuyorhaliyle
aldım elma sirkesi evdeki bala baktım cicek balı imis cicek olacakti dimi yarın aksam esimin mudurune ev oturmasına gideceğiz ilk kez o yuzden yarın deneyip riske girmeyim dedim pazar gunu deniycem gazfalan olcakmı kakası vs rengi degiscekmi
sen o gunler dgegisik baska birseyler yemis olabilirmisin direk sirkeye baglayıp kestin yani oylemi ve 700 gr verdin ha tek bu yontemle vayy bee acayip heyecan yaptım yaa denemekistiyorummm

ama yogurtta ınek sütü var, tattırmamız sakıncalı olmasın kuzum :ecrin_bebek:

yok evrimcim yogurttada sut var ama farklı bir durum yogurda ben oglumda 4 aylıkken baslamıstım on sene evel ilk altı ay sadece anne sutu sloganı yoktu erken baslanıyordu sut baska yogurt baska yani

bende oyle duydum ama 3 aylık olmus bebek almayacaksa almıyor yaa naparsan yapp
geçen bir arkadasla konustum esi istememis yalancı emzik emmesini kizları her emzikli çocun agzından emzigi cekip alıyormus simdi bizimkinnde bu tavırlarda olmasını hayal ediyorum birinin emzigine uzansın ay kızmı ben sana ne çok almıstım buyur burdan em demeyi dusunuyorum:)))

aysincim merak etme sen evden gidince eski duzenine doner buarada bebege kim bakıyor?
bende ameliyata giderken korkmustum evde benim olmadıgım artık hissttimi ne biberon almayan çocuk almıs ayakta bile sallanmıs ayaga koydunmu kıyamet koparır oysa ki yani merak etme su yolunu bulur derler ya oyle dusun

canımsenin kızın bu sene birinci sinifmiydi ? yani ilk sene çok zor diycektim sayet oyle ise ve ne kadar kardes isterlerseistesinler içten içe bir huzursuzluk birkıskanclık olacaktır benim oglumda anne artıkhiçseninle yatamayacakmıyım derdinde gece kız uyanıyor yatag alıp emziriyormu diye simdilik yok dedim bakalım ne kadyayr sallayabileceğim bizimkininde en buyuk hayali su anda bu benimle yatmak
ama ikiçocuk kardes dengesi zor is ozel emek gerektiriyor ve pedagoglar para tuzagı cogu zamançzogu merkezde hepsinedemiyorum tabi çok ciddi bir sorunu yoksa kızının çok takılma bence pedagaglara ogretmenini dinle kendin gozlemle en iyisi

anacım benimki iste 4.sınıf yani 4 de dersler agılasıyor aslında en guzeli 2 yada 3. sınıf ben 3 de iken yapmaya calıstım olmadı bebik napalım tam 4 de oldu, amababası derslerini devraldı ençok onla yapıyorlar oyuzden simdilik sorunumuz yok okul konusuda
ama benden sana adas tavsiyesi sakın pes pese yapma yıpranırsın mahvolusun benim gozum hiç yemedi halada inanamıyorum pespese yapanlara , ha birde yahya çok harika bir bebek bakımı kolay ikinci fettan çıkarsa tam hayal kırıklıgı yasarsın , ilk bebeklerin çok uslu olmasınında boyle dezavantajı var sanırsın ikinci oyle olcak meselaben berkede çok rahattım heryerde her kosulda uyurdu arabaya bindinmi gozu hemen kapanırdısimdi bile oyle hemen uyuklar arabada ece pek oyle olmayacagı benziyor bu bile beni korkutuyor

cocukların elini yuzunu yıkıyonusmu sabahları ..yada nası temislionus bi beyin fırtınası estirin bakim

ben su ince tulbent bezlerle siliyorum sebamed sabunla yıkıyorum bezi onla siliyorum hergun duzenli yaptıgım soylenemez unutuyorum ama baktım kirli gibi duruyor oyle yapıyorum hafatad iki kerede yıkıyoruz daha sık ına korkuyoruz malum kıs

işte benim bal küpümün son hali

yerim ben bu kızı yaa çok guzelll olacakk çokk massallahh

face den goremeyen arkadaslarım ıcın cektım bunu bugun.. bilginize kuzular.

oyy cin bakıslı kuzy de massallah saclar hala çıkmamıs dimi evrim,? keltosum benim yaa

elifff sen nerelere gidiyorsun yahu nası kaçırdım niye kaçırdım bilmiyorum her mesajı okuyorum ozletme kendinii yahiç mi girmeyeceksinn

ya bendim evet nuby emzik heryerde yok guzel bir buyuk bebek magazası bulursam alacam insallah phaftasonu ben senin kizin emzigini bulusmada gormustum dıs gorunusu çok hosuma gitmisti netten bakınca anladım zaten seninki nuby imis ay allahım tek umudum nuby de sen slikon damaklı aldın dimi ben kiraz ucludan daha umutluyum ama bakalım alacam hepsinedn insallah emerrr

olabilir tuylere alerjisi vardır belki her tuylu giyside bunu yapıyorsa sende yada ailede varmı alerjik durumlar genetik çunku daha çok

dikketli olmak gerek artık benimki hala hasır sepette yatıyor kenarlarında yer var battaniyeyi sikica yanlara sıkıstırıyorum zaten uyanıp aglamaya baslayınca ayaklar harakete geçiyor ondan evel pek tepismiyor guzel uyuyor

oncaa yaptigim alinti yazdigim cvplar tarih oldu,kocis sagolsun.neyse aklimda kalanlari tekrarlim Ece Kuzey M.Akif Deva cok süperler massallah hepsine.kizimi bana benzetenlere teruk ediyorum ama cevrem daha cok babasına benzedigini sölüyor.gerci simasi 1aydir bana benzemeye basladi sanirim.Evrim yaf sisin evde askeri sıkı yönetim falanmi var bu kuzy hep haziroldada lülülülülülü buarada bende uyku tulumu aldim yikadim kurusun yarin aksam insallah kullaniris.Elifcim hayirli yolculuklar.hmm aklima gelmiyi baska bise.aslinda alintilarimda uzundu baya

bende son zamanlarda onu yorganının altında buluyorum açıkcası korkuyorum bi şey olu mu diye.tulum olabilir güzel bi fikir aslında

bu da AYI yemeye çalışan M.akif imiz.

dip not: ayıcık mothercare magazasının soft toy diye adlandırdıgı ve ilk gunden itibaren guvenle oynanabilen tuysuz bir ayıcıkdır
[/URL][/IMG]
Maşallah çok tatlı canım.öpesi geliyor insanın

aslında doktorum bu virüsü kapmasına engel olmayabilir ama yıkıcılığını azaltır demişti ama bilmiyorum tam korur mu korumaz mı

canım doğduğundan bu yana bi burun tıkanıklığı var.zamanla geçer yeni doğanlarda olur dedi bi doktor.ben de serum fizyolojik aldım.geceleri zorlanıyor gibime geliyor nefes alırken.umarım iyi gelir.ben günde iki kez veriyordum.o zaman daha çok verebilirim.

o her yıl degisen virusler grip vs için geçerli rota virusu belli bir virus asısıda ondan rota ne alaka yahu dr a sastım yani kesinlikle yapılmalı bu ası arkadasın yaptırsaymıs keske bizim bir arkadasınarkadası çok phalalı diye durumlarıda çokyokmus yaptırmamıs bebegiu su an hastanede yatıyormus 9 aylık bebek yani yazık bu musluk suyundan bile geçebilen bir mikrop durumu olan yaptırabilen kesinlikle yaptırmalı

Bi de o var tabi. Allah korusun tüm bebekleri. Ne hastalıklı bir seneye denk geldik. Bizi bekliyordu herşey bilmem ki.

ya bende bazen diyorum hamile olmka daha kotuydu ama boyle bir senede diye karar kıldım kendimce sanki secme sansım varmıs gibioturdum buna kafa patlattım karar verdim falan:))))ee geceler boyu emzirirken hersey aklıma gliyyor geçiyr:)
hamile olmak dah ariskli idi karnımızda bir bebek gormuyoruz herseyi duzgun gelisiyormu mikroptan etkilenirmi vs daha kotu bence su an anne sutualdıkları için aslında daha korunaklılar tabi alabilen bebekler için diyroum genelimiz hala emziriyor ole yada boyle viruslerden koruyan teksey anne sutu imis tv de duymustum

hehe aynen bildin kuzumda ne edim yani simdi geçmisi okuyup sorulara yanıt falan yazmıyımmı kaale almiyimmi sevgili dostlarımı askol:)))
okuruz kabahat okumayız kabahatt diycemm hee )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…