teo ykusu gelince yapmaya basladi onu eeee eee eee yapiyor, ben ayagimda yada kolumda sallarken ee ee ee diyorum diye heralde:))gecen cok sasirdim, babasinin kucaginda soyledi, kendi uyudu, ilk defa cok mutlu oldum ama 10 dklik bi mutluluktu, sonra uyandiyahyaya ninni söylüyorum uyusun diye uyuyacağına ağzndaki emziği atıp oda bana eşlik ediyor ıııııı ııııııı diye seslerle peh o beni uyutacak -tatlicadiarzu-
saba tümerde bi kadın var arıza herhall
diyetsiz sporsuz,düşünce gücü ile zayıflayabilirsiniz diyor
ama bi sorun var düşüncelerimizdende paso yemek geçiyor kaydirigubbakcemile3
DOMUZ GRİBİ AŞISI HAKKINDA
Okulumuza seminer vermeye bir mikrobiyoloji doçenti gelmişti. Aşı meselesini ona sordum. Adam üşenmemiş, günlerce araştırmış. Anne sütünden büyük ölçüde antikorlar geçiyormuş. Ben aşı olursam kızımı da korumuş olurmuşum. Yaptıracağıma.s
SOKTAYIM
tum belcika genelinde karma cocuk asisi stoklari kasim basindan beri tukenmis, sebebi h1n1 asisi uretimine agirlik vermesi ayni asiyi ureten gsk firmasinin...tum pediatr ve hastanelerde stocklar bos ve 2 haftadir bebeler asi olamiyor, bugun ogrendim drdan..bizim 2. dozumuzu olmamiz gerek ama nasil???
ESRAKO verdiğin link sayesinde tracy hogg ile tanıstım kitabınıda ilk fırsatta alıcam yarından itibarende onun yat-kalk metodunu uygulamayı dusunuyorum cok ama cok tskler
ikonlar gypsden sorulur heyt beeee..
niye sessiz topik..nazan da yazmıyor kaç gündür..
Esrako Esram dün gece gece boyunca sende misafirlikteydim - hatta uyandım Eceyi emzirdim misafirliğe geri döndüm sana - inan sabah uyandığımda bi sarsıldım aaa ben Esralarda değilmiydim diye kaydirigubbakcemile3
bakalım yarın neler yasıycaz hogg metodunda:)
ucakta yanımdaki kız demisti arkadasının bi yontemle gece 8de yatırdıgını ve bebeg.n sabah 8de kalktıgını hatta amazon comdan ing kitaplar aldıda o yontemi uyguladı dedi muhtemelen trecy idi arkadası yatırıomus 80 sny tutuomus uyuyomus bebek , ruya gibi bana
yahyaya ninni söylüyorum uyusun diye uyuyacağına ağzndaki emziği atıp oda bana eşlik ediyor ıııııı ııııııı diye seslerle peh o beni uyutacak -tatlicadiarzu-
buarada pediatrimizi degstiryoruz, burada bir turk pediatr buldum onu deniycem, cok methettiler..cumaya gidiyoss, hadi hayilisi, umarim su asi olayi duzelir biranonce..
Maşallah Rüzgarayaptırdık rota aşımızın ilk dozunu..
7 kilo olmuş Ruzy.. Boyunu ölçmediler ben de söylemeyi unuttum..Zaten bücür doğmuştu oğlum..
sinema odasındaki bi şeyin arkasında olan kitap mıesra anladın sen ne kitabı olduğunu lülülülülülünaniknanik
Çok tatlı tombul yanak maşallah.ecosun kafasında on saniye tuttugu bandı ile resmi çok hosuma gitti sizlerede gostermek istedim ama tabi bu sadece resim çekilirken yoksa bant falan durmuyor kafada)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?