2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gell teyzemmm gelll tabiii

ya seyi hatirladim, eskiden tel bu kadar yaygin degildi, cep telde yoktu ben kucukkene, komsuya oturmaya gidilcegi zaman beni yollarlardi, aksam musaitseniz annemler size gelicek demeye:))))ne koik ya, dusunsene redddeilme psikolojisini:))

bak mesela suan teo ayagimda ama canim bi suru sey istiyo, mutfaga nasil gidebilirim onu dusunuyom..surunsemmi acaba popo ustu...

Ayşin sana ve annene çok geçmiş olsun...
Esra demek mami rejimden vazgeçmedi hala şaşırdım dedim yemeklerine dayanamaz ama yapmıyormuşsun sende fazla yemek ...Benimkide ne kadar yesede sıska kilo almaz hiç bir oturuşta 1 ekmek hatta yanında pilav olsa bile götürür ve hiç kilo almaz gıcık oluyorum ben neden alıyorum yaaa fisfisfis mafoldumben

Eylemım bızde gorumce ogretmen,kayınvalıde ogretmen, kayınpeder ogretmen.. Ozgur son anda sıyırmıs bu ısten.. o ogretmen olmamıs :))

Bır de Kuzey ı ben yalnız bırakmıyorum, kıyamıyorum, varsın hersey kalsın.. ama cok zaruri zamanların dısında Kuzey ıle hep yanyanayıs.. derdım onun yalnıs kalmaması.. ondan bırısı olsa yanında cok ısterdım.

benimde sana kanim fokurdadi efrimim, etim gitti..Şeniz

buarada kuzy pasamin yumasina sevindim, mucize gibi dimi..artik diyorum gunduz uymasada ok ama yetrki gece uzun uyusun..

Ben de dıyorum bu fokurtu nereden gelıyor kaydirigubbakcemile3

Saol kuzum, Insallahh Ordegımın bısıyı cıkmayacak.. hersey yolundadır, emınım, en azından ıcınıs rahat olur.

nurdan yemek önerim
kocaa bir kaseye salataaa üzerine dardanel ton yanındada bol kaşarlı domates çorbası
madem zayıflıcaz bendeki menü bugün budur sengözlerimebaksanab

Bu ara ogun mu? yemekten once mı?? gece yatmadan oncekı mı?? hangısı?? CADIARZU

hatıraaa evet kuzum elifimin yokluğu belli oluyorr kesinlikle

Hıc semem kendısını.. bı hazzedemedım o kadını lülülülülülü

Ay cok guldum yaaa.. cok yasasın Mamii..kaydirigubbakcemile3

Ben donumu zor topluyorum.. hatun yarısmalara sardı.. var bı enteresanlık ama nerede?? :bbo:

bak mesela suan teo ayagimda ama canim bi suru sey istiyo, mutfaga nasil gidebilirim onu dusunuyom..surunsemmi acaba popo ustu...

kaydirigubbakcemile3 hedefe kılıtlenmek dıye ben buna derım.. her yol mubah :))

dr dan memnun olman ne güzel inşallah sonuç iyi çıkar
hatıraaa evet kuzum elifimin yokluğu belli oluyorr kesinlikle
gel Elif geeel geeel geeeeeeeeel. sıpaya böyle gel gel yapa yapa uzatıyom ellerimi bi kıpırdanıyo ama uzatamıyo daha yavrucak ellerini

Evet evt bize mutlaka selam söleee amca dayı hala teyze onlarıda çıkar mutlak aradan bide el sallamayı unutma kokulu öpücükte gönder ama bi daka onu seda yapıyodu demi sen daha marcinal b,i şey yap eminim hiç sıkıntı çekmezesin lülülülülülü
off bu cocugu yataga yatisam uyanicak, yatirmasam popoma kan dolasimi durucak, napsam bilemedim??
:roflol:

ya ben bu ulkenin meteosuna inanamiyorum, eve geleli 1.5 saat oldu, gunluk guneslik palto bile giymedim sabah dr giderken, yuruyus planlar yaptim, suan kara bulutlar geliyo, serinledi 1 saate yagmur yagar(yatti yuruyus, allahim kurtar beni tezz zamanda burdan, gunesli ulkeme geri doneyim.....

Burası gunluk guneslık ama esıyor.. ruzgar var vuuu vuuuuu olandan.. o yusden cıkarmak ıstemıyorum Kuzı yı.. su an sekerleme yapıyor zati.. uyanınca balkonda oyalanırıs bıraz.. su 6 ayı bı atlatayım kazasız belasız.. sonra bu kadar ustune dusmeyeceğim.

kafamı karıştırdın..çalışmalara devam mı etsem ki..yoruldum ama..

evinde iyice dinlenirsin bayramda ne güzel..

Özlem yanlış mı hatırlıyorum diye şimdi fotolarına yeniden baktım doğru kişiyi hatırlıyorum maşallah inceciktin çok kilolu olduğunu sanmam ama önceki halin gibi işcecikde olmazsın henüz canım benim sabır
En iyisini yapıyosun canım inan çok özeniyorum evde olan annelere. Zaten hergün bi yeri toplasan yine çok iş kalmaz ama benim ev 2 aydır girilmediğinden dandini kötü bırakmıştım zaten dahada beter olmuş

Gel ülkene geeel geeel geeel kaydirigubbakcemile

ne yani Gyps sen Tv'ye mi çıkacaksın..Yahoo'ya izletin bakalım tanıyabilecek mi seni..haber verirsin bize de zamanını..

ben de yiyerek 1 kilo vermişim nasıl olduysa..emzirmekten herhal..

:gitme:benim icin cay icin balkonda:gitme:
bazn diyorum acaba ben cok mu ustune dusuyorum , ya budaki veletleri bu havada cikariyolar, soguk falan dinlemiyolar..neyse bahara buyucekler 7-8 ay o zaman bol bol cikariz

Nurdan biz fazla düşüyoruz kuzum..yapacak bişey yok aksini yapamıyoruz, huy işte.. Danimarkada bi arkadaşım vardı..Azcık güneş gördüler mi bebekleri cıbıl cıbıl dışarı çıkarıyorlarmış, bizim olsa zatürreden giderler allah korusun..

ben pes edip pasayi yatagina koyuyorum, eger araniza donemezsem bilinki uyandi demektir, eger bi 10-15 dk araniza donersem mutfakta tikinip gelmisimdir demektir, yada yine ayagimda salliyorum uyumustur demektir..:))

Dnzyilidzi hamilelik fotoğrafını hatırlıyorum,siyah kıyafetler içinde incecik..Allahım dediydim niye ben böyle fit hamile olamıyorum..Meğer kardeşim sonra almış kiloları..25 kiloydu demi.. Verirsin verirsin üzülme..yaz gelsin alırsın kızını doğru denize..Yüzer yüzer kilo verirsin şimdi kasma kendini..

canım merhaba kaç aylık bebeğin maşallah çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…