2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haftaya bugun nasipse istanbulda kendi evimde gune baslıycas kızımla ve babasıyla.. hem cok ozledim emrahı hemde annemlerdende ayrılasım yok 1 aydır burdayım sanki dun gelmiş gibiyim. adapazarındaki son haftam

aaa siz evinizi dağıtmadınız mı baküye giderken..istanbulda eviniz var yani, yazmışsındır belki ben bilmiyordum..

Bu arada geçmiş olsun. Tuvalet kağıdından maske haaa..İyi fikir valla

buket 4 aylıkken var..

bizde yarın rota aşısını yaptırcaz..bide kalça usg vardı..yani kalça usgde bi dğer sınırdaymış 3.ayda tekrarlamamız gerekecekmiş..

Burcuuu, yani taze olmayan burcuuu (sana bayat dedim iyi mi) . Buseciğin kalçaçıkığı şüphesi noldu??

ah minik sen hala pes etmedin mi..ben de etmiş değilim ama giderek umudum yok oluyor..geçen hafta iki emzik daha alıp denedik ama ıhhhh..

bizimki emzik seçiyor olamaz gibime geliyor,çünkü ağzına alıp çuk çuk emip beğenmeyip bırakır diye düşünüyorum. emzik daha dudaklarına değer değmez ağlıyor..ama bi umut işte çeşit alıp deniyoz..

allah acil şifa versin..tekrarını yaşatmasın..gerçekten sağlıktan ötesi boş.

e ben açık toto rüyamı yazmadım..

OYUNCULAR: GYPSESRA, BUSE VE BEN
güyaa burcunun busesi büyümüş 3 yaşlarında falan ama öyle cılızki..cin alinin kız versiyonu gibi. Onu izliyoruz bir anda yüzünde korkunç bir ifade beliriyor ardından burnundan siyah renkli şerit darksillerden birini çıkarıyor. Dehşet içinde onu izliyorum.ama annesi yok. Burkom nirde acaba..Neyse..

Sonra avuç dolusu kan fışkırıyor. Hemen allıyorum onu ıspanyol hastanesi varmış oraya götürcem. hastane de gyps evine çok yakınmış. Film kopuyor orda. Bi anda gyps evindeyiz. Yaa diyorum buseyi bezlememiz gerek ama çok cılız nasıl bezliycez durmaz poposunda. Gyps önce benim üzerimde dene diyor. Huggies marka bezle esrayı bezliyorum.. Siyah bir iççamaşırı giymiş, onun üzerinden bezliyorum..Sonra esranın odasında jakuzi var. Buseyi önce sıcak suda yıkıyorum ardından buz gibi jakuziye sokuyorum, kaskatı kesiliyor.. Gerisi yok..

Bu arada rüyamda buse 2 boyutlu. Yani kağıttan bir bebek kesmişsin gibi. Parmağımın ucuyla falan alıyorum buseyi..

Neydi bu şimdi..

ah minik sen hala pes etmedin mi..ben de etmiş değilim ama giderek umudum yok oluyor..geçen hafta iki emzik daha alıp denedik ama ıhhhh..

yaa nebılım umudum aslında burcunun denedıgı kaucukta.ama kaucuk genelde diş cıkardıktan sonra daha uygun dıe okumustum.ama olmassa bıde kaucuk denıycem.ya ben aslında vazgecmıstım fakat bızım hanım bas parmagını emıyor.sonunda canlı ve bos bır meme buldum dıe cok sevınclı.okadar mutlukı parmagını emerken anlatamam.oyüzden bıo care belkı emzık emer dıe umuyorum.parmagını emsın ıstemıyorum şahsen

minik, parmağını bizimki de emiyor ve ilerde alışkanlığa dönüşünce ciddi sorun yaratabiliyormuş..parmaklar cılız kalabiliyor falan..ben de endişeliyim ama çaresizim..

harika bi yazı arkadaşım.Nazım Hikmet'in sözlerini hatırlattın bana.

arkadaşlarım ilginize teşekkür ederim uyarılarınıs ve düşünmeniz beni çook mutlu etti.evet yağız yerde yatıyor ancak daha öncede dediğim gibi altını açık tutturmaya alıştırdı annemler mecburen hergun bunu istiyor bizim oğlan.doğalgazımız yansada elektrikli sobayı yakıyorum karsısınada yağızı yatıyorum gördüğünüz gibi altınada battaniye serdim saten.yani siz hiiiç endişelnmeyin evde öyle çıplak gezdirmiyorum ve yerde yatırmıyorum asla.
öperimmmmmmmmmm Şeniz hepinizi canı gönulden..

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: süper sadece toton degıl heryanın acık kalmıs senın

uyuyan bebek acıkmazmış enerjisini sütten değil uykudan alırmış onlar.hem üzülme gece çok emen bebek daha gazlı olurmus.sevin yani üzülme hatta darısı başımıza.

babymom geçmiş olsun.uzak olmak çok kötü.aileni özlüyorsun yanlarına gidiyorsun bir hafta sonra eşini özlüyorsun ve evini kendi düzenini.bölünüyorsun resmen kötü bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…