2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esra bende bunalımdan kestirsim saçları senin modele benziyor : ))
yakışmış güle güle kullan

ben turkiyeye gidergitmez kestirmistim:)) ya ne tuhaf sac kestirerek rahatliyoruz..

ESRA benimde normalde kivircik inan cok rahat oluyor, diger turlu hep topuz tokaya kistirarak, pakize modeli dolasiyordum, saclarim nefes aldi..

dimi nurdan ya bende o yuzden kestirdim anneanne modeli hep topuz gezerken boylelilke acık da takılırm dedm kafam rahat eder kırılmaz saclarım kıstıra kıstıra birde daha bakımsız gornuyor durup olur olmaz sekilde topuz yapınca boyle acıkkısa sac seklinde olcak

foto çekerken flash ı kapatmayı unutmuşum ve sonuç : ))

[]
maşallah yakışıklıya,bizde flaşa gerek yok makinayı görür görmez gözler öyle oluyo,2. pozu çok çok yakışıklı maşalllaaaaahhhh

esra çok hoş olmuş saçların benim saç modelide öyle ama biraz kısalttırcam
hele ece nin o hali çok çok tatlı maşallaaaaahhhh

saol canım bızım kzın bı kertmesı vardı eftalyanın oglusu..ama bı kerttık bıdaha yüzünü göremedık zemuszemus oğlunamı alcaktın yoksam kızımı :hulya:
Niyetimiz o yöndeydi emme varmış kertmesi tüh ki ne tüh:)

Bende müdahale ediyorum hep alışmasın diye diyorum parmağında bal var sanki nasıl cok cok emiyo kuzum artık dokunmayım bari yavruma.

Hayırdır inşallah kötü şeylere yorma sakın

MÜZİK konusunda, ben de halk müziği dinlerim ağırlıklı olarak. Hamileyken de böyleydi, şimdi de Doruk dinlerken çok rahat uyuyor. Halk müziğini iyi icra eden herkesi dinlerim. Arz ederim :)
vereliniortak
vardı sanırım evet. yazı ilginç geldi sanki 3. ayda da var gibi de bir an şaşırdım.
yok yok ilk ay yapılan verem aşısıymış o bcg yani yapılmış o aşı meraklanma
Oy oy oy severim ben onuu

ayca valla uykusuzda kalacak olsam ise gitmeyi çok istiyorum en azından tum gun farklı isler yaparım kafam dagılır çok bunalmıs durumdayım su an tum gun aynı seyleri yapmaktan
Saçların hoş olmuş.Güle güle kullan. Bende çalışmak zorunda olmasam evde olsam kuzumla vakit geçirebilsem diyorum ama görünen o ki 2 durumda çok zor . Bizde işyerinde hep aynı şeyleri yapıyoruz böyle düşün sıkma canını şu kışı bi atlatsak sokaklara atarız kendimizi Allah hepimize kolaylık versin

günaydin kizlar..masallah bebisler her zamanki gibi harikalar..ESRAKO saclarin cok güzel olmus..güle güle kullan..bende dogum öncesi daha da kisa kestirmistim..ama cok pisman oldum ve simdi uzatmaya calisiyorum..benim sacimda ne kivircik nede düz oyüzden devamli bakim ve fön istiyordu..benimde Hayat hanimla bunu yapmam mümkün olmadigi icin kullanisli olmadi benim icin..arkadaslar bugün burada (Almanya) cok kasvetli bir hava var..sadece uyumak geliyor icimden..

bazi arkadaslar bel agrilarindan söz etmis...bende de var ama bendeki asil problem dik oturamama ..devamli egik bir sekilde oturdugumu fark ediyorum..acaba emzirmeden kaynakli mi yoksa dogum sonrasi bir durus bozuklugumu oldu..ayni durumda olan arkadaslarimiz varmi..acaba ne yapabilirim..

Zengin olan arkadaşlarımızdan biri gitse bu programlara ne güzel olur topikçenek paylaşırız bilgileri.

Şevvalıme masallahh... öp benım ıcın annesı kuşunu..
Öptm senin icin öpüyorumnanaktan
maşallah ne tatlı gülünü sevsinler : )

ben bu el örgüsü hırkalararı yelekleri kullanamadım çok terletiyor Çağan'ı daha ince yelekler giydiriyorum
saol canim

Buarada bende hıc gıydıremıyorum yelek ve hırkalari.şevvalin cildi hassas oldugundan boyun cevresını kizartiyo.o resimde yakali bi penyesi vardi birde gezmeye gidıyodukta üsümesin giderken die .giydırmıstım gıdınce cıkardım hemem

PETRIK massallah canım oglusuna.netatli bütün bebeklerımiz nazar degmesın ınsallah.Esra saclarinı güle güle kullan ece yede massallah

ben izin yazacam işe gidip gelmeniz lazım dedim getirttim bizimkileri. tavsiye ederim. iyi oldu. sabah gittim tetanoz aşımın 3. dozunu yaptırım. seneye bu zaman tekrarı varmış aşının bu arada haberiniz olsun. annemin gelmesinin tek kötü tarafı bilgisayara oturmuş görünce beni kzıyo. git biz bakıyoken odanı temizle. mutfak dolaplarını topla. hoş kendisi bi kısmını yapıyo zaten ama ben nete girince oyalanıyorum diye kızıyo.lmaz:

10 gündür geceleri saat başı uyanoyor nerdeyse. yanıma yatırıp ayaklarına masaj yapıyorum mayışıyor tekrar yerine yatırıyorum uyanıyorakannehir

Süpper!!!

size yazmayı düşündüğüm bir konu vardı,geçmişi okurken gördüm ki BURKO da süt saklamaktan bahsederken annenin, bebeğin o dönemdeki ihtiyaçlarına göre süt ürettiğini yazmış.işte onu destekleyecek bir durum:
ben insan vücudunun eksikliğini duyduğu şeye içgüdüsel olarak düşkünlük gösterdiğini hayretle görür ve doğadaki bu dengeye hayranlık duyardım.son zamanlarda bende de zeytine karşı acayip bir düşkünlük başlamıştı.kilomu kontrol etmeye çalıştığım halde ekmeğimi yağına batıra batıra zeytin yemekten kendimi alamıyordum.en sonunda "zeytinin faydaları" yazıp arattırdım ve işte bulduklarım:

Zeytin ve zeytinyağı, içinde bulunan linoleik asitten (omega-6 yağ asidi) ötürü yeni doğmuş bebekler, gelişim çağındaki çocuklar için son derece faydalı bir besindir. Linoleik asitin eksikliği, bebekteki gelişimin yavaşlamasına ve birtakım deri rahatsızlıklarının ortaya çıkmasına neden olur.
Zeytinyağı, insan sütündeki yağ asidi oranına benzer, dengeli bir çoklu doymamış bileşime sahiptir. ınsan vücudu tarafından elde edilemeyen, aynı zamanda vücut için vazgeçilmez önemi olan bu temel yağlı asitleri açısından, zeytinyağı yeterli bir kaynaktır. Bu faktörler zeytinyağını, yeni doğmuş bebekler için oldukça faydalı kılmaktadır.
Doğum öncesi ve sonrasında bebek beyninin ve sinir sisteminin doğal gelişimine katkıda bulunmasından dolayı uzmanlarca, annelere önerilen tek yağ, yine zeytinyağıdır. Anne sütüne yakın miktarda linoleik asit içermekle beraber yağsız inek sütüne zeytinyağı katıldığında anne sütü kadar doğal bir besin kaynağı özelliği kazanır.(alıntıdır)

Linoleik asitin eksikliği, bebekteki birtakım deri rahatsızlıklarının ortaya çıkmasına neden olur.
(alıntıdır)

çok güzel bilg.zeytin yemiyorum hıç gerçi eksikliğinide hissetmıyorum ama yemeye baslayacağım yağızın yuzundekı lekelere ıyı gelir umarm.tesekkürrg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…