Agustos annelerı efsanesı bıttı dıyordum ben de kendı kendıme.. megersem sıteye mı gırılemıyormus??
Ece de kocaman olmus, ne kadar dingin duruyor Esra :)) bı de bu cocugun gunahını alıyorsun :)))
geçmiş olsun işin de hayırlı olsun
fasulyeko seninde işin hayırlı olsun ayağınızı sürtünde bende gidiyim artık
amaa nerde bende o cesaret daha çok var gb ya bu çocuk hiç durmuyo napcam ben annemde gelmiyo.mafoldumben
fasulyeko allah kolaylık versin canım...
bugun itibariyle spiralimi taktirttim..biraz acidi, hafif agri var hala adet sancisi gibi, bir muddet olurmus..artik 5 yil icim rahat..hadi hayirlisi..
bizde hastalandık. dün sabah başlayan huzursuzluğumuz gece artarak devam etti. geceyi nerdeyse arabada geçirerek eski gaz nöbetlerimizi yad ettik. dün 4. ay aşılarımızı yaptırdık. 2 bacaktan. ondanmı yoksa yoldan gelmenin yorgunluğumu sebebini bilmiyorum ateşimiz 38'e kadar çıktı. gece 1 kaşık calpol verdim. sabahta ılık suyla yıkayıp ince giydirdim bir süre 37'ye düştü. ateş zaten ağır ağır düşmeliymiş. şimdi okuldayız. uyuyor gecenin yorgunluğu var yüzünde. annem yok yine. haftaya gelecek. kayınvalidemle döndük ankaradan.
doruk ve teomanım çok geçmiş olsun size.
NURDANCIM sana birşey soracağım sen bi salıncak resmi göndermiştin ya fisher price nin sen ondan aldınmı biz dün aldık ankaradan eğer almadıysan sakın alma en fazla 1 ay biner hareketli ve 9 kilodsn büyük bebekler için önerilmiyormuş biz şimdi mustiyi yatırıuoruz sallarken dier ayağı havaya kalkıo salıncağın bence alma başka bişi al ben çok pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?