2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz gesmeyey gidios:)

iyiy gecelerseboş:)
evet bu daha gusel...seboş seboş seboş

tüm bebişlere maşallah hepsi birbirinden sevimli

Didoo iyi gezmeeler

hoşgeldin ceren

adı ne doktorun muanesi ne kadar ??

hizmet hastanesinde Duygu hn için çok iyi diyorlarda ben daha randevu alamadım çok yogun önümüzdeki ay deneyeceğim

bir haftadır Çağan ın cildinde kızarıklık vardı yavaş yavaş tüm vücuduna yayıldı
poposu bacakları beli boynu döküntü vardı telaşlandım dr. a gittik bugün zatan 3. ay kontorlune 6 gün kalmıştı aradna çıktı o da
önemli değil dedi benim aburcubur yememden kaynaklanıyormuş :kedi:
çikolata cips kola bebeklere sütten geçip alerji yapabişirmiş, krem verdi çok önemli değilmiş
gögsümde ağlaması akşamları sinirli halide normalmiş memeye düşkün bebekler istediği anda ememezse sinirlenirlermiş
herşey normal çok şükür memedüşkünü oğluma acık hava iyi geldi 3 saattir uyuyor : )

bide rotavirus aşısı olduk
acaba ondan mı bukadar uyudu bu saatlerde ağlama krizlerimiz olurdu normalde

Nisa hastanesi gidecek olan varsa gitmesin iğne atsan yeredüşmeyecek kadar kalabalık bin pişman oldum oraya gittiğime kendi doktorumuza randevu alamadım ondan bi orayı deneyeyim dedim ama
sıramız gelen kadar arabada bekledi çağan , o kalabalıkta hastalık kapar diye panikkledim
muane ederkende o kadar acele edildiki apar topar çıktık odadan ssk hastanedi gibi olmuş

geçmiş olsun petrik.yağızında alerjik bir cildi varmış.bana losyon+krem vermişti öpmeyı yasaklamıstı ve tabi yuzune ıslak mendil ve benzeri şeyler sürmemide ellerimizlede yuzunu okşamayacağız.ama bana çikolata yeme falan demedi hiç.zaten abur cubur olarak yediğim tek sey çikolata cips falan yemiyorum.

sonunda keyfi gldi oğlumun kendi kendine oynuyor umarım epey oyalanır böyle.uyumaya çalışmak bile yoruyor bazen beni sadece kafa dinlemek istiyorum azda olsa.yarın pazar ve yine işimiz var.birazda çevremdekiler bana yardımcı olsa benden yardım beklemektense!

hımm az önce yağızın burnu aktı yani uzun süreli aktı bu hasta olacağına mı işaret acaba.?

ben giderim canlar.on hazırlıklar.bir de başım ağrıyor.öptüm sizi.şimdiden iyi bayramlar
sen ne zmn gidiyosun hangi gün? mafoldumben
meltemcim ben avicenna gültepeye gidiyorum çok memnunum ama sana çok uzak orası
aa sen nerede oturuyosun incirlimi?önereceğin doktorda ethica hastanesindemi??kardiyoloji için..
mafoldumbenkilo veremedigim gibi bugun tum direnmelerime ragmen eski askim nutellaya geri dondum:sinifsinif:
su sirkeli suya bal yerine nutella katsam olmami???
kaydirigubbakcemile3 sana her yol mübah kuşumm
gelgittttttttttt kuzum bu resm ne zaman çekilmiş. cılcıbıl senn oglan he de bakem bana????

ben konyada yani annemlerin oturdugu ilçede 6 gun kalacam inş.sen neresindesin
ulen elif o kadar görüşelim dedi konyada tınlamadın akannehir

çok uzun oldu gözüm korktu ..
başlıyorum..

bizimki rotateq..3 doz yapılcak..114 tl adedi...pzt. 2.dozu yapılcak..gelecek ay da 3.dozu..rotarix ten pahalıya geliyo ama olsun..yeterki yavrum rahatsız olmasın.

evet canım onlar iyi olsun da... bu arada mercimekim sana da çoook geçmiş olsun...
çok üzüldüm ama şimdi de sen iyisin inşallah... buradasın çok sevindim güzel arkadaşım...

Allah seni rüzgarına Rüzgarını sana bağışlasın...

arkidişler ayırım yapmıyolardı..direkt teletubby..bazen de sadece tubby oluyodum.

bingoo...öptüm allah rahatlık versin

peki tabi !

ben de o dr. un dediğine şaştım.. haklıymışım..

yaz yaydaşım yaz tabiki sevgili dostlarına :))

bence de bırak anenn gitsin sen de kendi düzenine alışmaya başla..
kork kork nereye kadar...

doktor bu fikri değerlendirip bilimsel çalışma yaparsa, telif hakkı talep edelim ama topikçe :)
gelen parayla bebelere oyuncak alırız toptan dağıttırırız adreslerimize :))

Burkocum süt saklamaya ağustos sonu eylül başı gbi başladım.. Depo etmeye çalıştım az da olsa sakladım.. Hızlı tükeniyor evet ama mesela pazartesileri cumartesi sağdığım dururken 15 gün önce sağılanı vermeyeyim de cumartesi sağdığımı vereyim demek istedim... Ha evet belki bu plan 1-2 hafta yürür ama olsun :))

denemek lazım bence de.. kaşıklı biberon biberon meme karışık içmeye alışsalar iyi olur... her koşula alışmaları lazım bence ama bebeğin huyu da önemli.. :) bacak kadar bile değiller ama huyları var :)) bizimki de biberonu yadırgamıştı sonra alıştı..

ben günlük versem sadece yetmez.. depo şart..

yada resmini ekliyim ama siteden alınmış resmi.. ben oyuncakalrın hepsini sarkıttım eliyle dokunması daha kolay olsun diye eşek olan çıngıraklı ben çok begendim

[/URL][/IMG]

ben de çok beğendim..

evrim demişti aldıgımız oyuncakları paylaşalım fikir edinmiş olurus diye o sebepden koydum yane.. yoksam zengin falan değilis yane gösteriş falan yapmıyom...

e tabi ki pinkim, estağfurullah öyle birşey düşünmeyiz..

mafoldumbenkilo veremedigim gibi bugun tum direnmelerime ragmen eski askim nutellaya geri dondum:sinifsinif:
su sirkeli suya bal yerine nutella katsam olmami???

nuetllada soya lesitini var herşeyde var gdolu yani.. geçen bırakmaya niyet etim bırakamadım ama.. napıcaz yaa herşey gdolu mafoldumben

KISKANÇ LIK YAPTIM BAK ŞİMDİ BİSDE EKLEYELİM Bİ RESİM DAHA DÜN KUCAĞIMDAYKEN ÇEKTİM PEK NET DEĞİL AMA İDARE EDİN

maşallah yavru kuşa..

aşk-ı memnu isliorussssss

maşallah bu yavruya da...

bence hiç tvden haberleri olmasa daha iyi ama bizimki de arada bakıyor hemen kapıyorum tv yi..

çok zor biliyorum ama yememeliyiz... sözüm tesir etmez o ayrı, kendim uygulayamadığımdan :bbo:

çok haklısın gelgit aynen kafa dinlemeye benimde ihtiyacım var

Kafam gelgit aklımda kalanlarla başlayayım..

Esrako sen bir ara ne zaman çalışacağımı sormuştun. Ben işten şimdilik tamamen ayrıldım. Kısmet bakalım ne zaman başlarım..Bu arada sigortadan doğum paramı da alamıyorum, birden aklıma geldi, yazık günah oldu..firma benim giriş çıkışımı yapmış bikaç kez, sigorta teftişe gönderdi dosyamı, vereceklerini sanmıyorum, fena bi para da değildi hani.. çok üzülüyorum ama yapcak bişe yok.

mercimekim, aman battaniyeye dikkat. Göğsünden üst tarafı örtme kenarlardan da iyice sıkıştır, ben her akşam aynı korkuyu yaşıyorum.. Bir de önlükle sakın yatırmayın -zaten yapmıyosunuzdur da- Gündüz bir gün önlüğüyle yatırmıştım ben de yanında yatıyordum, önlük yüzüne geldi nefes alamadı, ya uyusaydım o anda..kendime çok kızdım sonra..

Dido, güle güle yolun açık olsun..Biz de bayramda biryerlere kaçmak istiyos ama artık cesaretim yok..

Nesrin,geçmiş olsun, allahtan yediklerindenmiş, insan çok korkar başka bişey mi diye..

Mucize, şu indirip kaldırırken korkma olayı bizde de var. Hatta hergün korkutuyorum çocuğu ne kadar dikkat etsemde..Koltuktan kucağımda kalkarken bile irkiliyo.

Ruzy'yi şöyle uykusu geldiğinde yatağa bıraksam ve kendi kendine uyusa..ımkansız..Memede uyuma diye bi sendrom varmış, ilerki aylarda yani 6 aylık olunca yatağında kendi kendine uyumaya belli methodlarla alıştırmam gerekecekmiş. Onlardan biri de ağlatma metodu ama deneyeceğimi sanmam..O kadar ağlatamam yani..

Bulgur nasıl süt yapıyor ya hayret ediyorum.. Pırasa da hiç fena değil hani..Gerçi benim pedi ıslatacak kadar sütüm hiçbir zaman olmadı. Kılı kılına anca yetiyor..

kafamçokkarıştıoff ya kaç gündür giriyorum alıntılar yapıyorum cevaplayamadan çıkmak zorunda kalıyorum
bebişlerin hepsine maşallahh
baby çok tatlı kızın ya maşalllah gözler renkli mi ne
kedici saçlarına bittim çok çok tatlı doruk u görmüş gibi oldum maşallah
evrişim ben istemiştim kuzeyi facim yok die dikkate aldığına çok sevindim maşallah kuzum benim oyuncağıda zorla sokuşturmuşsun ya çok güldüm kaydirigubbakcemile3 bende çıngırakta aynısını yapıyorum,
derya yusuf bey ilk göz ağrımız maşlallah çok yakuşuklu

amannn unuttum başka ne yazcaktım
özlem ya sen ne güzel aklında tutabiliyosun ben tam balık hafızalı oldum yasenağlama

Mucize, şu indirip kaldırırken korkma olayı bizde de var. Hatta hergün korkutuyorum çocuğu ne kadar dikkat etsemde..Koltuktan kucağımda kalkarken bile irkiliyo.

evet yazacaklarımın biride buydu mucize bizdede var aynısı alıp koyarken ellerini titretiyo resmen korkuyo

ıspanak guzel sut yapıo ayca..bide onu dene ben ıspanak sezonunu dun actım masallah guzel sut oldu yani ben ona bagladım...

seboşş :) yagızın popişini ıssırasım geldş masallah yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…