2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

insanın boş zamanı bol olunca böyle işlerle uğraşıyor herhal birde kanal d de supermarket diye bi yarışma var onada kayıt yaptırdım
varmı başka söyleyin hemen kayıt yaptırıcammm :dance:
Süpersin yürübe esram kim tutar seni
Valla sorunlar ortak.gündüz mutlaka 1kere 3saatlik uykuya yatan kizim kuş uykulari yapıyor.gece 12den önce uyumuyor.bikactir osurmaya calisirken kivraniyor ki bende zinkoyu cok az kullanmistim.ve arada tekrar vermeye basladim.neyse baska sorunlar olmaz insallah.

evettt artık batık tırnaklarım costular kendi kendine kanamaya filan baslamıslar..ayak numaram buyumus resmen 38 giyiyorum artık terfi etmisiz

geçmiş olsun,batık tırnak acısını bilirim.istersen çok etkili doğal bir ilaç tarif edebilirim.

ay canım kaka konusu bi ara bizdede sorun oldu doktor 2 gün yapmazsa 3. gün 1 çay kaşığı zeytinyağı içir ya da poposunu kulak çubuğuna zeytinyağı sürüp uyar dedi

peki,o kadar beklememiz şart mı?oğlumun kakası 1-1,5 günde 1 kereye düştü ama o kadar zorlanıyor,ağlıyor ki dayanamıyorum.bugün annemi arayıp zeytinyağı vereyim mi diye sordum,doktoruna danışmadan hiçbir şey yapma dedi,bana kısdı benneyaptımki

dudakk emme var mı arkadaslar sız de de??

olmaz mı,bizde de el,ayak,dudak..... hepsi mevcut :ecrin_bebek:

adaşım sorma yaa bende anlayamadım son 10 gündür böyleyiz geceleri emzirirken uyuyor yatağına koyuyorum ama iki gündür almıyorum yataktan pışpışlayınca uyuyor meğer açlıktan uyanmıyormuş yoksa uyumaz tekrar napıcam bilmem senin şu linki inceliyorum dünden beri kararsızım açıkçası

şişko patişko...
ayni kiyafet bizde mevcut, bian kim teonun fotoyu koymus dedim gorunce..masallah yavruya

biz suan 2 eli birden nasil agzimiza sokabiliriz o konuyu calisiyoruz, ileri gunlerde belki o konuya geceriszemuszemus

ee yakisiklima keko dermisin, al sana kekoluk dedi iste..

ben are you sleepingi seviyorum yahoyu boşver kaydirigubbakcemile3
little esra
kaydirigubbakcemile3

ruzy de hush little baby seviyooo
maşallah çok datlu mandalinada yermiş
biizmki erik yaladı bugün :)

bende kuzuma çok datlu bide maşallah diyenlere teşekkür ederim.
petrikcim cağanla rakip olmasın bence kertik olsunlar varmıydı şu an hatırlamıyorum ama çağanımda çok yakuşuklu
kertik yok Esra nın Ece'yi istedik virmedi anası kendisi seçer dedi
tamam kertik olsunlar kaydirigubbakcemile3

evet emiyor çok tatlu oluyor emerken bayılıyorum o haline
ellerinide emerken kendinden geçiyor resmen :ecrin_bebek:

mehmet ali erbilin bi yarışma programı başladı ona kayıt yaptırdım netten çıkarsa ünlü olcez ailecek :roflol:

eşimde dün form doldurdu netten anında aradılar şimdi isimleri verdi c.tesi görüşeye gidecekler :smiley-cool:

...........
uzun lafın kısası benim velet büyüdükçe arızaya bağlıyor Allah sonumuzu hayır etsin..

biizmde huylarımız değişti hemen hemen yaho gibi değişiklikler 3. ayda normal o zman
umarım bizim uyku düzenimiz değişmez :Saruboceq: yorgunluktan bayılırım heralde

gözünaydın maşallah Busemize

çok sevindim canım.

starda haberlerde dördüzler var süperlerr dört taneee bitaneye bakamazken

geçende de hani bi yabancı kadın vardı..hani önce 6 ız sonra da 8 iz doğuran..evin için bebek kaynıyodu 14 tane..hepsi ağlıyodu..kadın iiyi kafayı tırlatmıyo dedim..ben 1 tanesi ağlayınca sıyırcak gibi oluyorum..kadın bi tablo yapmıştı kim hangi saatte ne yedi felan diye..yoksa akılda tutmak ne mümkün

insanın boş zamanı bol olunca böyle işlerle uğraşıyor herhal birde kanal d de supermarket diye bi yarışma var onada kayıt yaptırdım

Cok sevindim canim usg nin temiz cikmasina.aralik 10dada bizim var insallah bizimkide iyi cikar,aklim orda

Esra uyku tulumunu sormuştun ya bunu giydiriyorum... Kim demişti hatırlamıyorum ama bizde bimden aldık elleri ayakları sıcacık oluyor çok güzel... Bu arada yatak çok dağınık :kedi: sabah eşim işe gittiğinde kızımı yanıma alıyorum babasının yerine birlikte yatıyoruz eee gece on kez yat kalk yapınca yatak bu hale geliyor :umursamaz:

Dün dilinde bir beyazlık gördüm ... Emin olmamakla birlikte sanırım pamukçuk doktor böyle bir durumla karşılaşırsanız bir tülbenti baş parmağına dola karbonatlı suya batır ağzının içini sil demişti bazen memeyi veriyorum ağlayarak reddediyor aç olmasına rağmen belki bundandır..
Evrim bizimde durum aynı ellerini çok güzel yalıyor ama dudak yalamaya geçmedik daha kaydirigubbakcemile2

Rüzgar tosuncuk olmuş resimleride pek bir yakışıklı çıkmış (teoşun ikizi) opuyorumnanaktan
Ece ve Deniz kızlarımızda çok tatlı olmuşlar
Canan aramıza tekrar dönmüşsün kaçma bir daha bir yerlere lmaz:
Gülistan ve Esra hep gezin siz bizi götürmeyin :umursamaz:
Bende bugün başladım şu ballı sirkeye bakalım neler olacak umarım işe yarar ...

Süpersin yürübe esram kim tutar seni
Valla sorunlar ortak.gündüz mutlaka 1kere 3saatlik uykuya yatan kizim kuş uykulari yapıyor.gece 12den önce uyumuyor.bikactir osurmaya calisirken kivraniyor ki bende zinkoyu cok az kullanmistim.ve arada tekrar vermeye basladim.neyse baska sorunlar olmaz insallah.

[URL

.
şişko patişko...

maşallah ruzy maşallahhh

asıdan mıdır neden dır bılemıyorum.. ama bır gunumuz bır gunune uymuyor.. uyku duzenlerı de dahıl buna.. yıne alt ust oldu, oyle alakasız zamanlarda uyuyor kı su ara

bizimki elini eniyo parmaklarını yalıyo elini çektiğimde emzikte yoksa dudaklarını emiyo
evrişim bugün esraylada konuştuk hatta esra yazmış bizdede aynı durum var bi akrabamızdada olmuş hatta o zaman berat 2.5 aylıktı 3 aylıkta 4e kadar bizimki kayıtsızca ağladı demişti sanırım erkek bebeklerde oluyo bu durum
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
mehmet ali erbilin bi yarışma programı başladı ona kayıt yaptırdım netten çıkarsa ünlü olcez ailecek :roflol:

ohh süpersin be esram ama yarışırken düzgün koş be esram nazlana nazlana koşuyolar ya gıcık oluyorumlülülülülülü

maşalaaah özlem ya yerim ben kuzuyuopuyorumnanaktan

özlem massallah kizina cok tatli ve cokda güzel uyuyor.
Şevvalde uyku tulumunu giyince böyle oluyo,cok gülüyoruz robokop diyoss :))

Herkese merhabalar, selamlar,
ışe başladım ama çook sıkıntılıyım. Bebeğim biberonu reddediyor. Ağlıyor, ağzına almıyor, diliyle ittiriyor. Arada mecburen geldim emzirmek için ama her zaman da böyle olmaz. Biberona nasıl alışacak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…