var ya dderya bu yusuf cok fena bisi olucak, benden soylemesi..eve telefon eden kizlar mi dersin, okulda rahat birakmayanlar mi dersin, yandin senn..masallah..
evet evet! haftada 2 gün gidebiliyorum. Aslında amacım 3-4 ama, Doruk faktörü var. 2 defa gitmek bile iyi geliyor. Zaten motive oluyorum spora gidince, yemeyi abartmıyorum. 1-2 kg verebildim. Dün gene kalorili bişiler yememe rağmen sabah 72.2 çıktım. 74 lerdeydim başlarken... cm bazında ne kadar inceldiğimi de haftaya görürüm sanırım. muhtemelen 1-2 cm incelmiştir belim.
1 bardak suya, 1 kasil sirke 1 kasik bal, tatli kasigi..ben bazen bal koymuyorum
KISKANÇ LIK YAPTIM BAK ŞİMDİ BİSDE EKLEYELİM Bİ RESİM DAHA DÜN KUCAĞIMDAYKEN ÇEKTİM PEK NET DEĞİL AMA İDARE EDİN
KISKANÇ LIK YAPTIM BAK ŞİMDİ BİSDE EKLEYELİM Bİ RESİM DAHA DÜN KUCAĞIMDAYKEN ÇEKTİM PEK NET DEĞİL AMA İDARE EDİN
Pervin..allah bin kere razı olsun şu verdiğin link için..Rüzgar bayıldı müziklere..gülücükler atıyo,sesler çıkarıyo..artık ne anlıyosa:)
sana cok ozeniorum canım masallah bende spora gitmeyi cok istedim adapazarındayken ama drum 6ay kesinlikle yazık dediginden cesaret edemedim..incelmek kilo vermekten cok daha onemli bence..
balı eksik etme canım balla sirkenin karısımı ise yarıo ya o yuzden dedim
heyttttttt be monolog yaptım gene
[
Emziriyosun ya yapıyomusun yinede bu karışımdan? Bende yapsam mı göbeğim kaldı yahu başka bi yerimden şikayetçi değilim popomda büyümüş çok hoşuma gidiyo çok kaydirigubbakcemile2
daha öncede sormustum galiba su heryerimizin ağrıları konusunda.heleki uzun süre hareketsiz kalınca.mesela geece 1,5 saatlik uykudan sonra yağızın sesiyle uyanılır emzirmek için kalkmak gerek ama nerdeeee.... kalkılamaz ağrılardan dizimi bükemem ve iyice yağız beyın sabrı taşar zoraki emzirilir ve yerine yatırılır sonra wc ye gitmek gerekir ayaklarımın üstüne basmak ayrı yurumek ayrı sorun olur.bu derece ağrım var yani.fizik tedaviye gitsem ilaç kullanamaycağım.aynı durumdan yakınan varmı merak ediyorum yoksa sadece bendemı oluyor.
kendim çalıp kendim oynuyorum galiba.
ceren aramıza hoşgeldin buarada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?