2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sonunda ben de alıntıların ve yazılan mesajların kaybolması sorununu yaşadım. :bbo:Bebekli kadına bu yapılır mı beee. O kadar yazmıştım bu kısıtlı zamanda...

Sonunda ben de alıntıların ve yazılan mesajların kaybolması sorununu yaşadım. :bbo:Bebekli kadına bu yapılır mı beee. O kadar yazmıştım bu kısıtlı zamanda...

Bir günde iki mutluluk fasla değil mi? Aynı mesajı gönderme mutluluğunu da yaşadım.
ışe başladığımdan veri, arada emzirmeye gelerek idare ediyorum şimdilik. Ev-okul yakın Allah'tan. Bu arada silikon emzikten nefret eden ve bunu her şekilde ifade eden kızıma çeşitli biberonlar aldım. Sunduğum seçenekler içerisinden en çok Nuk'un Latex emzikli biberonunu beğendi. Ucu düz değil kesit halinde ve onu en azından ağzında tutuyor, ağlamıyor. Bir sonraki aşamanın bu biberonu emmesi olmasını diliyorum. Bi de biberon denemelerine devam ederken, biraz aç olduğu anı seçip, bezini açıyorum. Kızım altınu açınca mutlu oluyor, onun bu savunmasız halinden faydalanıyorum. naniknanik.

Kıyamam Çağanımaaaa.. neyse denemıs gormus oldun en azından be yafrum..

Tesekkur ederım Cananım.. yarın gıdıp daha ayrıntılı bakacagım.. goruslerımı yazarım yarın. Kuzey hıc bı sekılde yatarak durmayı sevmyor,altının degısmesının harıcınde asla bu cocugu yatık vazıyette tutamıyorum,resmen bır yerı kopmus gıbı aglıyor.. anakucagında bıle arkasında mınık yastıgı var.. bu benım ıstegım dısında bır sey artık.. ben alıp kullanmaya baslayacagım, tabı kı dımdık oturmuyor hıc bır zaman.. oldukca egımlı ama oturur vazıyette.

Merhaba bebeklı kadın.. calısmaya basladın, sana hasret kaldık yaf.

Utanmıyor musun kucuk bır cocugun zayıf, savunmasız, çelimsiz halınden faydalanmaya.. utanıyorsan ıkı kere tıklat.. ( gece vaktı espırı derınlıgıı bu kadar oluyor puket.. ıdare edıver)

saatlerce uyutmaya calistigim kriz halindeki ordegi babasi gitar calarak uyutmayi basardi, ordek aninda sustu, vak vak vak yapti gitar esliginde ve uyudu, nasil??:1shok:

bak o sandalyenin tam dik oturmama poziyonu da var o yüzden hoşuma gitti zaten ama şimdi baktım fiyatı tuzlu biraz - sen eğer gerçeğini canlı canlı görürsen yarın bana da bilgi ver iyi mi
Ece de yatmak istemiyo - hani kucağa alışıyo diyolar ya kucakla da ilgisi yok - yeter ki dik dursun mutlu oluyo etrafa bakacak artık büyüdü ya :)

umarim alir bberonu, daha dogrusu emme fazina gecer en kisa zamanda..

EVRIM benim begendim dedigim modeli chicconun iste bu, egimlide kullanabiliyosun, ama tuzlu bende alip almamakta karasizimCADIARZU

bizimkide kesinlikle yatmak istemior ama oturmaktanda sikiliyor yani aksiyon olmasi lazim o yuzden otomatik salincak alicam ben relaxda kesmez bu sipayi..isyerinden arkadaslar para toplamislar aralarinda hediye ceki almislar bebik icin, onu kullanip fisher price in salincagini alicam
yada

bu modeli..

hmm çok hoş bebek dergilerinde görürdüm - ama bana biraz lüx bu - güle güle kullansın teocum - biz elde sallamaya devam hihoyyyt

nurdan benim kuzen kullanıyo bundan..oldukça memnun...çünkü her bebek aynı yönde sallanmaktan hoşlanmıyo..kimisi dikey kimisi yatay yönde sallanmaktan hoşlanıyo..bu salıncak her iki yöne sallanıyo..çok güzelmiş..

saatlerce uyutmaya calistigim kriz halindeki ordegi babasi gitar calarak uyutmayi basardi, ordek aninda sustu, vak vak vak yapti gitar esliginde ve uyudu, nasil??:1shok:

Tıbet ın oglu Teo degıl mı annem bu cocuk. daha dogal ne olabılır kaydirigubbakcemile3

Aynen ole.. sadece oturacak.. demam yarın gıder hem tuzuna bakarım, hem de kendısıne.. sısı de bılgılendırırımm

EVRIM benim begendim dedigim modeli chicconun iste bu, egimlide kullanabiliyosun, ama tuzlu bende alip almamakta karasizimCADIARZU

bı bakayım yavrum.. ne kadar ne sekılde ısımızı gorecek, en guselı yakından gormek.

cok cikismiş yaf.. cok begendım..

hmm çok hoş bebek dergilerinde görürdüm - ama bana biraz lüx bu - güle güle kullansın teocum - biz elde sallamaya devam hihoyyyt
iste simdi bi konuda kararsizim o ceki salincaga mi mama sandalyesine mi harciyim..
salincagi su yonden istiyorum teo yu biyere oturtup cingildak bile calsam durmuyo, yani surekli aksiyon istiyor, kucagimdada oyle, sabit durmiycaz ya ucak olucaz ya hopliycaz zipliycaz..belki bu salincak onu tek basina durmasini saglar oyalar diye umid ediyorum..

evet iki yonde olmasi benim ilgimi cekti zaten, deigim gibi cabuk sikilan bi veletle bi ole bi bole deneriz, bakalim..relax bakicaktim bi ara onun bile tiresimlilerine baktim bunu gorunce relaxtan vazgectim..mama sandalyesini aile buyuklerine kakalayabilirsem:)) bunu alicam:))

Nurdanım, nacızane önerım, bıraz daha ılerıye yonelık bısı alsana.. yanı bu cok kucuk.. kısa bı sure ısını gorecek.. halbu kı cocuklar cok uzun yaşlar sallanmayı sevıyorlar..

Bır de alacagın zaman Teo yu da gotur, ıcıne koyup denesen derım ben.. belkı de hıc hoşuna gıtmeyecek ,ilgisini cekmeyecek..

cok cikismiş yaf.. cok begendım..

tiki yapicam oglumu, cikis yapicam, 3 yasinda ustu acik kirmizi akulu araba da alicam, kizlara dut dut yapicak kaldirimda yanlarindan gecerken, bide laf aticak:hulya:ama hic birine yuz vermicek, tursusunu kurucam..:hulya:

Bır de alacagın zaman Teo yu da gotur, ıcıne koyup denesen derım ben.. belkı de hıc hoşuna gıtmeyecek ,ilgisini cekmeyecek..

kesinlikle bende dayni seyi dusunuyorum, eger ilgisini cekmezse almam bosuna, mama sandalyesi icinde teoyla bakicam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…