ceren hosgeldin:))
ceren hoşgeldin..
Burcu ben işe başlayalı 1,5 ay oldu. Her gün mutlaka 4 biberon süt dolapta oluyor birde aralarda izin günümde emmediği zamanlarda sağıp poşete koyup dipfirize attıklarım var bunlar ki henüz maalesef 5 tane 6. ayda sütüm yetmezse diye yaptığım hazırlıklar galiba mucizemin kasteddiğide bu. İşimiz zor vesselam ben sadece günde 1,5 saat emzirneye gidiyorum cumartesi pazarımda yok ne kadar sağıp depolasam kar ama her gün 4 kere sağmaktan gına geliyor.Mucize ben sağılmış sütlerle ilgili yazını yeni okudum canım. Henüz süt saklamaya başlamadın sanırım. Saklanan sütler dolapta bir haftadan fazla kalmıyor. Sen evde değilken o kadar hızlı tüketiliyor ki o sütler. Şöyle söyleyeyim, ben geceleri tek memeden emiriyorum ve her sabah diğer memede biriken sütü sağıyorum. Yani dolaba hiç koymasam mutlaka her gün bir biberon süt koyuyorum (100-150 cc arası). Evde olduğum zamanlarda da emzirmelerden sonra kalan sütleri boşaltıyorum. Günde 1-2 biberon da öyle çıkıyor. Evim yakın olduğu için aralarda gelip emziriyorum. Bütün bunlara rağmen dolaptaki sütlerin yetmediği zaman oluyor:gitme: Aşıya gittiğimizde öyle oldu mesela. Kesinlikle almadı memeyi. Çok huzursuz olduğundan ben de zorlamadım, bütün gün biberon emdi. 1,5 saatte bir sağmak zorunda kaldım ben de.
Kısacası, başlardaki saklananlara gelene kadar Salih en fazla 1 hafta büyümüş olurkaydirigubbakcemile3Çok kasmayerimseniben
Hoşgeldin güle güle büyüt oğlunu. Bulursun bulursun sen takılmaya devam et.dünden beri giriyorum ama doğru düzgün muhabbet edecek birini bulamadım minik kelebek
Ben de işe başlayacaağım, süt verme olayını nasıl yapıyorsunuz sen yokken. Benimki geçen ay denedim biberonu alıyordu oh tamam dedim işe başlayınca sorun olmaz. Dün denedim almak istemedi. Kaşıkla mı versek ben yokken?Sizin tecrübeleriniz yardımcı olabilir. bana...
taze burcu sporla aran nasıl incelebiliyonmu...
hoşbuldum tuana yok çalışmıyorum ama sezeryan olunca sütüm yetmedi sonrada oğlum emmek istemedi gögüslerim iltihap oldu oğlumun agzıda pamukçuk oldu o yüzden bıraktık
bana avrupa yakasında çocuk doktoru tavsiye edebilir misiniz??
ece 3 ay 9 günlükken kilosu 6170 gr boyu 64 cm doktor kilosunu biraz az buldu akşamları mama verebilirsiniz dedi önce sonra büyüme eğrisine bakıp gerek yok falan dedi sinir etti beni başka bir doktora daha göstermek istiyorum kızımı
Oh oh massallah.bende bukadar istaha kilo almisimdir diodum ama dünaksam 74 geldim sevincten cilgina döndüm.enson 75.5 - 76 falandim. teyteyteyteyevet evet! haftada 2 gün gidebiliyorum. Aslında amacım 3-4 ama, Doruk faktörü var. 2 defa gitmek bile iyi geliyor. Zaten motive oluyorum spora gidince, yemeyi abartmıyorum. 1-2 kg verebildim. Dün gene kalorili bişiler yememe rağmen sabah 72.2 çıktım. 74 lerdeydim başlarken... cm bazında ne kadar inceldiğimi de haftaya görürüm sanırım. muhtemelen 1-2 cm incelmiştir belim.
evet evet! haftada 2 gün gidebiliyorum. Aslında amacım 3-4 ama, Doruk faktörü var. 2 defa gitmek bile iyi geliyor. Zaten motive oluyorum spora gidince, yemeyi abartmıyorum. 1-2 kg verebildim. Dün gene kalorili bişiler yememe rağmen sabah 72.2 çıktım. 74 lerdeydim başlarken... cm bazında ne kadar inceldiğimi de haftaya görürüm sanırım. muhtemelen 1-2 cm incelmiştir belim.
evet evet! haftada 2 gün gidebiliyorum. Aslında amacım 3-4 ama, Doruk faktörü var. 2 defa gitmek bile iyi geliyor. Zaten motive oluyorum spora gidince, yemeyi abartmıyorum. 1-2 kg verebildim. Dün gene kalorili bişiler yememe rağmen sabah 72.2 çıktım. 74 lerdeydim başlarken... cm bazında ne kadar inceldiğimi de haftaya görürüm sanırım. muhtemelen 1-2 cm incelmiştir belim.
1 bardak suya, 1 kasil sirke 1 kasik bal, tatli kasigi..ben bazen bal koymuyorumselam kızlar ya birşey sorucam takip edemedim yada gözden kaçırdım şu ballı sirkeli su içiyordunuz ya sabahları ve akşamları hayrınıza bana bir tarifini verirmisiniz bende denemek istiyorum belki birkaç gr cık vereebilirim bayramdan sonra spora başlıyacagım nasipse yürüyüş ve evde egzersiz geçen biraz yapayım dedim 2 gün dikiş yerlerim acıdı ne iştir halen dokununca o bölgeye içten içe bir agrı hissediyorum
cok guzelmis, bende boyle bisey almak istiyorum ama baktiklarimin fiyati pahali geldi burda, sen kac kaymeye aldin, olmazsa annem gelirken ona siparis edeyim??yada resmini ekliyim ama siteden alınmış resmi.. ben oyuncakalrın hepsini sarkıttım eliyle dokunması daha kolay olsun diye eşek olan çıngıraklı ben çok begendim
iştekarşınızda bal böceğim sarı bebeğim pantolonlu haliyle Mehmet Akif..6 kilo 60 cm lik ilk resmi
gülüşünü yakalamak için saniyesaniye
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
tuba 1. sınıfa gidiyor ama geciktikçe sorun çıkıyor haberiniz olsun teyzemin oğlu 10 yaşındayken kardeşi oldu çocuk üzüntüden hastanelik oldu ....evet bencede işte bu yüzden çok düşünüyorum ikinci bebiş ne zaman yapılmalı ne güzeli 10 sene sonra diyorum şöyle 4 .sınfıta falan iken..tuğba kaçıncı sınıf?
hanımın çiftliği diye bir dizi varya o şekilde konuşuyorlar canım adana şivesi..
evet topigimizin milli tarihi : 117 kasım olarak ilan ediorum
topiğin genel olarak bebekleri erkek kız farketmez zaten babalrına benziyoo pehhh
İlk isteyene verdim valla,ne hevesliymişim kızı vermeye :teytey:
Yerim ben o Yahoyu be
Evet Kuzey kuzusu da olabilirdi ama artık Mehmet Akif'in annesi erken davrandı, kısmet diyelim yerimseniben
Maşallah Ece'ye ne tatlı bakmış öyle
Dünürcüm, söylemesi ayıp bizim kız azcık kıskançtır, baştan konuşalım, öyle diğer kızlara özenmek falan yok. Kız çocuk sevecekseniz buyrun gelininizi seviniz yani :kedi:
Kıskandırmayın kızımı durup duruken aaaaa
face den goremeyen arkadaslarım ıcın cektım bunu bugun.. bilginize kuzular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?