2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde sana kanim fokurdadi efrimim, etim gitti..Şeniz

buarada kuzy pasamin yumasina sevindim, mucize gibi dimi..artik diyorum gunduz uymasada ok ama yetrki gece uzun uyusun..

bugun hava cok guzel, teo simdi dodo yapiyo, uyansin mamasini yesin, biz kangurumuzla yuruyuslere cikicaz:))

buarada aksam icin ne pisireyim hic bilmiyorum; menu onerisi olan?? bugun kayinvalidem izinli de:)))

yahoo napıyo annesi, düzeldi mi biraz uykuları..topikçe nazar ettik çocuğu iyi mi..ama onun mayası sağlam bişey olmaz.. Öğrendin mi video eklemeyi..yüklesene bi tane.

yok be ayçam bi günü diğer günü tutmuyorrr maaleseff

bizde bayramda evdeyiz zaten benim mıyışık koca bir yere gitmez yaz tatiline zor götürmüştüm ilk gün anne baba ziyareti sonra dana gibi yayılır otururuz evde mafoldumben

nurdan yemek önerim
kocaa bir kaseye salataaa üzerine dardanel ton yanındada bol kaşarlı domates çorbası
madem zayıflıcaz bendeki menü bugün budur sengözlerimebaksanab

bir yandan oktay ustayı izliyorum bayramda cevizli sarma baklava yapacağım dün yaptıı çok basitt deneyeceğim bakalımm

artık tek çeşit yemek yapıyorum
mesela makarna varsa sadece makarna kıymalı yada peynirli yanında yoğurt
yada sadece salata bazen yanında çorba
tek bezelye yemeği bazen yanında pilav ama genel olarak tek çeşit
önceden yemek yanında pilav yada makarna çorba salata illa olurdu
belki bu şekilde zayıflama şansımız olablir ekmeği azaltma çabasındayım
ama tatlı türü ve abur cubur olayınada el atmam gerek

nurdan yemek önerim
kocaa bir kaseye salataaa üzerine dardanel ton yanındada bol kaşarlı domates çorbası
madem zayıflıcaz bendeki menü bugün budur sengözlerimebaksanab
ben tamam da benim dana kocam doymaz bunla((

hatıraaa evet kuzum elifimin yokluğu belli oluyorr kesinlikle

:gitme:bende ayni seyi yazicaktim, off gelsin artik..:sinifsinif:

aynen benim dana kocamda doymuyor ama zayıflamak istiyorum ve bu seninde elinde dedi yani sen yaparsan ben dayanamaz yerim dedi bende artık yapmıyorum son iki haftadır
işimede geliyor zaten çok uğraşmamış oluyorum
birde akşamları ağzına meyve sürmeyen adam artık yemekten sonra meyveye saldırıcasına yiyor malum aç kaldığı için delikafadulden

geçmiş olsun umarım iyi çıkar sonuçlar

ben tek cesit yapinca doymuyor dana..simdi kayinvalidede iyi alistirdi hep 2 cesit + salata..bakalim annemden de ayni performansi bekliyorum:))daaa ocaktan sonra ne halt yicem onu bilmiyom, iten gel, kresten veledi al yemek yap bi yandan, onu yika uyut v.s..dusunmek bile basimi donderdi..

star tv den aradılar mehmet alinin yarışması için cumartesi görüşmeye gideceğiz grubumuzla delikafadulden
aynı gün aynı saatte nesrinin kocasınıda çağırmışlarrr rakip takım olur belkide kaydirigubbakcemile3

aa super, cikarsaniz kkya selam sule tvden:)))

meltem naber nasılsın canım
aynı gün doğan bebişler için ne deniyordu ya??gündaş mı lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…