2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gullu alıntı yapmayı atlamısım mehmet akif in gulen uç poz resmi çok guzel massallahh guzel yakalamısın ben epeydir ugrasıyrom ece olur olmaz zamanlarda gluyor bir yakalayamadım:)

annem artık ufaktan evime doneyim sinyaller ivermeye basladı aslıda diyorum daha mi iyi olur evde cekirdek aile kalırız dah asessiz olur daha az yemek yapılır daha sakni yasam olur hani yemekleri ben yapcam ya az olunca rahat yaparım gibi geliyor çok alıstım anneme aslında ama surekli bir gidecek annem bir gun korkusu yasadıgım için tedirginim hep kızımla bas basa kalmaya korkuyorum iyimi deli aglayan bir bebek oldugu için oldu tum bunlar resmen fobi oldu bende,
ama sanırım haftaya son kez gelicek yani ben gel desem gelir kadıncagız ama kendi evine donmek istiyor
zaten ocakta ise baslıycam ve annem bakmayı basarabilirse bakacak ve bizde kalacak hafta içi szaten bari kadıncaız evine donsun evinde birkaç ay geçirsin sonra ocaktan sonra bakalım bizinasılbir hayat bekliyor heyecanla bekliyorum neler olacak sayet annem bakamassa ki ece yi iki kucagında tasıdımı nefesnefese kalıyor ben ne halt edeceğim tazminatimi birakıp istifayı basmaya hiç niyetim yok idyorum ama kızım agır basarsa ne yapcam bilmiyorummm allahım dusunmekten kafayı yiycemmm bunların tam yasanma zamanı gelse yuzlessem daha iyi olcak boyle geriden dusunmek daha yıpratıyor insanı

esrako, tazefasulye+

aa nolmus bir suru kisi vardi burcum ikimiz kalmısız:))
emzik emiyormu hala doruk aynı sistem devammı ya bize olmuyorr offff;(((

demin yoktun canım simdi gelmissin birkaç kisi daha gelmis guzel olmus hah soyle:)

valla bende diyorum emebildig ikadar emsin sut varken emme imkanı varken ben yanında iken emsin napimm varsın yapıstırsın beni koltuga yapcak birsey yok artık

esra
bende de başladı işe başlama korkusu.nasıl bırakırım ne yaparım o nasıl dayanır diye düşünüp duruyorum.kayınvalidem bakacak Servan'a.çalışan anne olmak da zor çalışan anne çocuğu olmakda zor.okulların ikinci yarısına kadar rapor alacağım şubatta başlayacağım.güzel olan şey okul hemen evin yanında.ara ara gidip gelebilirim.tam gün ama 12-13:20 arası eve geleceğim.idarecilerim idare edecekler

esrako
sana özel mesaj yazdım fikrini almak için bi konuda.bazı şeyleri artık özelden yazsam sanırım daha iyi olacak kaygı yaratmamak adına topikte

günün acilisini ben yapiyim Günaydilarr Herkeze.... Herkey uyuyo galiba,bende suan kizimi salliyom uyusun hemen isimi yapiyim.dun aksam arkadasa oturmaya gittik kizim ılk defa aksam gezmesinde pürüzlenmedi bizde oturduk 11.5a kadar.ama daha su kadarcik yavru yabancilama biliyo resmen.arkadasim aldi kucagina severken nasi garipsedi şevval.o dudagini büzmesi yokmu sok olduk hakanla.sonra alışti,ama dün aksam arkadasin esi hakani cildırtti :)) onlarinda oglu var 1yasinda dio hadi kerttik bızım oglanla die.ama bizimki kizini vermezmis kimselere.bide cocugu karsisina alip konusmazmi,bak kizim Taha ya gülüp durma ona cilve yapma ben sana bi ömürboyu bakarim , ne istersen yapariz vs. Gül gül öldürdü bizi.

günaydın minik kelebek

bana avrupa yakasında çocuk doktoru tavsiye edebilir misiniz??
ece 3 ay 9 günlükken kilosu 6170 gr boyu 64 cm doktor kilosunu biraz az buldu akşamları mama verebilirsiniz dedi önce sonra büyüme eğrisine bakıp gerek yok falan dedi sinir etti beni başka bir doktora daha göstermek istiyorum kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…