keops bunu bende duymuştum zeytin yğı,inek sütünü ama bunu karıştırıpta bebğe vermek pek doğru gelmiyo bana...içim rahat etmes yani..yaşından sonra olur anca...bilgelir için teşekkür ederim
saol canim,kizim baya esmerdi gittikce ten rengi aciliyo.bu durumu hayretle isliyoss.cokda hosuma gidiyo,malüm 2 ay kadar yüzünde sivilce ve seboreikle ugrastigimiz icin tenini pürüssüz hissetmek cok hosuma gidiyoesrako saçların çok hoş olmuş benimkilerde rapunzel gibi oldu ilk kez böle uzadılar dokunmadım hiç....benim saçlar bukle bukle senin gibi kestirsem tam bonus olurum yani..ama kesmekte istiyorum 1 haftadır çok çok fazla dökülüyo..hamilelğimde 1 tel bile döküldüğüne şahit olmadım öncesinde yine aynı şeklide...içtiğim vitaminlere borçluyum bunu tabi..tekrar başlamam lasım herealde.......ece çok tatlı o yanakları ısısrasım geliyo allahım nazarlardan korusun
minik tuba kızın çok tatlı maşalalh...beyaz çikolata olcak kızın .
Seninki süper kaynanaymis güle güle kullan.ee hadi eylülün fotosunu çek çek eklegeçen akşam çok çok mutlu bi olay yaşadım..sevgili kvalidem ..almak isteyipta alamdığım foto makinesini hediye olarak almış bana..nasıl boynua atladım sevinçten...Şeniz
TUANA fotograf makinan hayırlı olsun bol bol eylulu cekip koyarsın artık kendinide tabiki..
merhaba bizim gittiğimiz doktoru tavsiye edebilirim. daha ilk muaynesinde kızımdaki sorunu tespit etti bilgili tecrubeli biri. çok dah hastası var adını buraya mı yazıyım ethica incirli nin doktoru. yeri sana uyar mı bilmiyorum
tüm bebişlere maşallah hepsi birbirinden sevimli
Didoo iyi gezmeeler
hoşgeldin ceren
adı ne doktorun muanesi ne kadar ??
hizmet hastanesinde Duygu hn için çok iyi diyorlarda ben daha randevu alamadım çok yogun önümüzdeki ay deneyeceğim
geçen akşam çok çok mutlu bi olay yaşadım..sevgili kvalidem ..almak isteyipta alamdığım foto makinesini hediye olarak almış bana..nasıl boynua atladım sevinçten...Şeniz
Bende çok severim zeytini son zamanlardada daha çok yer oldum .Bilgi için tşkr.Zeytin ve zeytinyağı, içinde bulunan linoleik asitten (omega-6 yağ asidi) ötürü yeni doğmuş bebekler, gelişim çağındaki çocuklar için son derece faydalı bir besindir. Linoleik asitin eksikliği, bebekteki gelişimin yavaşlamasına ve birtakım deri rahatsızlıklarının ortaya çıkmasına neden olur.
Zeytinyağı, insan sütündeki yağ asidi oranına benzer, dengeli bir çoklu doymamış bileşime sahiptir. İnsan vücudu tarafından elde edilemeyen, aynı zamanda vücut için vazgeçilmez önemi olan bu temel yağlı asitleri açısından, zeytinyağı yeterli bir kaynaktır. Bu faktörler zeytinyağını, yeni doğmuş bebekler için oldukça faydalı kılmaktadır.
Doğum öncesi ve sonrasında bebek beyninin ve sinir sisteminin doğal gelişimine katkıda bulunmasından dolayı uzmanlarca, annelere önerilen tek yağ, yine zeytinyağıdır. Anne sütüne yakın miktarda linoleik asit içermekle beraber yağsız inek sütüne zeytinyağı katıldığında anne sütü kadar doğal bir besin kaynağı özelliği kazanır.(alıntıdır)
Benim saçlarda dalgalı kısa kestirdiğimde birazcık kısalttığımda yani ahenkle dans etmiyolar maalesef hep jöle istiyolar. Kayınvalidenide teruk ederim Eylül süpürgesiz cadısınıda yerimesrako saçların çok hoş olmuş benimkilerde rapunzel gibi oldu ilk kez böle uzadılar dokunmadım hiç....benim saçlar bukle bukle senin gibi kestirsem tam bonus olurum yani..ama kesmekte istiyorum 1 haftadır çok çok fazla dökülüyo..hamilelğimde 1 tel bile döküldüğüne şahit olmadım öncesinde yine aynı şeklide...içtiğim vitaminlere borçluyum bunu tabi..tekrar başlamam lasım herealde.......ece çok tatlı o yanakları ısısrasım geliyo allahım nazarlardan korusun
Hadi gözün aydınkızlar selam herkese uzun aradan sonra tekrar girebildim.
nihayet bebişimiz kolik sancılarından kurtuldk gibi birşey.paylaşmak istedim.
şimdide beni uyut diye aglıor bebişim.optum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?