Biz de rota aşımızı olduk en şapır şupurundancokacimcoook Kalça usgmiz de iyi çıktı çok şükür. Gelişme bozukluğu yok dedi ultrasoncu ablamız. Bir de çocuk doktoru görecekmiş. Sanki bu dertten de kurtulduk gibi. İnşallah:Saruboceq:
aman gozunuz aydın burcu yaa kat kat bez baglamaktan kurtuldunuz yani
adaşım sorma yaa bende anlayamadım son 10 gündür böyleyiz geceleri emzirirken uyuyor yatağına koyuyorum ama iki gündür almıyorum yataktan pışpışlayınca uyuyor meğer açlıktan uyanmıyormuş yoksa uyumaz tekrar napıcam bilmem senin şu linki inceliyorum dünden beri kararsızım açıkçası
ya anacım anlamıyorum 40 dediler birsey degismedi pek 3 ay dediler iyi degism bekliyorduk bosunamı deniyor uç aylık olsun diye noluyor bunlara yahuu
rahatlık mezarda der annem bazen çocugu olan için tovbe yarabbim heralde hep birseylerle birsekil ugrascaz yani yapcak birsey yok
Şu an çok yorgunum, ancak ortalığı toplayıp yatabilirim. Herkese iyi geceler dilerim.
pukettt sana ozelden mesaj yazdımmmm niye bana yanıt vermiyonnnn beni sevmiyormusunnnn
ayni durumdayiz, uc saattir anam agladu resmen..
kizlar ben karar verdim, annem gelince pztsiden itibaren ferber yontemini deniycem ve kendi odasinda yatiricam, bakalim;;
tibet bende desteklerim dedi, yasayip gorucez..
hadi hayırlısı nurdan ya bilmiyorum hala kararsızım denesem denemesem gidip geliyor bir arkadasımda arastırmıs onun bilgilerine gore 6 aydan evel denenmemeli imis benim okuduklarım hep 3-6 ay denenmesini daha uygu n oldguun kararsızım
Gecen bı prof konusuyordu.. 0-3 yaş arası cocugunuza barısık, kendıne guvenen bır bırey olması ıcın, cocugunuza alıskanlık kazandıracagım dıye ezıyet etmeyın dedı prof..
Yontem uygulayacak arkadaslarım için paylaşmak ıstedım bu ızledıklerımı; hele o aglatma yontemıne ıllet oluyorum, yok 5 dk cık odadan, 3 dk aglasın.. cocuk aglaya aglaya ıcıne kapanmayı ve guvensız kaldıgı ıcın korkudan susmayı ogrenırmıs.. uyumayı degıl.. bu da ılerıkı yaslarda cok cıddı ruhsal problemler yaratırmıs.. hayatı boyunca bu cocuk boyle yasayacak degıl.. o yuzden ben rahat edecegım dıye,( ki bazen cok ama cok zor oluyor aksamları onunla ugrasmak) o nu uzmek ıstemıyorum kendımce, kendı kararım, kendı dusuncem.
evrim sen boyle guzel guzel yazıyrosun içimin yagları eriyor dogru diyor ya boyle olmalı diyorum ama sonra dusunmekten deli oluyorum bu çocuk hep memedemi uyuycak diye hani bizimki salanıp herhangi bir insanın yardıgmı ile uyuyabilse hiç yontem falan aramıycam ama bana yapısık ben hiçbiryere birsaat bile çıkamaz oldum uykusu tuttum ciyaklıyor resmen yapısık geziyorkuz hani emzirme arasında biryere gideniniz oluyor dimi ben onubile gidemiyorum artık annem git sen merak etme derdi eskiden onu bile diyemiyor çunku kız ciyakladımı meme arandımı hiç birsey onusakinlestirmiyor ondan yanii
yoksa kendi rahatım için degil inanki
ama yinede kararsızım iste dusun dusun dusunuyorum surekli hani kac sene boyle uyuycak haıtırlamaya acalısıyroum oglan nasıldı kac yasında yanına yatıp pispis layınca uyurdu bu veletler bir hatırlasam ahh yıllar olmus berke nasıldı hiçç hatırlamıyorum bu kadar kuçukkenn
kaynanam ve görümcem gitti.
Doğum zamanı misafir gibi davranan, eve gelip kocaman organlarını yayan o insanlar gitmiş, 2 melek gelmiş adeta. 10 gün kaldılar ama en ufak bir rahatsızlık hissetmedim. Her şeyi çok sahiplendiler, annemi aratmadılar sağ olsunlar. Resmen şok oldum. Giderken kaynanam "daha camları silecektim, sarma yapacaktım ama olmadı kızım, kusura bakma" dedi. Anne dedim, olur mu?! Ben teşekkür ettim yaptıkları için. Doruk'la ilgili her türlü kararda bana danışmadan 1 adım bile atmadılar, her kararıma noktasına kadar uydular. Evin işini kendi evleriymiş gibi yaptılar.
10 yıldır tanırım bu insanları, ilk defa bu kadar candan olduklarını görüyorum.
allah allah enteresan insanlar dgisebiliyor derler ama olabiliyor tazemm demekki neymis onyargılı bakmamak gerekmis doruk sayesinde aranızdaki iliski daha iyi oldu baksana ne guzle sevindim seni adına