2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya gecmişe göz attımda bu esrako bi şeyden bahsetmiş babym de denicem faln
yazmış yatırınca 80 sn sonra uyuyor falan nedir bacım o bulamadım

şu sayfayı bir an önce bitirsek haydın el ataın her mjımızı ayrı yazaalımdaa bitsin bu çileeeeeeeeeee

esrakom yeni saçların harika çok hoş olmuş bakalım fönsüz nasıl duracak. bu arada kızın çok çok tatlı olmuş beeaa.yanaklar tombik tombik maşallah

nesriiiiiiin çaganımız ahu gözlümüz nekadar yakışıklı olmuş annesi bidahaflaşı açık unutma
ayrıca nisa hastanesnn çocuk bölumu gerçekden çokkalabalık oluyormuş aman bi daha sakın gitme

haftasonu çok guzel geçti bayram alışverişine gittik oglum çok usluydu tabi arabadaa her daim uyudu uyumadıgı zamanlarda etrafa bakınmakdan gıkı çımadı.emzirme işlemini kabınde gerçekleştirdik.. evden sabah 11 de çıkdık 4 degeldik ohh bee dunya varmış dedim:)

otokoltugunu çok sevdi yavrum. evde onda uyuyor.iraz derin uykuya geçince alıyorum kanepeye yatırıyorum..

esraaaaaaaaaaaaa forum istanbul bugun açılıyor aman allahım bi hazırlıklar varki anlatamm dun geceki ışılandırmalar falan harikaydı.. valla hafta sonundan sonra bana bir cesaret geldi artık oglumla heryere giderim.

eeeeeeeeeee hadi sizde yaın bişeyler...

bende bayram için liste yapcam bugun hazırlık aşamasında bişey unutmamak için. en sevdiği oyuncak çıngırak elbiselergaz ilacı falan falan..
konyaya anne baba olarak ilk gidişimiz olacak...ben artık anne yim demek çok guzel bi duygu.

offff sayfa halen bitmedi...kimsede yazmıyor birazdan oglum uyanır

bizde sayfa bitti ama.. neyse benimde cıkmam lazım sırf senın için yazıyorum pinky.sayfa bitsinde rahat okuyasın diye.

bu arada arabayla yola cıkacaksın değilmi otobus değil yani.arabayla çok rahat oluyor ben 55 gunlukken samsuna gitmiştik arka koltuğa geçtim ben yatak yaptım oğluma brde gece cıkmıstık gece olunca epey rahat oldu hem gece uykusuna yattı hemde arabada daha ne istesin 2 sefer emzirmişimdir 10 saatte kaldıkı o zaman daha sık emiyordu.yanı sakın endişelnme sende deneme yapmışsın arabayı seeviyormus bak.ayyyyy bende heyecan yaptım şimdi ilk gideceğimde bende cok telaşlı ve sevinçlıydim.bu arada arabadan cıkrmamanı tavsiye ederim arabanın sıcaklığını sabit tutmaya calış mola verdiğiizdede eşin beklerken sen ihtiyacını gör sen beklerken eşin.ben hiç çıkarmadım sabit sıcaklıkta tuttum ama dönerken gündüz olduğu mecbur cıkardık azda olsa ve biraz huzursuz geldik.soğuktan sıcağa sıcaktan soğuk havaya cıkmadığı sürece korkma hiçbirşey olmaz canım.

bayramda misafirim geliyor ama misafir değil kuzenciim geliyor sağolsun.bayram sabahı burda 3 gun kalacak 3. gun babam gelecek sanırım.bayramdan 2 hafta sonrada annem gelecek aksi birşey olmazsa.oğlumun 5. ayı çabuk geçecek demektir bu.

güllüümm bayramdan sonra mutlaka gidiyoruz tamammı havanın güzel olduğu bir günn
yani güzel derken günlük güneşlik değilde kar yağmur yokken :hulya:

Okula gelir gelmez olacağım. Doktor ve hemşire velilerim var. Aşı olmuşlar ve hiçbiri de problem yaşamamış. O kadar civa her çeşit aşıda var bence abartmaya gerek yok
ecosun kafasında on saniye tuttugu bandı ile resmi çok hosuma gitti sizlerede gostermek istedim ama tabi bu sadece resim çekilirken yoksa bant falan durmuyor kafada )

Oy maşallahTombiş surata pek yakışmış bandıopuyorumnanaktan

sırkelı suya ben de basladım.. ama yememden kısmadan yapacagım.. du bakalım.. bı foka benzeyecek mı?? umut fakırın ekmegı ıste..

esram tamma şeker gideris inş.
evet hava guzel oldugu bi gun gidelim. hafta içi zaten rahat gezilir yoksa haftasonu tıklım tıkış olur ayol:)

bu arada sayfa hala bitmemiş. yaff defnem damlam katlettin beee

bilen varsa öteberiyle gelsın dıyecektım.. borek, un kurabıyesı.. ne olursa olsun.. dönsün bana gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…