gecmis olsun dileklerinde bulunan herkese cok tskler.. cok sukur atlattım iim
buarada sabah kuafore gidip daglar kadını halimden kurtardım .. nadastan sonra kendime dondum:) kuafor bile dediki bidaha sakın jilet yapma malum 3 aydır heryer makinanın jiletli kısmından geciodu . . eve zor yetiştim aclıktan sızlanmaya baslamıstı minik kusum
bakuye gidince su uyku duzenini kurmaya calıscam bakalım nekadar basarılı olcez
saol canim,kizim baya esmerdi gittikce ten rengi aciliyo.bu durumu hayretle isliyoss.cokda hosuma gidiyo,malüm 2 ay kadar yüzünde sivilce ve seboreikle ugrastigimiz icin tenini pürüssüz hissetmek cok hosuma gidiyoesrako saçların çok hoş olmuş benimkilerde rapunzel gibi oldu ilk kez böle uzadılar dokunmadım hiç....benim saçlar bukle bukle senin gibi kestirsem tam bonus olurum yani..ama kesmekte istiyorum 1 haftadır çok çok fazla dökülüyo..hamilelğimde 1 tel bile döküldüğüne şahit olmadım öncesinde yine aynı şeklide...içtiğim vitaminlere borçluyum bunu tabi..tekrar başlamam lasım herealde.......ece çok tatlı o yanakları ısısrasım geliyo allahım nazarlardan korusun
minik tuba kızın çok tatlı maşalalh...beyaz çikolata olcak kızın .
Seninki süper kaynanaymis güle güle kullan.ee hadi eylülün fotosunu çek çek eklegeçen akşam çok çok mutlu bi olay yaşadım..sevgili kvalidem ..almak isteyipta alamdığım foto makinesini hediye olarak almış bana..nasıl boynua atladım sevinçten...Şeniz
slm hanımlar nasılsınız?
Maşallah Burçine. Genelde erkekler ilgi özürlü olabiliyor canım idare et :)selam kızlar bugün dr gittik kalça usg çektirdik güzel çıktı sabahtan ayrıca işitme testimiz vardı oda iyi çok şükür burçin 6.250 gr ve 59 cm olmuş dr gayet güzel dedi herşey yolunda anlayacagınız ama hastanede işimiz uzun sürdü burçin devamlı mızmızlandı kollarım koptu resmen onu tutucam diye sağolsun babamızda hep dışarı kaçıp sigara içti birgün elimde kalacak bu adam ya ne zaman bilmiyorum :mymeka:
Biz iyiyiz sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?