2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecen gun, annemın arkadaslarından bırı Kuzey e bakıp dıyor kı; masallahh neyle beslıyorsunuz? ( evcıl hayvan ya bu, yemin icerigini soruyor kadın) dedım; anne sütüne ekmek dograyıp yedırıyorum!!! kadın bı ıkı sanıye bana baktı.. sonra dötünden gülümsedi...

Kuzeye maşallah 3 nolu foto favorim :lepi: çok tatlı çıkmış opuyorumnanaktan
Pervin geçmiş olsun meleğine ve kardeşine bende o durumdan çok korkuyorum ... Bu arada kavuşuyorsunuz sonunda gözün aydın...

nurdan daha açık anlatırmısın anlayamadım akannehir

tazee bende o siteden tiramisu yaptım geçen günn kaydirigubbakcemile2

resim yükler gibi imageshake sitesinden yüklüyoruz sonra hangi linki kopyalıyoruz?grafik ekle kısmınamı yüklüyorz?

simdi yavru imageshakeden foto icin yaptigin gibi browse ile videoyu yukluyosun, biraz uzu suruyo sonra link veriyo sonu mp4 ile biten linki kopyaliyosun.
masallah kucuk adama..

cok gecmis olsun ecosa pervinim...

:roflol::roflol:

kuzy uyur insallah, yalniz evrim 1 gunde birden degisiyorlar, teoda oyle bi gece uumazken ertesi gecceden itibaren birden uyumaya basladi geceleri..

massallah kuzy ye.cok tatli tam isirmalik

Süper,ee bu zekayla anca böle güzel bi espürü olur

Favorınıse layık olmaya calısıcesss :)) muck.

kuzy uyur insallah, yalniz evrim 1 gunde birden degisiyorlar, teoda oyle bi gece uumazken ertesi gecceden itibaren birden uyumaya basladi geceleri..

Uyandı Kuzı.. ama sımdı hep beraber uyumaya gıdecegıs.. uyur emınım.. arkadasım 10 aydan sonra oglunu saat 9 da uyumaması ıcın zor tuttugunu soyluyordu.. yanı 10. aya dogru.. bız ıstesek te dayanamıyorlarmıs aksamları oturmaya :)) kadın calıstııg ıcın cocuguyla vakıt gecırmeye calsııyormus.. dıyor, dayanamıyor kuzum, 9 dan sonra kafası dusuyor dıyor.. saglıkları sıhhatlerı yerınde olsun da Nurdanım..

İyi geceler arkadaslarım.. Allaha emanet olasınız evlatlarınızla.

hehehe bence hiç korkam mışıl mışıl uyur yavru sabaha kadar - en fazla emmek için uyanır :)

çok geçmiş olsun Pervincim - çok orkuyorum çocuklardaki ateşten - aman takip et tekrar olmasın

bu yat kalk yöntemini biraz anlatsana - ben fransız kaldım

dün gece bir bugece iki oldu.noluyiı bu cocuga böle.uyumamak icin direniyo.agliyo uyutmaya calisinca.2saattir uyutmak için çabaliyorum.düngecedende 5saatlik uykuyla duruyorum.gazamiz mübarek olsun bakalim bugece kac saat uyuyabilecegim

kelebeğim rezene içirmeyi denesene rahatlar biraz - sende iç hatta sabırlı olman lazım

evrim kuzeyin o yumuk yumuk ellerini ısırasım geldi..kızma olaurmu..napim canm çekti..maşallah allah nazarlardan korusun..hım güzel fikir bende ekmek doğrim süte ozaman kaydirigubbakcemile2sırnaşık şey

yaw birinin esi pide aliyodu sicak sicak gecenin bi yarisi, hatirliyamadim bak, benimde canim cekti...

Benim koci alır pideyi canı istemişse onun ya da benim hiç üşenmez ister pide, ister başka şey hiç önemli diil yani...

yalniz sirkeden pideye atldik ya pehh bizden harbi adam olmass...

Bu arada bu sirke meselesi nedir merak ettim. Haftalardır hiç giremediğim için benim de zayıflamaya acilen ihtiyacım var, fit görünmek şurda dursun kalp sağlığım açısından. Dolayısıyla zayıflamak ile ilgili herşey ilgimi çekiyor. Çok sayfa ilerlediğiniz için şöyle kafadan bi sayfa seçeyim dedim burası çıktı. Ama şu sirkenin özünü tekrardan anlatan olursa sevinirim. Yarın tekrar cevaplara bakmaya çalışacağım.

şebnemin eşi alıyodu :))

kaçakkedi şebnem..tek elim ..benimki de can

Afferin yaaa... İkinizdeki hafızaya da bayıldım bu arada... Bende hafızadan eser yok...

nazanın dıs ortamda giydirdigine bakın bizim ev içinde giydirdigimize bakın:)) ne kadar tezatlarr ceren kesin usumeyen bir bebek ne zaman gorsem incecikk bende heves ettim az giydirdim gorustukten sonra ama eller anında buz oluyorr

ESRAKO, aslında gecenin bu saatinde sırf senin için girdim topiğe. Sağlığını merak ettiğim için. 4 Ağustosta ameliyat olacaktın. Hiç arayıp soramadım çok üzgünüm. Ama seni bu tarihta buarada gördüğüme göre sanırım oldun ve iyisin. Çokkk geçmiş olsun...

Biraz kendimden bahsedeyim. Uzun süredir aranıza katılamayışımın nedeni (hoş eskiden katılıyormuydun diyenleriniz vardır, ama elimden geldiğince katılmaya çalışıyordum, ayrıca hepinizi çok seviyorum biliyorsunuz) annemin ameliyatı.
Sol göğsü ve koltuk altına kadar tamamen alınmak zorun da kaldı. Hergün anneme taşındığımız için bilgisayara elimi süremiyordum bile. ESRAKO, seni aramayı çok istedim bu süre zarfında ve çok merak ettim. Ama annem aynı zamanda safra kesesindeki taşları da alındığından o daha hafif geçen bi ameliyattı. Aynı anda onu da yaptılar. Umarım sen de zorlanmamışsındır.
Annemin ameliyatı öncesi bebişimin mevlütünü yapmıştık. Çok güzel ve çok yorucu geçti. Onu yeni atlattık, topiğe daha sık girerim derken annemin ameliyat olayı gündeme geldi. Derken ben çok kötü grip oldum. (Kalpten dolayı benim grip olmam yasak bu arada)
Şimdi ise gribi yeni atlattım sayılır, annem de biraz daha düzeldi. Şimdi 5 hafta ışın tedavisi, ardından da hormon tedavisi görecek. Allahtan vücudun başka yerlerine sıçrama olmamış, ona sevindik.
Benden haberler bu kadar... Bu hengame içinde bi baktım ki kızım büyümüş, içime sindire sindire, geze toza büyütmek istiyorum onu ama kısmet işte. Allah anneannesini başımızdan eksik etmesin biz razıyız herşeyin hayırlısı.
Size doyum olmaz ama çıkıyorum. Yarın bi ara girmeye çalışırım.
Umarım eski sayfalarda kaçırdığım önemli bişi yoktur. Umarım herkesin ve bebişlerinin sağlığı yerindedir.
HEPİNİSİ ÖPÜYORUM, TOPİĞİMİZİN GÜZEL ANNELERİ....
İYİGECELER...a.s.

tuba aynı durum bizde de mevcut herzamanki gibi 2.30 gibi uykuya geçti oh yastığabaşımı koydum bağırma sesi ...heralde dedim 3-4 saat geçti nerde saat 3 emzirdim tekrar 1 saat sonra yine uyandı sabaha kadar böle sürdü.. bi huzursuzluk ,sıkıntı ayaklar habire bisiklet çeviriyo çaresiz kaldım nappim diye

ya şu uyku metodundan bahsediyosunuz banada linki verirmisiniz bi göz atım yapabilcem bişimi

nesrin duygusal gelişim 6. ayda gelişmeye başlıyor diye okumuştum. yani 6. aya kadar inatlaşabilirsin sanırım :)

emsin diye uğraşıyorum çok nazli benim oğlum umarum inatçı olmaz

gözünaydın sevindim senin adına

merhabalar arkadaslar

hoşgeldin zeytin

hepiniz video yüklüyorsunuz bende yüklemek istiyorumm ama bilmiyorumm biri bana anlatsın mümkünseee
öğrendinmi bilmiyorum
ImageShack® - Image Hosting burdan videoyu yükle yanında forum yazan link i kopyala şekerim

fırsattan istifade foto ekleyim bari dedim
berat'ım büyümüş demi tiyzeleri
maşallah Berat'ına kocaman olmuş tam erkek : )

kollarda temelregis : ) maşallah

seebnem 1 bardak suya 1kasik sirke 1 kasik bal karistir ic,sabah aksam elma sirkesi olucek, insallah topikcek zayifliycaz boyle:)) yemeyi kisabilirsek tabi:))

sebnemcim selammm

ben iyiyim çok sukur kuzum 4 agustosta kızımı dogurdum ameliyat 5 kasımda oldu:) tarihler karıstı:)

iyiyim iki hafta oldu bile ameliyat olalı dikis yerleri acıyor ece tekme attıkca ama iyiyim yani allaha sukur bunada sukrur atlattım diyorum

annened çok geçmisler olsunn epey birsey atlatmıssınız, insallah sonuda iyi olur,

bu araad ben sirke olayını bıraktım kızlar
soyle ki ece de ekstra bir gaz olmadı ama iki gece uyandı uyumakistemedi falan gozler acık gecenin bir yarısı uykusu yokf alan ibo dedi sirkeler falan içiyon ondanmı bu çocuk boyle olud falan soylendi:)) biraz daha sabret içme sunları dedi bende ondamı dedim sonra aklıma geğldi o iki gunde kola içmistim birer bardak da olsa ama yani uykusuzluk ondan oldu belki sirkeyide boylelikle bırakmıs oldum ne bilim ama kendi capımda diyet yapmaya calısıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…