http://i0911.hizliresim.com/2009/11/15/4655.jpg kızımın pasaklı ev halı,
acılır sekılde yükleyınce resım boyutu cok büyük cıkıyor.oyuzden link verıyorum
Senin kızının kertmesi var mıydı yerimseniben. hem neresi pasaklı bu kızın maşallahı var
e ben açık toto rüyamı yazmadım..
OYUNCULAR: GYPSESRA, BUSE VE BEN
güyaa burcunun busesi büyümüş 3 yaşlarında falan ama öyle cılızki..cin alinin kız versiyonu gibi. Onu izliyoruz bir anda yüzünde korkunç bir ifade beliriyor ardından burnundan siyah renkli şerit darksillerden birini çıkarıyor. Dehşet içinde onu izliyorum.ama annesi yok. Burkom nirde acaba..Neyse..
Sonra avuç dolusu kan fışkırıyor. Hemen allıyorum onu İspanyol hastanesi varmış oraya götürcem. hastane de gyps evine çok yakınmış. Film kopuyor orda. Bi anda gyps evindeyiz. Yaa diyorum buseyi bezlememiz gerek ama çok cılız nasıl bezliycez durmaz poposunda. Gyps önce benim üzerimde dene diyor. Huggies marka bezle esrayı bezliyorum.. Siyah bir iççamaşırı giymiş, onun üzerinden bezliyorum..Sonra esranın odasında jakuzi var. Buseyi önce sıcak suda yıkıyorum ardından buz gibi jakuziye sokuyorum, kaskatı kesiliyor.. Gerisi yok..
Bu arada rüyamda buse 2 boyutlu. Yani kağıttan bir bebek kesmişsin gibi. Parmağımın ucuyla falan alıyorum buseyi..
Neydi bu şimdi..
yaa nebılım umudum aslında burcunun denedıgı kaucukta.ama kaucuk genelde diş cıkardıktan sonra daha uygun dıe okumustum.ama olmassa bıde kaucuk denıycem.ya ben aslında vazgecmıstım fakat bızım hanım bas parmagını emıyor.sonunda canlı ve bos bır meme buldum dıe cok sevınclı.okadar mutlukı parmagını emerken anlatamam.oyüzden bıo care belkı emzık emer dıe umuyorum.parmagını emsın ıstemıyorum şahsen
minik, parmağını bizimki de emiyor ve ilerde alışkanlığa dönüşünce ciddi sorun yaratabiliyormuş..parmaklar cılız kalabiliyor falan..ben de endişeliyim ama çaresizim..
Sevin bence, eger mama veriyorsan uyur, bizimki basladi yavs yavs ama cok ac uyaniyor..artik duzene giriyor...
ama aysin sole bi sorun var bizimki gece uzun uyuyunca 6-7 saat artik gunduz uyutabilene askolsun((
kızımın pasaklı ev hali
..............................................
Akşam saat 10 gibi günün tek mamasını 40-50 cc kadar veriyorum, 12 ye kadar uyutmaya çalışırken de aralıklarla emiyor. Aynen Deva'da Teo gibi, aç kurt gibi uyanıyor uzun uyuyunca.
Nurdan bizimki de çok kısa sürelerde uyuyor gündüz, en fazla 2 saat uyuyor, 5-6 saat uyanık, sonra yine 2 saat gibi.
buda gecen aksam gesmeye gıderken cektıgım fotosu.
bende parmagını iştahla emerken cok sevıyorum.okadar mutlukı, parmagını agzından cıkarasım gelmıyor.ama bunu alıskanlık halıne getırmesınden korkuyorum.kuzenımın kızı suan 3.5 yasında ve hala baş parmagını emıyor.gercı parmagında incelme falan olmadı ama tabı buyuyor ve artık emmesın istiyorlar.ama bıkac arkadasımda senın doktorun dedıgını söledı.dişliğini agzına getırmeyı ögrenene kadar emdı sonrasında ne bulduysa agzına soktugu için parmaga sıra gelmedı diolar.bilmiyorum işte ne olcekArkadaşlar ellerini parmaklarını emmesinden endişelenmeyin, en son kontrolümüzde doktorumuz anlattı, 'şu an dünyanın en tatlı yiyeceği gibi geliyor ona elleri, bu açlık belirtisi değil, kendini rahatlatmak için ellerini emer, çünkü kendini rahatlatmak için tek bildiği yöntem emmek ve ağzına götürebildiği tek şey henüz elleri, endişelenmeyin, bu bir alışkanlık haline gelmez, ellerini temiz tuttuğunuz sürece emmesine müsade edin' dedi. Deva'da öyle tatlı emiyor ki ellerini, salyalı salyalı kaydirigubbakcemile2
]
saol canım,kızım ellerını cok sevıyor incelıyor,iştahla yiyor ondan o parmaklar heran kımıldama pozisyonunda sositosositoAman yerim ben o pasaklıyııı, ellerde orkestra şefi gibi hihoyyyt Tatlı miniş, maşallah sana
ayy nurdancım inşallah düzelir teoş.şölee 3er saat 3 er saat uyurda gunduz ,uyansında sevıyım dıe beklersın inşallahbizimki okadar uyusa raziyim tum gun toplam 1-2 saat 15 er dk seklinde((bu cocuk tam tersine gunde 15 saat uyanik..
masallah minik kusa, pek tatli..
Salı günü tekrar usg çekilecek bakalımbuket 4 aylıkken var..
bizde yarın rota aşısını yaptırcaz..bide kalça usg vardı..yani kalça usgde bi dğer sınırdaymış 3.ayda tekrarlamamız gerekecekmiş..
Burcuuu, yani taze olmayan burcuuu (sana bayat dedim iyi mi) . Buseciğin kalçaçıkığı şüphesi noldu??
e ben açık toto rüyamı yazmadım..
OYUNCULAR: GYPSESRA, BUSE VE BEN
güyaa burcunun busesi büyümüş 3 yaşlarında falan ama öyle cılızki..cin alinin kız versiyonu gibi. Onu izliyoruz bir anda yüzünde korkunç bir ifade beliriyor ardından burnundan siyah renkli şerit darksillerden birini çıkarıyor. Dehşet içinde onu izliyorum.ama annesi yok. Burkom nirde acaba..Neyse..
Sonra avuç dolusu kan fışkırıyor. Hemen allıyorum onu İspanyol hastanesi varmış oraya götürcem. hastane de gyps evine çok yakınmış. Film kopuyor orda. Bi anda gyps evindeyiz. Yaa diyorum buseyi bezlememiz gerek ama çok cılız nasıl bezliycez durmaz poposunda. Gyps önce benim üzerimde dene diyor. Huggies marka bezle esrayı bezliyorum.. Siyah bir iççamaşırı giymiş, onun üzerinden bezliyorum..Sonra esranın odasında jakuzi var. Buseyi önce sıcak suda yıkıyorum ardından buz gibi jakuziye sokuyorum, kaskatı kesiliyor.. Gerisi yok..
Bu arada rüyamda buse 2 boyutlu. Yani kağıttan bir bebek kesmişsin gibi. Parmağımın ucuyla falan alıyorum buseyi..
Neydi bu şimdi..
Ama ben fena oldum şimdi:gitme:Allah korusn minicik meleğimi. Bugün çook huzursuz zaten. Kakası da yeşilimsi. Üşüttüm mü diye düşünürken bunu okudum. Hayırdır inşallah:Saruboceq:
Bu arada dün kızımı babasına bırakıp kuaföre gittim sonunda. Mağara kadını modundan, salon kadını yolunda ilerliyorum emin adımlarla a.s
hadisaol canım yannıss görüyorsun uzun kollu badısının üstüne kısakollu gıydırmısım akannehir üşengeclıgımden .baktım terlıycek gıbın oldu üst badı cıktı kısa kıllu gıydıminiş yerim o minnosun pasaklı ev halini ben masallah cok guzell
minik kelebek
kızına maşallah canım.çok şirin gözüküyor
saol canım maşşalah bebiklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?