Canım benim inşallah damağına uygun olanı bulursun seçiyolar çünkü.Almazsada sağlık olsun napıcan. Mis gibi kokuyodur rüzgar banyo sonrası ohh maşallahkafamı karıştırdın..çalışmalara devam mı etsem ki..yoruldum ama..
evinde iyice dinlenirsin bayramda ne güzel..
evt biz sarıp sarmalıyoz onlar bi şort tişört tamamdır.Nurdan biz fazla düşüyoruz kuzum..yapacak bişey yok aksini yapamıyoruz, huy işte.. Danimarkada bi arkadaşım vardı..Azcık güneş gördüler mi bebekleri cıbıl cıbıl dışarı çıkarıyorlarmış, bizim olsa zatürreden giderler allah korusun..
Özlem yanlış mı hatırlıyorum diye şimdi fotolarına yeniden baktım doğru kişiyi hatırlıyorum maşallah inceciktin çok kilolu olduğunu sanmam ama önceki halin gibi işcecikde olmazsın henüz canım benim s
bakışlara bak çoook tatlı böyle gözler faltaşı gibi açılınca çok şirin oluyorlar :)) kaydirigubbakcemile3
ben pes edip pasayi yatagina koyuyorum, eger araniza donemezsem bilinki uyandi demektir, eger bi 10-15 dk araniza donersem mutfakta tikinip gelmisimdir demektir, yada yine ayagimda salliyorum uyumustur demektir..:))
Dnzyilidzi hamilelik fotoğrafını hatırlıyorum,siyah kıyafetler içinde incecik..Allahım dediydim niye ben böyle fit hamile olamıyorum..Meğer kardeşim sonra almış kiloları..25 kiloydu demi.. Verirsin verirsin üzülme..yaz gelsin alırsın kızını doğru denize..Yüzer yüzer kilo verirsin şimdi kasma kendini..
star tv den aradılar mehmet alinin yarışması için cumartesi görüşmeye gideceğiz grubumuzla delikafadulden
aynı gün aynı saatte nesrinin kocasınıda çağırmışlarrr rakip takım olur belkide kaydirigubbakcemile3
meltem naber nasılsın canım
aynı gün doğan bebişler için ne deniyordu ya??gündaş mı lülülülülülü
:gitme:benim icin cay icin balkonda:gitme:
bazn diyorum acaba ben cok mu ustune dusuyorum , ya budaki veletleri bu havada cikariyolar, soguk falan dinlemiyolar..neyse bahara buyucekler 7-8 ay o zaman bol bol cikariz
ben pes edip pasayi yatagina koyuyorum, eger araniza donemezsem bilinki uyandi demektir, eger bi 10-15 dk araniza donersem mutfakta tikinip gelmisimdir demektir, yada yine ayagimda salliyorum uyumustur demektir..:))
canım merhaba kaç aylık bebeğin maşallah çok tatlı
maşallah rüzgara havlularla daha sevimli oluyolar ya
gözün aydın inş sonuçta güsel çıkaryeni pediatrdan geldik..unuttum soylemeyi dr TURK:))cok tatli bi hatun..obur dr normal dedigi herseye guldu olur mu dedi, hemen kalca usg istedi,reflu icin yeni bi mama onerdi takip edicez dedi, kilosu boyu iyi masallah, sunnet icin cerrah onerdi..
bcg asisi burda yapilmiyormus, %100 korucu olmuyor ve hastalik olursada taniyi etkiliyor diye..
asilarimiz haftaya gelicekmis, haftaya asi olmaya gidicez..
bi tek sey canimi sikti, teonun dotunun ustunde, tam popo catalinda bi cukur var, onu eski dr sordugumda normal demisi, ama ben spina bifida denilen bi anomali var o olabilir mi demistim yok olmaz demisti bakmadan bile, kadin muayenede fark etti hemen sacrum ultrasonu istedi, emin olmam gerek dedi, insallah iyi cikar sonuc..
artık tek çeşit yemek yapıyorum
mesela makarna varsa sadece makarna kıymalı yada peynirli yanında yoğurt
yada sadece salata bazen yanında çorba
tek bezelye yemeği bazen yanında pilav ama genel olarak tek çeşit
önceden yemek yanında pilav yada makarna çorba salata illa olurdu
belki bu şekilde zayıflama şansımız olablir ekmeği azaltma çabasındayım
ama tatlı türü ve abur cubur olayınada el atmam gerek
birde hamurişi tabikiiiiiiiiiiii
star tv den aradılar mehmet alinin yarışması için cumartesi görüşmeye gideceğiz grubumuzla delikafadulden
aynı gün aynı saatte nesrinin kocasınıda çağırmışlarrr rakip takım olur belkide kaydirigubbakcemile3
maşşalah teo ya.inşallah istedıgı udglerde temız cıkar.pedıatrıdan memnun olmak gercekten önemlı sebvındım senın adına canım.yeni pediatrdan geldik..unuttum soylemeyi dr TURK:))cok tatli bi hatun..obur dr normal dedigi herseye guldu olur mu dedi, hemen kalca usg istedi,reflu icin yeni bi mama onerdi takip edicez dedi, kilosu boyu iyi masallah, sunnet icin cerrah onerdi..
bcg asisi burda yapilmiyormus, %100 korucu olmuyor ve hastalik olursada taniyi etkiliyor diye..
asilarimiz haftaya gelicekmis, haftaya asi olmaya gidicez..
bi tek sey canimi sikti, teonun dotunun ustunde, tam popo catalinda bi cukur var, onu eski dr sordugumda normal demisi, ama ben spina bifida denilen bi anomali var o olabilir mi demistim yok olmaz demisti bakmadan bile, kadin muayenede fark etti hemen sacrum ultrasonu istedi, emin olmam gerek dedi, insallah iyi cikar sonuc..
aynı benı kocayı sölüyon.muytlaka 1 tane sulu yemek 1 tanede pilav bulgur makarna vs ceşitlerınden olmalı.yoksa ebedı doymaz beyefendı.ben tek cesit yapinca doymuyor dana..simdi kayinvalidede iyi alistirdi hep 2 cesit + salata..bakalim annemden de ayni performansi bekliyorum:))daaa ocaktan sonra ne halt yicem onu bilmiyom, iten gel, kresten veledi al yemek yap bi yandan, onu yika uyut v.s..dusunmek bile basimi donderdi..
aa ünlü olceniz yanı.star tv den aradılar mehmet alinin yarışması için cumartesi görüşmeye gideceğiz grubumuzla delikafadulden
aynen iple mart ayını cekıyorum.gercı marta bızım buralarda hava pek sıcak olmaz ama şevvalın daha buyumus olcak olması bi artı.ohh koyup arabasını cıkıp cıkıp hava almak istiyom.şu kışı bi atlatsak hayırlısıyla.Burası gunluk guneslık ama esıyor.. ruzgar var vuuu vuuuuu olandan.. o yusden cıkarmak ıstemıyorum Kuzı yı.. su an sekerleme yapıyor zati.. uyanınca balkonda oyalanırıs bıraz.. su 6 ayı bı atlatayım kazasız belasız.. sonra bu kadar ustune dusmeyeceğim.
şevval gecen aksam emzıgını tam 10 dakıka emdı.biz şokta.ama sonrası karanlık akannehir attı bıde sırıtıyo.verıyom guluyo.kafamı karıştırdın..çalışmalara devam mı etsem ki..yoruldum ama..
..
Mama sandalyesı konusunda goruslerınızı almak ıstıyorum.. sandalyeyi almak ıstıyorum artık.. ozellıkle bız yemek yerken yanımızda dursun ıstıyorum.. yemenın bır ezıyet degıl de bır keyıf olduugnu erken yastan bellegıne yerlestırmek ıstıyorum.. Kuzı oturmayı sevıyor.. sımdıden alsam daha cok ısıme yarayacak..
Önerileriniz nelerdır??
Sağol canım inşallah 5 yaşımıza girdik diyede yazarız burdan.eylemım yazacaktım unuttum, 5. ayınıs kutlu olsun, masallahhh,nıcelerıne ınsallahh
mama sandelyesi hakkinda nacizane fikrim 5. ayi doldurunca almayi dusunuyorum 4-6 ay arasi destekli oturabiliyorlar ama 5-6 ay omurilik kaslari daha kuvvetleniyor bi zarari olmuyor binen yukun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?