kafamçokkarıştıoff ya kaç gündür giriyorum alıntılar yapıyorum cevaplayamadan çıkmak zorunda kalıyorum
bebişlerin hepsine maşallahh
baby çok tatlı kızın ya maşalllah gözler renkli mi ne
kedici saçlarına bittim çok çok tatlı doruk u görmüş gibi oldum maşallah
evrişim ben istemiştim kuzeyi facim yok die dikkate aldığına çok sevindim maşallah kuzum benim oyuncağıda zorla sokuşturmuşsun ya çok güldüm kaydirigubbakcemile3 bende çıngırakta aynısını yapıyorum,
derya yusuf bey ilk göz ağrımız maşlallah çok yakuşuklu
amannn unuttum başka ne yazcaktım
özlem ya sen ne güzel aklında tutabiliyosun ben tam balık hafızalı oldum yasenağlama
evrim demişti aldıgımız oyuncakları paylaşalım fikir edinmiş olurus diye o sebepden koydum yane.. yoksam zengin falan değilis yane gösteriş falan yapmıyom...
elif ne zaman gidiyo yaa??geç oldu arayamıyorumda gitmedi değilmi??
NURDAN ya fiyatını bilmiyorum desem ayıp olurmu?
kuzumun otokoltugu yokdu onu alırken gözume çarptı valla total fiyatı ödedim.:kedi:
benimde dizlerim ve belim agriyor, kilodan mi??gelgit bende de ağrılar devam ediyor canım. Özellikle bacaklarımın bilimum yerlerindeki eklemler. Dizler ayrı, kalça ayrı ağrıyorkafamçokkarıştıMagnezyum eksikliği gibi bir problem olduğunu sanıyorum
senin memede benim kucakta meme hizasinda yalanci emzikle uyuyor; yataga koydugum an ciglik, yada ayakta..bunlar cidden ikiz...Ruzy'yi şöyle uykusu geldiğinde yatağa bıraksam ve kendi kendine uyusa..İmkansız..Memede uyuma diye bi sendrom varmış, ilerki aylarda yani 6 aylık olunca yatağında kendi kendine uyumaya belli methodlarla alıştırmam gerekecekmiş. Onlardan biri de ağlatma metodu ama deneyeceğimi sanmam..O kadar ağlatamam yani..
gecmis olsun tatlim...ve gunlerdir direndigim soguk algınlıgına yenik dustum sanırım... bugun gezmeye gittik bi arkadasımın bebegini ve evleri cok serindi allahtan ece uyudu annemin ayagında battaniyeyle sıcaktıda ama ben cok usudum ayaklarım ısınmadı ve burnum orda akmaya basladı.. eve gelince ıhlamur kusburnu vs ictim ama kar etmedi minoset ictim bitane simdi.. kuzumu emzirip bırakıorum
başım çok ağrıyor neden böyle oluyor anlamıyorum
Başarılar diyeceğim ama:gitme:kelin merhemi olsa başına sürerdi değil mi:sinifsinif:21.00'den beri Buse'yi uyutmaya çalışıyorum. Şimdilik sızdı gibi ama şimdiye kadar 3 sefer falan "sızdı" dedimakannehirSabah kahvaltısında koca bir bardak portakal-greyfurt suyu içtim. Fena gaz yaptı çocuğa. Uyutma çalışmalarım sırasında 5 sefer mıçtı:sinifsinif: Hem de 3 seferinde gırtlağına kadarakannehirUmarım bitmiştir bu işkence
Doruk'u erken uyumaya alıştırma çabalarına başladım bugün. Normalde 12 civarı uyuyor. Bugün 10 da kendiliğinden uyumak istedi (daha sonra uyanmak şartıyla tabii) uyanmasına, uykusunun açılmasına izin vermedim. Daldı. Bir süre deneyeceğim, bana başarılar dileyin.
:)
benimde dizlerim ve belim agriyor, kilodan mi??
Seninkini bilmem de, benimkinin kilodan olduğunu sanmıyorum. Daha önce şu andaki kilomda olduğum dönemlerim olmuştu çünkü. Ya bebişle abuk sabuk şekillere girdiğimizden, ya da eksik birşeyler var mineral babında:uhm:
dizlerim catur cutur ediyor kiviriken, belim teoyu kucakta tasimaktan surekli sanirim(
Hah! Benimkiler de aynı işte. Bebiş kucağımızda kalkarken bir yerden destek almıyoruz ya, bütün yük dizlere biniyor tabiiCADIARZU
valla pukket ben sadece geceleri biberonla mama verdim sonra alıştı biberona beni emmiyo şimdi mamayla besliyorum.kaşıklada denedim çok zor oluyo akıyo falan allah yardıncın olsun
Maşallah tosunaaşk-ı memnu isliorussssss
Geçmiş olsun canım Çağanada maşallah iyiymiş şükür.bir haftadır Çağan ın cildinde kızarıklık vardı yavaş yavaş tüm vücuduna yayıldı
herşey normal çok şükür meme düşkünü oğluma acık hava iyi geldi 3 saattir uyuyor : )
Geçmiş olsun Ece ye bulaşmadan tez zamanda atlat inşallahve gunlerdir direndigim soguk algınlıgına yenik dustum sanırım... bugun gezmeye gittik bi arkadasımın bebegini ve evleri cok serindi allahtan ece uyudu annemin ayagında battaniyeyle sıcaktıda ama ben cok usudum ayaklarım ısınmadı ve burnum orda akmaya basladı.. eve gelince ıhlamur kusburnu vs ictim ama kar etmedi minoset ictim bitane simdi.. kuzumu emzirip bırakıorum
geçmiş ola tazeburcunun taktiği işe yarar inşallah.başım çok ağrıyor neden böyle oluyor anlamıyorum
Oy kıyamam ona.Başarılar diyeceğim ama:gitme:kelin merhemi olsa başına sürerdi değil mi:sinifsinif:21.00'den beri Buse'yi uyutmaya çalışıyorum. Şimdilik sızdı gibi ama şimdiye kadar 3 sefer falan "sızdı" dedimakannehirSabah kahvaltısında koca bir bardak portakal-greyfurt suyu içtim. Fena gaz yaptı çocuğa. Uyutma çalışmalarım sırasında 5 sefer mıçtı:sinifsinif: Hem de 3 seferinde gırtlağına kadarakannehirUmarım bitmiştir bu işkence
Neyi indiriyosun. Bende geçende bir animasyon film izliyodum yarısında uyuyakaldım maalesef izlediğim kısmı çok beğenmeme rağmen. Bugün eşim harddiski evden getirecek izliycem inşallah adını sizlede paylaşırım.%98..az kaldı, yatacağım artık. İyi geceler kızlara.s.
Canım inşallah şu sıkıntılarını atlatırsın aklıma her geldiğinde bunu diliyorum inan.Sanada bebeğinede Allah kolaylık versin.selam.biliyosunuz hep anal fissürden şikayrtlerim vardı.dün bi doktor amaliyat dedi .ödüm nokuma karıştı tabi.
sonramı ne oldu amaliyat oldum.en çok bidaha ayılamamaktan korktum
ama ayıldım tabii ne ayılış dillere destan oldum
narkozun etkisiyle ayıldığımda ağlama gülme birbirinr karışmış
bazı dediklerimi hatırlıyorumve çok utanıyorum ya
amaliyat çıkışı bağırıyodum kıçım acıyooo die amaliyat önceside hemşirelere demiştim
saçmalarsam beni susturun die
hemşire susturamadı bile ay çok utanıyorum ya rezil oldum üstelik canım yanıyodu
aptal aptal konuşmuşum
amaliyat öncesi eşimle tartımıştık.amaliyathaneden çıkarken hemşireler yanımdaydı hatırlıyorum
artık iyileşirim çünkü uzun zamandır evimin huzuru yok beni görmediniz tanımıyosunuz ama dua edin lütfen sağlık çok önemliymiiiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?