2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

verem aşısından sonra kabuk mu tutmalıymış??? 3 hafta önce yapıldı. sadece kızardı kabuk tutmadı. aşı tutmadı mı?? ne yapmak lazımmış, çok şaşırdım.

Bugün aşımızı olduk, gayet huzursuz ve mızmızlı bir gece bizi bekliyor galiba..

Aşıyı yapan doktor kendi doktorumuz değildi, ona da sordum, aşı yerinde 2-4 hafta içinde kızarıklık, sulanma gibi şeyler olacakmış.Bunlar olmazsa aşı tutmadı demekmiş. Bu süre sonunda aşı yerinde kabuklanma olup, kabuk düşecek,sonra bir daha kabuklanacak, bir daha kabuk düşecekmiş falan, 2-3 ay kadar sonra aşı yeri artık iyice belli olacakmış. Hani bizim de kollarımızda vardır ya, yuvarlak bir leke.

Eğer böyle şeyler olmazsa doktora haber vermemizi ve tekrar gitmemizi, aşı yapılan kola yapılacak bir test ile aşının tutup tutmadığının kontrol edileceğini, eğer tutmadı ise tekrar yapılması gerektiğini söylediler.

Benim görüştüğüm doktorlar böyle dediler valla, bir doktorun dediği diğerini tutmuyor demekki..

Oh, ne güzel haber, çok sevindim Teo için

Çoook yakışıklısın Berat yahu,maşallah sana

kızlar herkese selam 2 gundur giremedim babamlarda pc bakımdaydı ama zatende girecek vaktim yoktu ufak kardesim cok ateslendi 2 gun 40 derecede yandı resmen gece acile gittiler neyseki sinuzit kaynaklı cıktı neyse bu sabah o iilesti ama ecenin kafası cok sıcaktı popisten ates olctuk 38.9 cıktı beni tahmin edebiliosunuzdur neyse soyduk basına ıslak mendil koyduk evde yigenimin pediatrik surubu vardı onu icirdik dustu aksam tekrar cıktı fitil aldık paranox onu koyduk neyse 2 saat sonra uyudu terledi ateside dustu bende rahatladım..

buarada bugun kackere sıcıladı bilmiyoırum cunku herseferinde popişten ates olctugumuzden cırt cırtlar gitti :) ıhlamur filan icirdim oda midesini rahatlattı ..

2 gundr tracy hogg methodonu deniyorum ilk denemem 20 dk surdu 16 kez yat kalk yaptık resmen sonra gitgide dustu ama hala daha anlıo olayı anlıo 2 gundur ayaktannda kucaktanda feragat etmisti ama ateslenince hem kucagımda uyuttum hem ayakta salladık mızmızlanırken oyle uyudu ins iilessin tekrar aynı yonteme devam bence sizde deneyin pes etmeyin evdekiler bile sasırdılar resmen

yarın istanbula geciorum kpederim almaya gelecek cteside emrah gelio resmen gunler su gibi gecti gitti ... biraz gecmisi okiyim

fırsattan istifade foto ekleyim bari dedim
berat'ım büyümüş demi tiyzeleri
Massallah kocaman yakisikli bi adam olmus
Benim kizimda kabuk degil ama hala belirgin bi kizariklik var aşi yerinde.gecen ay olmustuk verem aşisini.sizin nie bukadar gec oldu
Öncelikle kardesinede Ecoşada gecmıs olsun canim.ençok şu ateşten korkuyom ya.Allah im korusun bebeklerimizi insallah.
Şu yat kalk yöntemini bilmiyom ne oluyo tam olarak.yada sadece gece uykusu icinmi yoksa tüm uykuya gecişlerindemi? Aglatma yöntemiyle farkli sanırım dimi,2günde sonuç almış olman süpermiş ama

Çok çirkin bu cocuk ccccokkkkkk :)))) masaşşahh subhannallahhh, adam olmuş bu annesii..

Çok gecmiş olsun güzel kuzu.. oyle boyle buyuecekler ıste.. tatsızlık olmadan atlatsak su zamanları ınsallahh..

Bugun Kuzey 19 30 da uyudu... gunduz de 1 kac saat uyudu aralıklarla.. oglen 11 de kalktı..

Sizce bu gecenın akıbetı ne olur??

Bu cocuk 4 aylık ılk kez boyle bu kadar uyudu ve hala uyuyor, sızce bıze yazık olacak mı bu gece?? cok merak ıcındeyız karı koca.. :))

evros çok ttalı hasan berat maşallah..gün geçtikce dahada büyüdüğü farkedilyo..yeni yeni harektlerlede tastikliyolar zatn..

pervin çok çok geçmiş olsun ya çok korkuyorum ateş olayından..allahım korusun onalrı.....allah tekrarsını nasip etsin inş mutlulukla inş aileni görmey....gözün aydın eşinle kavuşuyosun

evrim o hiç belli olmuyo...eylül gündüz boyu uyurdu babsı ya uynasın gece ayakta olcas hep falan diyodu ya bırak diyodum uyusun uykuya ihtiyacı var...o gecede sabaha kadar uyurdu...tabi bu çok nadir oluydo..şimdi ise hiç..

Insallahh o kırk yılda bır vuran pıyango bıze de vurmus olsun.. gunduz de ılk kez bu kadar uzun uyudu.. ondan sasırdım.. demek kı ıhtıyac hıssettı.. neyse ıyı olsun da, gerekırse otururuss sabaha kadar :))

evriiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm masallah erkekime, yerim isiririm ben onu:))))

tazem sana gecmis olsun demeyi unuttum..bazen oluyo oyle hersey ustuste ya, insan sinir oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…