deryalı günleri izleyinnn
çocuklarda göz muaynesni anlatıyor ilk göz muaynesi ne zaman olmalı vs
esra ,,ballı sirkeli suyu pastadan öncemi içelim sonramı:uhm:kaydirigubbakcemile3
gittim yıllık iznimi ve arkasından ücretsiz iznimi yazdım geldim.napcaksak eşin iş durumuda muğlak(bu kelime tam bizi anlatıyor şimdi):Saruboceq:yaa neden o kadar küçükken kreşe vermek zorundasın? kıyamam! zorunda msın? ilk 6 ay anne sütü derler, ama o kadar izin kullandırmazlar, gıcık oluyorum. Herkeste para mok sanki, ücretsiz izin alacak!
Ben Tr deyim anam ayrı şehirde burda kimsem yok.alternatif araştırıyorum vallafii.inan calismama gibi bi durumum olsa alti ay daha kalip kendim bakicam(trde olmadigim icin ilk defa bu kadar kahroluyorum anneme birakabilirdim en azindan bi iki yasina kadar (
ama (inci ayinda mecburen vericez krese kimse yok bakicak, yavrum sabah 8den aksam 6ya kadar kres koselerinde kalicak(
ay nurdan bende oyle diyorum yani sizin kresten atarlar lafını bizde bakıcı bakmaz buna diyoruz yani
ama bakıcılarla çok hasır nesir olmus bir arkadasım var ogluun uç aylıkken verdi bakıcıya sanslarına iyi biri çıktı o buyutut okul donemine kadar neyse aa olurmu dedi kiz onlar yol yontem biliyor birsekil oturtuyorlar senkafa patlatma simdiden falan dedi hatta o arkadasım su an ikinciye hamile 8 aylık yarında bana oturmaya gelcek bol bol bakıcı muhabeti yapcaz anlasılan hani surekli bebek bakanlar birsekil uyutur birsekil bakar diye dusunup kendimi teselli ediyorum sende boyle duusn
sonraa tabiki laelaelaelaelaeesra ,,ballı sirkeli suyu pastadan öncemi içelim sonramı:uhm:kaydirigubbakcemile3
6-12 ay arası göz muaynesine götürebilirsniz bebeklerinizi dedi herhangi bi sorun vs görmesenizde diye ben kesinlikle götürücem mami bebekken göz tembelliği varmış ihmalkarlık yüzünden 4 yaşından beri gözlük takıyor-Çalışıyorum izleyemedimbilgilendir beni yütfen a.s.
bence pastaya sut yerine 1 bardak sirke koyalim, zaten seker var bal yerine, ee pastanin ustune 1 bardakda su ictik mi tamamdirkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?