2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benzer bi durum dünden beri şevvaldede mevcut,huysuzlaniyo uyutmaya basladigim an aglamaya basliyo.hic öyle yapmazdi,düngece hepten sapitti gece 2.5da zor uyudu.insallah huy edinmez bu durumu.

teşekkür ederim ilgin için
az az emiyor birkaç dakika sürüyor
ilk kızımda böyle olmuştu ve memeyi bıraktı sonra ondan endişeleniyorum

selam kızlar, dün site gene facia idi. Giremedim. Bulaşık makinemde bardak kırılmıştı, pompaya kaçmış, 95 TL dedi servis Mutfağım hoppacık. Apartmanda boru patladı,günün belli saatlerinde su yok. Artı kaynanamlar gitti, çarşaflarını falan yıkayamadım. Bir dünya çamaşır ve iş!! 9 ayın çarşambası aynı güne toplandı anlayacağınız Bir de boynum tutulup duruyor sürekli robocop gibi geziyorum. Üstelik canım çok feci tatlılar - pastalar istiyor. Akşam yemekten sonra 1 tabak tahin pekmezi hakladım, bana msın demedi. Adi GYPSY! Mok mu var, verdin o siteyi!

NURDAN kreşin içine sinmesine çok sevindim.Ne yalan söyliyim, benim de içime sindi :)

Herkese iyi akşamlar...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
Benim bebeğimde 2 gündür huysuz dün sağlık ocağına gittik pamukçuk için yıktı ortalığı resmen çığlıklarıyla rezil etti beni emzirmek için yer buldum belki emince susar diye imkan yok ... 2 kişi falan vardı bekleyemedik tam çıktık sustu mafoldumben numarayı başka yaşlı bir amcaya vermiş bulunduk ... :umursamaz: gittim eczaneden kafama göre bir alaç aldım hala korkudan kullanamıyorum ama hemşireyi annem bugün görmüş konuşmuşlar o ilaç iyi demiş sorun yaratmaz kullanacağım yani... Şimdi babasının ayağında uykusu olmasına rağmen direniyor uyumamak için bakalım ne zaman pes ettirecek zemuszemus
Nurdan adına sevindim için rahat şimdi en azından teoş emin ellerde olacak opuyorumnanaktan
Nazan senin tanıdığın güvenilir birisi yok mu?? Akraba arkadaş çevrenden biri olabilir onlardan yardım istesen ...
Esra kelin ilacı olsa ... Bende video eklemeyi bilmiyorum bilen varsa banada anlatsın :kedi:
Bizim aşı yeri sadece kızardı kabuklanma falan yok belki kabuklanabilir olursa koparmayın demişlerdi yapıldığında.
Canan bu aralar ihmal ediliyoruz çok lmaz: hazır dede varken kaç gel buralara opuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
dnzyildizi84
ben yalnızın ben yalnızım yaaalnızımmmmm :gitme:

yok tatlim yontemi annem gelince deniycem, bide biraz kendimi hazirliyim psikolojik olarak..

hepiniz video yüklüyorsunuz bende yüklemek istiyorumm ama bilmiyorumm biri bana anlatsın mümkünseee
i linkide kopyaladim..
canim ayni sekilde imageshaleden foto yukler gibi yaptim ben verdig

tesekkur burcum:))

Aksilikler üst üste gelmiş geçmiş olsun .. Benimde canım çok tatlı istiyor dolaptaki pudingler kaç günden beri aklımı çelmeye çalışıyor direniyorum :bbo:

nurdan daha açık anlatırmısın anlayamadım akannehir

tazee bende o siteden tiramisu yaptım geçen günn kaydirigubbakcemile2

resim yükler gibi imageshake sitesinden yüklüyoruz sonra hangi linki kopyalıyoruz?grafik ekle kısmınamı yüklüyorz?

nurdan gözün aydın kreş bulman ii olmuş burdada öle iyi kreşler olsa bakıcıdan çok onu tercih ederdim
esram ben foto yüklmeyi ancak öğrendim malum video yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…