hoşgeldin aramızamerhabalar arkadaslar
bende diyorum zeynep nerden çıktı :roflol:hosgeldin zeynep..
bende aynı şeyi yazıcaktım :lepi:eve kamera yerlestirin:jeyyar:
sorunlar hep aynı olduğu kadar da okadar farklı ki :) bu bizim bücürükler her gün yeni birşey çıkartıyolar
Bizim Ece de çok huysuz son 2 gündür hiç yüzü gülmüyo - neden acaba çözemedim mafoldumben
teşekkür ederim ilgin için
az az emiyor birkaç dakika sürüyor
ilk kızımda böyle olmuştu ve memeyi bıraktı sonra ondan endişeleniyorum
yok tatlim yontemi annem gelince deniycem, bide biraz kendimi hazirliyim psikolojik olarak..hoşgeldin aramıza
bende diyorum zeynep nerden çıktı :roflol:
bende aynı şeyi yazıcaktım :lepi:
nazan kamera döşe eve hihoyyyt
bu arada nurdanım çok sevindim kreş konusuna umarım teomuza iyi bakarlar dün yöntemi denemeye başladınmı??
i linkide kopyaladim..hepiniz video yüklüyorsunuz bende yüklemek istiyorumm ama bilmiyorumm biri bana anlatsın mümkünseee
selam kızlar, dün site gene facia idi. Giremedim. Bulaşık makinemde bardak kırılmıştı, pompaya kaçmış, 95 TL dedi servisMutfağım hoppacık. Apartmanda boru patladı,günün belli saatlerinde su yok. Artı kaynanamlar gitti, çarşaflarını falan yıkayamadım. Bir dünya çamaşır ve iş!! 9 ayın çarşambası aynı güne toplandı anlayacağınız Bir de boynum tutulup duruyor sürekli robocop gibi geziyorum. Üstelik canım çok feci tatlılar - pastalar istiyor. Akşam yemekten sonra 1 tabak tahin pekmezi hakladım, bana msın demedi. Adi GYPSY! Mok mu var, verdin o siteyi!
NURDAN kreşin içine sinmesine çok sevindim.Ne yalan söyliyim, benim de içime sindi :)
selam kızlar, dün site gene facia idi. Giremedim. Bulaşık makinemde bardak kırılmıştı, pompaya kaçmış, 95 TL dedi servisMutfağım hoppacık. Apartmanda boru patladı,günün belli saatlerinde su yok. Artı kaynanamlar gitti, çarşaflarını falan yıkayamadım. Bir dünya çamaşır ve iş!! 9 ayın çarşambası aynı güne toplandı anlayacağınız Bir de boynum tutulup duruyor sürekli robocop gibi geziyorum. Üstelik canım çok feci tatlılar - pastalar istiyor. Akşam yemekten sonra 1 tabak tahin pekmezi hakladım, bana msın demedi. Adi GYPSY! Mok mu var, verdin o siteyi!
NURDAN kreşin içine sinmesine çok sevindim.Ne yalan söyliyim, benim de içime sindi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?