hayir birde oyle boyle bir aglamak degilki bu borozan bir ses, ve ciglk cigliga sanki ustunde sigara sonduruyorlar..ve bi kac sn sonra hicbisi olmamis gibi gulebiliyor benim deli oglum..
Beyaz da SILA var... bayılıyorum o kadına.. resmen son zamanlardakı idolum.. nefıs bı kadın.
Garson bı kadeh bısıler getır bana.. monolog basladı bende.. layıgıyla devam ettırelımm
katılıyorum..o var diye izliyorum bugün..uykum olmasına rağmen.
getiryim apla, ne istersin..
böldüm bacı..kusura kalma
şükür.. bi ses.. bı soluk.. bi nida.. hoşgeldin monolog arkadasımm :içelim:
buarada irmak unalin kiyafeti muhtesem, biz bidaha hic ole seyler giyemiccez(daha dogrusu ben (
buarada irmak unalin kiyafeti muhtesem, biz bidaha hic ole seyler giyemiccez(daha dogrusu ben (
helbet o günler de gelecek....sen doldur bi kadeh daha
yeni pediatrdan geldik..unuttum soylemeyi dr TURK:))cok tatli bi hatun..obur dr normal dedigi herseye guldu olur mu dedi, hemen kalca usg istedi,reflu icin yeni bi mama onerdi takip edicez dedi, kilosu boyu iyi masallah, sunnet icin cerrah onerdi..
bcg asisi burda yapilmiyormus, %100 korucu olmuyor ve hastalik olursada taniyi etkiliyor diye..
asilarimiz haftaya gelicekmis, haftaya asi olmaya gidicez..
bi tek sey canimi sikti, teonun dotunun ustunde, tam popo catalinda bi cukur var, onu eski dr sordugumda normal demisi, ama ben spina bifida denilen bi anomali var o olabilir mi demistim yok olmaz demisti bakmadan bile, kadin muayenede fark etti hemen sacrum ultrasonu istedi, emin olmam gerek dedi, insallah iyi cikar sonuc..
Mama sandalyesı konusunda goruslerınızı almak ıstıyorum.. sandalyeyi almak ıstıyorum artık.. ozellıkle bız yemek yerken yanımızda dursun ıstıyorum.. yemenın bır ezıyet degıl de bır keyıf olduugnu erken yastan bellegıne yerlestırmek ıstıyorum.. Kuzı oturmayı sevıyor.. sımdıden alsam daha cok ısıme yarayacak..
Önerileriniz nelerdır??
birde bugün hiç ayakta emzirmedim yavaş yavaş azalıyor ayakta emmesi
belim çok ağrıyor çokiyi oldu zamanla normale dönücez inş.
İlahı Esra.. ben de ne oldu dedım, hadı gozun aydın cıgerımm :))
Esra..çocuk -alayım da annem rahatlasın bari-der gibi bakmış..bakışları çok anlamlı
kesinlikle katiliyorumkaydirigubbakcemile3
evet evet nuk un kaucuk u elif soylemisti bulusmada bunu guzel aldı neva diye bende slikon damaklaı 3 emzik oldugu halde bir umut kacucuk da aldım bakalım artık bunla devammı ederiz nası olur birakırmı alırmı bilmiyorum yuz tane almaya razıyım emsinyeterkiESRA nuk o di mi? Doruk da en çok o emziği seviyo :)
ayyy iyiki soyledin unutmustum ben beyaz oldugunu yemekteyizdeki tipitipleri izliyordum:)) hemen acayımBeyaz da SILA var... bayılıyorum o kadına.. resmen son zamanlardakı idolum.. nefıs bı kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?