Verem aşısı (bcg) yaptıran arkadaşlar, bu aşı koldan yapılıyormuş ya, bebişlerinizin kolları çok acıdı mı aşı sonrası? Ateş vs oldu mu?
Yarın bizim verem aşımız var da, resmen titriyorum yahu korkudan :kedi:
merhabalar
3,5 aylık kızım birkaç gündür emmiyo
dr kontrolünde 600 gr almış dedi
eger ara kontrolde de az kilo alırsak ek gıdaya geçeçekmişiz
sizinkiler nasıl acaba
bilgi verirseniz sevinirim
Bi totosu açikta kalmis rüyada benden aaa ayça nerdesin rüyama girdin :))
şu reklamlarda fragmani dönen film varya 2012 onun gibi bise olcakmis.istanbulda sahil kenarindayiz ama deniz bizim karadeniz.yani kum falan var ee bide sonu gözükmiyi.neyse karsida rusya varmis,bi deney icin denizin ortasina platform kurmus.bizde tam denizin karsisinda tek katli bi evin damindayiz.adamlar dügmeye basinca bise olcakmis.korku icinde bekliyoz.saat geliyo ve bi gürültüyle deniz suyu hoop lavabodaki su gibi boşaliyo birden.ve bianda ne oldugunu şaşiriyo herkez bi koşturmaca falan.neyse aksam oluyo biz o damdayiz hala uyuxcaz yastiklarimiz beyaz ve kalemle yaziyoz üstüne,iste bugün 2009şu tarih adimizi yaziyoz hala ölmedik dioz.konusuyoruz biraz sonra yatiyoz .okadar uyandim zaten sonra.hayirlara gitsen
kres randevumuzdan geldik icime cok sindi, cok temiz cok sirin ve sicak bi yer..egitimciler cok sicak kanli, her bolumde 12 bebek yada cocuk, 3 bakici var; yani 4 cocuga 1 bakici dusuyor..her 15 gunde bir pediatr kontrole geliyormus bebikleri, tum mamalari yada ek gidalarini orda hazirliyorlar..kisaca cok icime sindi, rahatladim..
doktora danıstım.. bu bunyeye gore degısrmıs, ası da tutma tutmama dıye bısı olmazmıs, bazısında kabuk kaplar, bazısında ız bıle olmazmıs..
Ayşin kabuk kaplaması gerek demıs ama.. bızım doktorumuzda ole bı sart yok dedı,aıle doktoru da ole demıstı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?