bu nasıl bi rüya yaaa bezi bağlarken totomuda gördünmü bari kaydirigubbakcemile3e ben açık toto rüyamı yazmadım..
OYUNCULAR: GYPSESRA, BUSE VE BEN
Neydi bu şimdi..
bencede..helin neden hala aynı konuyu uzatıyosun herkes bu konuyu kapatalım demedi mi
gerginliğin tüm yazılarına yansıyo ve hoş olmuyo (nacizane kendi görüşüm)
hangi kitap tatlım??teknik kitabımı yoksam :lepi:gypsesram sendeki kitabı bana göndersene :1ninca::lepi:
hııı ne bilim anacımmm gamyoncuiremsukuzum özelden konuşmadıgımızı ne bilion yavruuuuuuumkaydirigubbakcemile:mymeka:
canım 6.800 boy 64 ama erkek olması dediğin gibi farklılık gösterir birde ece ne kadar doğmuştu??eceninde gelişim normal bence..gypsy oğlun kaç kilo oldu ve boyu kaç aynı gün doğdularya onun için soruyorum gerçi erkek bebekler daha kilolu oluyor
off pervin bana kaka deme kabus dolu bir hafta geçirdim salı gününden pazara kadar yapmadı daha dün yaptı ıkınmaktan helak oldu yavrum niye böyle oldular bi bilsem :çok üzgünüm:ecosun yine kakası kactı 3 gundur tık yok
maşallah burçinimizeselam kızlar bugün dr gittik kalça usg çektirdik güzel çıktı sabahtan ayrıca işitme testimiz vardı oda iyi çok şükür burçin 6.250 gr ve 59 cm olmuş dr gayet güzel dedi herşey yolunda anlayacagınız ama hastanede işimiz uzun sürdü burçin devamlı mızmızlandı kollarım koptu resmen onu tutucam diye sağolsun babamızda hep dışarı kaçıp sigara içti birgün elimde kalacak bu adam ya ne zaman bilmiyorum :mymeka:
özlemmm tulum kullanıyorum yazmışsın ya sen yazınca bende bi uyku tulumu aldığımı hatırladım taa hamileyken almıştım
neyse kullanayım dedim şimdi bu tulumun kol kısmı var ama akıllı ben kollarını içine soktum üşümesin diye sonra gece bi debelenme sesi fırladımki kollarını çıkartmaya çalışırken tulum kafaya çıkmış içinden çıkmaya çalışıyorr oyyyy dedim rabbim korudu akannehir kollarını çıkarıp kullanmaya başladımmm
çok rahatmış battaniyeye gerek kalmıyor ama kolları üşümezmi bunların?sizin tulumlar nasıl birşey :bbo:
Cok sevindim canim kolıginizin bitmiş olmasina.kızlar selam herkese uzun aradan sonra tekrar girebildim.
nihayet bebişimiz kolik sancılarından kurtuldk gibi birşey.paylaşmak istedim.
şimdide beni uyut diye aglıor bebişim.optum sizi
maşallah burçine..
bu çocuklar ne ilginç..günlerdir gündüz uyusa diye gözlerinin içine bakıyorum dr.a götürcez hala uyanmadı allam yaa..
melek titretmişsin fotoloru çekerken alışıcan acemi fotocu kaydirigubbakcemile3
kayınvalidene helall olsun öperim ellerinden
Uyur inşallah annesi.bende iyiyim oğluşumu uyuttum kalkmazsa biraz rahat edicemkaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/200354-resim-yuklemek-istiyorum-yardimmm.html buraya bak canımkızlar resimleri nasıl koyuyosunuz beceremedim de
canım 6.800 boy 64 ama erkek olması dediğin gibi farklılık gösterir birde ece ne kadar doğmuştu??eceninde gelişim normal bence..
off pervin bana kaka deme kabus dolu bir hafta geçirdim salı gününden pazara kadar yapmadı daha dün yaptı ıkınmaktan helak oldu yavrum niye böyle oldular bi bilsem :çok üzgünüm:
canım Yahyanın boyuna posuna kilosuna maşallah. Kaka olayınada üzüldüm ama şükür atlatmışsınız benim sıpamda ishal olmuş gibi babaannesine dedim yarın götürebilirse götürecek sağlık ocağına . Ve Yahoyu Allah korumuş .Ben Bim deki uyku tulumlarından aldım burdaki bebecilerde baktığım tulumlardan daha kaliteli geldiği için bildiğin tulum gibi elleri ayakları dışarda kalıyo sadece çok ta memnunum dışarda kullanıyorum onu çünkü uykusu geldiğinde birden ağlamaya başlıyorlar ya bol mızmızlı ve sinirli o arada tulumunu giydirme şansım olmuyo bende yatarken kalın eşofmanları var onları giydiriyorum.özlemmm tulum kullanıyorum yazmışsın ya sen yazınca bende bi uyku tulumu aldığımı hatırladım taa hamileyken almıştım
neyse kullanayım dedim şimdi bu tulumun kol kısmı var ama akıllı ben kollarını içine soktum üşümesin diye sonra gece bi debelenme sesi fırladımki kollarını çıkartmaya çalışırken tulum kafaya çıkmış içinden çıkmaya çalışıyorr oyyyy dedim rabbim korudu akannehir kollarını çıkarıp kullanmaya başladımmm
çok rahatmış battaniyeye gerek kalmıyor ama kolları üşümezmi bunların?sizin tulumlar nasıl birşey :bbo:
Hep öle olur ayça.uyanmasin die 40 takla atarim tikirtiya uyanir.uyansin die önemsizce davranirsin ruhlari duymaz.maşallah burçine..
bu çocuklar ne ilginç..günlerdir gündüz uyusa diye gözlerinin içine bakıyorum dr.a götürcez hala uyanmadı allam yaa..
özlemmm tulum kullanıyorum yazmışsın ya sen yazınca bende bi uyku tulumu aldığımı hatırladım taa hamileyken almıştım
a.s yok cnm bu eski makine..yeni makinamdaki fotoları pc ye aktarmadım daha:icecream: ...eski maikna dediğim görümcemin makinası ama üstüne yatınca benim gibi bişi olmuştu:kedi:
:roflol:Oy bakışlara bak:roflol:Maşallah çok tatlıfoto çekerken flash ı kapatmayı unutmuşum ve sonuç : ))
kızlar selam herkese uzun aradan sonra tekrar girebildim.
nihayet bebişimiz kolik sancılarından kurtuldk gibi birşey.paylaşmak istedim.
şimdide beni uyut diye aglıor bebişim.optum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?