2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esrako saçların çok hoş olmuş benimkilerde rapunzel gibi oldu ilk kez böle uzadılar dokunmadım hiç....benim saçlar bukle bukle senin gibi kestirsem tam bonus olurum yani..ama kesmekte istiyorum 1 haftadır çok çok fazla dökülüyo..hamilelğimde 1 tel bile döküldüğüne şahit olmadım öncesinde yine aynı şeklide...içtiğim vitaminlere borçluyum bunu tabi..tekrar başlamam lasım herealde.......ece çok tatlı o yanakları ısısrasım geliyo allahım nazarlardan korusun

minik tuba kızın çok tatlı maşalalh...beyaz çikolata olcak kızın .

keops bunu bende duymuştum zeytin yğı,inek sütünü ama bunu karıştırıpta bebğe vermek pek doğru gelmiyo bana...içim rahat etmes yani..yaşından sonra olur anca...bilgelir için teşekkür ederim

keops bunu bende duymuştum zeytin yğı,inek sütünü ama bunu karıştırıpta bebğe vermek pek doğru gelmiyo bana...içim rahat etmes yani..yaşından sonra olur anca...bilgelir için teşekkür ederim

bu konuda ben de tereddüt ederim tabi ki,inşallah hiçbir anne kendi sütünden başka birşey vermek zorunda kalmaz.

geçen akşam çok çok mutlu bi olay yaşadım..sevgili kvalidem ..almak isteyipta alamdığım foto makinesini hediye olarak almış bana..nasıl boynua atladım sevinçten...Şeniz

KEOPS canim yazi süper,ellerine saglik.valla zeytinin eksikligini hic aramam ama biran önce yemeye baslamaliyim.saf zeytinyagi hep bulunur evde ama cok az tüketirim.neyse artik daha fazla tüketecegim saol canim,kizim baya esmerdi gittikce ten rengi aciliyo.bu durumu hayretle isliyoss.cokda hosuma gidiyo,malüm 2 ay kadar yüzünde sivilce ve seboreikle ugrastigimiz icin tenini pürüssüz hissetmek cok hosuma gidiyo

geçen akşam çok çok mutlu bi olay yaşadım..sevgili kvalidem ..almak isteyipta alamdığım foto makinesini hediye olarak almış bana..nasıl boynua atladım sevinçten...Şeniz
Seninki süper kaynanaymis güle güle kullan.ee hadi eylülün fotosunu çek çek ekle

kızlar selam herkese uzun aradan sonra tekrar girebildim.
nihayet bebişimiz kolik sancılarından kurtuldk gibi birşey.paylaşmak istedim.
şimdide beni uyut diye aglıor bebişim.optum sizi

ESRAKO cok hos olmus sacların gule gule kullan ..
yerim ben o ecisin birbirne karısmıs yaslarını salyasını ya masallah guzellige

gecmis olsun dileklerinde bulunan herkese cok tskler.. cok sukur atlattım iim

buarada sabah kuafore gidip daglar kadını halimden kurtardım .. nadastan sonra kendime dondum:) kuafor bile dediki bidaha sakın jilet yapma malum 3 aydır heryer makinanın jiletli kısmından geciodu . . eve zor yetiştim aclıktan sızlanmaya baslamıstı minik kusum

TUANA fotograf makinan hayırlı olsun bol bol eylulu cekip koyarsın artık kendinide tabiki..

saol cnm kendimi koyarım ama dışarı çıktığımızda makinayı laıyorum hiç foto çekmye vakit olmuyo..var bisürü foto ama saçım açık..olmasa evde öle poz çkilip koycam kızımla...

lütfen çok iyi olur
çünkü kvalidemler zuhuratbaba da oturuyorlar çok rahat olur oraya gitmem

ben de bir araştırayım duygu hanımı

alkış senin kayınvalideye ve maşallahh

ikinizede maşallah

gypsy oğlun kaç kilo oldu ve boyu kaç aynı gün doğdularya onun için soruyorum gerçi erkek bebekler daha kilolu oluyor

Bende çok severim zeytini son zamanlardada daha çok yer oldum .Bilgi için tşkr.
Benim saçlarda dalgalı kısa kestirdiğimde birazcık kısalttığımda yani ahenkle dans etmiyolar maalesef hep jöle istiyolar. Kayınvalidenide teruk ederim Eylül süpürgesiz cadısınıda yerim

kızlar selam herkese uzun aradan sonra tekrar girebildim.
nihayet bebişimiz kolik sancılarından kurtuldk gibi birşey.paylaşmak istedim.
şimdide beni uyut diye aglıor bebişim.optum sizi
Hadi gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…