inşallah güsel uyumuştur annesiBugun Kuzey 19 30 da uyudu... gunduz de 1 kac saat uyudu aralıklarla.. oglen 11 de kalktı..
Sizce bu gecenın akıbetı ne olur??
Bu cocuk 4 aylık ılk kez boyle bu kadar uyudu ve hala uyuyor, sızce bıze yazık olacak mı bu gece?? cok merak ıcındeyız karı koca.. :))
Kuzı den enstanteneler..
]
geçmiş olsun canımBiraz kendimden bahsedeyim. Uzun süredir aranıza katılamayışımın nedeni (hoş eskiden katılıyormuydun diyenleriniz vardır, ama elimden geldiğince katılmaya çalışıyordum, ayrıca hepinizi çok seviyorum biliyorsunuz) annemin ameliyatı.
Sol göğsü ve koltuk altına kadar tamamen alınmak zorun da kaldı. Hergün anneme taşındığımız için bilgisayara elimi süremiyordum bile. ESRAKO, seni aramayı çok istedim bu süre zarfında ve çok merak ettim. Ama annem aynı zamanda safra kesesindeki taşları da alındığından o daha hafif geçen bi ameliyattı. Aynı anda onu da yaptılar. Umarım sen de zorlanmamışsındır.
Annemin ameliyatı öncesi bebişimin mevlütünü yapmıştık. Çok güzel ve çok yorucu geçti. Onu yeni atlattık, topiğe daha sık girerim derken annemin ameliyat olayı gündeme geldi. Derken ben çok kötü grip oldum. (Kalpten dolayı benim grip olmam yasak bu arada)
Şimdi ise gribi yeni atlattım sayılır, annem de biraz daha düzeldi. Şimdi 5 hafta ışın tedavisi, ardından da hormon tedavisi görecek. Allahtan vücudun başka yerlerine sıçrama olmamış, ona sevindik.
Benden haberler bu kadar... Bu hengame içinde bi baktım ki kızım büyümüş, içime sindire sindire, geze toza büyütmek istiyorum onu ama kısmet işte. Allah anneannesini başımızdan eksik etmesin biz razıyız herşeyin hayırlısı.
Size doyum olmaz ama çıkıyorum. Yarın bi ara girmeye çalışırım.
Umarım eski sayfalarda kaçırdığım önemli bişi yoktur. Umarım herkesin ve bebişlerinin sağlığı yerindedir.
HEPİNİSİ ÖPÜYORUM, TOPİĞİMİZİN GÜZEL ANNELERİ....
İYİGECELER...a.s.
kuzy uyudumu acaba :))
bittim ama maşallah subhanallah giydir çabuk oğlumu kolları üşümesin nazar değmesinn
berattttımm hasanımmm valla biraz daha saçlı olsa yahoya ısrarla benzetmeye devam ediyorummm
ya bu aşı olayı kafama takıldı kabuk bağlıyacak vs ayşin yazmış bizde öyle birşey olmadı sabah ilk işim yahonun koluna tekrar bakıcam iz varmı inceleyeciğim
Canım ne alemdesin şimdi. pompa olarak Lansinohu öneririm sanaSüt sağma makinem bozuldu.. 2 gündür iş yerinde süt sağamıyorum ,süt birikiyor göğsümde akşama kadar. Bugün sol göğsümde derin derin ağrılar vardı. Akşam farkettim ki, uzunca bir kitle var içinde.Koltuk altımdan göğüs ucuma doğru uzayan bir kitle..
Sıcak duş aldım az önce, şimdi de sıcak bezle kompres yapıyorum, elimle sağmaya çalışacağım bakalım becerebilecek miyim ve becerebilirsem bakalım kitle kaybolacakmı ? Kaybolmazsa korkmaya başlayabilirim herhalde..
Aftabrunnunda dediği gibi bencede normal ki onun dr uda öyle demiş. Hemen mama verme.merhabalar
3,5 aylık kızım birkaç gündür emmiyo
dr kontrolünde 600 gr almış dedi
eger ara kontrolde de az kilo alırsak ek gıdaya geçeçekmişiz
sizinkiler nasıl acaba
bilgi verirseniz sevinirim
Valla topikte totosu açık kalan açık kalanaBi totosu açikta kalmis rüyada benden aaa ayça nerdesin rüyama girdin :))
Hadi gözün aydın inan çok sevindimhihoyyytkres randevumuzdan geldik icime cok sindi, cok temiz cok sirin ve sicak bi yer..egitimciler cok sicak kanli, her bolumde 12 bebek yada cocuk, 3 bakici var; yani 4 cocuga 1 bakici dusuyor..her 15 gunde bir pediatr kontrole geliyormus bebikleri, tum mamalari yada ek gidalarini orda hazirliyorlar..kisaca cok icime sindi, rahatladim..
Ağzında emziğide olmasa bu bildiğin delikabnlı yahu maşallah ona.
Kardeşinede eceyeda çok geçmiş olsun şükür atlatmışsınız.kızlar herkese selam 2 gundur giremedim babamlarda pc bakımdaydı ama zatende girecek vaktim yoktu ufak kardesim cok ateslendi 2 gun 40 derecede yandı resmen gece acile gittiler neyseki sinuzit kaynaklı cıktı neyse bu sabah o iilesti ama ecenin kafası cok sıcaktı popisten ates olctuk 38.9 cıktı beni tahmin edebiliosunuzdur neyse soyduk basına ıslak mendil koyduk evde yigenimin pediatrik surubu vardı onu icirdik dustu aksam tekrar cıktı fitil aldık paranox onu koyduk neyse 2 saat sonra uyudu terledi ateside dustu bende rahatladım..
ısırabilrim öpebilirim koklamak kesmeessssssss maşallah.Kuzı den enstanteneler..
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun dediğin gibi Allah anneni başınızdan eksik etmesinBiraz kendimden bahsedeyim. Uzun süredir aranıza katılamayışımın nedeni (hoş eskiden katılıyormuydun diyenleriniz vardır, ama elimden geldiğince katılmaya çalışıyordum, ayrıca hepinizi çok seviyorum biliyorsunuz) annemin ameliyatı.
Sol göğsü ve koltuk altına kadar tamamen alınmak zorun da kaldı. Hergün anneme taşındığımız için bilgisayara elimi süremiyordum bile. ESRAKO, seni aramayı çok istedim bu süre zarfında ve çok merak ettim. Ama annem aynı zamanda safra kesesindeki taşları da alındığından o daha hafif geçen bi ameliyattı. Aynı anda onu da yaptılar. Umarım sen de zorlanmamışsındır.
Annemin ameliyatı öncesi bebişimin mevlütünü yapmıştık. Çok güzel ve çok yorucu geçti. Onu yeni atlattık, topiğe daha sık girerim derken annemin ameliyat olayı gündeme geldi. Derken ben çok kötü grip oldum. (Kalpten dolayı benim grip olmam yasak bu arada)
Şimdi ise gribi yeni atlattım sayılır, annem de biraz daha düzeldi. Şimdi 5 hafta ışın tedavisi, ardından da hormon tedavisi görecek. Allahtan vücudun başka yerlerine sıçrama olmamış, ona sevindik.
Benden haberler bu kadar... Bu hengame içinde bi baktım ki kızım büyümüş, içime sindire sindire, geze toza büyütmek istiyorum onu ama kısmet işte. Allah anneannesini başımızdan eksik etmesin biz razıyız herşeyin hayırlısı.
Umarım eski sayfalarda kaçırdığım önemli bişi yoktur. Umarım herkesin ve bebişlerinin sağlığı yerindedir.
İYİGECELER...a.s.
Ah icse,papatyada icmiyo.ah o sabir bu sevgi bu ask olmasa.feda olsun uykularim bebegim iyi olsun yeterki.kelebeğim rezene içirmeyi denesene rahatlar biraz - sende iç hatta sabırlı olman lazım
Canim cok gecmis olsun annenede sanada.... Saglik olsun daha bebeginle gecirecek cok zamanin varBenim koci alır pideyi canı istemişse onun ya da benim hiç üşenmez ister pide, ister başka şey hiç önemli diil yani...
Bu arada bu sirke meselesi nedir merak ettim. Haftalardır hiç giremediğim için benim de zayıflamaya acilen ihtiyacım var, fit görünmek şurda dursun kalp sağlığım açısından. Dolayısıyla zayıflamak ile ilgili herşey ilgimi çekiyor. Çok sayfa ilerlediğiniz için şöyle kafadan bi sayfa seçeyim dedim burası çıktı. Ama şu sirkenin özünü tekrardan anlatan olursa sevinirim. Yarın tekrar cevaplara bakmaya çalışacağım.
Afferin yaaa... İkinizdeki hafızaya da bayıldım bu arada... Bende hafızadan eser yok...
ESRAKO, aslında gecenin bu saatinde sırf senin için girdim topiğe. Sağlığını merak ettiğim için. 4 Ağustosta ameliyat olacaktın. Hiç arayıp soramadım çok üzgünüm. Ama seni bu tarihta buarada gördüğüme göre sanırım oldun ve iyisin. Çokkk geçmiş olsun...
Biraz kendimden bahsedeyim. Uzun süredir aranıza katılamayışımın nedeni (hoş eskiden katılıyormuydun diyenleriniz vardır, ama elimden geldiğince katılmaya çalışıyordum, ayrıca hepinizi çok seviyorum biliyorsunuz) annemin ameliyatı.
İYİGECELER...a.s.
Ay noliyi bu cocuklara yavf.insallah geçici bi sürectir ve normale döner uykulari.tuba aynı durum bizde de mevcut herzamanki gibi 2.30 gibi uykuya geçti oh yastığabaşımı koydum bağırma sesi ...heralde dedim 3-4 saat geçti nerde saat 3 emzirdim tekrar 1 saat sonra yine uyandı sabaha kadar böle sürdü.. bi huzursuzluk ,sıkıntı ayaklar habire bisiklet çeviriyo çaresiz kaldım nappim diye
ya şu uyku metodundan bahsediyosunuz banada linki verirmisiniz bi göz atım yapabilcem bişimi
Bizimkindede kabuk yok ama belirgin bi kizariklik hala var.insallah tutmusturkuzy uyudumu acaba :))
bittim ama maşallah subhanallah giydir çabuk oğlumu kolları üşümesin nazar değmesinn
berattttımm hasanımmm valla biraz daha saçlı olsa yahoya ısrarla benzetmeye devam ediyorummm
ya bu aşı olayı kafama takıldı kabuk bağlıyacak vs ayşin yazmış bizde öyle birşey olmadı sabah ilk işim yahonun koluna tekrar bakıcam iz varmı inceleyeciğim
hayırlara gelsin..Bi totosu açikta kalmis rüyada benden aaa ayça nerdesin rüyama girdin :))
artık oyundan falan daha çok anlamaya başladılar ya, uykuları gelse bile direniyorlar diye düşünüyorum..Benzer bi durum dünden beri şevvaldede mevcut,huysuzlaniyo uyutmaya basladigim an aglamaya basliyo.hic öyle yapmazdi,düngece hepten sapitti gece 2.5da zor uyudu.insallah huy edinmez bu durumu.
allah seni napsın... :sm_cool:Gecen gun, annemın arkadaslarından bırı Kuzey e bakıp dıyor kı; masallahh neyle beslıyorsunuz? ( evcıl hayvan ya bu, yemin icerigini soruyor kadın) dedım; anne sütüne ekmek dograyıp yedırıyorum!!! kadın bı ıkı sanıye bana baktı.. sonra dötünden gülümsedi...
iyiyim, uzun zamandan sonra ilk kez güzel bir uyku çektim..belim ağrıyor biraz ruzy'yi taşımaktan..büyüdüklerinde nolcaz acaba.. sen napıyosun..topik epey sessiz..Esra Ayça nasılsınız?
Esra Ayça nasılsınız?
Oraları daha düşünmek istemiyorum benim bıcırığımda fena halde yatağının özlemini çekiyo bi yerlere gittik mi illaki kendi yatağı olacak yoksa kucakta oyalamaktan benimde belim kırılıyo anneannesine gittik ordada rahat vermedi sonunda pes etti yoruldu uyudu ama bi o yana bi bu yana döne döne huzursuziyiyim, uzun zamandan sonra ilk kez güzel bir uyku çektim..belim ağrıyor biraz ruzy'yi taşımaktan..büyüdüklerinde nolcaz acaba.. sen napıyosun..topik epey sessiz..
Bende iyiyim canım.iyi canım sen nasılsınn
evet ayça topik çok sessiz
Emzik konusuna üzüldüm tam sen pes etmişken Rüzgar emzik istemesin mi ne güzel olur.en son nuby doğal form emzik aldım, denedim denedim denedim denedim almadı ve artık PES EDİYORUM.. Emzik konusu bizim için kapanmıştır artıkın..
Bayramda herkes neler yapıyor?? Biz evdeyiz sanırım...
evrim kuzeyin o yumuk yumuk ellerini ısırasım geldi..kızma olaurmu..napim canm çekti..maşallah allah nazarlardan korusun..hım güzel fikir bende ekmek doğrim süte ozaman kaydirigubbakcemile2sırnaşık şey
kuzy uyudumu acaba :))
inşallah güsel uyumuştur annesi
ayyy maşallahhhh subhanallah yerim ısırırım ben onu
geçmiş olsun canım
aahhh keşke saçımız olsaydı doğduğunda daha fazlaydı dökülüyo laelaelaelaelae
ama çıkacak inşallah ısrarla bekliyorum o zaman yahoma daha çok benzervereliniortak yerimseniben
Canım ne alemdesin şimdi. pompa olarak Lansinohu öneririm sana
Aftabrunnunda dediği gibi bencede normal ki onun dr uda öyle demiş. Hemen mama verme.
Valla topikte totosu açık kalan açık kalana
Hadi gözün aydın inan çok sevindimhihoyyyt
Ağzında emziğide olmasa bu bildiğin delikabnlı yahu maşallah ona.
Kardeşinede eceyeda çok geçmiş olsun şükür atlatmışsınız.
ısırabilrim öpebilirim koklamak kesmeessssssss maşallah.
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun dediğin gibi Allah anneni başınızdan eksik etmesin
berata ve kuziye kocaman maşallah... ufak adamlar yahu bilmiş bilmiş bakıyolar...
Emzik konusuna üzüldüm tam sen pes etmişken Rüzgar emzik istemesin mi ne güzel olur.
Bayramda bende evdeyim yaklaşık 2 aydır evimle alakam olmadığından ev dandini eşim arada bi yoklayıp evi iyice dağıtmış sağolsun. Arife günü nasip olursa annemi alıcam yanıma torunuyla oynarken bende tezimliğe girişicem inşallah.
seebnem 1 bardak suya 1kasik sirke 1 kasik bal karistir ic,sabah aksam elma sirkesi olucek, insallah topikcek zayifliycaz boyle:)) yemeyi kisabilirsek tabi:))
Görürsem sana gönderirim.. ikamet aynı mı senın?? elektırık faturası var mı yanında?? malum, adres lasımm
son 1 haftadir 1 kilo zayiflamisim..
soru1: sirke mucizesimidir
soru2lacagi mi vardi??
soru3: eger sirke ise galonla icsem dana gibi yiyip eski halime donermiyim??
elektrik sirketi bizim oldugundan fatura gelmiyo bize..lülülülülülü
Görümcen vardı ya hani tutamaz mı o.İşten kaytarmak için uslu kuzuyu bahene etme bikeremlülülülülülüYa rıca ederım.. lüffeennn, ısırınn, çekinmeyin,kanatlarımı actım ama uzerıne uçmak ıcın degıl, bı gerıneyım dedımm, sen bakma bana şakkıdı
Arkadaslar.. buyrun, ısırınn.. raat olun, nı demek.. bı ısırıgın lafı olmas aramısda lülülülülülü
Bırısı de Kuzey ı tutsa.. bu evı kaldırmayan gypsesra olsun...
son 1 haftadir 1 kilo zayiflamisim..
soru1: sirke mucizesimidir
soru2lacagi mi vardi??
soru3: eger sirke ise galonla icsem dana gibi yiyip eski halime donermiyim??
elektrik sirketi bizim oldugundan fatura gelmiyo bize..lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?