Gusseeel Baccccım :)) seni önce teruk ederımm, masallahh falla..
benı bu yazıda ılgılendıren tek sey elektırık sırketının sıse aıt oldugudur.. bı ısınma, bı sıcaklık hıssettım sıse karsı.. neden dır kı ne?? senınle"n" daha samımı olmak ıstıyorumm Nurdan"cıgım" :))) teklıfımı kabul eder mısın ki ne?? opuyorumnanaktan
yahoo napıyo annesi, düzeldi mi biraz uykuları..topikçe nazar ettik çocuğu iyi mi..ama onun mayası sağlam bişey olmaz.. Öğrendin mi video eklemeyi..yüklesene bi tane.
ben tamam da benim dana kocam doymaz bunlanurdan yemek önerim
kocaa bir kaseye salataaa üzerine dardanel ton yanındada bol kaşarlı domates çorbası
madem zayıflıcaz bendeki menü bugün budur sengözlerimebaksanab
hatıraaa evet kuzum elifimin yokluğu belli oluyorr kesinlikle
yeni pediatrdan geldik..unuttum soylemeyi dr TURK:))cok tatli bi hatun..obur dr normal dedigi herseye guldu olur mu dedi, hemen kalca usg istedi,reflu icin yeni bi mama onerdi takip edicez dedi, kilosu boyu iyi masallah, sunnet icin cerrah onerdi..
bcg asisi burda yapilmiyormus, %100 korucu olmuyor ve hastalik olursada taniyi etkiliyor diye..
asilarimiz haftaya gelicekmis, haftaya asi olmaya gidicez..
bi tek sey canimi sikti, teonun dotunun ustunde, tam popo catalinda bi cukur var, onu eski dr sordugumda normal demisi, ama ben spina bifida denilen bi anomali var o olabilir mi demistim yok olmaz demisti bakmadan bile, kadin muayenede fark etti hemen sacrum ultrasonu istedi, emin olmam gerek dedi, insallah iyi cikar sonuc..
artık tek çeşit yemek yapıyorum
mesela makarna varsa sadece makarna kıymalı yada peynirli yanında yoğurt
yada sadece salata bazen yanında çorba
tek bezelye yemeği bazen yanında pilav ama genel olarak tek çeşit
önceden yemek yanında pilav yada makarna çorba salata illa olurdu
belki bu şekilde zayıflama şansımız olablir ekmeği azaltma çabasındayım
ama tatlı türü ve abur cubur olayınada el atmam gerek
bir yandan oktay ustayı izliyorum bayramda cevizli sarma baklava yapacağım dün yaptıı çok basitt deneyeceğim bakalımm
star tv den aradılar mehmet alinin yarışması için cumartesi görüşmeye gideceğiz grubumuzla delikafadulden
aynı gün aynı saatte nesrinin kocasınıda çağırmışlarrr rakip takım olur belkide kaydirigubbakcemile3
ay nurdan harbiden yaa çok zor olucak senin için ama zayıflarsın belki bu vesile ile :hulya:
gell teyzemmm gelll tabiiicokacimcoookbayramda musaitseniz annemler size oturmaya gelicek esra tizeee..cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3aa super, cikarsaniz kkya selam sule tvden:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?