2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ESRAKO verdiğin link sayesinde tracy hogg ile tanıstım kitabınıda ilk fırsatta alıcam yarından itibarende onun yat-kalk metodunu uygulamayı dusunuyorum cok ama cok tskler

:tomato::tomato:
bu yenimi eklenmiş çok tatlı ya
yok be güzelim eski o ikon

bende olmayı düşünüyordum şimdi emin oldun bende yaptıracağım aşı

ayçam maşallah ruzye beni sıpada selvi boylu doğmuştu ama uzamadı yani bücür doğanlar daha hızlı uzuyor :))

e napıcan peki :uhm:

ayça maşallah rüzgar'a memye yapışık yaşarsa böle tosun olur e normal:ecrin_bebek:
sorma, tok karnına emiyor yarısını kussa yarısı ona geçse böyle olur işte..kafiyeli oldu..
ben midesi büyüyecek diye endişeleniyorum, obez olmasın yaaa..
aaaaaaaa çok korkuyorum ben o işten..şu an ellerini tam kullanamıyorlar, bilinçlenince battaniyeyi çekip kafalarını örtmeseler..her gece korkuyorum bu işten..
ayça maşsallah rüzgara kocaman olmus
teşekkürler minik..
Biz de bugün Rota aşısının 2.dozunu olduk..bizimki yalana yalana şapada şupada yedi bitirdi..eşşek...karnı da toktu halbuse.:)
bizim de tam tersi ağzını buruşturdu, uzun bir süre yutkunmadı, ağzında gargara yapıyor bu diye dalga geçti dohtor..sonra da bastı yaygarayı..
belçikada hemde çok enteresan..vardır bi çözümü yaaa..
ESRAKO verdiğin link sayesinde tracy hogg ile tanıstım kitabınıda ilk fırsatta alıcam yarından itibarende onun yat-kalk metodunu uygulamayı dusunuyorum cok ama cok tskler

ben de o metodu deniycem ama fıtık olurum diye korkuyorum.. yatır kaldır yatır kaldır..sonsuza kadar sürebilir korkarım..

ikonlar gypsden sorulur heyt beeee..
niye sessiz topik..nazan da yazmıyor kaç gündür..

nurdan tr den getirt buzuyla beraber yada donduruculu cantalarda..bende ecenin rotarix ve pnomokoku oyle goturmeyi dusunuorum bakude yok ikiside ve 2.dozların 2ay sonra yapılması gerek

ayca masallah ruzye unuttum yazmayı cocockcu .ogun bulusa fotolarında ecenin halası ruzyi cok yakısıklı buldu hatta en yakısıklı :)

Esrako Esram dün gece gece boyunca sende misafirlikteydim - hatta uyandım Eceyi emzirdim misafirliğe geri döndüm sana - inan sabah uyandığımda bi sarsıldım aaa ben Esralarda değilmiydim diye kaydirigubbakcemile3

bakalım yarın neler yasıycaz hogg metodunda:)
ucakta yanımdaki kız demisti arkadasının bi yontemle gece 8de yatırdıgını ve bebeg.n sabah 8de kalktıgını hatta amazon comdan ing kitaplar aldıda o yontemi uyguladı dedi muhtemelen trecy idi arkadası yatırıomus 80 sny tutuomus uyuyomus bebek , ruya gibi bana

ayca masallah ruzye unuttum yazmayı cocockcu .ogun bulusa fotolarında ecenin halası ruzyi cok yakısıklı buldu hatta en yakısıklı :)

ay gerçekten mi..saolsun...
-tatlicadiarzu-ben de ecoşu çok beğeniyorum, çok güzel bi kız olacak kesin..

foto koymadım..hastaneden geldik kilosunu yazmıştım da ona maşallah demiş arkadaşlar saolsunlar..bir ara çekem koyam bi foto...
koy valla cok merak ediyorum oglumun ikizini:))

nurdan tr den getirt buzuyla beraber yada donduruculu cantalarda..bende ecenin rotarix ve pnomokoku oyle goturmeyi dusunuorum bakude yok ikiside ve 2.dozların 2ay sonra yapılması gerek
canim ayni asi degil bu hexavalent diye geciyir icinde hepatitde var biz hepatiti 2-3-4. aylarda oluyoruz, tr gibi dogum 1. ve 6. ay degil..(
hayatimda duydugum en sacma sey, bu kadar bebegin sagigiyla oynaniyor bir avrupa ulkesinde, hayretler icindeyim..insallah biranonce gelir...

yahyaya ninni söylüyorum uyusun diye uyuyacağına ağzndaki emziği atıp oda bana eşlik ediyor ıııııı ııııııı diye seslerle peh o beni uyutacak -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…