evet yaa ilk uzun uykularından sonra niye öyle yapıyorlar..
ooo her yolu denedik..almıyor almıyor almıyor...
Çağan'da en fazla 5 dk emdi bu güne kdar o da zorla bi elimle emziği tutarak
iyi yönünden bakmak lazım biraz züürt tesellisi olacak ama en azından 2 yaşına gelince bıraktırmak için uğraşmicaz : )
Çağan'da en fazla 5 dk emdi bu güne kdar o da zorla bi elimle emziği tutarak
iyi yönünden bakmak lazım biraz züürt tesellisi olacak ama en azından 2 yaşına gelince bıraktırmak için uğraşmicaz : )
esrako da aynen söylemişti bunu..
ama ama ama ben çağanı emzik alıyor sanıyordum..buluşmada chicco emziği yok muydu onun..
bu arada çok şebelek çıkmış faltaşı gözlerle..yerim ben onu..
sen nasıl uyutuyorsun akşamları mesela..memede mi uyuyor..
bu arada Tracy Hogg Türkçe'ye Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler adlı bir kitaptan övgüyle sözediyorlar..Kesintisiz 12 saat gece uykusu için methodlar var sanırım..geç kalmadan alıp okusak mı..
bıraktı şimdi almıyor zorluyorum ama dışarı çıktıgımız zaman alıyordu arabada bazen çok uzun sürmüyo anlık
bebek arabasıyla gezerken zorla verdim 1 dk bile emmedi ruh haline göre işte :ecrin_bebek:
yazmayı unutmuşum : )
evet akşamları memede uyuyor memeyi bırakıyor tama yatağına götürcem tekrar açıyor ağzını meme arıyor öyle 45 dk kadar emiyor uyukulu
gündüzleride memede uyumaya başladı emme işlemi bitince uyanıyor iyi yanı artık daha az ayakta emziriyorum bel ağrılarım azaldı
pervin aglatma yontemi yani tam adı ile ferber yontemini bende denemeyi dusunuyorum az once disarı çıkcaz yazmıstımya kahve içmeye gittik orda anlattım iboya kahkahalarla gulerek dinledi yuzde bir bile ihtimal vermiyiorum bizimkıza aslaolmaz illa deneyelim diyorsan cuma aksamı deneyelim ertesi gun isyok hani tum gece uyumayacagı için falan diye dalga gçti ama istersem deneyebilirmisiz nasıdayancaksak ailecek onun aglamasına bilmiyorum
ama uç gun diyorlar çok yazı çok deneyim okudum cidden boylemidir ya inanası gelmiyor insanın
Nurdan canım sen geç saatlerde burda oluyosun ya işe giderken zorlanmıyo musun yani uykunu alabiliyo musun..Ben sizi mucize anneler olarak görüyorum. Şu an çalışmak bana hayal gibi geliyor..Çok takdir ediyorum bilesin..
ayca valla uykusuzda kalacak olsam ise gitmeyi çok istiyorum en azından tum gun farklı isler yaparım kafam dagılır çok bunalmıs durumdayım su an tum gun aynı seyleri yapmaktan
iyiym ceren sen nasısınslm hanımlar nasılsınız?petrik allah analı babalı büyütsün çok tatlı maşallah
nesrin ya bıraktıdemek emzigi zçagan alıpta boyle kendi birakan duymamıstım benimkide ilk haftalar aldı sonra vermedim unuttusandım demek bırakan bırakabiliyormus yani
hay allah yaaa
aman ayakta emme biti ise bu da birseydir senin için naparsın artık
ya gozlerini nası acmıs oyle flash a çok tatlı yaa:)))
oo desene memede uyutanlardan biri de sensin...işimiz var..giderek gece daha sık uyandığını farkediyorum..uyanınca meme arıyor açlıktan değil..biraz emiyor sadece ucunu sonra dalıyor..ama büyüdükçe uykuya dalmasında daha çok zorlanıcaz ve uykuları çok bölünecek..Bunun için çözüm bulmalıyız daha küçüklerken...Bu bahsettiğim kitapta mucize çözümler varmış..
tabi tabi memede uyuyor diye ben artık uyudu diye hemen götürmüyorum, neredeyse 1 buçuk saat dalmasını bekliyorum çok zor..transa giriyor çıkıyor bikaç kez kendini atıyor kucağımdaysa dalıyor yataktaysa anında uyanıyor..
memedüşkünü bunlaraynen ayca bizimki de iki aylıkken 5-6 saat uyurdu simdi maksimum 4 saat gibi uyanıyor yani bunun bir alıskanlık oldugunu yazıyorlar 12 haftadan sonra uyanmalar alıskanlık adına deniyor bilmiyorumkii hangisi dogru ne yapmak gerek
bu verdigim sitedeki arkadas kursa gidip ogrenmis bunları duymusunuzdur belki istanbul parenting diye bir yer var hamilelikten baslıyorlar egitimlere oldukca kazık luks bir yer ama insan bilse biseyler olcak ogrencek hayatı lkolaylascak napar eder gider hani boyle egitimlere hiç gitmeyi dusunmedim hayatımda ama bu meme olayı urkutuyor beni
hani bir bebek meme emse bir turlu emmese birturlu modundayım yani memeninde ne bagmlılıgı neleri varmıs memede uyuma sendromu memeden bırakma sendromu vs vs:)
ayca valla uykusuzda kalacak olsam ise gitmeyi çok istiyorum en azından tum gun farklı isler yaparım kafam dagılır çok bunalmıs durumdayım su an tum gun aynı seyleri yapmaktan
iyiym ceren sen nasısın
teşekkürler
iyiyim bende oğluşumu uyuttum nefes alıyorum birazalkisalkisalkis
iyiym ceren sen nasısın
teşekkürler
iyiyim bende oğluşumu uyuttum nefes alıyorum birazalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?