minik maşallah kızına çok tatlı yaa
)
İyi pazarlar dostlar
3 aylık bebek 7 saat kesintisiz uyur mu?
Bebişi bu kadar saat kesintisiz uyuyan var mı acaba?
Deva ile 4 gecedir 10 da uyuma çalışmalarına başlıyoruz,12 de uyuyup kurulmuş saat gibi sabah 7 de uyanıyor. Kesintisiz !
İlk gece hatta acaba gece uyandıkta ben mi hatırlamıyorum falan diye düşündüm,ama yok uyanmadı. İkinci gece, baya tedirgin uyudum, saat başı kalkıp baktım, mışıl mışıl uyuyordu. Dün gece 4 civarında uyandırıp emzirmeye çalıştım, açmadı bile gözünü.
Endişeleneyim mi? Yoksa sevineyim mi bilemedim :uhm:
Bu arada dün kızımı babasına bırakıp kuaföre gittim sonunda. Mağara kadını modundan, salon kadını yolunda ilerliyorum emin adımlarla a.s
çok çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasınselam.biliyosunuz hep anal fissürden şikayrtlerim vardı.dün bi doktor amaliyat dedi .ödüm nokuma karıştı tabi.
içim gitti.inşallah artık iyileşirim çünkü uzun zamandır evimin huzuru yok beni görmediniz tanımıyosunuz ama dua edin lütfen sağlık çok önemliymiiiş
hadi gözün aydın darısı benimde başıma şakkıdıBu arada dün kızımı babasına bırakıp kuaföre gittim sonunda. Mağara kadını modundan, salon kadını yolunda ilerliyorum emin adımlarla a.s
bence emzik seçmiyorlar aekadaşlar bunu bi sürü kere yazdım amaah minik sen hala pes etmedin mi..ben de etmiş değilim ama giderek umudum yok oluyor..geçen hafta iki emzik daha alıp denedik ama ıhhhh..
e ben açık toto rüyamı yazmadım..
OYUNCULAR: GYPSESRA, BUSE VE BEN
güyaa burcunun busesi büyümüş 3 yaşlarında falan ama öyle cılızki..cin alinin kız versiyonu gibi. Onu izliyoruz bir anda yüzünde korkunç bir ifade beliriyor ardından burnundan siyah renkli şerit darksillerden birini çıkarıyor. Dehşet içinde onu izliyorum.ama annesi yok. Burkom nirde acaba..Neyse..
Sonra avuç dolusu kan fışkırıyor. Hemen allıyorum onu İspanyol hastanesi varmış oraya kesmişsin gibi. Parmağımın ucuyla falan alıyorum buseyi..
Neydi bu şimdi..
hadi kolay gelsinDoruk'u erken uyumaya alıştırma çabalarına başladım bugün. Normalde 12 civarı uyuyor. Bugün 10 da kendiliğinden uyumak istedi (daha sonra uyanmak şartıyla tabii) uyanmasına, uykusunun açılmasına izin vermedim. Daldı. Bir süre deneyeceğim, bana başarılar dileyin.
GYPSY'm didolar bugün çıktı ya yola! Baş ağrın için sıbaya baya açıkta kalmış kaydirigubbakcemile3delikafaduldenlaelaelaelaelaesırnaşık şeykı bir nescafe öneriyorum ya da kan akışını hızlandıracak bişiler yap, bak nasıl geçiyor baş ağrın kaydirigubbakcemile2 Millet bahane olarak sunar ama bilmezler, ilaçtır aslında :)
aynen sevvalde enfazla 4.5 _5 saat uyuyor,ilk uzun uykusundan sonrada 2 saatte bır uyanıyor.gündüzde geelde 2 saat uyuyor enfazla ama bazen 3 saatı buluyor gunduz uykusu.ama sonrası hep kus uykusu,aynısuan oldugu gıbı.bugun hep 1 er saat 3 kez uyudu.5 kez falanda 10ar dakka kafamçokkarıştıDoruk sadece anne sütü alıyor. Bu şartlarda en uzun uykusu 4 saat. Uyanmıyor, ağlıyor, emziriyorum o uyurken ve uyumaya devam ediyor. Genelde 2.5 - 3 saatte bir emmek istiyor geceleri. Gündüz hala maksimum 2 saat dayanıyoruz.:)
yerimseniben saol canımŞEVVAL çok tatlı yaaa, bayılıyorum bu kıza :)
evet şevvalde böle.gece uykusunun ilk bölümü 4 veya 5 saat oluyo .ama sonrakı bölümü 2ser yada 1.5 saatlık oluyo.bızım kız gece uykusuna 11.5 veya 12de gıttıgı için sabah 7yı buluyo 2.kez uyanmasıberat erken yatar kargalar kahvaltısını yapmadanda kalkar buraya kadar güzel ösellikle işe başlayınca ama gece sürekli kalkıyor ilk yattığında 4 saat falan uyuyor ama o zaman biz ayaktayız sonra her 1.5 saatte bir kalkıyor bu zamanı nasıl uzatacaz ya
İyi pazarlar dostlar
3 aylık bebek 7 saat kesintisiz uyur mu?
Bebişi bu kadar saat kesintisiz uyuyan var mı acaba?
Deva ile 4 gecedir 10 da uyuma çalışmalarına başlıyoruz,12 de uyuyup kurulmuş saat gibi sabah 7 de uyanıyor. Kesintisiz !
İlk gece hatta acaba gece uyandıkta ben mi hatırlamıyorum falan diye düşündüm,ama yok uyanmadı. İkinci gece, baya tedirgin uyudum, saat başı kalkıp baktım, mışıl mışıl uyuyordu. Dün gece 4 civarında uyandırıp emzirmeye çalıştım, açmadı bile gözünü.
Endişeleneyim mi? Yoksa sevineyim mi bilemedim :uhm:
güyaa burcunun busesi büyümüş 3 yaşlarında falan ama öyle cılızki..cin alinin kız versiyonu gibi. Onu izliyoruz bir anda yüzünde korkunç bir ifade beliriyor ardından burnundan siyah renkli şerit darksillerden birini çıkarıyor. Dehşet içinde onu izliyorum.ama annesi yok. Burkom nirde acaba..Neyse..
Sonra avuç dolusu kan fışkırıyor. Hemen allıyorum onu İspanyol hastanesi varmış oraya götürcem. hastane de gyps evine çok yakınmış. Film kopuyor orda. Bi anda gyps evindeyiz. Yaa diyorum buseyi bezlememiz gerek ama çok cılız nasıl bezliycez durmaz poposunda. Gyps önce benim üzerimde dene diyor. Huggies marka bezle esrayı bezliyorum.. Siyah bir iççamaşırı giymiş, onun üzerinden bezliyorum..Sonra esranın odasında jakuzi var. Buseyi önce sıcak suda yıkıyorum ardından buz gibi jakuziye sokuyorum, kaskatı kesiliyor.. Gerisi yok..
Bu arada rüyamda buse 2 boyutlu. Yani kağıttan bir bebek kesmişsin gibi. Parmağımın ucuyla falan alıyorum buseyi..
Neydi bu şimdi..
berat erken yatar kargalar kahvaltısını yapmadanda kalkar buraya kadar güzel ösellikle işe başlayınca ama gece sürekli kalkıyor ilk yattığında 4 saat falan uyuyor ama o zaman biz ayaktayız sonra her 1.5 saatte bir kalkıyor bu zamanı nasıl uzatacaz ya
kayra
hoşgeldin canım.yoktun uzun zamandır
Neydi bu şimdi..
buda gecen aksam gesmeye gıderken cektıgım fotosu.
aşı kartında 3. ayda aşı görünmüyor 4. ayda var işin ilginç yanı tüberküloz aşısı görünmüyo kartta acaba 2. ay yaptırdığımız karma aşının içerisinde mi vardı?
saatlerdir internette meme emerek uyumadan yola çıkıp arastırma yapıyoürum yani mem ile uykuya dalma sorunu vs diye arastırdım uyku yontemlerine vardım oku oku ne çok sey varmıs kafamda epey sekillendi en ideali 3-6 ay arası imis uyku alıskanlıgının edindirilmesi için oglumda hiç ugrasmadım hersey kendiliginden oldu duzen falan istemem dedim nerde uyursa ne sekil olursa olsunfalan ama anladımkı oglum kolay çocukmus duzenege falan gerk olmadan hersekil uykusu nerde geldi ise uyurdu bu bebis boyle degil mecburum bir yontem izlemeye daha kafamda netlestirmedmi ama once ilgilenenlerin su siteye bakmasın tavsiye ederim bunu bir anne yazmıs yani siteyi sıradan bir insan blog sayfası olarak acmıs yararı olsun tum annelere diye onun orda bahsettigi kaynaklarada baktım once sitenin linkini vereyim
Bebeğim Uyuyor: Uykusuz her gece...
bu da yukarıdaki sitede bahsedilen yontemlerden birinn kitabı digerlerini turkce cevirisi varmı henuz kuyup bakamadım ona ece uyudu annem geldi malum pazar aksamı biz iboyla kendimizi sokaklara vurmaya gidiyoruz su anda tum gun berke ile de ders calıstık tırlatmıs durumdayım
http://www.kitapyurdu.com/yazar/default.asp?id=54849
yontemlerle ilgili umarım yorum yazanlarınız olur çok kafam karıstı
evet yaa ilk uzun uykularından sonra niye öyle yapıyorlar..berat erken yatar kargalar kahvaltısını yapmadanda kalkar buraya kadar güzel ösellikle işe başlayınca ama gece sürekli kalkıyor ilk yattığında 4 saat falan uyuyor ama o zaman biz ayaktayız sonra her 1.5 saatte bir kalkıyor bu zamanı nasıl uzatacaz ya
çok çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın
hadi gözün aydın darısı benimde başıma şakkıdı
bence emzik seçmiyorlar aekadaşlar bunu bi sürü kere yazdım ama
berat ilk emziği verdiğimizde öğrüyordu atıyodu ağzında zorla ağzında tuta yuya alıştırdık emziğe hala şu an bile emmek istemezse öğürerek atıyo ki yaklasık 2.5 aydır emzik emiyo hemen çekmeyin ağzında ısrarcı olun bide acıkmışken deneyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?