2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Deryamm.. masaşşallahı var Yusufumun.. gun gectıkce guzellesıyor evladım.

Gelgit.. masaşşallah evladına canım.. yerım onun dısı ısleyısını ben :))

Neva dan esınlendık yanına kondurduk adasımm :))

evrim demişti aldıgımız oyuncakları paylaşalım fikir edinmiş olurus diye o sebepden koydum yane.. yoksam zengin falan değilis yane gösteriş falan yapmıyom...

Ha onu bılelım de.. aman sengınsen falan.. alim Allahhh.. :)) gule gule kullanın yafrum.. bızde de var onun bı cıngıragı.. cok sevıyo Kuzı..

elif ne zaman gidiyo yaa??geç oldu arayamıyorumda gitmedi değilmi??

Elif dun yazdı ya kuzum.. yarın Antep te yıyecegım sunu bunu dıe.. Elıf gıttı coktan dıye bılıyorum..

İyi geceler dostlar.. Allaha emanet olun.

deryam maşallah yusufumuza harbi abi gibi
seboşşş senin bebişide maşallah canım hadi anladık ev sıcak o anlık açtın falan ama bu bebek yerdemi yatıyo banamı öyle geldi??yerden soğuk alır be güzelim aman dikkat benim ödüm kopuyor..

Doruk'u erken uyumaya alıştırma çabalarına başladım bugün. Normalde 12 civarı uyuyor. Bugün 10 da kendiliğinden uyumak istedi (daha sonra uyanmak şartıyla tabii) uyanmasına, uykusunun açılmasına izin vermedim. Daldı. Bir süre deneyeceğim, bana başarılar dileyin.

GYPSY'm didolar bugün çıktı ya yola! Baş ağrın için sıkı bir nescafe öneriyorum ya da kan akışını hızlandıracak bişiler yap, bak nasıl geçiyor baş ağrın kaydirigubbakcemile2 Millet bahane olarak sunar ama bilmezler, ilaçtır aslında :)

NURDAN ya fiyatını bilmiyorum desem ayıp olurmu?

kuzumun otokoltugu yokdu onu alırken gözume çarptı valla total fiyatı ödedim.:kedi:

okadar seginsiniz yani, etikete bile bakmiyom diyosunlülülülülülü

benimde dizlerim ve belim agriyor, kilodan mi??

senin memede benim kucakta meme hizasinda yalanci emzikle uyuyor; yataga koydugum an ciglik, yada ayakta..bunlar cidden ikiz...
gecmis olsun tatlim...

başım çok ağrıyor neden böyle oluyor anlamıyorum

opujeemm gelllŞenizgecer yine..

Başarılar diyeceğim ama:gitme:kelin merhemi olsa başına sürerdi değil mi:sinifsinif:21.00'den beri Buse'yi uyutmaya çalışıyorum. Şimdilik sızdı gibi ama şimdiye kadar 3 sefer falan "sızdı" dedimakannehirSabah kahvaltısında koca bir bardak portakal-greyfurt suyu içtim. Fena gaz yaptı çocuğa. Uyutma çalışmalarım sırasında 5 sefer mıçtı:sinifsinif: Hem de 3 seferinde gırtlağına kadarakannehirUmarım bitmiştir bu işkence

ah yavrum benim; kiyamam..

hadi iyi sanslar..sansa daha cok ihtiyacin olucak..

benimde dizlerim ve belim agriyor, kilodan mi??

Seninkini bilmem de, benimkinin kilodan olduğunu sanmıyorum. Daha önce şu andaki kilomda olduğum dönemlerim olmuştu çünkü. Ya bebişle abuk sabuk şekillere girdiğimizden, ya da eksik birşeyler var mineral babında:uhm:

Buse'ye bakıp geldim. Bu sefer gerçekten uyudu galiba kuzum.:Saruboceq:Ben de film indiriyorum. O bitsin yatacağım

dizlerim catur cutur ediyor kiviriken, belim teoyu kucakta tasimaktan surekli sanirim(

Hah! Benimkiler de aynı işte. Bebiş kucağımızda kalkarken bir yerden destek almıyoruz ya, bütün yük dizlere biniyor tabiiCADIARZU

bide ben biberonu dizlrimi kivirip bagdes kuarar ekilde veriyorum yatakta yada koltukta, sonra normal sekle cok agrili geciyor..

selam.biliyosunuz hep anal fissürden şikayrtlerim vardı.dün bi doktor amaliyat dedi .ödüm nokuma karıştı tabi.
sonramı ne oldu amaliyat oldum.en çok bidaha ayılamamaktan korktum
ama ayıldım tabii ne ayılış dillere destan oldum
narkozun etkisiyle ayıldığımda ağlama gülme birbirinr karışmış
bazı dediklerimi hatırlıyorumve çok utanıyorum ya
amaliyat çıkışı bağırıyodum kıçım acıyooo die amaliyat önceside hemşirelere demiştim
saçmalarsam beni susturun die
hemşire susturamadı bile ay çok utanıyorum ya rezil oldum üstelik canım yanıyodu
aptal aptal konuşmuşum
amaliyat öncesi eşimle tartımıştık.amaliyathaneden çıkarken hemşireler yanımdaydı hatırlıyorum
pislik dedim onlara hemşire döndü 'kim pislik ' dedi.kocam dedim ağladım
nie ki naptı dedi
kızdı bana dedimhatta bişeylerde dedim hatırlamıyorum kimbilir ne anlattım ya
kavga ettik dedim neden dedi
bilmiyorum dedim ya varya kocam olacak herife hep saymışım ve dediklerine göreher gelene şikayet edip adem beni sevmiyo boşicam onu bana kızıyo die ağlamışım
hemşire bi ara ' bak sen bana saçmalarsam beni sustur demiştin.şimdi susman gerekiyo çünkü insanlar var dedi ama ben konuşmaya devam etmişimrezil oldum ya
bu arada anti fissür amaliyatı oldum allah kimseye göstermesin
oğluşumuda sabahtan akşama kadar emzirmedim
içim gitti.inşallah artık iyileşirim çünkü uzun zamandır evimin huzuru yok beni görmediniz tanımıyosunuz ama dua edin lütfen sağlık çok önemliymiiiş

aşk-ı memnu isliorussssss
Maşallah tosuna
bir haftadır Çağan ın cildinde kızarıklık vardı yavaş yavaş tüm vücuduna yayıldı
herşey normal çok şükür meme düşkünü oğluma acık hava iyi geldi 3 saattir uyuyor : )
Geçmiş olsun canım Çağanada maşallah iyiymiş şükür.

Geçmiş olsun Ece ye bulaşmadan tez zamanda atlat inşallah

başım çok ağrıyor neden böyle oluyor anlamıyorum
geçmiş ola tazeburcunun taktiği işe yarar inşallah.
Oy kıyamam ona.
%98..az kaldı, yatacağım artık. İyi geceler kızlara.s.
Neyi indiriyosun. Bende geçende bir animasyon film izliyodum yarısında uyuyakaldım maalesef izlediğim kısmı çok beğenmeme rağmen. Bugün eşim harddiski evden getirecek izliycem inşallah adını sizlede paylaşırım.
Canım inşallah şu sıkıntılarını atlatırsın aklıma her geldiğinde bunu diliyorum inan.Sanada bebeğinede Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…