evriiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm masallah erkekime, yerim isiririm ben onu:))))
nurdan daha açık anlatırmısın anlayamadım akannehir
tazee bende o siteden tiramisu yaptım geçen günn kaydirigubbakcemile2
resim yükler gibi imageshake sitesinden yüklüyoruz sonra hangi linki kopyalıyoruz?grafik ekle kısmınamı yüklüyorz?
masallah kucuk adama..
kızlar herkese selam 2 gundur giremedim babamlarda pc bakımdaydı ama zatende girecek vaktim yoktu ufak kardesim cok ateslendi 2 gun 40 derecede yandı resmen gece acile gittiler neyseki sinuzit kaynaklı cıktı neyse bu sabah o iilesti ama ecenin kafası cok sıcaktı popisten ates olctuk 38.9 cıktı beni tahmin edebiliosunuzdur neyse soyduk basına ıslak mendil koyduk evde yigenimin pediatrik surubu vardı onu icirdik dustu aksam tekrar cıktı fitil aldık paranox onu koyduk neyse 2 saat sonra uyudu terledi ateside dustu bende rahatladım..
buarada bugun kackere sıcıladı bilmiyoırum cunku herseferinde popişten ates olctugumuzden cırt cırtlar gitti :) ıhlamur filan icirdim oda midesini rahatlattı ..
2 gundr tracy hogg methodonu deniyorum ilk denemem 20 dk surdu 16 kez yat kalk yaptık resmen sonra gitgide dustu ama hala daha anlıo olayı anlıo 2 gundur ayaktannda kucaktanda feragat etmisti ama ateslenince hem kucagımda uyuttum hem ayakta salladık mızmızlanırken oyle uyudu ins iilessin tekrar aynı yonteme devam bence sizde deneyin pes etmeyin evdekiler bile sasırdılar resmen
Gecen gun, annemın arkadaslarından bırı Kuzey e bakıp dıyor kı; masallahh neyle beslıyorsunuz? ( evcıl hayvan ya bu, yemin icerigini soruyor kadın) dedım; anne sütüne ekmek dograyıp yedırıyorum!!! kadın bı ıkı sanıye bana baktı.. sonra dötünden gülümsedi...
Süper,ee bu zekayla anca böle güzel bi espürü olurGecen gun, annemın arkadaslarından bırı Kuzey e bakıp dıyor kı; masallahh neyle beslıyorsunuz? ( evcıl hayvan ya bu, yemin icerigini soruyor kadın) dedım; anne sütüne ekmek dograyıp yedırıyorum!!! kadın bı ıkı sanıye bana baktı.. sonra dötünden gülümsedi...
Kuzeye maşallah 3 nolu foto favorim :lepi: çok tatlı çıkmış opuyorumnanaktan
Pervin geçmiş olsun meleğine ve kardeşine bende o durumdan çok korkuyorum ... Bu arada kavuşuyorsunuz sonunda gözün aydın...
kuzy uyur insallah, yalniz evrim 1 gunde birden degisiyorlar, teoda oyle bi gece uumazken ertesi gecceden itibaren birden uyumaya basladi geceleri..
massallah kuzy ye.cok tatli tam isirmalik
Süper,ee bu zekayla anca böle güzel bi espürü olur
Bugun Kuzey 19 30 da uyudu... gunduz de 1 kac saat uyudu aralıklarla.. oglen 11 de kalktı..
Sizce bu gecenın akıbetı ne olur??
Bu cocuk 4 aylık ılk kez boyle bu kadar uyudu ve hala uyuyor, sızce bıze yazık olacak mı bu gece?? cok merak ıcındeyız karı koca.. :))
kızlar herkese selam 2 gundur giremedim babamlarda pc bakımdaydı ama zatende girecek vaktim yoktu ufak kardesim cok ateslendi 2 gun 40 derecede yandı resmen gece acile gittiler neyseki sinuzit kaynaklı cıktı neyse bu sabah o iilesti ama ecenin kafası cok sıcaktı popisten ates olctuk 38.9 cıktı beni tahmin edebiliosunuzdur neyse soyduk basına ıslak mendil koyduk evde yigenimin pediatrik surubu vardı onu icirdik dustu aksam tekrar cıktı fitil aldık paranox onu koyduk neyse 2 saat sonra uyudu terledi ateside dustu bende rahatladım..
buarada bugun kackere sıcıladı bilmiyoırum cunku herseferinde popişten ates olctugumuzden cırt cırtlar gitti :) ıhlamur filan icirdim oda midesini rahatlattı ..
2 gundr tracy hogg methodonu deniyorum ilk denemem 20 dk surdu 16 kez yat kalk yaptık resmen sonra gitgide dustu ama hala daha anlıo olayı anlıo 2 gundur ayaktannda kucaktanda feragat etmisti ama ateslenince hem kucagımda uyuttum hem ayakta salladık mızmızlanırken oyle uyudu ins iilessin tekrar aynı yonteme devam bence sizde deneyin pes etmeyin evdekiler bile sasırdılar resmen
dün gece bir bugece iki oldu.noluyiı bu cocuga böle.uyumamak icin direniyo.agliyo uyutmaya calisinca.2saattir uyutmak için çabaliyorum.düngecedende 5saatlik uykuyla duruyorum.gazamiz mübarek olsun bakalim bugece kac saat uyuyabilecegim
yaw birinin esi pide aliyodu sicak sicak gecenin bi yarisi, hatirliyamadim bak, benimde canim cekti...
yalniz sirkeden pideye atldik ya pehh bizden harbi adam olmass...
şebnemin eşi alıyodu :))
kaçakkedi şebnem..tek elim ..benimki de can
nazanın dıs ortamda giydirdigine bakın bizim ev içinde giydirdigimize bakın:)) ne kadar tezatlarr ceren kesin usumeyen bir bebek ne zaman gorsem incecikk bende heves ettim az giydirdim gorustukten sonra ama eller anında buz oluyorr
nesrin duygusal gelişim 6. ayda gelişmeye başlıyor diye okumuştum. yani 6. aya kadar inatlaşabilirsin sanırım :)
gözünaydın sevindim senin adınakres randevumuzdan geldik icime cok sindi, cok temiz cok sirin ve sicak bi yer..egitimciler cok sicak kanli, her bolumde 12 bebek yada cocuk, 3 bakici var; yani 4 cocuga 1 bakici dusuyor..her 15 gunde bir pediatr kontrole geliyormus bebikleri, tum mamalari yada ek gidalarini orda hazirliyorlar..kisaca cok icime sindi, rahatladim..
merhabalar arkadaslar
öğrendinmi bilmiyorumhepiniz video yüklüyorsunuz bende yüklemek istiyorumm ama bilmiyorumm biri bana anlatsın mümkünseee
maşallah Berat'ına kocaman olmuş tam erkek : )fırsattan istifade foto ekleyim bari dedim
berat'ım büyümüş demi tiyzeleri
seebnem 1 bardak suya 1kasik sirke 1 kasik bal karistir ic,sabah aksam elma sirkesi olucek, insallah topikcek zayifliycaz boyle:)) yemeyi kisabilirsek tabi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?