bir haftadır Çağan ın cildinde kızarıklık vardı yavaş yavaş tüm vücuduna yayıldı
poposu bacakları beli boynu döküntü vardı telaşlandım dr. a gittik bugün zatan 3. ay kontorlune 6 gün kalmıştı aradna çıktı o da
önemli değil dedi benim aburcubur yememden kaynaklanıyormuş :kedi:
çikolata cips kola bebeklere sütten geçip alerji yapabişirmiş, krem verdi çok önemli değilmiş
gögsümde ağlaması akşamları sinirli halide normalmiş memeye düşkün bebekler istediği anda ememezse sinirlenirlermiş
herşey normal çok şükür memedüşkünü oğluma acık hava iyi geldi 3 saattir uyuyor : )
Kafam gelgit aklımda kalanlarla başlayayım..
Esrako sen bir ara ne zaman çalışacağımı sormuştun. Ben işten şimdilik tamamen ayrıldım. Kısmet bakalım ne zaman başlarım..Bu arada sigortadan doğum paramı da alamıyorum, birden aklıma geldi, yazık günah oldu..firma benim giriş çıkışımı yapmış bikaç kez, sigorta teftişe gönderdi dosyamı, vereceklerini sanmıyorum, fena bi para da değildi hani.. çok üzülüyorum ama yapcak bişe yok.
mercimekim, aman battaniyeye dikkat. Göğsünden üst tarafı örtme kenarlardan da iyice sıkıştır, ben her akşam aynı korkuyu yaşıyorum.. Bir de önlükle sakın yatırmayın -zaten yapmıyosunuzdur da- Gündüz bir gün önlüğüyle yatırmıştım ben de yanında yatıyordum, önlük yüzüne geldi nefes alamadı, ya uyusaydım o anda..kendime çok kızdım sonra..
Dido, güle güle yolun açık olsun..Biz de bayramda biryerlere kaçmak istiyos ama artık cesaretim yok..
Nesrin,geçmiş olsun, allahtan yediklerindenmiş, insan çok korkar başka bişey mi diye..
Bulgur nasıl süt yapıyor ya hayret ediyorum.. Pırasa da hiç fena değil hani..Gerçi benim pedi ıslatacak kadar sütüm hiçbir zaman olmadı. Kılı kılına anca yetiyor..
var ya dderya bu yusuf cok fena bisi olucak, benden soylemesi..eve telefon eden kizlar mi dersin, okulda rahat birakmayanlar mi dersin, yandin senn..masallah..
derya massallah oglusuna.şuna bak ya adam gibi bakiyo etrafa
Evet bence dea.sYüz hatları çok düzgün. Maşallah yakışıklıya
teşekkürler nurdancım
derya maşallah yusufa çok yakuşuklu birde bakışları güzel nurdanın dedigi gibi çok canlar yakacak.
yahu bu topigin erkekleri gerçekten hepside çok karizmatik çekici allah nazarlardan saklasın
sana cok ozeniorum canım masallah bende spora gitmeyi cok istedim adapazarındayken ama drum 6ay kesinlikle yazık dediginden cesaret edemedim..incelmek kilo vermekten cok daha onemli bence..
balı eksik etme canım balla sirkenin karısımı ise yarıo ya o yuzden dedim
cok guzel bakmıs masallah yusuf beye
teşekür ederiz teyzeleri oğlumgerçekten hem karizmatik hem yakuşuklu ....kaydirigubbakcemile5Maşallah çok tatlı oğlumdan yakışıklı olmasın çok yakışıklı çok
eleme sirkesi olcek başkası eğil...şu sirke ne sirkesi farkedermi? ben aksine doğumdan sonra 64 kıloyken şimdi 67 kiloyum.ramazan bayramında aldım ne aldıysam.
ayneen ayakta sallıyorum ama iyice uykusu gelene kadar kucağımda tutuyorum zaten başlıyor nenei söylemeye gerçekten kızlar ya yusuf nenene diye ağlamaya başlıyor yatırıyorm hemen uyuyor...babymom fazla ayakta sallaıyorum ben.iyice yoruyorum cok az sallayınca uyuyor o zaman.onun dışında uyutmak için cok ısrarcı değilim zaten çok uyumuyor.
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
dnzyildizi84, evros
fakiriz :gitme:
geçmiş olsun petrik.yağızında alerjik bir cildi varmış.bana losyon+krem vermişti öpmeyı yasaklamıstı ve tabi yuzune ıslak mendil ve benzeri şeyler sürmemide ellerimizlede yuzunu okşamayacağız.ama bana çikolata yeme falan demedi hiç.zaten abur cubur olarak yediğim tek sey çikolata cips falan yemiyorum.
çok zor biliyorum ama yememeliyiz... sözüm tesir etmez o ayrı, kendim uygulayamadığımdan :bbo:
Nesrin,geçmiş olsun, allahtan yediklerindenmiş, insan çok korkar başka bişey mi diye..
ve gunlerdir direndigim soguk algınlıgına yenik dustum sanırım... bugun gezmeye gittik bi arkadasımın bebegini ve evleri cok serindi allahtan ece uyudu annemin ayagında battaniyeyle sıcaktıda ama ben cok usudum ayaklarım ısınmadı ve burnum orda akmaya basladı.. eve gelince ıhlamur kusburnu vs ictim ama kar etmedi minoset ictim bitane simdi.. kuzumu emzirip bırakıorum
sağol canımgeçmiş olsun cnm ee şimdi sana abur cubur yasak mı? akannehir Hamilelikte bir ton diyet yaptın şimdi hala yapıyorsun yani... :sinifsinif:
Bulgur nasıl süt yapıyor ya hayret ediyorum.. Pırasa da hiç fena değil hani..Gerçi benim pedi ıslatacak kadar sütüm hiçbir zaman olmadı. Kılı kılına anca yetiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?