2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

babymom fazla ayakta sallaıyorum ben.iyice yoruyorum cok az sallayınca uyuyor o zaman.onun dışında uyutmak için cok ısrarcı değilim zaten çok uyumuyor.

gelgit bende de ağrılar devam ediyor canım. Özellikle bacaklarımın bilimum yerlerindeki eklemler. Dizler ayrı, kalça ayrı ağrıyorkafamçokkarıştıMagnezyum eksikliği gibi bir problem olduğunu sanıyorum

gelgittttttttttt kuzum bu resm ne zaman çekilmiş. cılcıbıl senn oglan he de bakem bana????

ben konyada yani annemlerin oturdugu ilçede 6 gun kalacam inş.sen neresindesin

ceren hoşgeldin aramıza. uyku konusunda bendentavsiye şu..gunduz beşiğinde yatırma sadece geceleri yatsın .her akşam aynı saatte pijama giydir bebeğine ışıgı loş yap ve uyku saatinn geldiğin uyuması gerrektiğini falan söyle. ben hep öyle yapıyorum hatta birbir sayıyorum komşularımız uyudu babaannen deden uyudu kuşlar böcekler uyudu baban uyudu hata benmde uykum var sende uyu bende uyuyayım delikafadulden gibi gibi..

1 hafta önce çektim ama korkma teyzesi karsında elektrikli soba var+doğalgazımızda yanıyor.böyle durmak hosuna gidiyor bende biraz kafa dinliyorum

maşallah yagız a çokda şirin yavru tosun:)

yahu izlettiğiniz şeylere accuk dikkat edin diyecem demesem içimde kalacak. yavrularımızın bilinç altına farkında olmadan gönderdiğimiz bilgiler çok önemli bence.. neyhse dedim gitti kimse kızmasın bana fikrim budur...

gelgit canım bence bi doktora görünmelisin.ne olur ne olmaz,anlattigina göre baya fenasin galıba.benimde sirtimin ortasi fena agriyo.

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
pinky_42, burko+, cerenemreomer, gelgit

hayret misafir yok......delikafadulden

ohoooooooo ben neler sayyıomda neyseeeeeeeeeee.... uyumuyor bir seferinde 5 saat uyududa 3şok gecirdim hveslendim hah dedim dr nin verdiği burun seysi işe yaradı ama sadece 1 gecelik oldusevinc k

gelgit ismin sabehat dı dimi. yanlış hatırlamıyorsam....sana sebeyat diyebilirimmi???

haklısın anacıım hemde çok sonuna kadar katılyorum sana ama keyfe bak nereye döndürsem izleyecek illa.hem merak etme sen uzun süreli baktırmam ben.5 dk ya bakmıştır ya bakmamıştır o yoldan çıkarıcı diziye

evt cnm adım sebahat genelde seboş der arkadaslarım bana sen nasıl istersen öyle diyebilirsin

hoşbulduk pinky söylediklerini denicem saol

he bu arada ben ilçede değilim.az kalacakmıssın ailen fırsat bulamayacağın gibi sende doyamadan dönecekmişsin zaten.

gelgit canım bence bi doktora görünmelisin.ne olur ne olmaz,anlattigina göre baya fenasin galıba.benimde sirtimin ortasi fena agriyo.

fizik tedaviye gitmem gerektiğini söyledi birkaç arkadaşım ama ilaç kullanadıktan sonra yada film çekilemedikten sonra ne işe yarayacak gitmem.az önce tarçın bal kürünun bu tur ağrılara iyi geldiğini okudum.ağrıyan yere sürecek yada içecekmişim.sürmeye kalksam bal ve tarçın yettiremem o yuzden içmek en mantıklısı.deneyeceğim.
1 su bardağı ılık suya 2 çorba kaşığı bal 1 çay kaşığı tarçın konulup içilecek.sürmek için yapılan kür başka isteyen varsa yazarım onuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…