Aynen ayca bende gögsünden beri örtüyom birde battaniyesini falan sıkıştırıyom kenarlara.gerci uyku tulumu aldim ama düngece biraz sicak gıbı geldı gıydırmedım.en saglamı o sanırımKafam gelgit aklımda kalanlarla başlayayım..
Esrako sen bir ara ne zaman çalışacağımı sormuştun. Ben işten şimdilik tamamen ayrıldım. Kısmet bakalım ne zaman başlarım..Bu arada sigortadan doğum paramı da alamıyorum, birden aklıma geldi, yazık günah oldu..firma benim giriş çıkışımı yapmış bikaç kez, sigorta teftişe gönderdi dosyamı, vereceklerini sanmıyorum, fena bi para da değildi hani.. çok üzülüyorum ama yapcak bişe yok.
mercimekim, aman battaniyeye dikkat. Göğsünden üst tarafı örtme kenarlardan da iyice sıkıştır, ben her akşam aynı korkuyu yaşıyorum.. Bir de önlükle sakın yatırmayın -zaten yapmıyosunuzdur da- Gündüz bir gün önlüğüyle yatırmıştım ben de yanında yatıyordum, önlük yüzüne geldi nefes alamadı, ya uyusaydım o anda..kendime çok kızdım sonra..
Dido, güle güle yolun açık olsun..Biz de bayramda biryerlere kaçmak istiyos ama artık cesaretim yok..
Nesrin,geçmiş olsun, allahtan yediklerindenmiş, insan çok korkar başka bişey mi diye..
Gecmıs olsun canım.insallah ecoşa gecmezsaolun canlarım suan gozlerimde akmaya basladı ben kacıorum azcık dinleneyim
Az mi uyuyorsun.yada migren yada sinüzit gecmisin varmi esrabaşım çok ağrıyor neden böyle oluyor anlamıyorum
Cok gecmis olsun canim.insallah iyilesirsin bian önce.dualarimiz seninleselam.biliyosunuz hep anal fissürden şikayrtlerim vardı.dün bi doktor amaliyat dedi .ödüm nokuma karıştı tabi.
sonramı ne oldu amaliyat oldum.en çok bidaha ayılamamaktan korktum
ama ayıldım tabii ne ayılış dillere destan oldum
narkozun etkisiyle ayıldığımda ağlama gülme birbirinr karışmış
bazı dediklerimi hatırlıyorumve çok utanıyorum ya
amaliyat çıkışı bağırıyodum kıçım acıyooo die amaliyat önceside hemşirelere demiştim
saçmalarsam beni susturun die
hemşire susturamadı bile ay çok utanıyorum ya rezil oldum üstelik canım yanıyodu
aptal aptal konuşmuşum
amaliyat öncesi eşimle tartımıştık.amaliyathaneden çıkarken hemşireler yanımdaydı hatırlıyorum
pislik dedim onlara hemşire döndü 'kim pislik ' dedi.kocam dedim ağladım
nie ki naptı dedi
kızdı bana dedimhatta bişeylerde dedim hatırlamıyorum kimbilir ne anlattım ya
kavga ettik dedim neden dedi
bilmiyorum dedim ya varya kocam olacak herife hep saymışım ve dediklerine göreher gelene şikayet edip adem beni sevmiyo boşicam onu bana kızıyo die ağlamışım
hemşire bi ara ' bak sen bana saçmalarsam beni sustur demiştin.şimdi susman gerekiyo çünkü insanlar var dedi ama ben konuşmaya devam etmişimrezil oldum ya
bu arada anti fissür amaliyatı oldum allah kimseye göstermesin
oğluşumuda sabahtan akşama kadar emzirmedim
içim gitti.inşallah artık iyileşirim çünkü uzun zamandır evimin huzuru yok beni görmediniz tanımıyosunuz ama dua edin lütfen sağlık çok önemliymiiiş
İyi pazarlar dostlar
3 aylık bebek 7 saat kesintisiz uyur mu?
Bebişi bu kadar saat kesintisiz uyuyan var mı acaba?
Deva ile 4 gecedir 10 da uyuma çalışmalarına başlıyoruz,12 de uyuyup kurulmuş saat gibi sabah 7 de uyanıyor. Kesintisiz !
İlk gece hatta acaba gece uyandıkta ben mi hatırlamıyorum falan diye düşündüm,ama yok uyanmadı. İkinci gece, baya tedirgin uyudum, saat başı kalkıp baktım, mışıl mışıl uyuyordu. Dün gece 4 civarında uyandırıp emzirmeye çalıştım, açmadı bile gözünü.
Endişeleneyim mi? Yoksa sevineyim mi bilemedim :uhm:
İyi pazarlar dostlar
Deva ile 4 gecedir 10 da uyuma çalışmalarına başlıyoruz,12 de uyuyup kurulmuş saat gibi sabah 7 de uyanıyor. Kesintisiz !
İlk gece hatta acaba gece uyandıkta ben mi hatırlamıyorum falan diye düşündüm,ama yok uyanmadı. İkinci gece, baya tedirgin uyudum, saat başı kalkıp baktım, mışıl mışıl uyuyordu. Dün gece 4 civarında uyandırıp emzirmeye çalıştım, açmadı bile gözünü.
Ahhh nutella deme bana. Markette zor geçiyorum yanından. 15 gündür almadım, bağımlılık tedavisi görmem gerekiyor galibamafoldumbenkilo veremedigim gibi bugun tum direnmelerime ragmen eski askim nutellaya geri dondum:sinifsinif:
su sirkeli suya bal yerine nutella katsam olmami???
Yaaa evet uykuda kaka yapması çok fena. Altını değiştirsen uyanır, değiştirmesen pişik olur diye korkarsın. Ben değiştiriyorum ama sonra da uyutuncaya kadar akla karayı seçiyorum.Başarılar diyeceğim ama:gitme:kelin merhemi olsa başına sürerdi değil mi:sinifsinif:21.00'den beri Buse'yi uyutmaya çalışıyorum. Şimdilik sızdı gibi ama şimdiye kadar 3 sefer falan "sızdı" dedimakannehirSabah kahvaltısında koca bir bardak portakal-greyfurt suyu içtim. Fena gaz yaptı çocuğa. Uyutma çalışmalarım sırasında 5 sefer mıçtı:sinifsinif: Hem de 3 seferinde gırtlağına kadarakannehirUmarım bitmiştir bu işkence
Dikkat et kendine canım, Bu bebeler anne hasta olursa ne yapar. Ben de kanguruda taşısım geçen gün. Belim ağrıdı baya bi.dizlerim catur cutur ediyor kiviriken, belim teoyu kucakta tasimaktan surekli sanirim(
GEçmiş olsun, Allah yardımcın olsun.selam.biliyosunuz hep anal fissürden şikayrtlerim vardı.dün bi doktor amaliyat dedi .ödüm nokuma karıştı tabi.
sonramı ne oldu amaliyat oldum.en çok bidaha ayılamamaktan korktum
ama ayıldım tabii ne ayılış dillere destan oldum
narkozun etkisiyle ayıldığımda ağlama gülme birbirinr karışmış
bazı dediklerimi hatırlıyorumve çok utanıyorum ya
amaliyat çıkışı bağırıyodum kıçım acıyooo die amaliyat önceside hemşirelere demiştim
saçmalarsam beni susturun die
hemşire susturamadı bile ay çok utanıyorum ya rezil oldum üstelik canım yanıyodu
aptal aptal konuşmuşum
amaliyat öncesi eşimle tartımıştık.amaliyathaneden çıkarken hemşireler yanımdaydı hatırlıyorum
pislik dedim onlara hemşire döndü 'kim pislik ' dedi.kocam dedim ağladım
nie ki naptı dedi
kızdı bana dedimhatta bişeylerde dedim hatırlamıyorum kimbilir ne anlattım ya
kavga ettik dedim neden dedi
bilmiyorum dedim ya varya kocam olacak herife hep saymışım ve dediklerine göreher gelene şikayet edip adem beni sevmiyo boşicam onu bana kızıyo die ağlamışım
hemşire bi ara ' bak sen bana saçmalarsam beni sustur demiştin.şimdi susman gerekiyo çünkü insanlar var dedi ama ben konuşmaya devam etmişimrezil oldum ya
bu arada anti fissür amaliyatı oldum allah kimseye göstermesin
oğluşumuda sabahtan akşama kadar emzirmedim
içim gitti.inşallah artık iyileşirim çünkü uzun zamandır evimin huzuru yok beni görmediniz tanımıyosunuz ama dua edin lütfen sağlık çok önemliymiiiş
haftaya bugun nasipse istanbulda kendi evimde gune baslıycas kızımla ve babasıyla.. hem cok ozledim emrahı hemde annemlerdende ayrılasım yok 1 aydır burdayım sanki dun gelmiş gibiyim. adapazarındaki son haftam
Ayça...artık uyku tulumu kullanıyorum ben..daha rahatım
ıyi pazarlar dostlar
ılk gece hatta acaba gece uyandıkta ben mi hatırlamıyorum falan diye düşündüm,ama yok uyanmadı. ıkinci gece, baya tedirgin uyudum, saat başı kalkıp baktım, mışıl mışıl uyuyordu. Dün gece 4 civarında uyandırıp emzirmeye çalıştım, açmadı bile gözünü.
İyi pazarlar dostlar
arkadaşlar 3. ayda bizim aşımız var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?