2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayir birde oyle boyle bir aglamak degilki bu borozan bir ses, ve ciglk cigliga sanki ustunde sigara sonduruyorlar..ve bi kac sn sonra hicbisi olmamis gibi gulebiliyor benim deli oglum..

Ha o bısde de oluyor.. yanlıslıkla gunduz vaktı yatırırsan, bır ıkı sanıyelıgıne bıle olsa.. eyvah eyvah.. bırısı duysa kamcılıyorum sanacak cocugu!!

kavun peynir raki yapalim apla..sut yapar, kuzy rahat uyur, malum anason var icinde..

buarada irmak unalin kiyafeti muhtesem, biz bidaha hic ole seyler giyemiccez(daha dogrusu ben(

allah allah insallah ultrason sonucunuz iyi çıkar nurdancım ya,bu arad geçen gun alıntı yaptım yok olmus kresi begenmissin içine sinmesne çok ama çok sevindim arkadasım insallah sonrada hep boyl memnun ayrılırsın kresten te o yu alınca.

evrimcim bizim oglanda kullandıgımız peg perego prima pappa modeli idi chicoo nun ki ile tamamen aynı tarz ozellikler ayaryerleri falan dugmeleri bile aynı yani aynı ayar bir urun çok memnun kaldık berke de 4 aylıkken kullanmaya basladık yatık pozisyonu zaten ana kucagı gibi nerdeyse o sekil kullanabilirsin,

birde bugün hiç ayakta emzirmedim yavaş yavaş azalıyor ayakta emmesi
belim çok ağrıyor çokiyi oldu zamanla normale dönücez inş.

hadi gozun aydınnn

İlahı Esra.. ben de ne oldu dedım, hadı gozun aydın cıgerımm :))

oyle deme efrimm dalga geçme:)) benim için nasıl anlamı ve onemi var o foto nun sen biliyonmu:)
ilerde emzikli bir kare resmim yokmu derseçocuk:)))

Esra..çocuk -alayım da annem rahatlasın bari-der gibi bakmış..bakışları çok anlamlı

kesinlikle katiliyorumkaydirigubbakcemile3

hiçtee bilee:))))

ESRA nuk o di mi? Doruk da en çok o emziği seviyo :)
evet evet nuk un kaucuk u elif soylemisti bulusmada bunu guzel aldı neva diye bende slikon damaklaı 3 emzik oldugu halde bir umut kacucuk da aldım bakalım artık bunla devammı ederiz nası olur birakırmı alırmı bilmiyorum yuz tane almaya razıyım emsinyeterki

Beyaz da SILA var... bayılıyorum o kadına.. resmen son zamanlardakı idolum.. nefıs bı kadın.
ayyy iyiki soyledin unutmustum ben beyaz oldugunu yemekteyizdeki tipitipleri izliyordum:)) hemen acayım
sıla ya da hastayım bu arada tam da sarkı soyluyor su an:)
bu arada itiraf edeyim sila deyince ne aklıma geldi biliyormusun:))) gulme ama hani sıla dizisi vardı ya orda cansu dere sıla karekterin oynuyordu cansu dere var sandım hehee felegi sasmıs anne algılaması:)

evde can sıkıntısından artık napacagımı bilemedigimden ece ile eglenmeye karar verdim :)) iste sonuçları:)))

kuzey ı emzır, altını degıstır.. yerıne yatır.. halıyle koptum..

Esra sendekı algıdakı secıcılık benı bıle gecmıs yaff.. sıla ha :)))

Bu kadın tum sarkılarının sozlerını muzıklerını kendısı yapıyor.. sımdıye kadar da bır tane bıle abur cubur sarkısının oldugunu gormedım.. bı erkek olsaydım kesınlıkle tipim bu kadın olurdu... cok farklı bır aorası var, güclü bir gorunusu, kendıne has havası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…