2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gelgit maşallah yağıza
tinky pinky çok beğendim oyuncağınızı parasın bileydin daha ii olcekti emme:hulya:

ve gunlerdir direndigim soguk algınlıgına yenik dustum sanırım... bugun gezmeye gittik bi arkadasımın bebegini ve evleri cok serindi allahtan ece uyudu annemin ayagında battaniyeyle sıcaktıda ama ben cok usudum ayaklarım ısınmadı ve burnum orda akmaya basladı.. eve gelince ıhlamur kusburnu vs ictim ama kar etmedi minoset ictim bitane simdi.. kuzumu emzirip bırakıorum

baby ben burda okuduğumdan beri su sirke olayını deniyorum normalde berat yediklerimden çok etkileniyodu ama 1 haftadır büyüdükleri için sanırım daha az gaz sorunu ben çok etkilenmedim bidaha dene istersen

ya 2 gündür sol göğsümde bişey var şişlik mi ağrı değişik bişey süt kalmaı değil sanki hani yel girdi derlerya öle bişi ama göğse yel girer mi ya çok canım yanıyo

geçmiş olsun cnm ee şimdi sana abur cubur yasak mı? akannehir Hamilelikte bir ton diyet yaptın şimdi hala yapıyorsun yani... :sinifsinif:

Ben önlükle yatırıyorum ama uyku tulumunun içinde oluyor çıkarması imkansız üstüne battaniyesinide sıkıştırıyorum kenarlara köşelere benneyaptımki
Bulgur nasıl süt yapıyor ya hayret ediyorum.. Pırasa da hiç fena değil hani..Gerçi benim pedi ıslatacak kadar sütüm hiçbir zaman olmadı. Kılı kılına anca yetiyor..

Evet bencede süt yapma konusunda çok iyiler yerimseniben sütüm az benimde yetiyor ama artmıyor... :sinifsinif:

Ceren hoşgeldin...
Yusuf bey kocaman çok tatlı olmuş eee tabii topiğin abisi opuyorumnanaktan
Seboş kaydirigubbakcemile3 bizde kullanabiliriz değil mi? Senin bebişinde çokkkk tatlıymış ben daha yeni gördüm sanki sositososito
Gülistan güle güle kullanın oyuncağınızı..
Pervin az önce duşta kendimi are you sleeping ? Little john... şarkısını söylerken buldum bu site kızımdan çok bana yaradı :roflol: teşekkürler...
Emzirip şu ballı sirke olayını deneyip bebeğine ters tepki yapan var mı?? Ben sirkeyi aldım balıda alacağım Rizeden gelen bir karakovan balı var ama tadı kokusu iğrenç o olur mu acaba CADIARZU nasılsa sirkede iğrenç çivi çiviyi söker... kafamçokkarıştı

Evroş bu ara benim hafızada pek kuvvetli değil arada arada bir saksı çalışıyor kaydirigubbakcemile2
Bence göğüs ağrın için görünmelisin doktora hafife alma..
Pervin geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsın....

var ya dderya bu yusuf cok fena bisi olucak, benden soylemesi..eve telefon eden kizlar mi dersin, okulda rahat birakmayanlar mi dersin, yandin senn..masallah..

derya massallah oglusuna.şuna bak ya adam gibi bakiyo etrafa

Evet bence dea.sYüz hatları çok düzgün. Maşallah yakışıklıya

Maşallah çok tatlı oğlumdan yakışıklı olmasın çok yakışıklı çok
teşekür ederiz teyzeleri oğlumgerçekten hem karizmatik hem yakuşuklu ....kaydirigubbakcemile5
şu sirke ne sirkesi farkedermi? ben aksine doğumdan sonra 64 kıloyken şimdi 67 kiloyum.ramazan bayramında aldım ne aldıysam.
eleme sirkesi olcek başkası eğil...
babymom fazla ayakta sallaıyorum ben.iyice yoruyorum cok az sallayınca uyuyor o zaman.onun dışında uyutmak için cok ısrarcı değilim zaten çok uyumuyor.
ayneen ayakta sallıyorum ama iyice uykusu gelene kadar kucağımda tutuyorum zaten başlıyor nenei söylemeye gerçekten kızlar ya yusuf nenene diye ağlamaya başlıyor yatırıyorm hemen uyuyor...

aşk-ı memnu isliorussssss

oy seninkide maşallah tosmini baya yada bu nezamn ya kış geldi sis senginsinis galiba miamide filanmı yaşıyorsunzu yok californiya yada ...:smiley-cool::roflol:

bissürü bissürü alıntı yaptım ama yusuf ağliyi kızımda başımda oyun oynamak için bekliyi mecburi gidiyi bende by....iyi geceler herkeşe ....

bizim lekeler farklı galibayavaş yavaş çıktı en çokta bacaklarında ve pipisinde var
ben cips veçikolatayı çok abarttım 1 haftadır galiba cipsten oluyo

çok zor biliyorum ama yememeliyiz... sözüm tesir etmez o ayrı, kendim uygulayamadığımdan :bbo:

uygulamak çok zor olacak
canım istediğinde tahin pekmez yemeyi planlıyorum umarım uygularım

Nesrin,geçmiş olsun, allahtan yediklerindenmiş, insan çok korkar başka bişey mi diye..

sağol tatlım evet bende çok panikledim şükür önemsizmiş

geçmiş olsun canım elevit te al bende şifayı kapmak üzereyim elevit alaıyorum 2 günde bir iyi geliyo

geçmiş olsun cnm ee şimdi sana abur cubur yasak mı? akannehir Hamilelikte bir ton diyet yaptın şimdi hala yapıyorsun yani... :sinifsinif:
sağol canım
eevet ya en kötüsü hamilelikteki diyette buna katlanılır
yasak değilde daha dikkatli ol dedi
günde 3 gofret yiyordum da kaydirigubbakcemile3

Bulgur nasıl süt yapıyor ya hayret ediyorum.. Pırasa da hiç fena değil hani..Gerçi benim pedi ıslatacak kadar sütüm hiçbir zaman olmadı. Kılı kılına anca yetiyor..

bulgur bana feci gaz yapıyo..kısıra hasret kaldım..ühüüüüü....geçen mercimek çorbasını deniyeyim dedim..içine kimyon da attım..o bulgurdan beter çıktı..sabaha kadar bağırsaklarımın gurultusundan uyuyamadım.:::::

Pervin geçmiş olsun tatlım..aman ecoşa geçmesin de..

Yusuf ve Yağız'a maşallah..allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…