2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

rüyaya bak komedi, kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeykıçın açık uyumuşsun

pinky_42 kullanıcısından alıntı
evrim demişti aldıgımız oyuncakları paylaşalım fikir edinmiş olurus diye o sebepden koydum yane.. yoksam zengin falan değilis yane gösteriş falan yapmıyom...

olurmu hiç pinky.biz öküzün altında buzağı ararız.söylenen her şeyin altında kötü niyet ararız şimdi hava atıyon ya alamayan insanlar üzülür biz hassasız topikçe der kendi hassasiyetimizi topiğe mal ederizsakın bi kez daha tekrarlama bu fotoyu yoksa bi cümleden bi sürü kişilik analizi yaparız.lmaz:e nede olsa dinlenen izlenen yargısız infaz yapan yazdıklarıyla söyledikleriyle suçlanan taşlanan paranoya toplumu oluşturan atalarımızın çocuklarıyıza.s
yokk canım.biz öyle düşünmeyiz.rahatça koy fotonu da yaz yazacaklarınıda.dipnot düşmeden açıklama yapmadan herkes yazacağını yazma özgürlüğüne de foto koyma hakkınada sahiptir.ama saygıyı elden bırakmadan ama eleştirdiği noktalara kendi düşmeden.
oyuncaklar çok hoşuma gitti.bulursam ben de alacağım.teşekkürler paylaşımın içina.s.

Son düzenleme:
kızlar bebklerinize anne karnında dinlettirdiğiniz müzikleri tekrar dinletin bence sanki hoşlarına gidiyor.
ben Servan'a hamileyken ılkay Akkaya ve Hüseyin Turan çok dinledim şimdi onu uyuturken dinlettiğimde sakinnleşiyor gibi.

Sevin bence, eger mama veriyorsan uyur, bizimki basladi yavs yavs ama cok ac uyaniyor..artik duzene giriyor...

bebekken (şimdi eşşek kadar oldular da) soğuk gecelerde ben de tulumla yatırıyordum çok pratik. Ama şimdi uykuya dalmadan giydirsem terler, uyuduktan sonra asla giydiremem uyanır..O yüzden kullanamıyorum..

bende sirf bu yuzden almadim, kesin uyanir..

ya fena acikta kalmis, ya da buse ruzye yar olucak((

ama aysin sole bi sorun var bizimki gece uzun uyuyunca 6-7 saat artik gunduz uyutabilene askolsun((

harika bi yazı arkadaşım.Nazım Hikmet'in sözlerini hatırlattın bana.
:)
vereliniortak Bi ara acayip hayvanlara benzirisen var ya ona takmıştım dinlemiyim diyodum, kendimi onu dinlerken buluyodum. Akşam söyleyim oğluma bakalım napıcak. İlkaydanda adıyamanı söyledim. Mazlum çimenden de başımın belasını -dinlemediysen şiddetle tavsiye ederim- :)Aaa bide agire Jiyandan helinide çok dinlettim :)

en sevdiğim sanatçılardan biridir agire Jiyan.ben bide Cevdat Bağca'yı çok dinlettim.şimdi teyzesi onu dinlettirirerek uyutmaya çalışıyor.Hüseyin turan'ın söyleyemedim parçasını Cevdet Bağca da söylemiş.

annem kan gördüysen yalan olmuş derdi bazen öle demesi işime gelirdi şimdi sana diyim

önceki yazını okuyamadım benim haylaz acıkmış fırsat vermiyo
ama sonuna kadar haklısın. bende çok pişmanlıkduyuyorum bazı şeylerden ama eşimi sevmiş bulundum bir kere.bekarlara söylüyorum ama inanmıyolar maaalesef

buarada geçmiş olsun diyip dualarını ileten herkese teşekkür edrm.kendimi daha iyi hissediyorum

eylemcim anlattığın çok doğru ama bazen aile içi bile ilgisiz olabiliyo nedense illa yaşanması gerekiyo

şu oyun halılarına karar veremedim ya napsam acaba gerçekten herkes memnunmu şu müzikli ve sesli olan k'kids in halısını kullanan vardı memnunmusunuz .bide salıncak almak istiyorum.ama salıncaği alamam şimdi heralde amaliyata bayaği gitti napalım sağlık olsun

bizim ece de tam 3 aylıkken 6 kilo 63 cm idi onemli olan gelisimi nasıl yani bir aydan digerine nekadar kilo almıs totalde bakmak yanlıs ben oncki ay kilosunubilmedigim için senin ece nin o anlamda yorum yapamam ama ayına gore 6 krusur kilo gayet iyi bizim ece için dr yuzde elli de dedi kiloda gelisim egirisine bakıp

[

Emziriyosun ya yapıyomusun yinede bu karışımdan? Bende yapsam mı göbeğim kaldı yahu başka bi yerimden şikayetçi değilim popomda büyümüş çok hoşuma gidiyo çok kaydirigubbakcemile2

ben de emziriyorum bugun basladım bu karısıma bakalım ece de etkisi olacakmı olursa olumsuz bir etki tabi hemen bırakacgım

şu sirke ne sirkesi farkedermi? ben aksine doğumdan sonra 64 kıloyken şimdi 67 kiloyum.ramazan bayramında aldım ne aldıysam.

elma sirkesi ve cicek balı ile yapılması gerekmis karısmıın ama ılık su mu oda sıcaklıgındamı sogukmu onu bilmiyorum ben oda sıcaklıgında su ile yaptımsabah tadı fena olmadıx

yazık olmus ya dogum paranı alamaman isyerlerinin uç kagıdı iste girdi çıktı yapyıorlar haberin bile olmuyor

had iya memede uyuma diye sendrom mu varmıs fofff ki off
bugun nuby emzik aldık ece nin kinden onu da direk dilinle iiyor olmayacak b u uis inancım yitirdim gibi

gecmis olsun pervincimm dikkat et kendine ama anne sutu virus alımını zorlastırıyomus emdigi için kapmaz senden umarım hemen

çok geçmisler olsun bende anal fistul ameliyatı oldum yıllar once uyandıgımda agrım falan çok çok azdı ameliyat sonram onceye gore daha iyiydi yani tuvalette çektiklerim diyim sana atlatırsınkısa zamanda merak etme zor bir operasyon degil çabuk iyilesme oluyor
esinede pes ameliyatoncesi insan kavga edermi karısınla yahu zaten ameliyat gircen moral dusuk neyse

bizim kız 2 aylıkken 6-7 saat uyudugu oluyordu arada yani haftaad bir kere falan denk geliyordu ama son bir aydır 4 saatten fazla uyumuyor doymadıgına baglıyorum yani sutunçok doyurucu olmadıgını dusunuyorum buyudukce ondan sure azaldı sanırım sonrada saat bası falan uyanıyor o yattıgı an yatarsam kesintisiz 4 saat uyuma imkanı var sonra yok ama ben zaten sonrasında yatarak emziriyorum onu yataga alıyorumbu sekilde uyuyoruz kotu beliki ama gunu kurtarıyorum diyim sana alısırsa alıssın napayım modundayım uykusuz kalmaktan iyidir

haftaya bugun nasipse istanbulda kendi evimde gune baslıycas kızımla ve babasıyla.. hem cok ozledim emrahı hemde annemlerdende ayrılasım yok 1 aydır burdayım sanki dun gelmiş gibiyim. adapazarındaki son haftam

aa sen ist daki evini dagıtmadınmı burda kurulu evinmi var ne guzelll

arkadaşlar 3. ayda bizim aşımız var mıydı?

sbizim dr uçunucu ayda pnomokok asısını yaptı ve rota ikinci dozu

Bu arada dün kızımı babasına bırakıp kuaföre gittim sonunda. Mağara kadını modundan, salon kadını yolunda ilerliyorum emin adımlarla a.s

hehe bende dun gitim iki saati buldu gelisim eve ibo tırlatmıs beni bekliyordu

çok iyi yaaa:)))))))))))))))

Mazlum Çimen'in sözümü tutamadım adlı parçasını ve albümünü çok dinledim.
Sözümü tutamadım gönlümü avutamadım meğer ne çok sevmişim yar unutamadım :) Feryadı isyanımı dinlemekten bıkmam birde. Ne güzel sözler müziği de öyle sözleri beste yapabilme yeteneğim olsun çok isterdim sadece söyleyebiliyorum oda yeter:)
İlkayın sesini bende çok beğenirim. Konuşalım tabi türkülerden ne güsel muhabbet olur.
ben de emziriyorum bugun basladım bu karısıma bakalım ece de etkisi olacakmı olursa olumsuz bir etki tabi hemen bırakacgım

bizim dr uçunucu ayda pnomokok asısını yaptı ve rota ikinci dozu
İnşallah karışlımın faydasını görürsün ece kızda olumsuz etkilennmez.
Birde bizim Pnomökok 2. ayda yapılmış herhalde bunun ayı çok önemli değil nette okuduğum kadarıyla 0-2 yaş arası yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…