anakucagında bıle arkasında kucuk yasıtıgı ıle oturur vazıyette duruyor.. oyle durmayı cok sevıyor.. yanlıs mı yapıyorum Nurdanım.. o rahat olunca, hıc aklıma gelmedı zararı olabılecegı??!!
Fotolar süper, tüm bebişlere maşallah. Kuzy zaten topiş topiş favorim kendisi. Sevicem sıkıştırıcam sıkıştırıcammmm-tatlicadiarzu-
Aydönümleri kutlu olsun. Allah nicesini göstersin sağlıkla
Sağlık problemleri olan herkese geçmiş olsun
Ben siteye daha seyrek girme kararı aldım. Sakın kişisel almayın, zor oluyor Buse-iş-ev. Uzun süre girmezsem merak etmeyin emiŞeniz
6.aydan evvel dik oturtulmaz dıe bende bılıyorum.bızım buyuklerde şeyder hep geyreği bükülkür oturtma cocugu.sanırım omurilikten bahsedıyorlar.ben zaten önümüzdekı ay alırım dıe düşünüyorum..1 ay sonra oturtulur belkı dıe ama sen 5-6 ay yazmıssın ozaman 2 ay daha beklıcem.ana kucagında oturuyo zaten oda egımlı.yatmayı hiç sevmöıyormama sandelyesi hakkinda nacizane fikrim 5. ayi doldurunca almayi dusunuyorum 4-6 ay arasi destekli oturabiliyorlar ama 5-6 ay omurilik kaslari daha kuvvetleniyor bi zarari olmuyor binen yukun..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/296581-mama-sandalyesi-onerileri.html
Yavru Tubam :)) hatunlar yazmıs.. chıcconun polly sı gercekten gusel.. fıyat bıras tuslu.. babymax da gusel, onun fıyatı 120 cıvarlarında.. her ıkısınden de mıllet memnun
gercekten de erken alıstırmak onemlıymıs, ben cok ısıme yarayacagına ınanıyorum.. Kuzı oturmayı cok sevıyor... bu aksam Ozy geldıgınde, ya da yarın hemen halledeyım bu işi..
ayy burcu hiç çiko deme zaten.bugun yıyemedım dıo buyuk bı boşluk oldu,budurumdan şunu anlıyorum bırazdan maretın yolu gözükecek koçişe.eger emzırmıyor olsaydım halım dumandı.Allah tan emzirerek baya bır kalori harcıyoruz kaydirigubbakcemile2
siizn takımın adını Esra biz isim bulamadık daha : ))star tv den aradılar mehmet alinin yarışması için cumartesi görüşmeye gideceğiz grubumuzla delikafadulden
aynı gün aynı saatte nesrinin kocasınıda çağırmışlarrr rakip takım olur belkide kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?