2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

muhabbeti cakamadım ama sade sirke deil olay sirke ile balın karısımının etkisi var yoksa sade sirke bi işe yaramıo yada tek basına etkili deil

canim bende tam anlayamadigim icin pek anlatamadim..arkadaslar kullndiklarini yazmislar..ve de faydasini görenler olmus..ama sabahlari ac karnina ilik suyla karistirip iciliyor diye okudum simdi..demekki balda karistirmak lazimmis..neyse onuda deneyeyim bari..insallah kizima gaz yapmaz...

sarmasik ben kullanmıstım ama bebegim kucuktu ve gazlandı ondan bıraktım. sonrada denemedim. kullanım sekli sabah aksam bir tatlı kasıgı sirke bir tatlı kasıgı balı ılık suya koyup iciosun . sabahları ac karna iciosun gecede yatmadan..istersen sade sabahta icebilirsin

evettt artık batık tırnaklarım costular kendi kendine kanamaya filan baslamıslar..ayak numaram buyumus resmen 38 giyiyorum artık terfi etmisiz

baby verdiğin link için teşekkürler
Çağan 45 dk coşkuyla hepsini tekrar tekrar izlettim çok sevdi : )

evettt artık batık tırnaklarım costular kendi kendine kanamaya filan baslamıslar..ayak numaram buyumus resmen 38 giyiyorum artık terfi etmisiz

canim bende 37 den 38 terfi edenlerdenim..eski ayakkabilarimin cogu olmuyor..ama benim oglumda da ilk aylar öyleydi..ama sonradan tekrar 37 inmisti...bakalim bunda da eski numarasina dönebilecekmi..

muhabbeti cakamadım ama sade sirke deil olay sirke ile balın karısımının etkisi var yoksa sade sirke bi işe yaramıo yada tek basına etkili deil

ole dıorsan dogrudur bacım.. işin dogrusunu yapalım, ben sırkeyı katıp huplattım.. yannısmıss megersemm, mersi yavru.

bu konu o kadar canımı sıkıyor kı.. hayatta batık matık nedır bılmezken, resmen ayagıma mesken tuttular.. cok mutsuzum bu konuda.. spor ayakkabıdan baska ayagıma bısı denemek kısmet olmadı.. onlarla bıle rahatsızlık duyduguma gore..

ruzy de hush little baby seviyooo

bu çocuk çok datlu.. sana benzemioo, ısrarcıyım bu konuda lülülülülülü

ben are you sleepingi seviyorum yahoyu boşver kaydirigubbakcemile3

ben de yahoyu sevıyorum.. senı boşverdim, o zaman bu denklemin sonucu nedır?? acaba nedır nedır?? -tatlicadiarzu-

geçen ne aklıma geldi..buluşmada ben niye bebekleri teker teker kucağıma alıp sevmemişim diye..nerde bulcam bu kadar tatlişko bebeği bir arada... şimdi zaman zaman fotoğraflardan seviyorum hepsini de..canlıları varken niye koklamamışım ben yaa..

ruzy ile uğraşmaktan tabi..

kimin bu çocuk diyom ben de o zaman evriş..hadi araştır bul bakalım...

yaw sen kuzy'nin şu emzikli fotoyu koyuyon ya hem içimin yağları eriyor hem de kısım kısım kıskanıyorum..nolcak şimdi..

Son düzenleme:
arabalarda çocuklar için oto koltukları zorunlu hale geliyormuş..35 kiloya kadar olan çocukların arkada oto koltuğunda oturması yasal zorunluluk.. 35 kilo kaç yaş eder ki..oto koltuğu almamıştım ama 25 kiloya kadar olanlardan alacaktık..şimdi daha büyük bişey mi almalı acep..

12 yaşmış..yok artık..şimdi alıcaz, sonra bi daha alıcaz o zaman..

Bu arada, denizin gözleri sahi çağana benziyor..maşallah..

Ve esrakonun ecesi yerim senin hüzünlü bakışını öyle.."pufff nerden çıktı bu fotoğraf çektirme işi..bi bitse de annemin memesine yapışsam huzuru bulsam" diyor olmalı..

kimsenin araya girmeye niyeti yokmuş zaten..monolog+2 yaptım..çenem ağırdı konuşmaktan..kaçarım ben...

kimin bu çocuk diyom ben de o zaman evriş..hadi araştır bul bakalım...

yaw sen kuzy'nin şu emzikli fotoyu koyuyon ya hem içimin yağları eriyor hem de kısım kısım kıskanıyorum..nolcak şimdi..

ne arastırcamm bea.. gerıye tek ıhtımal kalıoo.. babaya cekmıstır kaydirigubbakcemile3u

o da bısım sansımıs be aycam.. adam dunden hazırmıs emzıge.. bunu bıraktırmak ıcın benı cok adrenalınlı zamanlar beklıyooo.. bak bu da madalyonun arka yuzu :gitme:

kimsenin araya girmeye niyeti yokmuş zaten..monolog+2 yaptım..çenem ağırdı konuşmaktan..kaçarım ben...

hem engel olma dersınıs hem de sıtem edersınıss.. su kadınları anlayamadım gıttııı lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…