Çağan rota aşısı oldugundan beri uyku düzeni değişmişti
yatır/kucakla yönetemini deniyeyim dedim saat 8,30 da başladım 15 dk dayanabildim
önce bakındı etrafa güldü vızırdadı nazlandı sonra gözyaşlarıyla ağlamaya başladı pes ettim
dudaklarını bükerek öyle bir ağladıki dayanamadım ağlamasına klasik emzirip uyuttum
iç geçire geçire göz yaşlarıyla ağlayarak emdi, öyle bir ağladıdıki bende kahroldum mafoldumben
pişman oldum bir daha ağlatmam kuzumu
tek iyi yanı 11:30 yerine 9:30 da uyumuş oldu gündüz çok az uyumuştu kendimi bununla avuttum
Evrişim şu linki incele bi istersen CHICCO Polly Magic
şekli çok hoşuma gitti benim şahsen - ben böyle birşey düşünebilirim Ece için ancak benim fikrimi istiyosan daha erken - yani bildiğim kadarıyla kız çocukları 5.5 ay erkek çocukları ise 6. aydan sonra oturtulmalılarmış - ben Eceyi kucağımda oturur pozisyonunda tutunca annem hemen uyarıyo beli ağırır diye yinede senin bileceğiın şey :1rolleyes:
Sonunda ben de alıntıların ve yazılan mesajların kaybolması sorununu yaşadım. :bbo:Bebekli kadına bu yapılır mı beee. O kadar yazmıştım bu kısıtlı zamanda...
Bir günde iki mutluluk fasla değil mi? Aynı mesajı gönderme mutluluğunu da yaşadım.
İşe başladığımdan veri, arada emzirmeye gelerek idare ediyorum şimdilik. Ev-okul yakın Allah'tan. Bu arada silikon emzikten nefret eden ve bunu her şekilde ifade eden kızıma çeşitli biberonlar aldım. Sunduğum seçenekler içerisinden en çok Nuk'un Latex emzikli biberonunu beğendi. Ucu düz değil kesit halinde ve onu en azından ağzında tutuyor, ağlamıyor. Bir sonraki aşamanın bu biberonu emmesi olmasını diliyorum. Bi de biberon denemelerine devam ederken, biraz aç olduğu anı seçip, bezini açıyorum. Kızım altınu açınca mutlu oluyor, onun bu savunmasız halinden faydalanıyorum. naniknanik.
Tesekkur ederım Cananım.. yarın gıdıp daha ayrıntılı bakacagım.. goruslerımı yazarım yarın. Kuzey hıc bı sekılde yatarak durmayı sevmyor,altının degısmesının harıcınde asla bu cocugu yatık vazıyette tutamıyorum,resmen bır yerı kopmus gıbı aglıyor.. anakucagında bıle arkasında mınık yastıgı var.. bu benım ıstegım dısında bır sey artık.. ben alıp kullanmaya baslayacagım, tabı kı dımdık oturmuyor hıc bır zaman.. oldukca egımlı ama oturur vazıyette.
.
Bir günde iki mutluluk fasla değil mi? Aynı mesajı gönderme mutluluğunu da yaşadım.
İşe başladığımdan veri, arada emzirmeye gelerek idare ediyorum şimdilik. Ev-okul yakın Allah'tan. Bu arada silikon emzikten nefret eden ve bunu her şekilde ifade eden kızıma çeşitli biberonlar aldım. Sunduğum seçenekler içerisinden en çok Nuk'un Latex emzikli biberonunu beğendi. Ucu düz değil kesit halinde ve onu en azından ağzında tutuyor, ağlamıyor. Bir sonraki aşamanın bu biberonu emmesi olmasını diliyorum. Bi de biberon denemelerine devam ederken, biraz aç olduğu anı seçip, bezini açıyorum. Kızım altınu açınca mutlu oluyor, onun bu savunmasız halinden faydalanıyorum. naniknanik.
Evrişim şu linki incele bi istersen http://www.chiccopollymagic.com/HomePGTUR/tabid/87/Default.aspx
şekli çok hoşuma gitti benim şahsen - ben böyle birşey düşünebilirim Ece için ancak benim fikrimi istiyosan daha erken - yani bildiğim kadarıyla kız çocukları 5.5 ay erkek çocukları ise 6. aydan sonra oturtulmalılarmış - ben Eceyi kucağımda oturur pozisyonunda tutunca annem hemen uyarıyo beli ağırır diye yinede senin bileceğin şey :1rolleyes:
saatlerce uyutmaya calistigim kriz halindeki ordegi babasi gitar calarak uyutmayi basardi, ordek aninda sustu, vak vak vak yapti gitar esliginde ve uyudu, nasil??:1shok:
bak o sandalyenin tam dik oturmama poziyonu da var o yüzden hoşuma gitti zaten ama şimdi baktım fiyatı tuzlu biraz - sen eğer gerçeğini canlı canlı görürsen yarın bana da bilgi ver iyi mi
Ece de yatmak istemiyo - hani kucağa alışıyo diyolar ya kucakla da ilgisi yok - yeter ki dik dursun mutlu oluyo etrafa bakacak artık büyüdü ya :)
EVRIM benim begendim dedigim modeli chicconun iste bu, egimlide kullanabiliyosun, ama tuzlu bende alip almamakta karasizimCADIARZU
bizimkide kesinlikle yatmak istemior ama oturmaktanda sikiliyor yani aksiyon olmasi lazim o yuzden otomatik salincak alicam ben relaxda kesmez bu sipayi..isyerinden arkadaslar para toplamislar aralarinda hediye ceki almislar bebik icin, onu kullanip fisher price in salincagini alicam
yada
bu modeli..
iste simdi bi konuda kararsizim o ceki salincaga mi mama sandalyesine mi harciyim..hmm çok hoş bebek dergilerinde görürdüm - ama bana biraz lüx bu - güle güle kullansın teocum - biz elde sallamaya devam hihoyyyt
nurdan benim kuzen kullanıyo bundan..oldukça memnun...çünkü her bebek aynı yönde sallanmaktan hoşlanmıyo..kimisi dikey kimisi yatay yönde sallanmaktan hoşlanıyo..bu salıncak her iki yöne sallanıyo..çok güzelmiş..
cok cikismiş yaf.. cok begendım..
Bır de alacagın zaman Teo yu da gotur, ıcıne koyup denesen derım ben.. belkı de hıc hoşuna gıtmeyecek ,ilgisini cekmeyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?