2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım ya ne oluyor bu çocuklara böyle havadanmıdır nedir kıvançta bir kaç gündür hep huysuzluk yapıyor hep ağlama modunda:sm_confused:

selam kızlar kaç gündür giremiyordum girsemde çıkmam bir oluyor burçinin öksürük krizleri tutuyordu cigerleri temiz oldugu için ilaç vermedi dr ama cigerleri çıkıcak gibi öksürürken yüregim dayanmıyor birde bayramda bütün aile benim evdeydi kurban benim evde halledildi üstüne çamaşır makinem bozuldu allahım herşey biranda üst üste geldi perişan haldeyim bayram gelmiş neyime ay çok dertlendim biranda neyse burçin salıncagında uyudu onu yatırıp azıcık bende uyayım bari
herkesin bayramı kutlu olsun kızlar bayram sabahı yazdım ama sitenin gazabına ugradım mesajım bir türlü olmadı neyse iyi uykular kızlar

unutmadan hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun şimdilik doruk ve teoyu okuya bildim okuyamadıklarımıda çok çok geçmiş olsun kuzucuklarımı kocaman öpüyorum

canım geçmiş olsun....
geçmiş olsun arkadaşım ıhlamur içebilirsin bebişe bi zararı olmaz bence tamamen geçmesede seni biraz rahatlatır

cok gecmis olsun canim..cok sükür kötü birsey degilmis..muhtemelen migdesini üsütmüytü..dedigin gibi daha cok hastaliklarla karsilasacagiz ama ne yapalim annelik böyle..gik deseler hemen panik yapiyoruz..Allah bebeklerimizi tüm hastaliklardan korusun..
Ağustos anneleri bebekleriniz hareket olarak neler yapabiliyor?
canim benimki gülücük atiyor,bagiriyor,sesler cikarmaya calisiyor...yüz üstünden sirt üstüne dönebiliyor(ama bunu her zaman yapamiyor);bir oyuncagi alip agzina götürebiliyor.yüz üstüyken kafasini dik tutabiliyor.yatirmiyor...kucagimdayken vücudunu dik tutabiliyor ama arada geriyede attigi oluyor..bu yüzden sürekli belinden destek veriyorum..elinden tuttugumda kendini zorda olsa kaldirabiliyor..aklima gelenler bunlar..
evimize döndük nihayet..Rüzgar 6 saatlik yolculukta hep uyudu..gidiş dönüş çok rahattı..:))
valla daris benim basima..gelecek ay Türkiyeye ucak yolculugumuz var..insallah huzursuzluk yapmaz ve Türkiyede de düzeni bozulmaz..
sizede gecmis olsun canim..insallah uykusuda düzene girer..bence Doruk bey cok fazla nazarlaniyor gibime geliyor annesi..totosunu kasi bol bol..
ay nedir bu bebislerin durumu böyle ya...valla burcine de cok gecmis olsun..zaten dertler bir geldimi üst üste gelirmis..olsun allah beterinden saklasin..

canim bunu doktoruna sorman lazim..bazi agri kesicileri icebiliyoruz ama bunun hangileri oldugunu kesin söleyemem..bol bol ihlamur cayi ic..hem süt yapar hemde gribe iyi gelir...

Kıyamam:gitme:Ne oluyor bu kuzulara hakkaten. Çok az bir kan bence de endişe edilecek bir durum değil. Ufak bir yara vardır biryerinde. Allah korusun yavrularımızı

Evrişimin kulaklarını çınlatarak tarifi veriyorum:
Elma,portakal,limon evde ne varsa yıkayıp soymadan tencereye doğruyorsun. İçine birer tutam kekik, nane, ıhlamur, karabiber atıyorsun. Üzerini kapatacak kadar kaynar su ekliyorsun. 10 dakika kısık ateşte kaynadıktan sonra kapağını kapatıp 15 dakika dinlenmeye bırakıyorsun. Sonra süzüp içiyorsun. 2-3 sefer içtin mi birşeycğin kalmaz. Geçmiş olsun

Kıyaman ben Doruk'a çok geçmiş olsun inş. en kısa zamanda düzelir...

Çok geçmiş olsun kuzuna düzelir inş. seninde aksilikler üst üste gelmiş bu bayram bize yaramadı..

Benimde burnum akıyor, başım ağrıyor, halsizim ama ateş yok :bbo:
Bende şu tarifi buldum daha bugün başladı bakalım atlatırım inş. hemen maskeyle emziriyorum kuzumu annemde gelip bakıyor bize sağolsun zemuszemus
1 portakal kabuğu , 1 mandalina kabuğu, 1 limon kabuğu, 1 elma kabuğu, 3 çubuk tarçın, 3 dal maydanoz, 10 tane kuşburnu 5 dk kaynatıyorsun altını kapatıp 15 dk dinlendiriyorsun, sonra içiyorsun...(tadı iğrenç ama herşey bebişim için hiçbirgüç içirtemezdi bana bunu ) Bakalım inş. iyi gelir.. Bende çok kötüyüm... senağlama

Geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlar, teşekkürler. Bugün 2 defa kaka yaptı. Sulu ama kan yok, saat falan dinlemeden emziriyorum. Devam ederse yarın çocuk hastanesine götüreyim diyorum.

maşallah
bizim üçbuçuk ay oldu ek gıdaya başla dio annemler çünkü doymuyo gb ne dersiniz

ev derecesini ölçen şeyin adı ne oluyo nerde bulurum

nasil usuttu bu cocuk anlamadim,banyosunu bile sicacik odada yaptiriyorum, falza cibil kalmiyor, disari cikmadi 1 haftadir, 1 tek hastaneye gitti 1 saat once, 1 sattede usutmez sanirim, ustu yeterince kalindi, anlamadim((ama elim ayagim bosaldi...
geçmiş olsun canım ya kıyamam bebişime
sanada hayırlı olsun güle güle kullanın
Ağustos anneleri bebekleriniz hareket olarak neler yapabiliyor?

eline yönelttğimiz herşeyi tutuyo furkan kafayı dik tutabiliyo artık.biz yemek yerken yediklerimize atılıyo.kucağina almak isteyenlere atılıyo.oyuncağinı tutup ağzına götürüyo
çok şerefsizlik yapıyo ya ayaklarının üstüne basıyo
bazen korkuyorum bi canavarmı yetiştiriyorum die çünkü ayaklarını görseniz bir saniye durmadan çabalıyo

canım ev sıcaklığını termometre ölçer.ben dijital almıştım.24/25 arası sabit tutarım sıcaklığı...

[COLOR="Red"] Şu hayatta çocuklarımız için yapamıyacağımız şey yoktur. Yeri gelir bütün hayatımızdan vazgeçeriz. Onunla güler onunla ağlarız. Anneyiz biz.. Onun kokusu, onun bakışı, onun öpüşü, onun sarılışı hiç birşeyin yerini tutmaz. Mutsuzken mutlu oluruz bir sözcüğüyle.. Herşeyi biz öğretiriz. Anneyiz biz. Sadun TANJU 'nun çok güzel bir yazısı var. Ben anneyim diye . Seni sevinçlerin en büyüğü ile ellerime aldım. Hayata alışman kendi kendine yaşayabilir bir insanoğlu haline gelebilmen için seni sütümle besledim. Geceler boyu başucunda bekledim, tenimin hararetiyle ısıttım, şefkatimle sarıldım. Sana ilk davranışı , ilk gülüşü, ilk bakışı, ilk heceyi ben öğrettim. Sana ilk şarkıyı ben söyledim. Sana hayatta lazım olacak ilk dersleri ben verdim. Saçını taradım , seni yıkadım, Senin yüzünden acılari ilk ben duydum. İlk ağlayışlarını göğsümde dindirdim. İlk endişelerini bana söyledin. İlk sırrını bana açtın. İlk dost beni edindin. Ben anneyim! Bana her zaman güvendin. Beyne ilk naksolacak sözler benim sözlerim, kalbe ilk yerleşecek duygular benim duygularımdır. Ben istersem sevgi, kardeslik, dostlukla büyütürüm, istersem kinle düşmanlıkla içini doldururum. Ben anneyim ! Ben sabır ve tahammülüm. Ben en yumuşak ve en sertim. Cesur olmayı nasıl ben öğrettimse, korkuyu da sana ben öğrettim. Seni ilk öpen benim. Sevmek, şefkat, dostluk duygularının hepsi bende... Ben anneyim! Bir acı duyarken beni çağırırsın. Ben teselliyim. Ölsem bile gözüm arkadadır seni merak ederim. Sen benim eserimsin. Sen benim emeğimsin. Sen benim güzel günlerim, geçen ömrüm, bütün anılarımsın. Sen ak saçlarım, buruşuk tenim, kaybolan güzelliğim, neşem, ümitlerim karşılığı kazandığım varlıksın. Bunun için sakınırım seni. Ben anneyim!
[
/COLOR]

evlatlarınızla iyi bayramlar güzel annelera.s.

geçmş olsun ya bebişlere noluyor dicem ama her anne yaşıyo malesef
canım bende öleydim doktor ilaç verdi ama saolsun emziriyorum dedğim halde kullanmamam gereken ilaç vermiş.eczacı dedi bende minoset kullanarak atlatmıştım
canım ev sıcaklığını termometre ölçer.ben dijital almıştım.24/25 arası sabit tutarım sıcaklığı...

nerden bulurum peki sanırım bende alıcm

süper noktaya değinmişşin annelik duygusu nedense sorulunca anlatılamıyor.yaşanması gerek.

ay şu hale bak ya domuz gribinden 195 kişi ölmüş

furkanada 2 gündür bişey oldu . kusuyo memeye doymuyo gb.sinirlice konuşuyo ve hep ağlıyo neden bilmiyorum bir yerimi acıyo acaba

buarada oyun halısı alcam bugün yarın tekmele oyna 159tl fiyatı normal mi of ya yine ağlayarak kustu napıyım şimdi nesi varki gece üstüm açık uyumuştum ondanmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…