Günaydin canim aramiza yenimi katildingünaydın minik kelebek
iştekarşınızda bal böceğim sarı bebeğim pantolonlu haliyle Mehmet Akif..6 kilo 60 cm lik ilk resmi
işte benim bal küpümün son hali
face den goremeyen arkadaslarım ıcın cektım bunu bugun.. bilginize kuzular.
ılk isteyene verdim valla,ne hevesliymişim kızı vermeye :teytey:
Ben gelirim belkimyazın ereğliye görüşürüs demii gitmişsin ya cevap veremezsin bana gülegüle git gelfinky güllüm benim siz ereğli'e otursaydınız ben canlısını da görecektim memonun..çok değişiyor bu çocuk hiç alakası yok eski fotolarıyla maşallah sarı pişmişe
Yok canım öyle düşünme oğlumda yapıyo arada öyleYavruyu kucağımdan yatağına bırakırken (daha doğrusu yüksekten daha aşağı bir seviyeye indirirken -anakucağına bırakırken vs- )ani bir hareketle ellerini kaldırıyor, öyle bir refleks oluştu... düştüğünü sanıyor sanırım... demin gene panikledi yerine bırakırken :gitme:
Mantıklı dr a da sorayım bunuDerin dondurucudaki sütlerle ilgili farklı bir fikrim var... Ne derece dikkate alırsınız bilmem. Yine de yazayım... Belki işinize yarar...
Derin dondurucudaki sütlerin üzerina tarih yazıyoruz zaten ve genelde de kullanmaya ilk sakladığımız sütten başlıyoruz değil mi? Ben de başta o şekilde denedim... amma velakin bebişin kakasının kıvamı vs. değişiyor. Çünkü farklı tarihlerde sağdığım sütler ilgili günlerde yediklerimden oluşuyor... ve okuduğum bir yazıda anne sütünün bebeğin o anki ihtiyacına göre hazırlandığını hatırlıyorum... bu durumda ben ilk sağdığım sütleri değil de son sağdığımdan başlayarak vermeyi tercih edeceğim sanırım. Çünkü son sağılan bugünkü ihtiyaçlarına daha yakın bir süt olacaktır sanırım. E baştakilere sıra geldiğinde ise biraz daha büyümüş olur belki ek gıdalara da geçmiş oluruz... Öyle bir düşünce benimkisi. Bilimsel bir tarafı yok. Hissi kablel vuku...
Baby canım sen geçendede 3 doz demişsin rotarixe bende hatta 2 doz değilmi diye yazdım çingenem cevaplamış 2 diye. 3 doz neki?rotarixi bende 142 ytl ye yaptırdım . 2 ay sonra bi doz daha 2 ay sonrada 3.doz olcak toplam 3 doz
Maşallah ona inşallah iyi bi dr bulursunbana avrupa yakasında çocuk doktoru tavsiye edebilir misiniz??
ece 3 ay 9 günlükken kilosu 6170 gr boyu 64 cm doktor kilosunu biraz az buldu akşamları mama verebilirsiniz dedi önce sonra büyüme eğrisine bakıp gerek yok falan dedi sinir etti beni başka bir doktora daha göstermek istiyorum kızımı
Aman hasta olmasınlar ya oğlumda gece boyu bi o yana bi bu yana döndüğn burnunun tıkalı olması sinirini bozuyo Allah sağlık sıhat versin onlaraof kizim dünden beri eskiye göre biraz fazla kusuyo.bugünde halsiz gibi burnu tikali bide sesi catallasmis gıbı.insallah hasta olmaz.dahada cikmam disari.10gün icinde biraz fazla gezdik oturmalar yürüyüsler falan.ama cokda dikkat ettim,insallah atesi cikmadan dahada kötü olmadan atlativerir..icim pır pır hasta olcak die.annemi hergecen gün daha bi iyi anliyorum ki cocuklugumda sürekli ateslenirmistim hemde diger cocuklar gibi kışın degıl yazin.
cerenemreomer kızın mı var oğlun mu
Günaydin canim aramiza yenimi katildin
günaydın minik kelebek
Amin canim ya.bebiklerimizi korusun Rabbim saglik versın onlaraBütün bebeklere maşallah hepsi çok güseller
Ben gelirim belkimyazın ereğliye görüşürüs demii gitmişsin ya cevap veremezsin bana gülegüle git gel
Yok canım öyle düşünme oğlumda yapıyo arada öyle
Mantıklı dr a da sorayım bunu
Baby canım sen geçendede 3 doz demişsin rotarixe bende hatta 2 doz değilmi diye yazdım çingenem cevaplamış 2 diye. 3 doz neki?
Maşallah ona inşallah iyi bi dr bulursun
Aman hasta olmasınlar ya oğlumda gece boyu bi o yana bi bu yana döndüğn burnunun tıkalı olması sinirini bozuyo Allah sağlık sıhat versin onlara
Eh iyi hosgeldin ozaman,tam yerine düsmüssün:)).bol muhabbetler canim.evet canım yeni geldim evde canım çok sıkılıyo sohbet etmeye arkadaşlar arıyorum
Amin canim ya.bebiklerimizi korusun Rabbim saglik versın onlara
Eh iyi hosgeldin ozaman,tam yerine düsmüssün:)).bol muhabbetler canim.
Hoşgeldin Cerena.s.
hoşbuldum burko
helin evet ortalamada 6 ay bence de mantıklı... ben imkan oldukça azıcık artsa bile sakladım dolapta... senin de artarsa eğer işe başlamadan az da olsa bir depo yap,, belki gerekir kullanırsınız... naçizane tavsiye ederim..
bebişler büyüyo mideleri de büyüyo çünkü...
Adın Ceren mi, bildim mi?yerimseniben Ben Burcu (Taze olmayankaydirigubbakcemile3)
Ben de işe başlayacaağım, süt verme olayını nasıl yapıyorsunuz sen yokken. Benimki geçen ay denedim biberonu alıyordu oh tamam dedim işe başlayınca sorun olmaz. Dün denedim almak istemedi. Kaşıkla mı versek ben yokken?Sizin tecrübeleriniz yardımcı olabilir. bana...
ceren hoşgeldin... sağlıkla büyüsün oğlun inşallah...çalışıyomusun biberonu onun için mi verdin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?