2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kafamı karıştırdın..çalışmalara devam mı etsem ki..yoruldum ama..
evinde iyice dinlenirsin bayramda ne güzel..
Canım benim inşallah damağına uygun olanı bulursun seçiyolar çünkü.Almazsada sağlık olsun napıcan. Mis gibi kokuyodur rüzgar banyo sonrası ohh maşallah
evt biz sarıp sarmalıyoz onlar bi şort tişört tamamdır.

eskiden inceciktim evet o zamankendime kilolu diyordum aptal kafam artık incelik ve ben aynı karade imkansız gibi işin kötü yanı burası küçük yer ve her dışarı çıktığımda balyoz gibi indiriyor kafama aaa tanıyamadım ne kadar kilo almışsın daha büyük gösteriyorsun :gitme:

ne yani Gyps sen Tv'ye mi çıkacaksın..Yahoo'ya izletin bakalım tanıyabilecek mi seni..haber verirsin bize de zamanını..

ben de yiyerek 1 kilo vermişim nasıl olduysa..emzirmekten herhal..
bakışlara bak çoook tatlı böyle gözler faltaşı gibi açılınca çok şirin oluyorlar :)) kaydirigubbakcemile3

ben pes edip pasayi yatagina koyuyorum, eger araniza donemezsem bilinki uyandi demektir, eger bi 10-15 dk araniza donersem mutfakta tikinip gelmisimdir demektir, yada yine ayagimda salliyorum uyumustur demektir..:))

inş. mışıl mışıl uyur benimki kucağımda mızmızbir dalamadı uykuya...

evet cnm 25 kilocuk geç aldım güç olmadı yani kaydirigubbakcemile2 doktorumun sayesinde hareket etme yemekten kısma diye verdiği tavsiyeler sonucu bu hale geldim :sinifsinif: denize giderim tabii bu çatlaklarla tenha yerlerde yüzmeye gideriz akannehir

Esra bol şans elemeleri geçer katılırsınız inşallah yarışma programına ... Bu aralar bende katılacağım ama izdivaç programına kocam sağolsun :mymeka:

harika ya benim koca da bayılır böyle şeylere biz demi başvursak acep

meltem naber nasılsın canım
aynı gün doğan bebişler için ne deniyordu ya??gündaş mı lülülülülülü

beraber doğum günü partisi yapabiliriz yahya ya ve eceye hemşeriler nasıl olsa

:gitme:benim icin cay icin balkonda:gitme:
bazn diyorum acaba ben cok mu ustune dusuyorum , ya budaki veletleri bu havada cikariyolar, soguk falan dinlemiyolar..neyse bahara buyucekler 7-8 ay o zaman bol bol cikariz

Demam, demam yaparımm,ağlama nolurrrrr mafoldumben

ne yani Gyps sen Tv'ye mi çıkacaksın..Yahoo'ya izletin bakalım tanıyabilecek mi seni..haber verirsin bize de zamanını..

Artıs mısın sen? yıyerek kılo verdım falann kötükedihüso

bu cocuk cok çok çok datlu...................... gerısını yazmama gerek var mudur?

ben pes edip pasayi yatagina koyuyorum, eger araniza donemezsem bilinki uyandi demektir, eger bi 10-15 dk araniza donersem mutfakta tikinip gelmisimdir demektir, yada yine ayagimda salliyorum uyumustur demektir..:))

3 bılınmeyenlı denklem gıbısın falllaa

canım merhaba kaç aylık bebeğin maşallah çok tatlı

3 bıtmıstır .. tesekkur ederıs guzel dıleklerınıse..

Son düzenleme:

maşallah rüzgara havlularla daha sevimli oluyolar ya
gözün aydın inş sonuçta güsel çıkar

birde hamurişi tabikiiiiiiiiiiii

Mama sandalyesı konusunda goruslerınızı almak ıstıyorum.. sandalyeyi almak ıstıyorum artık.. ozellıkle bız yemek yerken yanımızda dursun ıstıyorum.. yemenın bır ezıyet degıl de bır keyıf olduugnu erken yastan bellegıne yerlestırmek ıstıyorum.. Kuzı oturmayı sevıyor.. sımdıden alsam daha cok ısıme yarayacak..

Önerileriniz nelerdır??

maşşalah teo ya.inşallah istedıgı udglerde temız cıkar.pedıatrıdan memnun olmak gercekten önemlı sebvındım senın adına canım.
aynı benı kocayı sölüyon.muytlaka 1 tane sulu yemek 1 tanede pilav bulgur makarna vs ceşitlerınden olmalı.yoksa ebedı doymaz beyefendı.
aa ünlü olceniz yanı.
aynen iple mart ayını cekıyorum.gercı marta bızım buralarda hava pek sıcak olmaz ama şevvalın daha buyumus olcak olması bi artı.ohh koyup arabasını cıkıp cıkıp hava almak istiyom.şu kışı bi atlatsak hayırlısıyla.
kafamı karıştırdın..çalışmalara devam mı etsem ki..yoruldum ama..
..
şevval gecen aksam emzıgını tam 10 dakıka emdı.biz şokta.ama sonrası karanlık akannehir attı bıde sırıtıyo.verıyom guluyo.

bulursan banada öner.bende düşünüyom almayı.artık lazım.şevvalde oturmak istiyo.fikirlerinise acığız efenım :hulya:

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
minik_kelebek

utanın uleyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnn.koca topikte msafırlerle başbaşa bıraktınıssssssssss benı

mama sandelyesi hakkinda nacizane fikrim 5. ayi doldurunca almayi dusunuyorum 4-6 ay arasi destekli oturabiliyorlar ama 5-6 ay omurilik kaslari daha kuvvetleniyor bi zarari olmuyor binen yukun..

gunes bulutlarin arasina kacsada bis yuruduk geldik kuzumla, aglama krizi gecti, kanguruda uyudu..

eylemım yazacaktım unuttum, 5. ayınıs kutlu olsun, masallahhh,nıcelerıne ınsallahh
Sağol canım inşallah 5 yaşımıza girdik diyede yazarız burdan.
bende örümcek meselesini sorcaktım çocuklar hep kucakta olacağına örümceğe koysak etrafıda seyre dalıyolar ya artık erken mi acep diye
yarın devam ederim artık öpüyorum hepinizi.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/296581-mama-sandalyesi-onerileri.html

Yavru Tubam :)) hatunlar yazmıs.. chıcconun polly sı gercekten gusel.. fıyat bıras tuslu.. babymax da gusel, onun fıyatı 120 cıvarlarında.. her ıkısınden de mıllet memnun

gercekten de erken alıstırmak onemlıymıs, ben cok ısıme yarayacagına ınanıyorum.. Kuzı oturmayı cok sevıyor... bu aksam Ozy geldıgınde, ya da yarın hemen halledeyım bu işi..

mama sandelyesi hakkinda nacizane fikrim 5. ayi doldurunca almayi dusunuyorum 4-6 ay arasi destekli oturabiliyorlar ama 5-6 ay omurilik kaslari daha kuvvetleniyor bi zarari olmuyor binen yukun..

anakucagında bıle arkasında kucuk yasıtıgı ıle oturur vazıyette duruyor.. oyle durmayı cok sevıyor.. yanlıs mı yapıyorum Nurdanım.. o rahat olunca, hıc aklıma gelmedı zararı olabılecegı??!!

Fotolar süper, tüm bebişlere maşallah. Kuzy zaten topiş topiş favorim kendisi. Sevicem sıkıştırıcam sıkıştırıcammmm-tatlicadiarzu-

Aydönümleri kutlu olsun. Allah nicesini göstersin sağlıkla

Sağlık problemleri olan herkese geçmiş olsun

Ben siteye daha seyrek girme kararı aldım. Sakın kişisel almayın, zor oluyor Buse-iş-ev. Uzun süre girmezsem merak etmeyin emiŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…