2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

akşam misfirim var zaten şu ana kadarda 10 kere yusuf bey kakltım oturdum doğru düzgün geçmişe bakamadım resimleri görünce araya kendimizide dıktırı verdim idare edin belki gece körüşürük bys....

teşekkürler nurdancım
derya maşallah yusufa çok yakuşuklu birde bakışları güzel nurdanın dedigi gibi çok canlar yakacak.
yahu bu topigin erkekleri gerçekten hepside çok karizmatik çekici allah nazarlardan saklasın

resimlerden alıntı yapmak istemedim kızlar valla gördükçe bebeleri öpesim geliyor misssssssss kokularını içime çekmek geliyor daha ne diyeyim sıpalara iyiki dogurmuşuz iyiki burada halen dostlugumuz sürüyor

sana cok ozeniorum canım masallah bende spora gitmeyi cok istedim adapazarındayken ama drum 6ay kesinlikle yazık dediginden cesaret edemedim..incelmek kilo vermekten cok daha onemli bence..

1 bardak suya, 1 kasil sirke 1 kasik bal, tatli kasigi..ben bazen bal koymuyorum

balı eksik etme canım balla sirkenin karısımı ise yarıo ya o yuzden dedim

KISKANÇ LIK YAPTIM BAK ŞİMDİ BİSDE EKLEYELİM Bİ RESİM DAHA DÜN KUCAĞIMDAYKEN ÇEKTİM PEK NET DEĞİL AMA İDARE EDİN

cok guzel bakmıs masallah yusuf beye

NURDAN ya fiyatını bilmiyorum desem ayıp olurmu?

kuzumun otokoltugu yokdu onu alırken gözume çarptı valla total fiyatı ödedim.:kedi:

[

Emziriyosun ya yapıyomusun yinede bu karışımdan? Bende yapsam mı göbeğim kaldı yahu başka bi yerimden şikayetçi değilim popomda büyümüş çok hoşuma gidiyo çok kaydirigubbakcemile2

ay selamsız sabahsız yazdım,siteye giriyorum bir göz atıyorum yazamıyorum kaç gundur durmuyor Yağızbey.birde stresli bir dönemdeyim o yuzden yazmak istemedim. resimlere baktım şimdi maşallah diyeyim.sanki yiğenlerimin resii o kadar tanıdık o kadar içten geliyor bu bebekler.

şu sirke ne sirkesi farkedermi? ben aksine doğumdan sonra 64 kıloyken şimdi 67 kiloyum.ramazan bayramında aldım ne aldıysam.

daha öncede sormustum galiba su heryerimizin ağrıları konusunda.heleki uzun süre hareketsiz kalınca.mesela geece 1,5 saatlik uykudan sonra yağızın sesiyle uyanılır emzirmek için kalkmak gerek ama nerdeeee.... kalkılamaz ağrılardan dizimi bükemem ve iyice yağız beyın sabrı taşar zoraki emzirilir ve yerine yatırılır sonra wc ye gitmek gerekir ayaklarımın üstüne basmak ayrı yurumek ayrı sorun olur.bu derece ağrım var yani.fizik tedaviye gitsem ilaç kullanamaycağım.aynı durumdan yakınan varmı merak ediyorum yoksa sadece bendemı oluyor.

[

Emziriyosun ya yapıyomusun yinede bu karışımdan? Bende yapsam mı göbeğim kaldı yahu başka bi yerimden şikayetçi değilim popomda büyümüş çok hoşuma gidiyo çok kaydirigubbakcemile2

hayır yaomıyorum emzirmesem yapardım ama denedim ece gazlandı dahada yapmadım..

ayagında sallıomusun? ben sallamaya alıstırdıgımından beri p agrılar mevcut bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…