2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Agustos annelerı efsanesı bıttı dıyordum ben de kendı kendıme.. megersem sıteye mı gırılemıyormus??

Ece de kocaman olmus, ne kadar dingin duruyor Esra :)) bı de bu cocugun gunahını alıyorsun :)))

Ben KUZEY ın oksurugunu harnup pekmezı ve ıhlamur la oldukca azalttım.. bebegı oksuren bı kac arkadasım daha vardı.. onlara yardımcı olmak adına yazayım dedım.

Agustos annelerı efsanesı bıttı dıyordum ben de kendı kendıme.. megersem sıteye mı gırılemıyormus??

Ece de kocaman olmus, ne kadar dingin duruyor Esra :)) bı de bu cocugun gunahını alıyorsun :)))

allah korusun ya zaten kimsem yok bide bu topiği kaybedeersem dayanamam

noluyo bu siteye uleyynn....

evris allah korusun, bitmesin bu efsane...

bugun itibariyle spiralimi taktirttim..biraz acidi, hafif agri var hala adet sancisi gibi, bir muddet olurmus..artik 5 yil icim rahat..hadi hayirlisi..

sağol canım
akşam eve gittim nasıl özlemişim ece yi
elimi yüzümü yıkayıp hemen emzirdim ece yi görseniz nasıl hızlı hızlı emiyor sanki arkası yokmuş memeyi elinden alacaklarmış gibi çok üzüldüm

ece bayramlıklarıyla :)

oyy maşallah

fasulyeko allah kolaylık versin canım...

sağolasınn 4 aylık bebişi bırakıp işe başlamak çok zor devlet 6 ay emzirin diyor pompayla sağıp süt taşıyın demiyor ama çalışan kadında izin de vermiyor ben emzirme zamanlarında kızımın yanına ışınlanmak istiyorum

bugun itibariyle spiralimi taktirttim..biraz acidi, hafif agri var hala adet sancisi gibi, bir muddet olurmus..artik 5 yil icim rahat..hadi hayirlisi..

oo hayırlı olsunalkisalkisalkis

herkese günaydın uzun bi aradan sonra yeniden burdayım umarım herkes iidir biz iiz çok şükür hiç bi sorun yok tek sorunumuz musti dışarı adım attığımız anda ağlıyor bayram gezmeleri burnumuzdan geldi sıpa gittiğimiz yerlerde yaygarayı basıo eve gelioz gülüo kaçkere bayram alışverişine çıktık tekrar döndük evimizde mutluyuz ama başka bir yerde deil:)

Günaydın herkese. Eceye maşallah. Nurdancım spiralin hayırlı, sağlıklı olsun.
Evrişcim geçen rüyamda seni gördüm, sen ve gypsyesra ile tanışmaya geliyorum izmire :) Geçmiş olsun Kuzeyin hasta olduğunu bilmiyordum. Pekmezi içiriyor musun, ne kadar, nasıl veriyorsun?

Geçmişe bir bakayım başka kim neler yapmış.

Herkesin geçmiş bayramını da kutlarım. Benim burnum fena tıkanıyor grip olucam galiba. Allahım sen kızımı koru :Saruboceq:

NURDANCIM sana birşey soracağım sen bi salıncak resmi göndermiştin ya fisher price nin sen ondan aldınmı biz dün aldık ankaradan eğer almadıysan sakın alma en fazla 1 ay biner hareketli ve 9 kilodsn büyük bebekler için önerilmiyormuş biz şimdi mustiyi yatırıuoruz sallarken dier ayağı havaya kalkıo salıncağın bence alma başka bişi al ben çok pişman oldum

bizde hastalandık. dün sabah başlayan huzursuzluğumuz gece artarak devam etti. geceyi nerdeyse arabada geçirerek eski gaz nöbetlerimizi yad ettik. dün 4. ay aşılarımızı yaptırdık. 2 bacaktan. ondanmı yoksa yoldan gelmenin yorgunluğumu sebebini bilmiyorum ateşimiz 38'e kadar çıktı. gece 1 kaşık calpol verdim. sabahta ılık suyla yıkayıp ince giydirdim bir süre 37'ye düştü. ateş zaten ağır ağır düşmeliymiş. şimdi okuldayız. uyuyor gecenin yorgunluğu var yüzünde. annem yok yine. haftaya gelecek. kayınvalidemle döndük ankaradan.

doruk ve teomanım çok geçmiş olsun size.

geçmiş olsun canıım

Herkese günaydın.
Geçmişi okuyum dedim ama yine sitedemi sorun var yoksa bağlantımdan mı bilemiyorum izin verilmiyor.Bi kaç kuzucuğun fotosunu gördüm şahaneler maşallah.Bayramdada giremedim evde durmadığımdan bir gün evdeydim arefe günü o zamanda temizlikten başımı kaldıramadım. Hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. Mücadeleye devam geçmişi okumaya çalışıcam.

Bir kaç kuzunun fotosunu gördüm bayıldım yine fasulyekonun alıntısındada ece kızı gördüm nasıl buğulu bi bakışı var yahu ve ultrason fotolarıyla aynı:)

Son düzenleme:
meltem kolay gelsin canım . çalışmanında evde olmanında kendine göre zorlukları var. sıkma canını.

dunden beri girmeye calisiyorum siteye cok zor giriliyo... bugunden ıtıbaren yat kalka alıstırmaya calısıyorum dun 2 saat salladım uyumadı gece 2de uyudu ayaklarım koptu tr saatıylede 12ydı saat cocukta sasırdı ama bısekilde en seri sekılde duzene girmemiz gerek...nasıl olur bilmem.. boyle olunca sinirlerim bozuluo emrahada yansıtıorum sankı o yokmus gibi hayatım bu cocuk oldu ..hem esimle olmam gerek farkındayım hemde cocuk oylebi asık ettiki hemde oyle bi alıoki vaktimi yuzunu goremiorum gormuyorum adamın..sizde durumlar nasıl

canim ben 2 hafta once aldim, cok memnunum simdilik; 11kgya kadar kullaniliyor benimki, belki seninki baska modelidir, cunku bizimki baya buyuk, ve teoman icinde cok mutlu..resmini yollasana sizinkinin...

elif gelmiş aşağılarda görüyorum

yahya sapıttı zaptedemiyorum

bütün hasta bebiş ve annelere geçmiş olsun

pervinim sende hoşgeldin evine yat kalk yaptırıyomusun ben kesinlikle uygulayamadım rutine soktum ama uyurken rezalet sıyırıcam az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…