2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şu ağlatma yöntemini bende okudum.düşündüm yapsam mı diye ama eşim istemez bende kıyamam moralim bozuluyor ağlayınca.Valla ben bile kendi kendime uyumayı 3 yaşında öğrenmişim:)) annem sabaha kadar sallarmış babamla vardıyalı olarak.Oğluşumu 5 dk sallayınca uyuyor gecede uyanınca emzirip uyutmaya çalışıyorumki ayak istemesin .ama bazen kendi kendine de uyuyor pişpiş diyorum yatağında.zaten 1 yaşında artık kendisi sütünü içip uyuyacaktır.Bu yöntem ingilizlerinmiş.onlar gibi soğuk falan olur oğlum :))üstelik erkek bebekleri pek ağlatmamak gerekli derler fıtık olayından.Ama uygulayanlara saygım sonsuz ben başaramam .doğurmayı ben istedim napayım inşallah kolay büyütmeyide rabbim nasip eder

merhabalar
3,5 aylık kızım birkaç gündür emmiyo
dr kontrolünde 600 gr almış dedi
eger ara kontrolde de az kilo alırsak ek gıdaya geçeçekmişiz
sizinkiler nasıl acaba
bilgi verirseniz sevinirim

Ay cok sevındım nurdancım valla.hadi gözünaydın.icine sinmese cok kötü olurdu.neyseki teoş un şansı varmiş
oda pencerelerinden soguk hava siziyor heralde, yada karsilikli cereyankaydirigubbakcemile3
Bilmem valla noliyii.bikerede gülistani görmüstüm.

NAZAN nerelerdeydin.bayadir yoktun.ceren hanim izin vermiyo mu yoksa geziyonmu

merhabalar arkadaslar
sizi okuyorum okuyorum bisey yazmiyorum diyeceksiniz simdi.hamileligimden beri firsat buldukca foruma girdim ve sizlerden cok sey ögrendim.hamilelik,bebek gelisimi ile ilgili ve simdide artik bebegim kucagimda ve genelde ayni sorunlari yasiyoruz.bu bebisler bazi yönlerden birbirlerine cok benziyorlar.kizimdan firsat buldukca giriyorum foruma umarim kabul edersiniz benide araniza.haa bu arada 3 ay 19 günlük bir kizim var.bizimde bu ayin sonunda ikinci karma asimiz ve rotavirus asimiz var.bakalim nasil gecirecegiz bu kez.??

gözünaydın, sizin adınıza çok sevindim. senin durumun bizimkinden iyi. biz bakıcı ile başbaşa bırakacağız. bebeğim o yalnız olacaklar. denetleyen biri de olamayacak. şanslısın yani, üzülme.

eve kamera yerlestirin:jeyyar:

hosgeldin zeynep..

iyiyim Meltem sen nasılsın
Ece napıyor doktor bulabildinmi ?

yok canım bulamadım

çok sevindim senin adına

hoşgeldinnn:ecrin_bebek:

hosbuldum norraa.s.
ama benim adim zeynep degilkiiiii semra ne alaka dimi nickim?!!!ama simdi zeytin gibi bir kizim var.
senin oglusunu anlattigin yazilara denk geldimde ayni benim kiz.neredeyse gunduz uykumuz hic yok.hep kucakta durmak istiyor.napicam bilmiyorum.simdi annem yanimdada rahatim.ve mamaya basladigimdan beride huysuzlugu dahada artti gibi.

semra canim zeynep yazmisim zeytin yerine , kusura bakma kafa dalgin olunca:))

o zaman sanada kolay gelsin semra, bizim canavara benziyorsa senin kizin, ismi ne kizinin??

olsun canim hic önemli degil isim konusu.
bilemem aynimi ama etrafimda buyuyen bebiklere bakiyorumda bizimkisi zor bir bebek.uyumasi bile bizde sorun uykuya dalmasi icin önce bir posta aglamasi lazim kaydirigubbakcemile3birde yalanci emzik almiyor cok zorlaniyor annem uyuturken.ayni yerde kalmaktan cabuk sikilan bir bebek.olsun napalim canlari sagolsun bebislerimizin.
ismi ela naz canim.

ayni sorunlar bizdede mevcut:))bende allah saglik versinde huysuzluktan aglasin yeterki diyorum ama bazen tahammul sinirlarini zorluyor..lmaz:

hosgeldin cano:))evet iki gundur yine sapitti site(kimsede yok 2 gundur(

Hosgeldin semracim.sorunlar hep ortak zaten.bakalim önümüzde daha neler var yasayacagimiz

sorunlar hep aynı olduğu kadar da okadar farklı ki :) bu bizim bücürükler her gün yeni birşey çıkartıyolar
Bizim Ece de çok huysuz son 2 gündür hiç yüzü gülmüyo - neden acaba çözemedim mafoldumben

Tüm kalbimle katılıyorum arkadaşım. opuyorumnanaktan

dudakk emme var mı arkadaslar sız de de??

Hem de nasıl... dudak emeriz, dilimizi emeriz, elimizi ve ağzımıza yakın herşeyi emme eğilimimiz var :ecrin_bebek: (sadece emzik emmiyor akıllı kızım. o kadar uğraştım. ağzında tutmuyor haspam.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…