2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

melek ben otobandan geçiyorum b.paşaya yolumun üzerine denk gelse alırdım kuzum gelmek istersen istinye tarafına gel birlikte geçeriz

esra geçmiş sayfarda kaldı o msj...güllü buluşmaya gelemem dedi 3 vesaitmiş..elif te ozamna batmana gel tek vesit demişti...:roflol: bi an o aklıma geldide-tatlicadiarzu-

esrakonun verdiği linkibuldum okuyorum bakalım neler var ve neler değişecek hayatımızda...

Çağan hepinizi ayrı ayrı öpüyormuş opuyorumnanaktan

sorma, tok karnına emiyor yarısını kussa yarısı ona geçse böyle olur işte..kafiyeli oldu..
ben midesi büyüyecek diye endişeleniyorum, obez olmasın yaaa....

doktora sormuştum "anne sütünden obez olmaz merak etme "demişti
maşallah vu vuu rüzgara

defne maşallah kuzuna kirpikleri Çağan 'a rakip : )

Son düzenleme:
allah allah bu blog yazısında kadın diyorki gece uykusuna en geç akşam 8 de uyutun iide benim oglum akşam çok geç uyuyor napces yani 10 30 dan önceuyumuyor.

her aşıdan sonra bebeklerin huyu değişir demişlerdi
rotaviruz aşırında bile değişti Çağan'ın huyu
uyku saati, kaka yapma saati değişti
arabada sakin duruyordu artık insanı çileden çıkarıyor, hareket halindeyken sakin ışıklarda durunca çıldırıyor
acıkınca arabada hareket halinde emip uyuyordu şimdi elini emiyor amagögsümü tutmuyor lmaz:

Oh yaptin alisverisi simdi yolculuga hazirlik var.sen kac gün kalican? Bizde bi alisveris yapsak iyi olcak.şevval de pek huysuzlanmadi buzamana kadar gezerken veya alisveris esnasinda.insallah huyu degismez
bilen varsa öteberiyle gelsın dıyecektım.. borek, un kurabıyesı.. ne olursa olsun.. dönsün bana gelsin.
Yok yok sen önce şu browninin tarifini ver.hala aklimda benim
Kuzı dun kaka yapmama sendromuna girdi ki.. zeytınyagı yutturarak sıyırdık.. ama butun gun mızmızdı.. bundan tabii ne olabılır ki.. di mi allaskına :)) bız de bıle bı gun gecıkse sürünüyoruss
Oo senin kuzy hala hergün miciyomu negüzel.sevval 15gündür fix 2günde 1yapiyo tam yapiyo :)) bigün yapiyo öbürgün bekletiyo.yaptigi günde sirtina cikiyo moku.yada bana acidigi zaman 2ye bölüyo 2sefer miciyo :))

ben kaçar yemekyicem ve oglumla oyun saati:)

minikkkkkk 6 gun kalcas bacım çokaz ama hiç olmamasındaniyidir..

esrako nun ece sine defne nin denizine kocaaammaaaaaannn maşallah allah hepsine uzun ömür versin acılarını göstermesin inşallah

offf ya bu ne yaa gün boyu evlilik programından başka bişey yok
insanlar gerçekten evleniyolar mı acaba ciddi ciddi

merhaba kizlar...su sirkeli suyu emzirenlerde iciyor herhalde...sanirim gaz felanda yapmiyormus...icenler ne zaman ve nasil iciyorlar acaba..

muhabbeti cakamadım ama sade sirke deil olay sirke ile balın karısımının etkisi var yoksa sade sirke bi işe yaramıo yada tek basına etkili deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…