Nurdanım güzel dünürüm sonuna kadar arkandayım kuşuma.s.Tabii ki biz her istediğimizde evlatlarımızın yanında olamayacağız ve onları zor durumladan en az hasarla kurtarmak istiyoruz. O yüzden, başkası ağlatacağına ben çocuğumu ağlamamaya alıştırayım bu çok daha iyi olur bence de. Kolaylıklar diliyorum sana
Sabah LÖSEV'den bir görevli vardı bir programda. Lösemili bir çocuğun masrafı 250 bin liraymış ortalama. Onlar topladıkları bağışlarla 5000 lira para yardımı veriyorlarmış. Bunun dışında sosyal faaliyetler yaparak hem ailelere iş imkanı sağlıyor, hem de çocuklara moral desteği sağlıyorlarmış. Kurban kestirip onlardan yararlanıyorlarmış. Daha bir sürü şey söylediler. Bir hastane ve bir köy kurmuşlar. Hastanede her türlü imkan tamamen ücretsiz sağlanıyormuş.
Biz de birer anneyiz. O anneleri en iyi biz anlarız. Onları da hatırlayalım elimizden geldiğince derim
sonraa tabiki laelaelaelaelae
6-12 ay arası göz muaynesine götürebilirsniz bebeklerinizi dedi herhangi bi sorun vs görmesenizde diye ben kesinlikle götürücem mami bebekken göz tembelliği varmış ihmalkarlık yüzünden 4 yaşından beri gözlük takıyor
Yok canım korkma o kadar . Helede senin küçük ama dirayetli yürekli kuzucuğunu hiç uf yapmaz bu aşılar öperim ben onuVerem aşısı (bcg) yaptıran arkadaşlar, bu aşı koldan yapılıyormuş ya, bebişlerinizin kolları çok acıdı mı aşı sonrası? Ateş vs oldu mu?
Yarın bizim verem aşımız var da, resmen titriyorum yahu korkudan :kedi:
kaydirigubbakcemile5 Bu sene olmadı ama seneye inşallah. Bu gerekli hatırlatma içinde canı gönülden teşekkürler.Sabah LÖSEV'den bir görevli vardı bir programda. Lösemili bir çocuğun masrafı 250 bin liraymış ortalama. Onlar topladıkları bağışlarla 5000 lira para yardımı veriyorlarmış. Bunun dışında sosyal faaliyetler yaparak hem ailelere iş imkanı sağlıyor, hem de çocuklara moral desteği sağlıyorlarmış. Kurban kestirip onlardan yararlanıyorlarmış. Daha bir sürü şey söylediler. Bir hastane ve bir köy kurmuşlar. Hastanede her türlü imkan tamamen ücretsiz sağlanıyormuş.
Biz de birer anneyiz. O anneleri en iyi biz anlarız. Onları da hatırlayalım elimizden geldiğince derim
Sabah LÖSEV'den bir görevli vardı bir programda. Lösemili bir çocuğun masrafı 250 bin liraymış ortalama. Onlar topladıkları bağışlarla 5000 lira para yardımı veriyorlarmış. Bunun dışında sosyal faaliyetler yaparak hem ailelere iş imkanı sağlıyor, hem de çocuklara moral desteği sağlıyorlarmış. Kurban kestirip onlardan yararlanıyorlarmış. Daha bir sürü şey söylediler. Bir hastane ve bir köy kurmuşlar. Hastanede her türlü imkan tamamen ücretsiz sağlanıyormuş.
Öyle büyük bağışlar yapamasak da 3406'ya bir mesaj atmak bile ufak bir katkıymış LÖSEV'e. En azından onu yapabilirim dedim ne yapayım
ayşin...bizde ateş olmadı biz hepsini bir yaptırdık karma hepsi aynı gün yani...2 gün sıkjıntılı idi ama ateş olmadı..hangisi sıkıntı verdi bilmiyorum ama...ha ateş olursada atş düşürücü verirsin sonra ama sanmıyorum..bana aşıya gitmeden ateş düşürücü ver dediler ..vermedim atşi çıkmmaıştı bu seferde vucut soğurdu allah korusun...aşı yerinde de bişi olmadı..aşı olnalrı merak ediyorum bende iltihap gibi bişi oldumu diye
Yok canım korkma o kadar . Helede senin küçük ama dirayetli yürekli kuzucuğunu hiç uf yapmaz bu aşılar öperim ben onu
bende aynı sorundan muzdarip olacağım aralık 1 de işe başlıyorum ve ece biberonu tükürüyor bakalım ne yapacak annem ve kayınvalidem aç kalacak diye üzülüyorum inşallah alışırlarHerkese merhabalar, selamlar,
İşe başladım ama çook sıkıntılıyım. Bebeğim biberonu reddediyor. Ağlıyor, ağzına almıyor, diliyle ittiriyor. Arada mecburen geldim emzirmek için ama her zaman da böyle olmaz. Biberona nasıl alışacak bilmiyorum.
ayni durumdayiz, uc saattir anam agladu resmen..
kizlar ben karar verdim, annem gelince pztsiden itibaren ferber yontemini deniycem ve kendi odasinda yatiricam, bakalim;;
tibet bende desteklerim dedi, yasayip gorucez..
maşallahhhhkaynanam ve görümcem gitti.
Doğum zamanı misafir gibi davranan, eve gelip kocaman organlarını yayan o insanlar gitmiş, 2 melek gelmiş adeta. 10 gün kaldılar ama en ufak bir rahatsızlık hissetmedim. Her şeyi çok sahiplendiler, annemi aratmadılar sağ olsunlar. Resmen şok oldum. Giderken kaynanam "daha camları silecektim, sarma yapacaktım ama olmadı kızım, kusura bakma" dedi. Anne dedim, olur mu?! Ben teşekkür ettim yaptıkları için. Doruk'la ilgili her türlü kararda bana danışmadan 1 adım bile atmadılar, her kararıma noktasına kadar uydular. Evin işini kendi evleriymiş gibi yaptılar.
10 yıldır tanırım bu insanları, ilk defa bu kadar candan olduklarını görüyorum.
inan calismama gibi bi durumum olsa alti ay daha kalip kendim bakicam(trde olmadigim icin ilk defa bu kadar kahroluyorum anneme birakabilirdim en azindan bi iki yasina kadar (
ama (inci ayinda mecburen vericez krese kimse yok bakicak, yavrum sabah 8den aksam 6ya kadar kres koselerinde kalicak(
Süt sağma makinem bozuldu.. 2 gündür iş yerinde süt sağamıyorum ,süt birikiyor göğsümde akşama kadar. Bugün sol göğsümde derin derin ağrılar vardı. Akşam farkettim ki, uzunca bir kitle var içinde.Koltuk altımdan göğüs ucuma doğru uzayan bir kitle..
Sıcak duş aldım az önce, şimdi de sıcak bezle kompres yapıyorum, elimle sağmaya çalışacağım bakalım becerebilecek miyim ve becerebilirsem bakalım kitle kaybolacakmı ? Kaybolmazsa korkmaya başlayabilirim herhalde..
Gecen bı prof konusuyordu.. 0-3 yaş arası cocugunuza verecegınız tek sey huzur olsun dıyor.. cocuklar sınırlenmeyı, kızmayıi, ınat etmeyi,guvensız hıssetmeyı hep bu yaslarda ogrenırlermıs.. .
peki evriş Çağan gögsümde ağlıyo zorla tutuyor memeyi karnıda aç huysuzluk yapıyor bende ağlasada zorluyorum ayakta geze geze zorluyorum emmesi için
tahminimce süt fazla geldiği için zırlıyor
şimdi ben onunla inatlaşmış zorlamışmı oluyorum ?? :uhm:
ayşin...bizde ateş olmadı biz hepsini bir yaptırdık karma hepsi aynı gün yani...2 gün sıkjıntılı idi ama ateş olmadı..hangisi sıkıntı verdi bilmiyorum ama...ha ateş olursada atş düşürücü verirsin sonra ama sanmıyorum..bana aşıya gitmeden ateş düşürücü ver dediler ..vermedim atşi çıkmmaıştı bu seferde vucut soğurdu allah korusun...aşı yerinde de bişi olmadı..aşı olnalrı merak ediyorum bende iltihap gibi bişi oldumu diye
sut kisti olbilir sut biriktigi icin..Süt sağma makinem bozuldu.. 2 gündür iş yerinde süt sağamıyorum ,süt birikiyor göğsümde akşama kadar. Bugün sol göğsümde derin derin ağrılar vardı. Akşam farkettim ki, uzunca bir kitle var içinde.Koltuk altımdan göğüs ucuma doğru uzayan bir kitle..
Sıcak duş aldım az önce, şimdi de sıcak bezle kompres yapıyorum, elimle sağmaya çalışacağım bakalım becerebilecek miyim ve becerebilirsem bakalım kitle kaybolacakmı ? Kaybolmazsa korkmaya başlayabilirim herhalde..
bizim oda ile onun odasi arasi baya mesafe var evin bicimsizliginden dolayi, o yuzden duyamam diye bizimle yatiyor, ama babyphone alicam olmazsa...canım ben doğdsuğundan beri kendi odasında yatırıyorum ama hiç ağlatmıyorum ve genelde hep kendi odaısnda emziriyorum yatak odamın yanındaki oda ve rahatça duyuyorum sesini
Allah kolaylık versin canım umarım iyi bir kreş ayarlarsın
Allah yardımcın olsun be Nurdanım.. hakaten senın ısın de cok zor.. kıyamam sana yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?