2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu ben işe başlayalı 1,5 ay oldu. Her gün mutlaka 4 biberon süt dolapta oluyor birde aralarda izin günümde emmediği zamanlarda sağıp poşete koyup dipfirize attıklarım var bunlar ki henüz maalesef 5 tane 6. ayda sütüm yetmezse diye yaptığım hazırlıklar galiba mucizemin kasteddiğide bu. İşimiz zor vesselam ben sadece günde 1,5 saat emzirneye gidiyorum cumartesi pazarımda yok ne kadar sağıp depolasam kar ama her gün 4 kere sağmaktan gına geliyor.

dünden beri giriyorum ama doğru düzgün muhabbet edecek birini bulamadım minik kelebek
Hoşgeldin güle güle büyüt oğlunu. Bulursun bulursun sen takılmaya devam et.

Kaşıkla verebilsen keşke çünkü biberona alışınca memeyi bırakma ihtimali var yaşadım biliyorum 2-3 gün emmedi oğlum mahvolmuştum. Kaşıkla da zor oluyor akıtıyo hep,sinirleniyor . Hangisiyle vermeyi düşünüyorsan işe başlamadan evvel arada ver biberon yada kaşıkla hemde emzir belki böylelikle alışır.Emmeyide bırakmaz inşallah.

taze burcu sporla aran nasıl incelebiliyonmu...

evet evet! haftada 2 gün gidebiliyorum. Aslında amacım 3-4 ama, Doruk faktörü var. 2 defa gitmek bile iyi geliyor. Zaten motive oluyorum spora gidince, yemeyi abartmıyorum. 1-2 kg verebildim. Dün gene kalorili bişiler yememe rağmen sabah 72.2 çıktım. 74 lerdeydim başlarken... cm bazında ne kadar inceldiğimi de haftaya görürüm sanırım. muhtemelen 1-2 cm incelmiştir belim.

hoşbuldum tuana yok çalışmıyorum ama sezeryan olunca sütüm yetmedi sonrada oğlum emmek istemedi gögüslerim iltihap oldu oğlumun agzıda pamukçuk oldu o yüzden bıraktık

hoşgeldin, aynı dertten en de muzdaribim benim kızım da hiç süt emmedi desem yeridir. ilk günden beri mama artı süttü şimdi sadece mama

merhaba bizim gittiğimiz doktoru tavsiye edebilirim. daha ilk muaynesinde kızımdaki sorunu tespit etti bilgili tecrubeli biri. çok dah hastası var adını buraya mı yazıyım ethica incirli nin doktoru. yeri sana uyar mı bilmiyorum

Oh oh massallah.bende bukadar istaha kilo almisimdir diodum ama dünaksam 74 geldim sevincten cilgina döndüm.enson 75.5 - 76 falandim. teyteyteytey

slm bugun oglumla dışarı çıktık ve otokoltuguna arabasının koluna takılabilen çıngıraklı bi oyuncak aldık. oglumun ilgisini çekti. sizde almak isterseniz çok renkli cıvıl cıvıl bişey. platgro markası ahanda link veriyom bakın diye...

Son düzenleme:
selam kızlar ya birşey sorucam takip edemedim yada gözden kaçırdım şu ballı sirkeli su içiyordunuz ya sabahları ve akşamları hayrınıza bana bir tarifini verirmisiniz bende denemek istiyorum belki birkaç gr cık vereebilirim bayramdan sonra spora başlıyacagım nasipse yürüyüş ve evde egzersiz geçen biraz yapayım dedim 2 gün dikiş yerlerim acıdı ne iştir halen dokununca o bölgeye içten içe bir agrı hissediyorum

yada resmini ekliyim ama siteden alınmış resmi.. ben oyuncakalrın hepsini sarkıttım eliyle dokunması daha kolay olsun diye eşek olan çıngıraklı ben çok begendim

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
evrim demişti aldıgımız oyuncakları paylaşalım fikir edinmiş olurus diye o sebepden koydum yane.. yoksam zengin falan değilis yane gösteriş falan yapmıyom...

mafoldumbenkilo veremedigim gibi bugun tum direnmelerime ragmen eski askim nutellaya geri dondum:sinifsinif:
su sirkeli suya bal yerine nutella katsam olmami???

ne güsel ya farkediyosunda...daraısı benim başıma ..benim spora gitme gibi bi lüksüm yok çünkü eylül.'ü bırakacak kimse yok aslında alt kat bşoldı evde rahat at koşturbilirim baklım..gerçi bütün gün oturmuyorum koşuşturmaktan ama veremiyorumda..iştah fena çıldı...cokacimcoook

1 bardak suya, 1 kasil sirke 1 kasik bal, tatli kasigi..ben bazen bal koymuyorum

yada resmini ekliyim ama siteden alınmış resmi.. ben oyuncakalrın hepsini sarkıttım eliyle dokunması daha kolay olsun diye eşek olan çıngıraklı ben çok begendim
cok guzelmis, bende boyle bisey almak istiyorum ama baktiklarimin fiyati pahali geldi burda, sen kac kaymeye aldin, olmazsa annem gelirken ona siparis edeyim??

iştekarşınızda bal böceğim sarı bebeğim pantolonlu haliyle Mehmet Akif..6 kilo 60 cm lik ilk resmi

gülüşünü yakalamak için saniyesaniye

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

tuba 1. sınıfa gidiyor ama geciktikçe sorun çıkıyor haberiniz olsun teyzemin oğlu 10 yaşındayken kardeşi oldu çocuk üzüntüden hastanelik oldu ....
evet topigimizin milli tarihi : 117 kasım olarak ilan ediorum

işte benim bal küpümün son hali

topiğin genel olarak bebekleri erkek kız farketmez zaten babalrına benziyoo pehhh

face den goremeyen arkadaslarım ıcın cektım bunu bugun.. bilginize kuzular.

HAY MAŞALLAH KUZULARA HEPSİ NEKADAR BÜYÜMÜŞ NEKADAR TATLILAR ...
AMA KİMSE ALINMASIN EFRİMİN KUZUSİNİE EXTRA ÖPÜCÜK BAL BÖCÜĞÜNE Şeniz

KISKANÇ LIK YAPTIM BAK ŞİMDİ BİSDE EKLEYELİM Bİ RESİM DAHA DÜN KUCAĞIMDAYKEN ÇEKTİM PEK NET DEĞİL AMA İDARE EDİN

var ya dderya bu yusuf cok fena bisi olucak, benden soylemesi..eve telefon eden kizlar mi dersin, okulda rahat birakmayanlar mi dersin, yandin senn..masallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…