merhabalar
3,5 aylık kızım birkaç gündür emmiyo
dr kontrolünde 600 gr almış dedi
eger ara kontrolde de az kilo alırsak ek gıdaya geçeçekmişiz
sizinkiler nasıl acaba
bilgi verirseniz sevinirim
Ay cok sevındım nurdancım valla.hadi gözünaydın.icine sinmese cok kötü olurdu.neyseki teoş un şansı varmişkres randevumuzdan geldik icime cok sindi, cok temiz cok sirin ve sicak bi yer..egitimciler cok sicak kanli, her bolumde 12 bebek yada cocuk, 3 bakici var; yani 4 cocuga 1 bakici dusuyor..her 15 gunde bir pediatr kontrole geliyormus bebikleri, tum mamalari yada ek gidalarini orda hazirliyorlar..kisaca cok icime sindi, rahatladim..
Bilmem valla noliyii.bikerede gülistani görmüstüm.oda pencerelerinden soguk hava siziyor heralde, yada karsilikli cereyankaydirigubbakcemile3
gözünaydın, sizin adınıza çok sevindim. senin durumun bizimkinden iyi. biz bakıcı ile başbaşa bırakacağız. bebeğim o yalnız olacaklar. denetleyen biri de olamayacak. şanslısın yani, üzülme.
merhabalar arkadaslar
sizi okuyorum okuyorum bisey yazmiyorum diyeceksiniz simdi.hamileligimden beri firsat buldukca foruma girdim ve sizlerden cok sey ögrendim.hamilelik,bebek gelisimi ile ilgili ve simdide artik bebegim kucagimda ve genelde ayni sorunlari yasiyoruz.bu bebisler bazi yönlerden birbirlerine cok benziyorlar.kizimdan firsat buldukca giriyorum foruma umarim kabul edersiniz benide araniza.haa bu arada 3 ay 19 günlük bir kizim var.bizimde bu ayin sonunda ikinci karma asimiz ve rotavirus asimiz var.bakalim nasil gecirecegiz bu kez.??
iyiyim Meltem sen nasılsın
Ece napıyor doktor bulabildinmi ?
kres randevumuzdan geldik icime cok sindi, cok temiz cok sirin ve sicak bi yer..egitimciler cok sicak kanli, her bolumde 12 bebek yada cocuk, 3 bakici var; yani 4 cocuga 1 bakici dusuyor..her 15 gunde bir pediatr kontrole geliyormus bebikleri, tum mamalari yada ek gidalarini orda hazirliyorlar..kisaca cok icime sindi, rahatladim..
merhabalar arkadaslar
sizi okuyorum okuyorum bisey yazmiyorum diyeceksiniz simdi.hamileligimden beri firsat buldukca foruma girdim ve sizlerden cok sey ögrendim.hamilelik,bebek gelisimi ile ilgili ve simdide artik bebegim kucagimda ve genelde ayni sorunlari yasiyoruz.bu bebisler bazi yönlerden birbirlerine cok benziyorlar.kizimdan firsat buldukca giriyorum foruma umarim kabul edersiniz benide araniza.haa bu arada 3 ay 19 günlük bir kizim var.bizimde bu ayin sonunda ikinci karma asimiz ve rotavirus asimiz var.bakalim nasil gecirecegiz bu kez.??
olsun canim hic önemli degil isim konusu.
bilemem aynimi ama etrafimda buyuyen bebiklere bakiyorumda bizimkisi zor bir bebek.uyumasi bile bizde sorun uykuya dalmasi icin önce bir posta aglamasi lazim kaydirigubbakcemile3birde yalanci emzik almiyor cok zorlaniyor annem uyuturken.ayni yerde kalmaktan cabuk sikilan bir bebek.olsun napalim canlari sagolsun bebislerimizin.
ismi ela naz canim.
Hosgeldin semracim.sorunlar hep ortak zaten.bakalim önümüzde daha neler var yasayacagimizmerhabalar arkadaslar
Gecen bı prof konusuyordu.. 0-3 yaş arası cocugunuza verecegınız tek sey huzur olsun dıyor.. cocuklar sınırlenmeyı, kızmayıi, ınat etmeyi,guvensız hıssetmeyı hep bu yaslarda ogrenırlermıs.. bunu onlara ogretmeyın dıyor.. onlar ne ısterse yapma yasları ımıs.. ıstedıklerı yapın ınatlaşmayın dıyor.. makul sekılde ve davranıslar ıcın konusuyor kadın bunu tabıkı kı de.. dusundukce hak verıyorum.. ınat etmeyı ogrenmezse, ılerıde de bana bu sekılde karsılık vermez..
Yontem uygulayacak arkadaslarım için paylaşmak ıstedım bu ızledıklerımı; hele o aglatma yontemıne ıllet oluyorum, yok 5 dk cık odadan, 3 dk aglasın.. cocuk aglaya aglaya ıcıne kapanmayı ve guvensız kaldıgı ıcın korkudan susmayı ogrenırmıs.. uyumayı degıl.. bu da ılerıkı yaslarda cok cıddı ruhsal problemler yaratırmıs.. hayatı boyunca bu cocuk boyle yasayacak degıl.. o yuzden ben rahat edecegım dıye,( ki bazen cok ama cok zor oluyor aksamları onunla ugrasmak) o nu uzmek ıstemıyorum kendımce, kendı kararım, kendı dusuncem.
dudakk emme var mı arkadaslar sız de de??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?