2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sıhhatler olsun:içelim:

Çağanın o bakışlar bitirdi beni gözleri faltaşı gibi kirpiklere zaten hastayım çok tatlı
Esra saçların çok güzel olmuş bende uzun saç hastası olmama rağmen olmadı hamilelikte uzadı iğrenç oldu kırık dolu kestirdim doğumdan sonra
Ecenin tombiş yanakları zaten çok şeker ısırmalık
Eylülünde gülüşünü yesinler öyle o da keltoş kızlarımızdan çokk şirin fotoğraf makineniz hayırlı olsun azınlıktada olsa böyle kayınvalideler varmış demek ki
Nevin gözün aydın göndermişsin misafirleri ... Burası zeytin ve zeytinyağı cenneti bende baharatlı zeytinyağına şöyle ekmek bandırıp yemeği çok severdim sonuç 25 kilo :kedi: ama çok lezzetli oluyor kaydirigubbakcemile2
Yaa çocuğa uyku düzeni oturtmak adına ağlatmak çook zor ben sarılıktan hastanede yattığında çok ağlatmıştım ama mecburdum ki o zaman dayanamadım onunla birlikte ağladım şimdi hiç ağlatamam o yüzden çekmeye devam ama razıyım ağlamasından iyidir... Ama işi gücü olanlar mecbur tabii ki benim başka işim yok ev işlerini saymazsak... akannehir

Esrako saçların çok yakışmış, bakalım yıkayınca kıvırcık halin nasıl olcak..

Tuana Eylülü yerim ben, nasıl bakıyor kitabına..

KEOPS canim yazi süper,ellerine saglik.valla zeytinin eksikligini hic aramam ama biran önce yemeye baslamaliyim.saf zeytinyagi hep bulunur evde ama cok az tüketirim.neyse artik daha fazla tüketecegim saol canim,kizim baya esmerdi gittikce ten rengi aciliyo.bu durumu hayretle isliyoss.cokda hosuma gidiyo,malüm 2 ay kadar yüzünde sivilce ve seboreikle ugrastigimiz icin tenini pürüssüz hissetmek cok hosuma gidiyo

geçen akşam çok çok mutlu bi olay yaşadım..sevgili kvalidem ..almak isteyipta alamdığım foto makinesini hediye olarak almış bana..nasıl boynua atladım sevinçten...Şeniz
Seninki süper kaynanaymis güle güle kullan.ee hadi eylülün fotosunu çek çek ekle

Ruzy yine trans haline -REM- uykusuna geçti.Her an uyanabilir.

Rota virüsü ve kalçaçıkığı için hastaneye gittik ama çok sıra vardı o kalabalıkta beklemek istemedim, uyansın götürcez.. Bakalım kilosu falan kaç..

selam kızlar bugün dr gittik kalça usg çektirdik güzel çıktı sabahtan ayrıca işitme testimiz vardı oda iyi çok şükür burçin 6.250 gr ve 59 cm olmuş dr gayet güzel dedi herşey yolunda anlayacagınız ama hastanede işimiz uzun sürdü burçin devamlı mızmızlandı kollarım koptu resmen onu tutucam diye sağolsun babamızda hep dışarı kaçıp sigara içti birgün elimde kalacak bu adam ya ne zaman bilmiyorum :mymeka:

allahım yine mızmızlanıyor fındık hiç rahat bırakmıyacak galiba beni evler dandini birde misafir gelecekmiş hastaneden aradılar valla kabul edemedim artık şu bebek görme merasimi bitse valla gına geldi tamda ortalıkta hastalıklar varken çocukları dışarı bile çıkaramıyorum korkudan birde misafirler kucaklarına alıp sevmek istemezlermi yok valla kimsenin kucagına vermeye niyetim yok kusura bakmasınlar

Maşallah Burçine. Genelde erkekler ilgi özürlü olabiliyor canım idare et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…