1 aralık ta başlıyorum canım bayram sonrasıFasülyeko başladın mı işe..
maşallahselam kızlar bugün dr gittik kalça usg çektirdik güzel çıktı sabahtan ayrıca işitme testimiz vardı oda iyi çok şükür burçin 6.250 gr ve 59 cm olmuş dr gayet güzel dedi herşey yolunda anlayacagınız ama hastanede işimiz uzun sürdü burçin devamlı mızmızlandı kollarım koptu resmen onu tutucam diye sağolsun babamızda hep dışarı kaçıp sigara içti birgün elimde kalacak bu adam ya ne zaman bilmiyorum :mymeka:
canım 6.800 boy 64 ama erkek olması dediğin gibi farklılık gösterir birde ece ne kadar doğmuştu??eceninde gelişim normal bence..
..klava:
doğumdan sonra bendede oluyo inşallah böle kalmayızBu ara çok şişkinlik var bende yaa regl olmadığımızdan mı kaynaklanıyor acaba ?? fisfisfis
şu zayıflama kremi reklamlarına gıcık oluyorum insan kremle bu kadar zayıflarmı be kardeşim ufak atın biraz o gösterdikleri 1 tüp benim bir koluma yetmez kaldıki baldır bacak ne olcak koliyle almam gerek
6gün az degil kuzum.kafa dagitmaya birebir.ben kaçar yemekyicem ve oglumla oyun saati:)
minikkkkkk 6 gun kalcas bacım çokaz ama hiç olmamasındaniyidir..
Kac gündür yapmadi.5.gün fitil öneriyoya doktorlar ondan sordum.ece hala sıcızlamadı fitil koyduk suan icin etki etmedi fitilde bakalım nezaman
Hemde nasil emiyor.resmen bal damliyo o parmaktan balşu ara herkeste cıddı bır el emme sendromu var dı mı.. dehset boyutta yaa bızdee.. parmaklar kıpkırmızı oluyor resmen..
Bi ara üst dudagini emiyodu.milletin bebegi alt dudagini emer bizimki üst dudagini emiyodu.ama cok sik degil aradadudakk emme var mı arkadaslar sız de de??
Geçmiş olsun kuziye.Kuzı dun kaka yapmama sendromuna girdi ki.. zeytınyagı yutturarak sıyırdık.. ama butun gun mızmızdı.. bundan tabii ne olabılır ki.. di mi allaskına :)) bız de bıle bı gun gecıkse sürünüyoruss
Yok anacım evleniyolar ciddi ciddi hatta ben izindeyken sedanın programına boşanmak için başvuran bi adam çıkmıştı kızın kötü işler karıştırdığını filan söylemişti.yok yaa televizyona çıkmş olmak için işte sıyırık hepsi en başta sunucuları :lepi:
sevsinler şişko patişkonu maşallah
şu ara herkeste cıddı bır el emme sendromu var dı mı.. dehset boyutta yaa bızdee.. parmaklar kıpkırmızı oluyor resmen..
of of hem de nasıl..şu ara herkeste cıddı bır el emme sendromu var dı mı.. dehset boyutta yaa bızdee.. parmaklar kıpkırmızı oluyor resmen..
yohdudakk emme var mı arkadaslar sız de de??
sonuç evrim yahoyu seviyor yaho esrayı seviyor esra evrimi seviyor sonra hepsi kuzyi seviyor :lepi:ben de yahoyu sevıyorum.. senı boşverdim, o zaman bu denklemin sonucu nedır?? acaba nedır nedır?? -tatlicadiarzu-
bende yediriyorum artık yani tattırıyorum o suratını büzüştürmesi beni çıldırtıyorrr alıp kucağıma ısırıyorum sonra Şenizvideosu da var şapur şupur yiyo.. bir ara ben napıyorum yaa yedirmesemiydim dedim ama tadları tanısınlar demi..
yok artık 12 yaşmı benim kocam o yaşta araba kullanmayı öğrenmiş lülülülülülü12 yaşmış..yok artık..şimdi alıcaz, sonra bi daha alıcaz o zaman..
benimki bileğine kadar sokuyor emme ötesişu ara herkeste cıddı bır el emme sendromu var dı mı.. dehset boyutta yaa bızdee.. parmaklar kıpkırmızı oluyor resmen..
evet var dudak bacak el kol omuz yanak itina ile emilir :icecream:dudakk emme var mı arkadaslar sız de de??
sırkelı suya ben de basladım.. ama yememden kısmadan yapacagım.. du bakalım.. bı foka benzeyecek mı?? umut fakırın ekmegı ıste..
evrim peki sute geçince ne gibi bi değişiklik olur acep..Kuzy de bi değişiklik oldumu ne biliim sutun tadı falan nasıl oluracep
gerçi turşu yiyorum ben ama
merhaba kizlar...su sirkeli suyu emzirenlerde iciyor herhalde...sanirim gaz felanda yapmiyormus...icenler ne zaman ve nasil iciyorlar acaba..
kimin bu çocuk diyom ben de o zaman evriş..hadi araştır bul bakalım...
yaw sen kuzy'nin şu emzikli fotoyu koyuyon ya hem içimin yağları eriyor hem de kısım kısım kıskanıyorum..nolcak şimdi..
ay yok artık olamaz uygulanamaz sanmamarabalarda çocuklar için oto koltukları zorunlu hale geliyormuş..35 kiloya kadar olan çocukların arkada oto koltuğunda oturması yasal zorunluluk.. 35 kilo kaç yaş eder ki..oto koltuğu almamıştım ama 25 kiloya kadar olanlardan alacaktık..şimdi daha büyük bişey mi almalı acep..
Bu arada, denizin gözleri sahi çağana benziyor..maşallah..
Ve esrakonun ecesi yerim senin hüzünlü bakışını öyle.."pufff nerden çıktı bu fotoğraf çektirme işi..bi bitse de annemin memesine yapışsam huzuru bulsam" diyor olmalı..
yahodaki değişiklikler ;
hani 40 çıkması ve 3 aylık olması gibi belli dönemler vardır ya bizimki 3 ay sendromu yaşıyor sanırım
ilk üç ay boyunca yapmadığı şeyler yapıyor bu velet
hemen sıralıyorum :
*akşamları 9 en geç 10 da uyurdu,saat 1 den önce uyumuyor..
*gece uykusu kesintisiz 5-6 saat hatta 7 saat bile uyurdu ancak şimdi 2 saatte bir uyanıyor emzirip uyutuyorum..
*gündüz bi yatar iki saat kalkmazdı şimdi 15 dk en fazla yarım saat uyuyup kalkıyor..
*günde 6-7 defa mıçardı şimdi iki günde bir hatta geçen hafta 5 gün boyunca mıçmadı..
*hiç gaz sancımız olmazdı kendi kendine osururdu şimdi sancıdan kıvranıyor..hatta zincoyu hiç kullanmadım diyebilirim siz kullanıyosunuz diye bende kullanmıştım ilk ay o kadar ama şimdi tekrar başladık..
*yatağına bırakırdım kendi uyurdu gözlerini ovuşturup uyku moduna girerdi ama şimdi ciyak ciyak ağlıyor kucağımda bile zor uyuyor...
*uyku kitabının yüzüne bakmıyor ama şu oyun minderiinde iyi kötü oyalanıyor şükürler olsun
*banyo yaparken ağlamazdı ama şimdi apt. ayağa kalkıyor ağlamasından,banyo günleri eziyet oldu..
uzun lafın kısası benim velet büyüdükçe arızaya bağlıyor Allah sonumuzu hayır etsin..
Oh oh çok iyi olmuş. Lazımdı bizim milletearabalarda çocuklar için oto koltukları zorunlu hale geliyormuş..35 kiloya kadar olan çocukların arkada oto koltuğunda oturması yasal zorunluluk.. 35 kilo kaç yaş eder ki..oto koltuğu almamıştım ama 25 kiloya kadar olanlardan alacaktık..şimdi daha büyük bişey mi almalı acep..
yahodaki değişiklikler ;
...........
uzun lafın kısası benim velet büyüdükçe arızaya bağlıyor Allah sonumuzu hayır etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?