Süpersin yürübe esram kim tutar seniinsanın boş zamanı bol olunca böyle işlerle uğraşıyor herhal birde kanal d de supermarket diye bi yarışma var onada kayıt yaptırdım
varmı başka söyleyin hemen kayıt yaptırıcammm :dance:
Valla sorunlar ortak.gündüz mutlaka 1kere 3saatlik uykuya yatan kizim kuş uykulari yapıyor.gece 12den önce uyumuyor.bikactir osurmaya calisirken kivraniyor ki bende zinkoyu cok az kullanmistim.ve arada tekrar vermeye basladim.neyse baska sorunlar olmaz insallah.yahodaki değişiklikler ;
hani 40 çıkması ve 3 aylık olması gibi belli dönemler vardır ya bizimki 3 ay sendromu yaşıyor sanırım
ilk üç ay boyunca yapmadığı şeyler yapıyor bu velet
hemen sıralıyorum :
*akşamları 9 en geç 10 da uyurdu,saat 1 den önce uyumuyor..
*gece uykusu kesintisiz 5-6 saat hatta 7 saat bile uyurdu ancak şimdi 2 saatte bir uyanıyor emzirip uyutuyorum..
*gündüz bi yatar iki saat kalkmazdı şimdi 15 dk en fazla yarım saat uyuyup kalkıyor..
*günde 6-7 defa mıçardı şimdi iki günde bir hatta geçen hafta 5 gün boyunca mıçmadı..
*hiç gaz sancımız olmazdı kendi kendine osururdu şimdi sancıdan kıvranıyor..hatta zincoyu hiç kullanmadım diyebilirim siz kullanıyosunuz diye bende kullanmıştım ilk ay o kadar ama şimdi tekrar başladık..
*yatağına bırakırdım kendi uyurdu gözlerini ovuşturup uyku moduna girerdi ama şimdi ciyak ciyak ağlıyor kucağımda bile zor uyuyor...
*uyku kitabının yüzüne bakmıyor ama şu oyun minderiinde iyi kötü oyalanıyor şükürler olsun
*banyo yaparken ağlamazdı ama şimdi apt. ayağa kalkıyor ağlamasından,banyo günleri eziyet oldu..
uzun lafın kısası benim velet büyüdükçe arızaya bağlıyor Allah sonumuzu hayır etsin..
evettt artık batık tırnaklarım costular kendi kendine kanamaya filan baslamıslar..ayak numaram buyumus resmen 38 giyiyorum artık terfi etmisiz
ay canım kaka konusu bi ara bizdede sorun oldu doktor 2 gün yapmazsa 3. gün 1 çay kaşığı zeytinyağı içir ya da poposunu kulak çubuğuna zeytinyağı sürüp uyar dedi
dudakk emme var mı arkadaslar sız de de??
ayni kiyafet bizde mevcut, bian kim teonun fotoyu koymus dedim gorunce..masallah yavruya
biz suan 2 eli birden nasil agzimiza sokabiliriz o konuyu calisiyoruz, ileri gunlerde belki o konuya geceriszemuszemusdudakk emme var mı arkadaslar sız de de??
yahodaki değişiklikler ;
hani 40 çıkması ve 3 aylık olması gibi belli dönemler vardır ya bizimki 3 ay sendromu yaşıyor sanırım
hemen sıralıyorum :
*gece uykusu kesintisiz 5-6 saat hatta 7 saat bile uyurdu ancak şimdi 2 saatte bir uyanıyor emzirip uyutuyorum..
*gündüz bi yatar iki saat kalkmazdı şimdi 15 dk en fazla yarım saat uyuyup kalkıyor..
*günde 6-7 defa mıçardı şimdi iki günde bir hatta geçen hafta 5 gün boyunca mıçmadı..
*hiç gaz sancımız olmazdı kendi kendine osururdu şimdi sancıdan kıvranıyor..hatta zincoyu hiç kullanmadım diyebilirim siz kullanıyosunuz diye bende kullanmıştım ilk ay o kadar ama şimdi tekrar başladık..
*yatağına bırakırdım kendi uyurdu gözlerini ovuşturup uyku moduna girerdi ama şimdi ciyak ciyak ağlıyor kucağımda bile zor uyuyor...
*uyku kitabının yüzüne bakmıyor ama şu oyun minderiinde iyi kötü oyalanıyor şükürler olsun
*banyo yaparken ağlamazdı ama şimdi apt. ayağa kalkıyor ağlamasından,banyo günleri eziyet oldu..
uzun lafın kısası benim velet büyüdükçe arızaya bağlıyor Allah sonumuzu hayır etsin..
little esraben are you sleepingi seviyorum yahoyu boşver kaydirigubbakcemile3
maşallah çok datlu mandalinada yermişruzy de hush little baby seviyooo
kertik yok Esra nın Ece'yi istedik virmedi anası kendisi seçer dedibende kuzuma çok datlu bide maşallah diyenlere teşekkür ederim.
petrikcim cağanla rakip olmasın bence kertik olsunlar varmıydı şu an hatırlamıyorum ama çağanımda çok yakuşuklu
evet emiyor çok tatlu oluyor emerken bayılıyorum o halinedudakk emme var mı arkadaslar sız de de??
mehmet ali erbilin bi yarışma programı başladı ona kayıt yaptırdım netten çıkarsa ünlü olcez ailecek :roflol:
...........
Biz de rota aşımızı olduk en şapır şupurundancokacimcoook Kalça usgmiz de iyi çıktı çok şükür. Gelişme bozukluğu yok dedi ultrasoncu ablamız. Bir de çocuk doktoru görecekmiş. Sanki bu dertten de kurtulduk gibi. İnşallah:Saruboceq:
Biz de rota aşımızı olduk en şapır şupurundancokacimcoook Kalça usgmiz de iyi çıktı çok şükür. Gelişme bozukluğu yok dedi ultrasoncu ablamız. Bir de çocuk doktoru görecekmiş. Sanki bu dertten de kurtulduk gibi. İnşallah:Saruboceq:
starda haberlerde dördüzler var süperlerr dört taneee bitaneye bakamazken
insanın boş zamanı bol olunca böyle işlerle uğraşıyor herhal birde kanal d de supermarket diye bi yarışma var onada kayıt yaptırdım
yahodaki değişiklikler ;
hemen sıralıyorum :
Cok sevindim canim usg nin temiz cikmasina.aralik 10dada bizim var insallah bizimkide iyi cikar,aklim ordaBiz de rota aşımızı olduk en şapır şupurundancokacimcoook Kalça usgmiz de iyi çıktı çok şükür. Gelişme bozukluğu yok dedi ultrasoncu ablamız. Bir de çocuk doktoru görecekmiş. Sanki bu dertten de kurtulduk gibi. İnşallah:Saruboceq:
Süpersin yürübe esram kim tutar seniinsanın boş zamanı bol olunca böyle işlerle uğraşıyor herhal birde kanal d de supermarket diye bi yarışma var onada kayıt yaptırdım
Valla sorunlar ortak.gündüz mutlaka 1kere 3saatlik uykuya yatan kizim kuş uykulari yapıyor.gece 12den önce uyumuyor.bikactir osurmaya calisirken kivraniyor ki bende zinkoyu cok az kullanmistim.ve arada tekrar vermeye basladim.neyse baska sorunlar olmaz insallah.yahodaki değişiklikler ;
hemen sıralıyorum :
[URL
.
şişko patişko...
asıdan mıdır neden dır bılemıyorum.. ama bır gunumuz bır gunune uymuyor.. uyku duzenlerı de dahıl buna.. yıne alt ust oldu, oyle alakasız zamanlarda uyuyor kı su ara
bizimki elini eniyo parmaklarını yalıyo elini çektiğimde emzikte yoksa dudaklarını emiyodudakk emme var mı arkadaslar sız de de??
mehmet ali erbilin bi yarışma programı başladı ona kayıt yaptırdım netten çıkarsa ünlü olcez ailecek :roflol:
ohh süpersin be esram ama yarışırken düzgün koş be esram nazlana nazlana koşuyolar ya gıcık oluyorumlülülülülülüinsanın boş zamanı bol olunca böyle işlerle uğraşıyor herhal birde kanal d de supermarket diye bi yarışma var onada kayıt yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?