hoşgeldin cerenhoşbulduk
adı ne doktorun muanesi ne kadar ??merhaba bizim gittiğimiz doktoru tavsiye edebilirim. daha ilk muaynesinde kızımdaki sorunu tespit etti bilgili tecrubeli biri. çok dah hastası var adını buraya mı yazıyım ethica incirli nin doktoru. yeri sana uyar mı bilmiyorum
bana avrupa yakasında çocuk doktoru tavsiye edebilir misiniz??
ece 3 ay 9 günlükken kilosu 6170 gr boyu 64 cm doktor kilosunu biraz az buldu akşamları mama verebilirsiniz dedi önce sonra büyüme eğrisine bakıp gerek yok falan dedi sinir etti beni başka bir doktora daha göstermek istiyorum kızımı
biz gesmeyey gidios:)
iyiy gecelerseboş:)
evet bu daha gusel...seboş seboş seboş
sen ne zmn gidiyosun hangi gün? mafoldumbenben giderim canlar.on hazırlıklar.bir de başım ağrıyor.öptüm sizi.şimdiden iyi bayramlar
meltemcim ben avicenna gültepeye gidiyorum çok memnunum ama sana çok uzak orasıbana avrupa yakasında çocuk doktoru tavsiye edebilir misiniz??
ece 3 ay 9 günlükken kilosu 6170 gr boyu 64 cm doktor kilosunu biraz az buldu akşamları mama verebilirsiniz dedi önce sonra büyüme eğrisine bakıp gerek yok falan dedi sinir etti beni başka bir doktora daha göstermek istiyorum kızımı
aa sen nerede oturuyosun incirlimi?önereceğin doktorda ethica hastanesindemi??kardiyoloji için..merhaba bizim gittiğimiz doktoru tavsiye edebilirim. daha ilk muaynesinde kızımdaki sorunu tespit etti bilgili tecrubeli biri. çok dah hastası var adını buraya mı yazıyım ethica incirli nin doktoru. yeri sana uyar mı bilmiyorum
kaydirigubbakcemile3 sana her yol mübah kuşummmafoldumbenkilo veremedigim gibi bugun tum direnmelerime ragmen eski askim nutellaya geri dondum:sinifsinif:
su sirkeli suya bal yerine nutella katsam olmami???
ulen elif o kadar görüşelim dedi konyada tınlamadın akannehirgelgittttttttttt kuzum bu resm ne zaman çekilmiş. cılcıbıl senn oglan he de bakem bana????
ben konyada yani annemlerin oturdugu ilçede 6 gun kalacam inş.sen neresindesin
bizimki rotateq..3 doz yapılcak..114 tl adedi...pzt. 2.dozu yapılcak..gelecek ay da 3.dozu..rotarix ten pahalıya geliyo ama olsun..yeterki yavrum rahatsız olmasın.
arkidişler ayırım yapmıyolardı..direkt teletubby..bazen de sadece tubby oluyodum.
bingoo...öptüm allah rahatlık versin
o her yıl degisen virusler grip vs için geçerli rota virusu belli bir virus asısıda ondan rota ne alaka yahu dr a sastım yani kesinlikle yapılmalı bu ası arkadasın yaptırsaymıs keske bizim bir arkadasınarkadası çok phalalı diye durumlarıda çokyokmus yaptırmamıs bebegiu su an hastanede yatıyormus 9 aylık bebek yani yazık bu musluk suyundan bile geçebilen bir mikrop durumu olan yaptırabilen kesinlikle yaptırmalı
ya bende bazen diyorum hamile olmka daha kotuydu ama boyle bir senede diye karar kıldım kendimce sanki secme sansım varmıs gibioturdum buna kafa patlattım karar verdim falan:))))ee geceler boyu emzirirken hersey aklıma gliyyor geçiyr:)
hamile olmak dah ariskli idi karnımızda bir bebek gormuyoruz herseyi duzgun gelisiyormu mikroptan etkilenirmi vs daha kotu bence su an anne sutualdıkları için aslında daha korunaklılar tabi alabilen bebekler için diyroum genelimiz hala emziriyor ole yada boyle viruslerden koruyan teksey anne sutu imis tv de duymustum
hehe aynen bildin kuzumda ne edim yani simdi geçmisi okuyup sorulara yanıt falan yazmıyımmı kaale almiyimmi sevgili dostlarımı askol:)))
okuruz kabahat okumayız kabahatt diycemm hee)))
annem artık ufaktan evime doneyim sinyaller ivermeye basladı aslıda diyorum daha mi iyi olur evde cekirdek aile kalırız dah asessiz olur daha az yemek yapılır daha sakni yasam olur hani yemekleri ben yapcam ya az olunca rahat yaparım gibi geliyor çok alıstım anneme aslında ama surekli bir gidecek annem bir gun korkusu yasadıgım için tedirginim hep kızımla bas basa kalmaya korkuyorum iyimi deli aglayan bir bebek oldugu için oldu tum bunlar resmen fobi oldu bende,
ama sanırım haftaya son kez gelicek yani ben gel desem gelir kadıncagız ama kendi evine donmek istiyor
zaten ocakta ise baslıycam ve annem bakmayı basarabilirse bakacak ve bizde kalacak hafta içi szaten bari kadıncaız evine donsun evinde birkaç ay geçirsin sonra ocaktan sonra bakalım bizinasılbir hayat bekliyor heyecanla bekliyorum neler olacak sayet annem bakamassa ki ece yi iki kucagında tasıdımı nefesnefese kalıyor ben ne halt edeceğim tazminatimi birakıp istifayı basmaya hiç niyetim yok idyorum ama kızım agır basarsa ne yapcam bilmiyorummm allahım dusunmekten kafayı yiycemmm bunların tam yasanma zamanı gelse yuzlessem daha iyi olcak boyle geriden dusunmek daha yıpratıyor insanı
Bütün bebeklere maşallah hepsi çok güseller
Ben gelirim belkimyazın ereğliye görüşürüs demii gitmişsin ya cevap veremezsin bana gülegüle git gel
Yok canım öyle düşünme oğlumda yapıyo arada öyle
Mantıklı dr a da sorayım bunu
Baby canım sen geçendede 3 doz demişsin rotarixe bende hatta 2 doz değilmi diye yazdım çingenem cevaplamış 2 diye. 3 doz neki?
Maşallah ona inşallah iyi bi dr bulursun
Aman hasta olmasınlar ya oğlumda gece boyu bi o yana bi bu yana döndüğn burnunun tıkalı olması sinirini bozuyo Allah sağlık sıhat versin onlara
Mucize ben sağılmış sütlerle ilgili yazını yeni okudum canım. Henüz süt saklamaya başlamadın sanırım. Saklanan sütler dolapta bir haftadan fazla kalmıyor. Sen evde değilken o kadar hızlı tüketiliyor ki o sütler. Şöyle söyleyeyim, ben geceleri tek memeden emiriyorum ve her sabah diğer memede biriken sütü sağıyorum. Yani dolaba hiç koymasam mutlaka her gün bir biberon süt koyuyorum (100-150 cc arası). Evde olduğum zamanlarda da emzirmelerden sonra kalan sütleri boşaltıyorum. Günde 1-2 biberon da öyle çıkıyor. Evim yakın olduğu için aralarda gelip emziriyorum. Bütün bunlara rağmen dolaptaki sütlerin yetmediği zaman oluyor:gitme: Aşıya gittiğimizde öyle oldu mesela. Kesinlikle almadı memeyi. Çok huzursuz olduğundan ben de zorlamadım, bütün gün biberon emdi. 1,5 saatte bir sağmak zorunda kaldım ben de.
Kısacası, başlardaki saklananlara gelene kadar Salih en fazla 1 hafta büyümüş olurkaydirigubbakcemile3Çok kasmayerimseniben
Ben de işe başlayacaağım, süt verme olayını nasıl yapıyorsunuz sen yokken. Benimki geçen ay denedim biberonu alıyordu oh tamam dedim işe başlayınca sorun olmaz. Dün denedim almak istemedi. Kaşıkla mı versek ben yokken?Sizin tecrübeleriniz yardımcı olabilir. bana...
Burcu ben işe başlayalı 1,5 ay oldu. Her gün mutlaka 4 biberon süt dolapta oluyor birde aralarda izin günümde emmediği zamanlarda sağıp poşete koyup dipfirize attıklarım var bunlar ki henüz maalesef 5 tane 6. ayda sütüm yetmezse diye yaptığım hazırlıklar galiba mucizemin kasteddiğide bu. İşimiz zor vesselam ben sadece günde 1,5 saat emzirneye gidiyorum cumartesi pazarımda yok ne kadar sağıp depolasam kar ama her gün 4 kere sağmaktan gına geliyor.
Hoşgeldin güle güle büyüt oğlunu. Bulursun bulursun sen takılmaya devam et.
Kaşıkla verebilsen keşke çünkü biberona alışınca memeyi bırakma ihtimali var yaşadım biliyorum 2-3 gün emmedi oğlum mahvolmuştum. Kaşıkla da zor oluyor akıtıyo hep,sinirleniyor . Hangisiyle vermeyi düşünüyorsan işe başlamadan evvel arada ver biberon yada kaşıkla hemde emzir belki böylelikle alışır.Emmeyide bırakmaz inşallah.
yada resmini ekliyim ama siteden alınmış resmi.. ben oyuncakalrın hepsini sarkıttım eliyle dokunması daha kolay olsun diye eşek olan çıngıraklı ben çok begendim
[/URL][/IMG]
evrim demişti aldıgımız oyuncakları paylaşalım fikir edinmiş olurus diye o sebepden koydum yane.. yoksam zengin falan değilis yane gösteriş falan yapmıyom...
mafoldumbenkilo veremedigim gibi bugun tum direnmelerime ragmen eski askim nutellaya geri dondum:sinifsinif:
su sirkeli suya bal yerine nutella katsam olmami???
KISKANÇ LIK YAPTIM BAK ŞİMDİ BİSDE EKLEYELİM Bİ RESİM DAHA DÜN KUCAĞIMDAYKEN ÇEKTİM PEK NET DEĞİL AMA İDARE EDİN
aşk-ı memnu isliorussssss
maşallah yagız a çokda şirin yavru tosun:)
yahu izlettiğiniz şeylere accuk dikkat edin diyecem demesem içimde kalacak. yavrularımızın bilinç altına farkında olmadan gönderdiğimiz bilgiler çok önemli bence.. neyhse dedim gitti kimse kızmasın bana fikrim budur...
bir haftadır Çağan ın cildinde kızarıklık vardı yavaş yavaş tüm vücuduna yayıldı
poposu bacakları beli boynu döküntü vardı telaşlandım dr. a gittik bugün zatan 3. ay kontorlune 6 gün kalmıştı aradna çıktı o da
önemli değil dedi benim aburcubur yememden kaynaklanıyormuş :kedi:
çikolata cips kola bebeklere sütten geçip alerji yapabişirmiş, krem verdi çok önemli değilmiş
gögsümde ağlaması akşamları sinirli halide normalmiş memeye düşkün bebekler istediği anda ememezse sinirlenirlermiş
herşey normal çok şükür memedüşkünü oğluma acık hava iyi geldi 3 saattir uyuyor : )
sonunda keyfi gldi oğlumun kendi kendine oynuyor umarım epey oyalanır böyle.uyumaya çalışmak bile yoruyor bazen beni sadece kafa dinlemek istiyorum azda olsa.yarın pazar ve yine işimiz var.birazda çevremdekiler bana yardımcı olsa benden yardım beklemektense!
hımm az önce yağızın burnu aktı yani uzun süreli aktı bu hasta olacağına mı işaret acaba.?
Mucize, şu indirip kaldırırken korkma olayı bizde de var. Hatta hergün korkutuyorum çocuğu ne kadar dikkat etsemde..Koltuktan kucağımda kalkarken bile irkiliyo.
baby çok tatlı kızın ya maşalllah gözler renkli mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?