2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saba tümerde bi kadın var arıza herhall
diyetsiz sporsuz,düşünce gücü ile zayıflayabilirsiniz diyor
ama bi sorun var düşüncelerimizdende paso yemek geçiyor kaydirigubbakcemile3

yahyaya ninni söylüyorum uyusun diye uyuyacağına ağzndaki emziği atıp oda bana eşlik ediyor ıııııı ııııııı diye seslerle peh o beni uyutacak -tatlicadiarzu-
teo ykusu gelince yapmaya basladi onu eeee eee eee yapiyor, ben ayagimda yada kolumda sallarken ee ee ee diyorum diye heralde:))gecen cok sasirdim, babasinin kucaginda soyledi, kendi uyudu, ilk defa cok mutlu oldum ama 10 dklik bi mutluluktu, sonra uyandi(

saba tümerde bi kadın var arıza herhall
diyetsiz sporsuz,düşünce gücü ile zayıflayabilirsiniz diyor
ama bi sorun var düşüncelerimizdende paso yemek geçiyor kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

buarada pediatrimizi degstiryoruz, burada bir turk pediatr buldum onu deniycem, cok methettiler..cumaya gidiyoss, hadi hayilisi, umarim su asi olayi duzelir biranonce..

ciddimisin yaptıracaksın yanikendine ben çok kararsızdım ilac sirketinde calısan bir arkadasım var içerginde cinko yada civa dedi birinden biri o varmıs hatırlamıyorum simdi ne dedi asla yaptırmamaya karar verdim berke ye , bugun okuldan kagıt geldi ası yaptırmayı istiyormusunuz diye hayır dedim kagıdı imzaladım ama aklımda suphelerde var korkuyorum ası yaptırmaya denenmemis olması nedeniyle sen ne zaman olacaksın ası ?

haydaaaa e nolacak pekiyaa hay allah yaa

ESRAKO verdiğin link sayesinde tracy hogg ile tanıstım kitabınıda ilk fırsatta alıcam yarından itibarende onun yat-kalk metodunu uygulamayı dusunuyorum cok ama cok tskler

aglatma metodu yani ferber yerine bunamı karar verdin hadı bakalım hayırlısı insallah basarılı olursun o kitapta baska puf noktalarda varmıs bende ilk dısarı çıktıgımda alacaım insallah rica edeim canım keske yararımız olsa once kendimize sonra hepimize

ikonlar gypsden sorulur heyt beeee..
niye sessiz topik..nazan da yazmıyor kaç gündür..

nazan aksamustu epeybir sure online idi asagıda adını gordum ama yazmadan çıktı ya ceren musade etmedi yada vakti olmadı baska nedenlerle

Esracim valla nolcak hic bilmiyorum, calistigim uniye sorucam yarim ama gaztelerde yazi yayinlanmis, internettede, haberim yok..halen herkes beklemedymis, tum pediatrlar isyan halindeymis..

Esrako Esram dün gece gece boyunca sende misafirlikteydim - hatta uyandım Eceyi emzirdim misafirliğe geri döndüm sana - inan sabah uyandığımda bi sarsıldım aaa ben Esralarda değilmiydim diye kaydirigubbakcemile3

hadi yaa bak geldin istanbullara bana gelmedin içine dert oldu:))) neyse canım ilk tekrar gelisinde beklerimm

ya yat kalk yontemini çok okumadım keza ibo hiçbirine inanmıyor guluyor yuzde bir bile ihtimal vermiyorum diyor beni karamsarlıga itiyor:)
kararsızım bend hani meme emerken uyusun memede sonra caresine bakarım diyorum sonra diyorum boyle iyice alısırsa ama bu ara meme emerek sakinliyor sonra agzından çıkarıyor memeyi oylece kolumda yatarak uyuyor

yahyaya ninni söylüyorum uyusun diye uyuyacağına ağzndaki emziği atıp oda bana eşlik ediyor ıııııı ııııııı diye seslerle peh o beni uyutacak -tatlicadiarzu-

ayy bizim ecede basladı adass bugun ee ee ee diyor kendi kendine hemde agzında meme varken bunu diyor:)))
buarada pediatrimizi degstiryoruz, burada bir turk pediatr buldum onu deniycem, cok methettiler..cumaya gidiyoss, hadi hayilisi, umarim su asi olayi duzelir biranonce..

hadi bakalım hayırlısı olur insalah

bakıcı aranmaya basladım simdiden

annem bakarım falan hasta olmadıgım surece falan diyor ama yani iki dk tutuyor eceyi nefes nefese kalıyor tum gun bakamaz gibime geliyor o yuzden bakcı bakalım modundayız lberkeye annem baktı birsene sonraben isten ayrıldım birsene iki yasındada yuvaya vermistik bakıcı deneyimim hiç yok icim acayip oluyor yabancı birine nasıl guvenir insan nası bırakır çıkılır falan bilemiyorum korkuyorum gozlerim doluyor dusundukce ama bakıcı ile çocuk buyutenpekçok arkadasım var gorunce konustukca içine sinerse siniyor zaten diyorlar iki ay var ise baslamama simdiden bakınsam iyi olacak panik halindeyim dusunmekten stresten kurtulamıyorum

iki gundur sirkeli karısımı deniyorum
ece de ekstra gaz falan olmadı kakasında degisiklikden bahseden olmustu o da yok hersey normal gidiyor
hatta onunyanısıra bugun karnıbahar yemegi yedim mercimek çorbası içtim bir bardakda kola içtim hatta gaz falan olmadı allaha sukur
çocuk dr umuza kalsa tum kıs beni dondurulmus bezelye bamyalarla besleyecekti asla yeme falan demisti kıs sebzeleri gaz yapıyor diye ama artık gaz sorunu geride kalmaya basladı insalah boyle devam ederkendime ayrı ev halkına ayrı yemek yapmak çok zor çunku

ecosun kafasında on saniye tuttugu bandı ile resmi çok hosuma gitti sizlerede gostermek istedim ama tabi bu sadece resim çekilirken yoksa bant falan durmuyor kafada )

Son düzenleme:
ikinci resim sayfayı kurtarmak içindi oda olmadı. ben kaçtım. bayramda ankarada olacağım gibi. denis hepinisi öper.

defnenin bebişi en azından görebiliriz böyle her ne kadar sayfa katledilmiş olsada denizi görememiştik :))

slm herkeşlere ayy oglum uyur uyumaz ev işleri yemek derdine düştüğüm için hiç fırsat bulamıyorum kaç gundur..

yaptırdık rota aşımızın ilk dozunu..

7 kilo olmuş Ruzy.. Boyunu ölçmediler ben de söylemeyi unuttum..Zaten bücür doğmuştu oğlum..
Maşallah Rüzgara
esra anladın sen ne kitabı olduğunu lülülülülülünaniknanik
sinema odasındaki bi şeyin arkasında olan kitap mı
ecosun kafasında on saniye tuttugu bandı ile resmi çok hosuma gitti sizlerede gostermek istedim ama tabi bu sadece resim çekilirken yoksa bant falan durmuyor kafada )
Çok tatlı tombul yanak maşallah.

ESRA sayende gördük Denizi kirpiklere bakın yaw maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…