melek ben otobandan geçiyorum b.paşaya yolumun üzerine denk gelse alırdım kuzum gelmek istersen istinye tarafına gel birlikte geçeriz
sorma, tok karnına emiyor yarısını kussa yarısı ona geçse böyle olur işte..kafiyeli oldu..
ben midesi büyüyecek diye endişeleniyorum, obez olmasın yaaa....
Oh yaptin alisverisi simdi yolculuga hazirlik var.sen kac gün kalican? Bizde bi alisveris yapsak iyi olcak.şevval de pek huysuzlanmadi buzamana kadar gezerken veya alisveris esnasinda.insallah huyu degismezeeeeeeeeeee hadi sizde yaın bişeyler...
bende bayram için liste yapcam bugun hazırlık aşamasında bişey unutmamak için. en sevdiği oyuncak çıngırak elbiselergaz ilacı falan falan..
konyaya anne baba olarak ilk gidişimiz olacak...ben artık anne yim demek çok guzel bi duygu.
Yok yok sen önce şu browninin tarifini ver.hala aklimda benimbilen varsa öteberiyle gelsın dıyecektım.. borek, un kurabıyesı.. ne olursa olsun.. dönsün bana gelsin.
Oo senin kuzy hala hergün miciyomu negüzel.sevval 15gündür fix 2günde 1yapiyo tam yapiyo :)) bigün yapiyo öbürgün bekletiyo.yaptigi günde sirtina cikiyo moku.yada bana acidigi zaman 2ye bölüyo 2sefer miciyo :))Kuzı dun kaka yapmama sendromuna girdi ki.. zeytınyagı yutturarak sıyırdık.. ama butun gun mızmızdı.. bundan tabii ne olabılır ki.. di mi allaskına :)) bız de bıle bı gun gecıkse sürünüyoruss
offf ya bu ne yaa gün boyu evlilik programından başka bişey yok
insanlar gerçekten evleniyolar mı acaba ciddi ciddi
bayramda herkesler bi yerlere kaçıyorrr buralar boşalacak iyicee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?