geçmiş olsun umarım iyi çıkar sonuçlar
yavrum zayiflasam 1 aydir zayiflardim, yok benden umit yok, o 1 kiloyude haftasonu geri alirim ben(
gell teyzemmm gelll tabiii
yok yok almazsın ben sana güveniyorum o kadar koşuşturmaya iştahında kesilir naniknanik
bak mesela suan teo ayagimda ama canim bi suru sey istiyo, mutfaga nasil gidebilirim onu dusunuyom..surunsemmi acaba popo ustu...
:roflol:
delüsün biliyünmü
Görümcen vardı ya hani tutamaz mı o.İşten kaytarmak için uslu kuzuyu bahene etme bikeremlülülülülülü
Devamı gelir inşallah .
Oğlum bugün 4. ayını tamam ladı 5 ten gün aldı hihoyyyt
benimde sana kanim fokurdadi efrimim, etim gitti..Şeniz
buarada kuzy pasamin yumasina sevindim, mucize gibi dimi..artik diyorum gunduz uymasada ok ama yetrki gece uzun uyusun..
nurdan yemek önerim
kocaa bir kaseye salataaa üzerine dardanel ton yanındada bol kaşarlı domates çorbası
madem zayıflıcaz bendeki menü bugün budur sengözlerimebaksanab
hatıraaa evet kuzum elifimin yokluğu belli oluyorr kesinlikle
aynen benim dana kocamda doymuyor ama zayıflamak istiyorum ve bu seninde elinde dedi yani sen yaparsan ben dayanamaz yerim dedi bende artık yapmıyorum son iki haftadır
işimede geliyor zaten çok uğraşmamış oluyorum
birde akşamları ağzına meyve sürmeyen adam artık yemekten sonra meyveye saldırıcasına yiyor malum aç kaldığı için delikafadulden
star tv den aradılar mehmet alinin yarışması için cumartesi görüşmeye gideceğiz grubumuzla delikafadulden
aynı gün aynı saatte nesrinin kocasınıda çağırmışlarrr rakip takım olur belkide kaydirigubbakcemile3
bak mesela suan teo ayagimda ama canim bi suru sey istiyo, mutfaga nasil gidebilirim onu dusunuyom..surunsemmi acaba popo ustu...
dr dan memnun olman ne güzel inşallah sonuç iyi çıkaryeni pediatrdan geldik..unuttum soylemeyi dr TURK:))cok tatli bi hatun..obur dr normal dedigi herseye guldu olur mu dedi, hemen kalca usg istedi,reflu icin yeni bi mama onerdi takip edicez dedi, kilosu boyu iyi masallah, sunnet icin cerrah onerdi..
bcg asisi burda yapilmiyormus, %100 korucu olmuyor ve hastalik olursada taniyi etkiliyor diye..
asilarimiz haftaya gelicekmis, haftaya asi olmaya gidicez..
bi tek sey canimi sikti, teonun dotunun ustunde, tam popo catalinda bi cukur var, onu eski dr sordugumda normal demisi, ama ben spina bifida denilen bi anomali var o olabilir mi demistim yok olmaz demisti bakmadan bile, kadin muayenede fark etti hemen sacrum ultrasonu istedi, emin olmam gerek dedi, insallah iyi cikar sonuc..
gel Elif geeel geeel geeeeeeeeel. sıpaya böyle gel gel yapa yapa uzatıyom ellerimi bi kıpırdanıyo ama uzatamıyo daha yavrucak ellerinihatıraaa evet kuzum elifimin yokluğu belli oluyorr kesinlikle
Evet evt bize mutlaka selam söleee amca dayı hala teyze onlarıda çıkar mutlak aradan bide el sallamayı unutma kokulu öpücükte gönder ama bi daka onu seda yapıyodu demi sen daha marcinal b,i şey yap eminim hiç sıkıntı çekmezesin lülülülülülüstar tv den aradılar mehmet alinin yarışması için cumartesi görüşmeye gideceğiz grubumuzla delikafadulden
aynı gün aynı saatte nesrinin kocasınıda çağırmışlarrr rakip takım olur belkide kaydirigubbakcemile3
:roflol:off bu cocugu yataga yatisam uyanicak, yatirmasam popoma kan dolasimi durucak, napsam bilemedim??
ya ben bu ulkenin meteosuna inanamiyorum, eve geleli 1.5 saat oldu, gunluk guneslik palto bile giymedim sabah dr giderken, yuruyus planlar yaptim, suan kara bulutlar geliyo, serinledi 1 saate yagmur yagar(yatti yuruyus, allahim kurtar beni tezz zamanda burdan, gunesli ulkeme geri doneyim.....
Emzik konusuna üzüldüm tam sen pes etmişken Rüzgar emzik istemesin mi ne güzel olur.
Bayramda bende evdeyim yaklaşık 2 aydır evimle alakam olmadığından ev dandini eşim arada bi yoklayıp evi iyice dağıtmış sağolsun. Arife günü nasip olursa annemi alıcam yanıma torunuyla oynarken bende tezimliğe girişicem inşallah.
Özlem yanlış mı hatırlıyorum diye şimdi fotolarına yeniden baktım doğru kişiyi hatırlıyorum maşallah inceciktin çok kilolu olduğunu sanmam ama önceki halin gibi işcecikde olmazsın henüz canım benim sabırAyşin sana ve annene çok geçmiş olsun...
Esra demek mami rejimden vazgeçmedi hala şaşırdım dedim yemeklerine dayanamaz ama yapmıyormuşsun sende fazla yemek ...Benimkide ne kadar yesede sıska kilo almaz hiç bir oturuşta 1 ekmek hatta yanında pilav olsa bile götürür ve hiç kilo almaz gıcık oluyorumben neden alıyorum yaaa fisfisfis mafoldumben
En iyisini yapıyosun canım inan çok özeniyorum evde olan annelere. Zaten hergün bi yeri toplasan yine çok iş kalmaz ama benim ev 2 aydır girilmediğinden dandini kötü bırakmıştım zaten dahada beter olmuşEylemım bızde gorumce ogretmen,kayınvalıde ogretmen, kayınpeder ogretmen.. Ozgur son anda sıyırmıs bu ısten.. o ogretmen olmamıs :))
Bır de Kuzey ı ben yalnız bırakmıyorum, kıyamıyorum, varsın hersey kalsın.. ama cok zaruri zamanların dısında Kuzey ıle hep yanyanayıs.. derdım onun yalnıs kalmaması.. ondan bırısı olsa yanında cok ısterdım.
ya ben bu ulkenin meteosuna inanamiyorum, eve geleli 1.5 saat oldu, gunluk guneslik palto bile giymedim sabah dr giderken, yuruyus planlar yaptim, suan kara bulutlar geliyo, serinledi 1 saate yagmur yagar(yatti yuruyus, allahim kurtar beni tezz zamanda burdan, gunesli ulkeme geri doneyim.....
Burası gunluk guneslık ama esıyor.. ruzgar var vuuu vuuuuu olandan.. o yusden cıkarmak ıstemıyorum Kuzı yı.. su an sekerleme yapıyor zati.. uyanınca balkonda oyalanırıs bıraz.. su 6 ayı bı atlatayım kazasız belasız.. sonra bu kadar ustune dusmeyeceğim.
Burası gunluk guneslık ama esıyor.. ruzgar var vuuu vuuuuu olandan.. o yusden cıkarmak ıstemıyorum Kuzı yı.. su an sekerleme yapıyor zati.. uyanınca balkonda oyalanırıs bıraz.. su 6 ayı bı atlatayım kazasız belasız.. sonra bu kadar ustune dusmeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?