e ben açık toto rüyamı yazmadım..
OYUNCULAR: GYPSESRA, BUSE VE BEN
güyaa burcunun busesi büyümüş 3 yaşlarında falan ama öyle cılızki..cin alinin kız versiyonu gibi. Onu izliyoruz bir anda yüzünde korkunç bir ifade beliriyor ardından burnundan siyah renkli şerit darksillerden birini çıkarıyor. Dehşet içinde onu izliyorum.ama annesi yok. Burkom nirde acaba..Neyse..
Sonra avuç dolusu kan fışkırıyor. Hemen allıyorum onu İspanyol hastanesi varmış oraya götürcem. hastane de gyps evine çok yakınmış. Film kopuyor orda. Bi anda gyps evindeyiz. Yaa diyorum buseyi bezlememiz gerek ama çok cılız nasıl bezliycez durmaz poposunda. Gyps önce benim üzerimde dene diyor. Huggies marka bezle esrayı bezliyorum.. Siyah bir iççamaşırı giymiş, onun üzerinden bezliyorum..Sonra esranın odasında jakuzi var. Buseyi önce sıcak suda yıkıyorum ardından buz gibi jakuziye sokuyorum, kaskatı kesiliyor.. Gerisi yok..
Bu arada rüyamda buse 2 boyutlu. Yani kağıttan bir bebek kesmişsin gibi. Parmağımın ucuyla falan alıyorum buseyi..
Neydi bu şimdi..
Sevin bence, eger mama veriyorsan uyur, bizimki basladi yavs yavs ama cok ac uyaniyor..artik duzene giriyor...İyi pazarlar dostlar
3 aylık bebek 7 saat kesintisiz uyur mu?
Bebişi bu kadar saat kesintisiz uyuyan var mı acaba?
Deva ile 4 gecedir 10 da uyuma çalışmalarına başlıyoruz,12 de uyuyup kurulmuş saat gibi sabah 7 de uyanıyor. Kesintisiz !
İlk gece hatta acaba gece uyandıkta ben mi hatırlamıyorum falan diye düşündüm,ama yok uyanmadı. İkinci gece, baya tedirgin uyudum, saat başı kalkıp baktım, mışıl mışıl uyuyordu. Dün gece 4 civarında uyandırıp emzirmeye çalıştım, açmadı bile gözünü.
Endişeleneyim mi? Yoksa sevineyim mi bilemedim :uhm:
bebekken (şimdi eşşek kadar oldular da) soğuk gecelerde ben de tulumla yatırıyordum çok pratik. Ama şimdi uykuya dalmadan giydirsem terler, uyuduktan sonra asla giydiremem uyanır..O yüzden kullanamıyorum..
ya fena acikta kalmis, ya da buse ruzye yar olucake ben açık toto rüyamı yazmadım..
güyaa burcunun busesi büyümüş 3 yaşlarında falan ama öyle cılızki..cin alinin kız versiyonu gibi. Onu izliyoruz bir anda yüzünde korkunç bir ifade beliriyor ardından burnundan siyah renkli şerit darksillerden birini çıkarıyor. Dehşet içinde onu izliyorum.ama annesi yok. Burkom nirde acaba..Neyse..
Sonra avuç dolusu kan fışkırıyor. Hemen allıyorum onu İspanyol hastanesi varmış oraya götürcem. hastane de gyps evine çok yakınmış. Film kopuyor orda. Bi anda gyps evindeyiz. Yaa diyorum buseyi bezlememiz gerek ama çok cılız nasıl bezliycez durmaz poposunda. Gyps önce benim üzerimde dene diyor. Huggies marka bezle esrayı bezliyorum.. Siyah bir iççamaşırı giymiş, onun üzerinden bezliyorum..Sonra esranın odasında jakuzi var. Buseyi önce sıcak suda yıkıyorum ardından buz gibi jakuziye sokuyorum, kaskatı kesiliyor.. Gerisi yok..
Bu arada rüyamda buse 2 boyutlu. Yani kağıttan bir bebek kesmişsin gibi. Parmağımın ucuyla falan alıyorum buseyi..
Neydi bu şimdi..
:)harika bi yazı arkadaşım.Nazım Hikmet'in sözlerini hatırlattın bana.
vereliniortak Bi ara acayip hayvanlara benzirisen var ya ona takmıştım dinlemiyim diyodum, kendimi onu dinlerken buluyodum. Akşam söyleyim oğluma bakalım napıcak. İlkaydanda adıyamanı söyledim. Mazlum çimenden de başımın belasını -dinlemediysen şiddetle tavsiye ederim- :)Aaa bide agire Jiyandan helinide çok dinlettim :)kızlar bebklerinize anne karnında dinlettirdiğiniz müzikleri tekrar dinletin bence sanki hoşlarına gidiyor.
ben Servan'a hamileyken İlkay Akkaya ve Hüseyin Turan çok dinledim şimdi onu uyuturken dinlettiğimde sakinnleşiyor gibi.
annem kan gördüysen yalan olmuş derdi bazen öle demesi işime gelirdi şimdi sana diyime ben açık toto rüyamı yazmadım..
Neydi bu şimdi..
sıkıntımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum.kabaca bir temizlik yaptım,yemek için de dondurucudan birşeyler indirdim.şimdi daha sakinim.
evrişim,bu hödükler gibi olsaydı bırak boşamayı hiç evlenmezdim eşimle.zaten konusu açıldığında hep söylerim,nasıl bir ortamda büyüdüğünü bildiğim için eşimle gurur duyarım kendisini çok iyi yetiştirmiş diye.ama bir insanla evlenirken onun ailesiyle de evlenildiğini hiç unutmamak lazım,ben bu gerçeği atlamışım.neyse ki yılda 3 kez (bayramlar ve yaz tatili) yüzlerini görüyorum bu tiplerin,o da toplamda 10 günü bulmuyor.
bana avrupa yakasında çocuk doktoru tavsiye edebilir misiniz??
ece 3 ay 9 günlükken kilosu 6170 gr boyu 64 cm doktor kilosunu biraz az buldu akşamları mama verebilirsiniz dedi önce sonra büyüme eğrisine bakıp gerek yok falan dedi sinir etti beni başka bir doktora daha göstermek istiyorum kızımı
[
Emziriyosun ya yapıyomusun yinede bu karışımdan? Bende yapsam mı göbeğim kaldı yahu başka bi yerimden şikayetçi değilim popomda büyümüş çok hoşuma gidiyo çok kaydirigubbakcemile2
şu sirke ne sirkesi farkedermi? ben aksine doğumdan sonra 64 kıloyken şimdi 67 kiloyum.ramazan bayramında aldım ne aldıysam.
Kafam gelgit aklımda kalanlarla başlayayım..
Esrako sen bir ara ne zaman çalışacağımı sormuştun. Ben işten şimdilik tamamen ayrıldım. Kısmet bakalım ne zaman başlarım..Bu arada sigortadan doğum paramı da alamıyorum, birden aklıma geldi, yazık günah oldu..firma benim giriş çıkışımı yapmış bikaç kez, sigorta teftişe gönderdi dosyamı, vereceklerini sanmıyorum, fena bi para da değildi hani.. çok üzülüyorum ama yapcak bişe yok.
yatıyordum, önlük yüzüne geldi nefes alamadı, ya uyusaydım o anda..kendime çok kızdım sonra..
Nesrin,geçmiş olsun, allahtan yediklerindenmiş, insan çok korkar başka bişey mi diye..
Ruzy'yi şöyle uykusu geldiğinde yatağa bıraksam ve kendi kendine uyusa..İmkansız..Memede uyuma diye bi sendrom varmış, ilerki aylarda yani 6 aylık olunca yatağında kendi kendine uyumaya belli methodlarla alıştırmam gerekecekmiş. Onlardan biri de ağlatma metodu ama deneyeceğimi sanmam..O kadar ağlatamam yani..
ve gunlerdir direndigim soguk algınlıgına yenik dustum sanırım... bugun gezmeye gittik bi arkadasımın bebegini ve evleri cok serindi allahtan ece uyudu annemin ayagında battaniyeyle sıcaktıda ama ben cok usudum ayaklarım ısınmadı ve burnum orda akmaya basladı.. eve gelince ıhlamur kusburnu vs ictim ama kar etmedi minoset ictim bitane simdi.. kuzumu emzirip bırakıorum
selam.biliyosunuz hep anal fissürden şikayrtlerim vardı.dün bi doktor amaliyat dedi .ödüm nokuma karıştı tabi.
sonramı ne oldu amaliyat oldum.en çok bidaha ayılamamaktan korktum
ama ayıldım tabii ne ayılış dillere destan oldum
narkozun etkisiyle ayıldığımda ağlama gülme birbirinr karışmış
bazı dediklerimi hatırlıyorumve çok utanıyorum ya
çünkü insanlar var dedi ama ben konuşmaya devam etmişimrezil oldum ya
bu arada anti fissür amaliyatı oldum allah kimseye göstermesin
oğluşumuda sabahtan akşama kadar emzirmedim
içim gitti.inşallah artık iyileşirim çünkü uzun zamandır evimin huzuru yok beni görmediniz tanımıyosunuz ama dua edin lütfen sağlık çok önemliymiiiş
İyi pazarlar dostlar
3 aylık bebek 7 saat kesintisiz uyur mu?
Bebişi bu kadar saat kesintisiz uyuyan var mı acaba?
Deva ile 4 gecedir 10 da uyuma çalışmalarına başlıyoruz,12 de uyuyup kurulmuş saat gibi sabah 7 de uyanıyor. Kesintisiz !
İlk gece hatta acaba gece uyandıkta ben mi hatırlamıyorum falan diye düşündüm,ama yok uyanmadı. İkinci gece, baya tedirgin uyudum, saat başı kalkıp baktım, mışıl mışıl uyuyordu. Dün gece 4 civarında uyandırıp emzirmeye çalıştım, açmadı bile gözünü.
Endişeleneyim mi? Yoksa sevineyim mi bilemedim :uhm:
haftaya bugun nasipse istanbulda kendi evimde gune baslıycas kızımla ve babasıyla.. hem cok ozledim emrahı hemde annemlerdende ayrılasım yok 1 aydır burdayım sanki dun gelmiş gibiyim. adapazarındaki son haftam
arkadaşlar 3. ayda bizim aşımız var mıydı?
Bu arada dün kızımı babasına bırakıp kuaföre gittim sonunda. Mağara kadını modundan, salon kadını yolunda ilerliyorum emin adımlarla a.s
e ben açık toto rüyamı yazmadım..
Neydi bu şimdi..
Sözümü tutamadım gönlümü avutamadım meğer ne çok sevmişim yar unutamadım :) Feryadı isyanımı dinlemekten bıkmam birde. Ne güzel sözler müziği de öyle sözleri beste yapabilme yeteneğim olsun çok isterdim sadece söyleyebiliyorum oda yeter:)Mazlum Çimen'in sözümü tutamadım adlı parçasını ve albümünü çok dinledim.
İnşallah karışlımın faydasını görürsün ece kızda olumsuz etkilennmez.ben de emziriyorum bugun basladım bu karısıma bakalım ece de etkisi olacakmı olursa olumsuz bir etki tabi hemen bırakacgım
bizim dr uçunucu ayda pnomokok asısını yaptı ve rota ikinci dozu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?