2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şu ara herkeste cıddı bır el emme sendromu var dı mı.. dehset boyutta yaa bızdee.. parmaklar kıpkırmızı oluyor resmen..

asıdan mıdır neden dır bılemıyorum.. ama bır gunumuz bır gunune uymuyor.. uyku duzenlerı de dahıl buna.. yıne alt ust oldu, oyle alakasız zamanlarda uyuyor kı su ara

bende kuzuma çok datlu bide maşallah diyenlere teşekkür ederim.
petrikcim cağanla rakip olmasın bence kertik olsunlar varmıydı şu an hatırlamıyorum ama çağanımda çok yakuşuklu

Fasülyeko başladın mı işe..
1 aralık ta başlıyorum canım bayram sonrası

maşallah
erkekler genelde 10-15 dk seviyorlar sadece
canım 6.800 boy 64 ama erkek olması dediğin gibi farklılık gösterir birde ece ne kadar doğmuştu??eceninde gelişim normal bence..

..klava:

ay canım kaka konusu bi ara bizdede sorun oldu doktor 2 gün yapmazsa 3. gün 1 çay kaşığı zeytinyağı içir ya da poposunu kulak çubuğuna zeytinyağı sürüp uyar dedi

Bu ara çok şişkinlik var bende yaa regl olmadığımızdan mı kaynaklanıyor acaba ?? fisfisfis
doğumdan sonra bendede oluyo inşallah böle kalmayız
şu zayıflama kremi reklamlarına gıcık oluyorum insan kremle bu kadar zayıflarmı be kardeşim ufak atın biraz o gösterdikleri 1 tüp benim bir koluma yetmez kaldıki baldır bacak ne olcak koliyle almam gerek

öle deme ya yine bi umut göbeğim gitmedi benim o kremlere güveniyorum

ben kaçar yemekyicem ve oglumla oyun saati:)

minikkkkkk 6 gun kalcas bacım çokaz ama hiç olmamasındaniyidir..
6gün az degil kuzum.kafa dagitmaya birebir.
ece hala sıcızlamadı fitil koyduk suan icin etki etmedi fitilde bakalım nezaman
Kac gündür yapmadi.5.gün fitil öneriyoya doktorlar ondan sordum.
şu ara herkeste cıddı bır el emme sendromu var dı mı.. dehset boyutta yaa bızdee.. parmaklar kıpkırmızı oluyor resmen..
Hemde nasil emiyor.resmen bal damliyo o parmaktan bal
dudakk emme var mı arkadaslar sız de de??
Bi ara üst dudagini emiyodu.milletin bebegi alt dudagini emer bizimki üst dudagini emiyodu.ama cok sik degil arada

Kuzı dun kaka yapmama sendromuna girdi ki.. zeytınyagı yutturarak sıyırdık.. ama butun gun mızmızdı.. bundan tabii ne olabılır ki.. di mi allaskına :)) bız de bıle bı gun gecıkse sürünüyoruss
Geçmiş olsun kuziye.
yok yaa televizyona çıkmş olmak için işte sıyırık hepsi en başta sunucuları :lepi:
Yok anacım evleniyolar ciddi ciddi hatta ben izindeyken sedanın programına boşanmak için başvuran bi adam çıkmıştı kızın kötü işler karıştırdığını filan söylemişti.

şişko patişko...
sevsinler şişko patişkonu maşallah

evet sıpam başparmağını denk getirmeye çabalıyo çoğunluktada başarılı oluyo cokur cokur emiyo.
Yalancı emziğini çıkarıncada dudakları meme emer vaziyette harekete devam ediyo dilinimi emiyo ne .

ben de yahoyu sevıyorum.. senı boşverdim, o zaman bu denklemin sonucu nedır?? acaba nedır nedır?? -tatlicadiarzu-
sonuç evrim yahoyu seviyor yaho esrayı seviyor esra evrimi seviyor sonra hepsi kuzyi seviyor :lepi:
videosu da var şapur şupur yiyo.. bir ara ben napıyorum yaa yedirmesemiydim dedim ama tadları tanısınlar demi..
bende yediriyorum artık yani tattırıyorum o suratını büzüştürmesi beni çıldırtıyorrr alıp kucağıma ısırıyorum sonra Şeniz
12 yaşmış..yok artık..şimdi alıcaz, sonra bi daha alıcaz o zaman..
yok artık 12 yaşmı benim kocam o yaşta araba kullanmayı öğrenmiş lülülülülülü
benimki bileğine kadar sokuyor emme ötesi
dudakk emme var mı arkadaslar sız de de??
evet var dudak bacak el kol omuz yanak itina ile emilir :icecream:

mehmet ali erbilin bi yarışma programı başladı ona kayıt yaptırdım netten çıkarsa ünlü olcez ailecek :roflol:

insanın boş zamanı bol olunca böyle işlerle uğraşıyor herhal birde kanal d de supermarket diye bi yarışma var onada kayıt yaptırdım
varmı başka söyleyin hemen kayıt yaptırıcammm :dance:

yahodaki değişiklikler ;
hani 40 çıkması ve 3 aylık olması gibi belli dönemler vardır ya bizimki 3 ay sendromu yaşıyor sanırım
ilk üç ay boyunca yapmadığı şeyler yapıyor bu velet
hemen sıralıyorum :
*akşamları 9 en geç 10 da uyurdu,saat 1 den önce uyumuyor..
*gece uykusu kesintisiz 5-6 saat hatta 7 saat bile uyurdu ancak şimdi 2 saatte bir uyanıyor emzirip uyutuyorum..
*gündüz bi yatar iki saat kalkmazdı şimdi 15 dk en fazla yarım saat uyuyup kalkıyor..
*günde 6-7 defa mıçardı şimdi iki günde bir hatta geçen hafta 5 gün boyunca mıçmadı..
*hiç gaz sancımız olmazdı kendi kendine osururdu şimdi sancıdan kıvranıyor..hatta zincoyu hiç kullanmadım diyebilirim siz kullanıyosunuz diye bende kullanmıştım ilk ay o kadar ama şimdi tekrar başladık..
*yatağına bırakırdım kendi uyurdu gözlerini ovuşturup uyku moduna girerdi ama şimdi ciyak ciyak ağlıyor kucağımda bile zor uyuyor...
*uyku kitabının yüzüne bakmıyor ama şu oyun minderiinde iyi kötü oyalanıyor şükürler olsun
*banyo yaparken ağlamazdı ama şimdi apt. ayağa kalkıyor ağlamasından,banyo günleri eziyet oldu..

uzun lafın kısası benim velet büyüdükçe arızaya bağlıyor Allah sonumuzu hayır etsin..

rüzgara massallah.bende mandalina yediriyom,ilk suratinı büzüstürüyo ama sonra bi coklatiyo bi coklatiyoki cekince basiyo yaygarayi

sırkelı suya ben de basladım.. ama yememden kısmadan yapacagım.. du bakalım.. bı foka benzeyecek mı?? umut fakırın ekmegı ıste..

AYNEN BENDE YEMEGİMDEN ÇOK KASMIYORUM AMA BUNU İÇMEYE BASLAYALI BİR MOTİVASYON GELDİ DAHA DİKKATLİ YİYORUM

evrim peki sute geçince ne gibi bi değişiklik olur acep..Kuzy de bi değişiklik oldumu ne biliim sutun tadı falan nasıl oluracep

gerçi turşu yiyorum ben ama

valla bende birey olmadı gullistanım simdilik devamx

merhaba kizlar...su sirkeli suyu emzirenlerde iciyor herhalde...sanirim gaz felanda yapmiyormus...icenler ne zaman ve nasil iciyorlar acaba..

ben sadece sabahları içiorum gunde bir kere
gaz yapmadı

kimin bu çocuk diyom ben de o zaman evriş..hadi araştır bul bakalım...

yaw sen kuzy'nin şu emzikli fotoyu koyuyon ya hem içimin yağları eriyor hem de kısım kısım kıskanıyorum..nolcak şimdi..

ayyy bu kadyar olur yaa geçen gun bende yazcaktımevrime unuttum:)))) aynı hisleri tasıyoüruz aycam:))

ay yok artık olamaz uygulanamaz sanmam
benim oglan 10 yasında 27 kilo ancak ediyor yanı zayıf yapılı

hehe dogru diyorsun eminim içinden bunları geçiriyordur:))))

ayy inanmıyoum esos yaa okurken sonunda dermisimmm saka hehe falan demeni bekledim yani takılıyorsun sandım tum olumluu ozellikler nasıl tam tersine doner kiboyle bir anda nası olur allah allah yaa
peki gece uyandıgı zaman nası uyutuyorsun tekrar meme emip sallıyormusun kolundamı pispis liyosun nasıl,??
allah hepilmize yardım etsin valla bakalım onumuzdeki gunler neler bekliyr bizler i en çok banyo yaparken aglamasına sasırdım hadi digerleri tamamda suyu seven sever yani genelde sevmeyen zamanla sever aksini pek duymamıstım

bu arada ayca ruzgarrr çok guzel çıkmıs resimlerinde massallahh

Oh oh çok iyi olmuş. Lazımdı bizim millete
yahodaki değişiklikler ;
...........

uzun lafın kısası benim velet büyüdükçe arızaya bağlıyor Allah sonumuzu hayır etsin..

Eeee zamaında seni uyardık di mi öyle söyleyip durma benimki şöyle iyi böyle sorunsuz, nazar değdirirsin kendi kendine diyelmaz:Oh olsun:umursamaz:

Biz de rota aşımızı olduk en şapır şupurundancokacimcoook Kalça usgmiz de iyi çıktı çok şükür. Gelişme bozukluğu yok dedi ultrasoncu ablamız. Bir de çocuk doktoru görecekmiş. Sanki bu dertten de kurtulduk gibi. İnşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…