2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzı dun kaka yapmama sendromuna girdi ki.. zeytınyagı yutturarak sıyırdık.. ama butun gun mızmızdı.. bundan tabii ne olabılır ki.. di mi allaskına :)) bız de bıle bı gun gecıkse sürünüyoruss

evrim peki sute geçince ne gibi bi değişiklik olur acep..Kuzy de bi değişiklik oldumu ne biliim sutun tadı falan nasıl oluracep

gerçi turşu yiyorum ben ama

o bizi öptü toptan sağsolsun.. alacağı olsun. en kısa zamanda, tenha köşe dinlemeden hepimis öper bayramı da aradan cıkarırırsss..

evrim peki sute geçince ne gibi bi değişiklik olur acep..Kuzy de bi değişiklik oldumu ne biliim sutun tadı falan nasıl oluracep

gerçi turşu yiyorum ben ama

bacım tursu yıyormussun yaa.. daa ne olsun.. ben hıc tursu yemedım acıkcası.. sırke ıle ne olacak.. yasayarak gorecegız annem, yenı basladım.

yani...okadar sirke salatada da oli...bişi olmas bence..evde üzüm sirkesi var kestane balı var...onlardan olmas yane..olması gerekenleri tedarik etcim..inş işe yarar

dun benm kucugumda sadece 1 kerer yaptı onun verdiği huysuzlukla akşam etti. gece yatmadan beline kadar yaptıda rahatladı yavrum...

ha gayret kızlar az kaldı sayfa bitecek.benmki maksimum ayarlamada oldugu için illa 40 mj istiiiiiiiii olmadı ben ayarlardan değiştircem heeeeeeee

ben ayarlarımıdeğiştirdim her sayfaya 30 mj yaptım nihayet değişti...

şimdide oglumun altını değiştireyim...değiştirme işlemlerim sona ersin...kaydirigubbakcemile3

melek ben otobandan geçiyorum b.paşaya yolumun üzerine denk gelse alırdım kuzum gelmek istersen istinye tarafına gel birlikte geçeriz

damlaaa sana sormadan resimleri küçülttüm ama kızmadın değilmii
bak bu hatunlar seni öpüceklermiş kurtar kendini kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…