2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

e ben açık toto rüyamı yazmadım..

OYUNCULAR: GYPSESRA, BUSE VE BEN
Neydi bu şimdi..
bu nasıl bi rüya yaaa bezi bağlarken totomuda gördünmü bari kaydirigubbakcemile3
hayır olsun ne diyeyim yorum bile yapamıyorum sen şu rüyalarını bi film yapsan gişe rekorları kırar laelaelaelaelae
helin neden hala aynı konuyu uzatıyosun herkes bu konuyu kapatalım demedi mi
gerginliğin tüm yazılarına yansıyo ve hoş olmuyo (nacizane kendi görüşüm)
bencede..
gypsesram sendeki kitabı bana göndersene :1ninca::lepi:
hangi kitap tatlım??teknik kitabımı yoksam :lepi:
kuzum özelden konuşmadıgımızı ne bilion yavruuuuuuumkaydirigubbakcemile:mymeka:
hııı ne bilim anacımmm gamyoncuiremsu
gypsy oğlun kaç kilo oldu ve boyu kaç aynı gün doğdularya onun için soruyorum gerçi erkek bebekler daha kilolu oluyor
canım 6.800 boy 64 ama erkek olması dediğin gibi farklılık gösterir birde ece ne kadar doğmuştu??eceninde gelişim normal bence..
ecosun yine kakası kactı 3 gundur tık yok
off pervin bana kaka deme kabus dolu bir hafta geçirdim salı gününden pazara kadar yapmadı daha dün yaptı ıkınmaktan helak oldu yavrum niye böyle oldular bi bilsem :çok üzgünüm:
maşallah burçinimize
sizin yine babanız gelmiş bizde oda yok öksüz gibi kendimiz gidiyoruz hem çantası hem yahyayı taşı mahvoluyorum gel birlikte gırtlaklayalım kocaları..klava:

şevval
çağan
eylül
ece
maşallah hepsine nasılda büyüyorlar hızla değilmi..
adaşım saçlarını güle güle kullan çok güzel olmuş ama fönsüz halini çok merak ediyorum birde öyle bi foto koy tamammı :)) bendeniz bonus kafa olduğumdan sen daha kıvırcıksın kaydirigubbakcemile3

özlemmm tulum kullanıyorum yazmışsın ya sen yazınca bende bi uyku tulumu aldığımı hatırladım taa hamileyken almıştım
neyse kullanayım dedim şimdi bu tulumun kol kısmı var ama akıllı ben kollarını içine soktum üşümesin diye sonra gece bi debelenme sesi fırladımki kollarını çıkartmaya çalışırken tulum kafaya çıkmış içinden çıkmaya çalışıyorr oyyyy dedim rabbim korudu akannehir kollarını çıkarıp kullanmaya başladımmm
çok rahatmış battaniyeye gerek kalmıyor ama kolları üşümezmi bunların?sizin tulumlar nasıl birşey :bbo:

yok görmedim gyps, siyah iç çamaşır vardı..nasıl hatırlıyorum bak..

melek titretmişsin fotoloru çekerken alışıcan acemi fotocu kaydirigubbakcemile3
kayınvalidene helall olsun öperim ellerinden

ben kollarını hiç örtmüyorum battaniyesinden dışarı çıkarıyorum..koldan üşümezler ki..

tulum iyi fikir ama biz çok bebekken kullanabiliyorduk şimdi uykuya daldıktan sonra giydiremem uyanır..

valla allah korumuş yahyayı..

maşallah burçine..
bu çocuklar ne ilginç..günlerdir gündüz uyusa diye gözlerinin içine bakıyorum dr.a götürcez hala uyanmadı allam yaa..

Melek massallah Eylül e cok tatli.ben ilk defa görüyorum Eylülü
kızlar selam herkese uzun aradan sonra tekrar girebildim.
nihayet bebişimiz kolik sancılarından kurtuldk gibi birşey.paylaşmak istedim.
şimdide beni uyut diye aglıor bebişim.optum sizi
Cok sevindim canim kolıginizin bitmiş olmasina.

maşallah burçine..
bu çocuklar ne ilginç..günlerdir gündüz uyusa diye gözlerinin içine bakıyorum dr.a götürcez hala uyanmadı allam yaa..

sağol teyzesi kilo almadı zannediyordum ama almış allahtan

esracım benle gelmeyip napcak koca ya arbamı ver diyecem yada taksi parasını istiyecem en iyisimi ben geleyim diyor ama oradada rahat yokki tel durmadan çaldı adam tamirci degil sanki başbakan

melek titretmişsin fotoloru çekerken alışıcan acemi fotocu kaydirigubbakcemile3
kayınvalidene helall olsun öperim ellerinden

a.s yok cnm bu eski makine..yeni makinamdaki fotoları pc ye aktarmadım daha:icecream: ...eski maikna dediğim görümcemin makinası ama üstüne yatınca benim gibi bişi olmuştu:kedi:

şu zayıflama kremi reklamlarına gıcık oluyorum insan kremle bu kadar zayıflarmı be kardeşim ufak atın biraz o gösterdikleri 1 tüp benim bir koluma yetmez kaldıki baldır bacak ne olcak koliyle almam gerek

bende iyiyim oğluşumu uyuttum kalkmazsa biraz rahat edicemkaydirigubbakcemile3
Uyur inşallah annesi.
kızlar resimleri nasıl koyuyosunuz beceremedim de
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/200354-resim-yuklemek-istiyorum-yardimmm.html buraya bak canım

canım Yahyanın boyuna posuna kilosuna maşallah. Kaka olayınada üzüldüm ama şükür atlatmışsınız benim sıpamda ishal olmuş gibi babaannesine dedim yarın götürebilirse götürecek sağlık ocağına . Ve Yahoyu Allah korumuş .Ben Bim deki uyku tulumlarından aldım burdaki bebecilerde baktığım tulumlardan daha kaliteli geldiği için bildiğin tulum gibi elleri ayakları dışarda kalıyo sadece çok ta memnunum dışarda kullanıyorum onu çünkü uykusu geldiğinde birden ağlamaya başlıyorlar ya bol mızmızlı ve sinirli o arada tulumunu giydirme şansım olmuyo bende yatarken kalın eşofmanları var onları giydiriyorum.

Son düzenleme:
maşallah burçine..
Hep öle olur ayça.uyanmasin die 40 takla atarim tikirtiya uyanir.uyansin die önemsizce davranirsin ruhlari duymaz.

Benimki kolu tulum,bilerek kolsuz almadim kollari üsümesin die,ama daha denemedim.belki bu aksam giydiririm.
Buarada Allah korumus gercekten yahoyu.zaten uyurken en korktugum seylerden biri battaniyenin falan altina girmesi

a.s yok cnm bu eski makine..yeni makinamdaki fotoları pc ye aktarmadım daha:icecream: ...eski maikna dediğim görümcemin makinası ama üstüne yatınca benim gibi bişi olmuştu:kedi:

kayınvalidenin neden makine aldığı belli oldu,kızına kıyamamış kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan canım,darısı başıma.

kızlar kanguru kullan vardı degilmi aramızda bende istiyorum ama ne kadar kullanabilirim bilemiyorum birde fiatını sorucam dışarı çıkamıyorum nettende almak istemiyorum illaki aldıgım şeyi görücem eşimi ikna edebilirsem hafta sonu bir çarşı yapayım diyorum

foto çekerken flash ı kapatmayı unutmuşum ve sonuç : ))
:roflol:Oy bakışlara bak:roflol:Maşallah çok tatlı
kızlar selam herkese uzun aradan sonra tekrar girebildim.
nihayet bebişimiz kolik sancılarından kurtuldk gibi birşey.paylaşmak istedim.
şimdide beni uyut diye aglıor bebişim.optum sizi

Hoşgeldin canım. Gözün aydın. Bundan sonra çok daha rahat olursunuz inşallah. Seni de pistlerde daha çok görmek isterizyerimseniben

Çok şükür kızım bugün huzursuz değimiş:Saruboceq:Haftasonu beni gerçekten korkutmuştu mızıl mızıl. Ama gece resmen şok geçirdim. 11de emdi, uyudu ve sabah 7 uçuk gibi uyandı:1shok: Yavrum o kadar yoruldu ki bütün gün doğru dürüst uyuyamamaktan. Bir de dıarı çıkmıştık. Sanırım temiz hava çarptıkaydirigubbakcemile3Siz siz olun, narenciyeyi abartmayın. Bir bardak portakal suyu bütün haftasonunu zehir etti hepimize

adı ne doktorun muanesi ne kadar ??

metin biçer muayene sanırım 60 ssk da geçiyor benim ssk yok ben özel sigorta yaptırdım o yuzden tam fiyat bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…