2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anakucagında bıle arkasında kucuk yasıtıgı ıle oturur vazıyette duruyor.. oyle durmayı cok sevıyor.. yanlıs mı yapıyorum Nurdanım.. o rahat olunca, hıc aklıma gelmedı zararı olabılecegı??!!

cnm teoda oturmayi seviyor, bende oturtuyorum yumusak yastigin ustune ama fazla degil, daha cok erken..4. aylarini doldurmalari gerek en erken..ben mesel salincak alicam gerci o dik degil egimli ama yinede 4. ayi doldurmasini bekliyorum..ama mama sandelyesi dik degil yatayda kullanilabiliyorsa tam yuku bele vermeden o zaman sen bilirsin, bi arastit internetten , bende chicconun bi modelini begendim onu alicam, link veririm bulunca internetten..

:gitme::gitme:

mama sandelyesi hakkinda nacizane fikrim 5. ayi doldurunca almayi dusunuyorum 4-6 ay arasi destekli oturabiliyorlar ama 5-6 ay omurilik kaslari daha kuvvetleniyor bi zarari olmuyor binen yukun..
6.aydan evvel dik oturtulmaz dıe bende bılıyorum.bızım buyuklerde şeyder hep geyreği bükülkür oturtma cocugu.sanırım omurilikten bahsedıyorlar.ben zaten önümüzdekı ay alırım dıe düşünüyorum..1 ay sonra oturtulur belkı dıe ama sen 5-6 ay yazmıssın ozaman 2 ay daha beklıcem.ana kucagında oturuyo zaten oda egımlı.yatmayı hiç sevmöıyor

saol yafruu,inceliyim bakem.ama emınım 300den asagı degıldır chicco.babymax ı duymustum neyse bi inceleyelım bakalım bı:hulya:

EVRıM fiyonk bebe yeni mağaza açacaktı kasım ayında Bayraklı'da. Oldukça büyük bir yer olacakmış. Hakan Bey mama sandalyesi konusunda acele etmeyin, orayı bekleyin, iyi indirimler olacak, demişti.

Boynum hala tutuk, düzelmiyor.

Sirkeli - ballı su ile gram gram zayıflıyorum. Aslında boğazımı kessem, çok daha iyi zayıflarım sanırım. Ama çikolatalı şeylere karşı zaafım var, zor oluyür.

ayy burcu hiç çiko deme zaten.bugun yıyemedım dıo buyuk bı boşluk oldu,budurumdan şunu anlıyorum bırazdan maretın yolu gözükecek koçişe.eger emzırmıyor olsaydım halım dumandı.Allah tan emzirerek baya bır kalori harcıyoruz kaydirigubbakcemile2

yaa ben bıraktım çikolatayı aslında. Bİr ara her gün yiyordum. Şimdi çikolata değil de, işte tatlılar, sütlü tatlı olsun, abur cubur olsun... canım çok istiyor resmen savaş halindeyim beynimle.

Şebnem..annene ve sana geçmiş olsun diliyorum..kolay şeyler değil, geçmiş gitmiş olsun, tekrarını yaşatmasın rabbim..

Esra...........inşallah yarışırsın tatlım..selam gönder bizlere muhakkak..

bu arada Kuzy ve Ruzy'e maşallah..

geldim bi slm yazayım dedim biz oglumla iyiiz çok şükr bu aralar hiç fırsatım olmuyor netegirmeyey yada girip öylece kalıyor sayfa..umarım herkes iyidir

siizn takımın adını Esra biz isim bulamadık daha : ))

ben de yiyerek 1 kilo vermişim nasıl olduysa..emzirmekten herhal..

maşallah Ruzgar'a yıkanınca ne sefimli oluyorlar

bende çok yiyerek 1,5 kilo vermişim boğazımı tutsam eski kiloma dönerim 3 kilo kaldı

Çağan rota aşısı oldugundan beri uyku düzeni değişmişti
yatır/kucakla yönetemini deniyeyim dedim saat 8,30 da başladım 15 dk dayanabildim
önce bakındı etrafa güldü vızırdadı nazlandı sonra gözyaşlarıyla ağlamaya başladı pes ettim
dudaklarını bükerek öyle bir ağladıki dayanamadım ağlamasına klasik emzirip uyuttum
iç geçire geçire göz yaşlarıyla ağlayarak emdi, öyle bir ağladıdıki bende kahroldum mafoldumben
pişman oldum bir daha ağlatmam kuzumu
tek iyi yanı 11:30 yerine 9:30 da uyumuş oldu gündüz çok az uyumuştu kendimi bununla avuttum

selam.biz yarın 5.aya başlıyoruz.büyüdükçe düzeleceğine bozuluyor ömür.şimdi gündüz sürekli uyuyor gece tık yok.şaşırdım valla

Evrişim şu linki incele bi istersen http://www.chiccopollymagic.com/HomePGTUR/tabid/87/Default.aspx
şekli çok hoşuma gitti benim şahsen - ben böyle birşey düşünebilirim Ece için ancak benim fikrimi istiyosan daha erken - yani bildiğim kadarıyla kız çocukları 5.5 ay erkek çocukları ise 6. aydan sonra oturtulmalılarmış - ben Eceyi kucağımda oturur pozisyonunda tutunca annem hemen uyarıyo beli ağırır diye yinede senin bileceğin şey :1rolleyes:

birde bugün hiç ayakta emzirmedim yavaş yavaş azalıyor ayakta emmesi
belim çok ağrıyor çokiyi oldu zamanla normale dönücez inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…