2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaptırdık rota aşımızın ilk dozunu..

7 kilo olmuş Ruzy.. Boyunu ölçmediler ben de söylemeyi unuttum..Zaten bücür doğmuştu oğlum..

şevval artik kakasini bi gün yapiyor bi gün yapmiyor.resmen 15gündür 2 günde 1kaka yapiyor ve bu hep sabahlari 9-11 arasi oluyor.ya tam miçiyo sirtina kadar yada 10 dakka arayla 2sefer yapiyo.ama bugün 1sefer yarim yapti bakalim 2.bomba nezaman gelcek

ayça maşallah rüzgar'a memye yapışık yaşarsa böle tosun olur e normal:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
maşallahh eylüle ve rüzgara
esra sizin olayın benzeri dün bizde de oldu battaniyeyle kollarını sarmıştım kolları kurtaramamış yüzünü battaniye kapatmıs tepinip duriyiiii çok şükür bişi olmamiş
baby bian önce mıçarda kurtulur inşallah

berat doğru dürüst emmiyo memede durmak istemiyo genelde 2 3 dk en fazla 5 dk ki oda hergün olmuyo
sık sık emiyo olması gerekiyo ama oda değil gün boyu 4 kere zorla emzirdim durmuyo basıyo çığlığı
sadece anne sütü alıyodu nolcek bilmiyorum hasta mı acaba

Son düzenleme:
maşallah Ece, Eylül ve Çağan'a..................

Esra cım saçların çok hoş olmuş..güle güle uzat..

Esra..bizim uyku tulumu da kolsuz..askılı yani..kollardan üşüyeceğini sanmam..oda ısısı iyi olduktan sonra..yerimseniben

Biz de bugün Rota aşısının 2.dozunu olduk..bizimki yalana yalana şapada şupada yedi bitirdi..eşşek...karnı da toktu halbuse.:)

ecede gecn gun aynısını yaptı zaman zzaman kecileri gelio bu sıpaların merak etme doyuyodur o doymasa yıkar ortalıgı

Biz de bugün Rota aşısının 2.dozunu olduk..bizimki yalana yalana şapada şupada yedi bitirdi..eşşek...karnı da toktu halbuse.:)

ay cok merak ettim inan tadını aynısını ecede yaptı tok gittik dra yaladı yuttu asıyı

kadriye ben kullanıyorum kanguru bi arkadas verdi cocugununkini markasız bişi çok rahat ediorum . dide kraft almıstı sanırım ama cok ordam burdan zımpırtısıı var diodu

herkese iyi akşamlar
çok uzun çabalar sonucu siteye girebildim - hatta bilgisayara format bile attırdım girmiyo siteye diye
şimdi biraz geçmişe bakim - umarım herkes bomba gibidir :):)

aa sen nerede oturuyosun incirlimi?önereceğin doktorda ethica hastanesindemi??kardiyoloji için..

bakırköy- osmaniye de oturuyorum ben . kardiyoloji doktoru ethica da değil. amerikan hastanesinde çalışıyor ama muaynehanesi daha uygun fiyat olarak eko da çekiliyor çünkü muayne yöntemi bu

Amerika'dan bir arkadaşım Infantino kanguru getirdi. Oldukça rahat ve kullanımı kolay görünüyor. Henüz hiç dışarı çıkmadım ama evde denedik. Buse ayakta durmamdan hoşlanmadı. Evin içinde tur atmak çok hoşuna gitti ama. Sanırım Türkiye'de satışı yok ama gittigidiyor'da 50 TL'ye satıyorlar

DOMUZ GRİBİ AŞISI HAKKINDA
Okulumuza seminer vermeye bir mikrobiyoloji doçenti gelmişti. Aşı meselesini ona sordum. Adam üşenmemiş, günlerce araştırmış. Anne sütünden büyük ölçüde antikorlar geçiyormuş. Ben aşı olursam kızımı da korumuş olurmuşum. Yaptıracağıma.s

SOKTAYIM
tum belcika genelinde karma cocuk asisi stoklari kasim basindan beri tukenmis, sebebi h1n1 asisi uretimine agirlik vermesi ayni asiyi ureten gsk firmasinin...tum pediatr ve hastanelerde stocklar bos ve 2 haftadir bebeler asi olamiyor, bugun ogrendim drdan..bizim 2. dozumuzu olmamiz gerek ama nasil???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…