yok be güzelim eski o ikon:tomato::tomato:
bu yenimi eklenmiş çok tatlı ya
DOMUZ GRİBİ AŞISI HAKKINDA
Okulumuza seminer vermeye bir mikrobiyoloji doçenti gelmişti. Aşı meselesini ona sordum. Adam üşenmemiş, günlerce araştırmış. Anne sütünden büyük ölçüde antikorlar geçiyormuş. Ben aşı olursam kızımı da korumuş olurmuşum. Yaptıracağıma.s
e napıcan peki :uhm:SOKTAYIM
tum belcika genelinde karma cocuk asisi stoklari kasim basindan beri tukenmis, sebebi h1n1 asisi uretimine agirlik vermesi ayni asiyi ureten gsk firmasinin...tum pediatr ve hastanelerde stocklar bos ve 2 haftadir bebeler asi olamiyor, bugun ogrendim drdan..bizim 2. dozumuzu olmamiz gerek ama nasil???
sorma, tok karnına emiyor yarısını kussa yarısı ona geçse böyle olur işte..kafiyeli oldu..ayça maşallah rüzgar'a memye yapışık yaşarsa böle tosun olur e normal:ecrin_bebek:
aaaaaaaa çok korkuyorum ben o işten..şu an ellerini tam kullanamıyorlar, bilinçlenince battaniyeyi çekip kafalarını örtmeseler..her gece korkuyorum bu işten..maşallahh eylüle ve rüzgara
esra sizin olayın benzeri dün bizde de oldu battaniyeyle kollarını sarmıştım kolları kurtaramamış yüzünü battaniye kapatmıs tepinip duriyiiii çok şükür bişi olmamiş
baby bian önce mıçarda kurtulur inşallah
teşekkürler minik..ayça maşsallah rüzgara kocaman olmus
bizim de tam tersi ağzını buruşturdu, uzun bir süre yutkunmadı, ağzında gargara yapıyor bu diye dalga geçti dohtor..sonra da bastı yaygarayı..Biz de bugün Rota aşısının 2.dozunu olduk..bizimki yalana yalana şapada şupada yedi bitirdi..eşşek...karnı da toktu halbuse.:)
belçikada hemde çok enteresan..vardır bi çözümü yaaa..SOKTAYIM
tum belcika genelinde karma cocuk asisi stoklari kasim basindan beri tukenmis, sebebi h1n1 asisi uretimine agirlik vermesi ayni asiyi ureten gsk firmasinin...tum pediatr ve hastanelerde stocklar bos ve 2 haftadir bebeler asi olamiyor, bugun ogrendim drdan..bizim 2. dozumuzu olmamiz gerek ama nasil???
ESRAKO verdiğin link sayesinde tracy hogg ile tanıstım kitabınıda ilk fırsatta alıcam yarından itibarende onun yat-kalk metodunu uygulamayı dusunuyorum cok ama cok tskler
e napıcan peki :uhm:
aycaa ruzynin fotosu nerde goremedim??
ayca masallah ruzye unuttum yazmayı cocockcu .ogun bulusa fotolarında ecenin halası ruzyi cok yakısıklı buldu hatta en yakısıklı :)
koy valla cok merak ediyorum oglumun ikizini:))foto koymadım..hastaneden geldik kilosunu yazmıştım da ona maşallah demiş arkadaşlar saolsunlar..bir ara çekem koyam bi foto...
canim ayni asi degil bu hexavalent diye geciyir icinde hepatitde var biz hepatiti 2-3-4. aylarda oluyoruz, tr gibi dogum 1. ve 6. ay degil..nurdan tr den getirt buzuyla beraber yada donduruculu cantalarda..bende ecenin rotarix ve pnomokoku oyle goturmeyi dusunuorum bakude yok ikiside ve 2.dozların 2ay sonra yapılması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?