2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

of kizim dünden beri eskiye göre biraz fazla kusuyo.bugünde halsiz gibi burnu tikali bide sesi catallasmis gıbı.insallah hasta olmaz.dahada cikmam disari.10gün icinde biraz fazla gezdik oturmalar yürüyüsler falan.ama cokda dikkat ettim,insallah atesi cikmadan dahada kötü olmadan atlativerir..icim pır pır hasta olcak die.annemi hergecen gün daha bi iyi anliyorum ki cocuklugumda sürekli ateslenirmistim hemde diger cocuklar gibi kışın degıl yazin.

iştekarşınızda bal böceğim sarı bebeğim pantolonlu haliyle Mehmet Akif..6 kilo 60 cm lik ilk resmi

işte benim bal küpümün son hali

face den goremeyen arkadaslarım ıcın cektım bunu bugun.. bilginize kuzular.

ılk isteyene verdim valla,ne hevesliymişim kızı vermeye :teytey:

Bütün bebeklere maşallah hepsi çok güseller
finky güllüm benim siz ereğli'e otursaydınız ben canlısını da görecektim memonun..çok değişiyor bu çocuk hiç alakası yok eski fotolarıyla maşallah sarı pişmişe
Ben gelirim belkimyazın ereğliye görüşürüs demii gitmişsin ya cevap veremezsin bana gülegüle git gel
Yok canım öyle düşünme oğlumda yapıyo arada öyle

Mantıklı dr a da sorayım bunu
rotarixi bende 142 ytl ye yaptırdım . 2 ay sonra bi doz daha 2 ay sonrada 3.doz olcak toplam 3 doz
Baby canım sen geçendede 3 doz demişsin rotarixe bende hatta 2 doz değilmi diye yazdım çingenem cevaplamış 2 diye. 3 doz neki?
Maşallah ona inşallah iyi bi dr bulursun
Aman hasta olmasınlar ya oğlumda gece boyu bi o yana bi bu yana döndüğn burnunun tıkalı olması sinirini bozuyo Allah sağlık sıhat versin onlara

Pervin..allah bin kere razı olsun şu verdiğin link için..Rüzgar bayıldı müziklere..gülücükler atıyo,sesler çıkarıyo..artık ne anlıyosa:)

günaydın minik kelebek

Amin canim ya.bebiklerimizi korusun Rabbim saglik versın onlara
evet canım yeni geldim evde canım çok sıkılıyo sohbet etmeye arkadaşlar arıyorum
Eh iyi hosgeldin ozaman,tam yerine düsmüssün:)).bol muhabbetler canim.

Mucize ben sağılmış sütlerle ilgili yazını yeni okudum canım. Henüz süt saklamaya başlamadın sanırım. Saklanan sütler dolapta bir haftadan fazla kalmıyor. Sen evde değilken o kadar hızlı tüketiliyor ki o sütler. Şöyle söyleyeyim, ben geceleri tek memeden emiriyorum ve her sabah diğer memede biriken sütü sağıyorum. Yani dolaba hiç koymasam mutlaka her gün bir biberon süt koyuyorum (100-150 cc arası). Evde olduğum zamanlarda da emzirmelerden sonra kalan sütleri boşaltıyorum. Günde 1-2 biberon da öyle çıkıyor. Evim yakın olduğu için aralarda gelip emziriyorum. Bütün bunlara rağmen dolaptaki sütlerin yetmediği zaman oluyor:gitme: Aşıya gittiğimizde öyle oldu mesela. Kesinlikle almadı memeyi. Çok huzursuz olduğundan ben de zorlamadım, bütün gün biberon emdi. 1,5 saatte bir sağmak zorunda kaldım ben de.

Kısacası, başlardaki saklananlara gelene kadar Salih en fazla 1 hafta büyümüş olurkaydirigubbakcemile3Çok kasmayerimseniben

Ben de işe başlayacaağım, süt verme olayını nasıl yapıyorsunuz sen yokken. Benimki geçen ay denedim biberonu alıyordu oh tamam dedim işe başlayınca sorun olmaz. Dün denedim almak istemedi. Kaşıkla mı versek ben yokken?Sizin tecrübeleriniz yardımcı olabilir. bana...

valla pukket ben sadece geceleri biberonla mama verdim sonra alıştı biberona beni emmiyo şimdi mamayla besliyorum.kaşıklada denedim çok zor oluyo akıyo falan allah yardıncın olsun

ceren hoşgeldin... sağlıkla büyüsün oğlun inşallah...çalışıyomusun biberonu onun için mi verdin..

hoşbuldum tuana yok çalışmıyorum ama sezeryan olunca sütüm yetmedi sonrada oğlum emmek istemedi gögüslerim iltihap oldu oğlumun agzıda pamukçuk oldu o yüzden bıraktık

ben de bu hafta sık sık dışardaydım işlerimi hallettim. bütün sütlerim bitti. BURKO senin taktikleri uygulayayım ben de... tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…