Nurdanım, nacızane önerım, bıraz daha ılerıye yonelık bısı alsana.. yanı bu cok kucuk.. kısa bı sure ısını gorecek.. halbu kı cocuklar cok uzun yaşlar sallanmayı sevıyorlar..
tiki yapicam oglumu, cikis yapicam, 3 yasinda ustu acik kirmizi akulu araba da alicam, kizlara dut dut yapicak kaldirimda yanlarindan gecerken, bide laf aticak:hulya:ama hic birine yuz vermicek, tursusunu kurucam..:hulya:
turşu konusunda hemfikiriz..vereliniortak
tiki yapicam oglumu, cikis yapicam, 3 yasinda ustu acik kirmizi akulu araba da alicam, kizlara dut dut yapicak kaldirimda yanlarindan gecerken, bide laf aticak:hulya:ama hic birine yuz vermicek, tursusunu kurucam..:hulya:
kesinlikle bende dayni seyi dusunuyorum, eger ilgisini cekmezse almam bosuna, mama sandalyesi icinde teoyla bakicam..
11kg ya kadar kullaniliyor, 1 yasa kadar yani, genelde tum salincaklar boyle iste o yuzden tereddutum var mama sandalyesiyle arasinda..ama mama sandalyesi alsam bile salincak alicam o zaman daha basit ve uygun fiyatli bisi bakicam, bunun iki yonlu olmasini cok begenmistim..bu cocuga aksiyonlu bisiler almama geek yoksa her gun aksiyonu ben yaratiyorum..
ya bu nasil bi bencilliktir,kiskancliktir.. ben oglumu nasil paylasicam hic bilmiyorum, gerci kizim olsada ayni seyleri hissederdim, ama oglan daha da farkli heralde..opup koklamaya dyamiyorum, elin kizina nasil vericem:gitme:benden cok pis kaynana olur heralde.lmaz:
cocuk duragan hicbiseyi sevmiyor, bugun yuruyuse ciktik,eczaneden ilacini alip parayi odeyene kadar ortaligi yikti, vay efendim neymis yurumeyi kesmisiz beyefendinin sallanmasi bitmis kanguruda, annne gercek kanguru ya ziplicak habire..disari ciktik gulucukler atiyo 10sn once aglayan bebek..
evrim sen bole yazinca ben inanamiyorum senin gibi iradeli bi insan ve soguk sandwichdeki tursu :)) gecicek yavrum, hormonlarin bi oyunu bunlar, gecicek..
iste durumum okadar vahim anliycagin, napicaz bu cocukla bilmiyorum, arabada giderken kirmizi isiga aglar, yesilde gulucukler atar, tibet artikgaz fren gaz fren yapip arabayi salliyo dusun isikta durunca...Kahkaha patlattım senın yuzunden gece gece :)) Ya gercekten sana aksıyon lazımmıs be annem.. yer sofrasında yan yana yıyın ama sen o salıncagı bence de al Nurdanım kafamçokkarıştı
allahım bu gunu de gordum ya gozum acık gitmem artık acıklama yapmıyorum ekteki resim çok sey anlatıyor) ama tabi çok severek aldıgı anlamına gelmiyor bu agzında tutmayıp itmeyip emip bir on dakika geçirdigi için bu sevincim:)
]
Esra..çocuk -alayım da annem rahatlasın bari-der gibi bakmış..bakışları çok anlamlı
iste durumum okadar vahim anliycagin, napicaz bu cocukla bilmiyorum, arabada giderken kirmizi isiga aglar, yesilde gulucukler atar, tibet artikgaz fren gaz fren yapip arabayi salliyo dusun isikta durunca...
gozun aydin esracim..
Esra..çocuk -alayım da annem rahatlasın bari-der gibi bakmış..bakışları çok anlamlı
Ay Ozgur le ne gulduk.. Allah sızı de guldursun.. Tıbetı ın halını hayal edınce gülme tuttu ıkımızı de.. dusunsene onunuzdekı arkanızdakı arabaların ıcındekılerının sıze bakıslarını :)) gel de anlat derdını :))))
arka cama "baby on board" astik, insallah anliyorladir derdimizi, bide ben arkada beyefendinin yaninda oturup hokkabazlik yapiyorum surekli, tibetde onde ozel sofor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?