]
bende nefes alıyorum topikte ...
bebeğin kaç aylık adı ne?
Esra bende bunalımdan kestirsim saçları senin modele benziyor : ))
yakışmış güle güle kullan
:)
5 gün sonra 3 aylı olacak Çağan Kemal
senin bebiş ?
belim ağrıyor dinleneyim
iyi geceeler
maşallah yakışıklıya,bizde flaşa gerek yok makinayı görür görmez gözler öyle oluyo,2. pozu çok çok yakışıklı maşalllaaaaahhhhfoto çekerken flash ı kapatmayı unutmuşum ve sonuç : ))
[]
esra çok hoş olmuş saçların benim saç modelide öyle ama biraz kısalttırcamyeni saclarımmm nasılll kısaa bakalım orjinal kıvırcık halinle nasıl olacaklar insallah kestirdigime pisman olmam: )
[bu da ece nin dun aksam misafirlikten bir goruntusu ilk kez gezmeye gittik yabancı birine yani arkadaslarımıza aile dısında bir organizasyondu eh fena gecmedi ,
L]
Niyetimiz o yöndeydi emme varmış kertmesi tüh ki ne tüh:)saol canım bızım kzın bı kertmesı vardı eftalyanın oglusu..ama bı kerttık bıdaha yüzünü göremedık zemuszemus oğlunamı alcaktın yoksam kızımı :hulya:
Arkadaşlar ellerini parmaklarını emmesinden endişelenmeyin, en son kontrolümüzde doktorumuz anlattı, 'şu an dünyanın en tatlı yiyeceği gibi geliyor ona elleri, bu açlık belirtisi değil, kendini rahatlatmak için ellerini emer, çünkü kendini rahatlatmak için tek bildiği yöntem emmek ve ağzına götürebildiği tek şey henüz elleri, endişelenmeyin, bu bir alışkanlık haline gelmez, ellerini temiz tuttuğunuz sürece emmesine müsade edin' dedi. Deva'da öyle tatlı emiyor ki ellerini, salyalı salyalı kaydirigubbakcemile2
Hayırdır inşallah kötü şeylere yorma sakınSalı günü tekrar usg çekilecek bakalım
Ama ben fena oldum şimdi:gitme:Allah korusn minicik meleğimi. Bugün çook huzursuz zaten. Kakası da yeşilimsi. Üşüttüm mü diye düşünürken bunu okudum. Hayırdır inşallah:Saruboceq:
vereliniortakMÜZİK konusunda, ben de halk müziği dinlerim ağırlıklı olarak. Hamileyken de böyleydi, şimdi de Doruk dinlerken çok rahat uyuyor. Halk müziğini iyi icra eden herkesi dinlerim. Arz ederim :)
yok yok ilk ay yapılan verem aşısıymış o bcg yani yapılmış o aşı meraklanmavardı sanırım evet. yazı ilginç geldi sanki 3. ayda da var gibi de bir an şaşırdım.
Oy oy oy severim ben onuufoto çekerken flash ı kapatmayı unutmuşum ve sonuç : ))
Saçların hoş olmuş.Güle güle kullan. Bende çalışmak zorunda olmasam evde olsam kuzumla vakit geçirebilsem diyorum ama görünen o ki 2 durumda çok zor . Bizde işyerinde hep aynı şeyleri yapıyoruz böyle düşün sıkma canını şu kışı bi atlatsak sokaklara atarız kendimizi Allah hepimize kolaylık versinayca valla uykusuzda kalacak olsam ise gitmeyi çok istiyorum en azından tum gun farklı isler yaparım kafam dagılır çok bunalmıs durumdayım su an tum gun aynı seyleri yapmaktan
aynen ayca bizimki de iki aylıkken 5-6 saat uyurdu simdi maksimum 4 saat gibi uyanıyor yani bunun bir alıskanlık oldugunu yazıyorlar 12 haftadan sonra uyanmalar alıskanlık adına deniyor bilmiyorumkii hangisi dogru ne yapmak gerek
bu verdigim sitedeki arkadas kursa gidip ogrenmis bunları duymusunuzdur belki istanbul parenting diye bir yer var hamilelikten baslıyorlar egitimlere oldukca kazık luks bir yer ama insan bilse biseyler olcak ogrencek hayatı lkolaylascak napar eder gider hani boyle egitimlere hiç gitmeyi dusunmedim hayatımda ama bu meme olayı urkutuyor beni
hani bir bebek meme emse bir turlu emmese birturlu modundayım yani memeninde ne bagmlılıgı neleri varmıs memede uyuma sendromu memeden bırakma sendromu vs vs:)
Öptm senin icin öpüyorumnanaktanŞevvalıme masallahh... öp benım ıcın annesı kuşunu..
saol canimmaşallah ne tatlı gülünü sevsinler : )
ben bu el örgüsü hırkalararı yelekleri kullanamadım çok terletiyor Çağan'ı daha ince yelekler giydiriyorum
kuzum özelden konuşmadıgımızı ne bilion yavruuuuuuumkaydirigubbakcemile:mymeka:ulen elif o kadar görüşelim dedi konyada tınlamadın akannehir
dün geceden uykusuzum..o yüzden kaçıyorum..nurdan sana kolay gelsin..ayakta sallamak da çok zor ya..
esra mutlaka bi çözüm bulucaz ya böyle sürecek değil ya... anneme çıtlattım belki gelir diye ama pek yüz vermedi..kursları varmış..ingilizceye yüzmeye gidiyor kendileri...gerçi "anne çok fenayım gel" desem hemen gelir ama kıyamıyorum ona da..
oo desene memede uyutanlardan biri de sensin...işimiz var..giderek gece daha sık uyandığını farkediyorum..uyanınca meme arıyor açlıktan değil..biraz emiyor sadece ucunu sonra dalıyor..ama büyüdükçe uykuya dalmasında daha çok zorlanıcaz ve uykuları çok bölünecek..Bunun için çözüm bulmalıyız daha küçüklerken...Bu bahsettiğim kitapta mucize çözümler varmış..
tabi tabi memede uyuyor diye ben artık uyudu diye hemen götürmüyorum, neredeyse 1 buçuk saat dalmasını bekliyorum çok zor..transa giriyor çıkıyor bikaç kez kendini atıyor kucağımdaysa dalıyor yataktaysa anında uyanıyor..
Linoleik asitin eksikliği, bebekteki birtakım deri rahatsızlıklarının ortaya çıkmasına neden olur.
(alıntıdır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?