2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kucağımda uyuyor elleriyle yakama yapışmış bir halde noldu bu çocuğa anlamıyorum sürekli ağlıyor dün gece kustu ağlamaktan ilk kez 4 aydır bi kere kustuğu görmemiştim bambaşka bi bebek oldu mememden başka bir yerde uyumuyor rutinide bozuluyor bu yüzden sabah 8 de kaldırsamda akşam 8de uyuyor yarım saate uyanıyor 12 ye kadar uyumuyor ya ağlıyor ya mızıldanıyor offfffffffffff

damla bi uygulayabilsem harika ama yok kendim ettim kendim buldum
kendi kendine uyuyan çocuğu kucağımda salladım her ağlamada ağzına memeyi tıkadım şimdi kurtaramıyorum (

canım bilmiyorumki musti uyuyunca ekleyim resim ama bu resim ekledigimiz adresi bana bi yazarmısınız bizimkide çok mutlu ama sallayınca korkuyorum birde önünde engeli vardı onu takamadık musti sığmıyor onu takınca ama oda sevio basında müzik slsteml var ışıklı filan biz blrde oyun halısı aldık oda müzikli onuda çok sevdi renkl filanya halının markasıda sassy çok güsel tavsiye ederlm

imageshack den yukluyorsun resimleri..

pervin canim biara bende siyiricaktim hatta teoman yuzundenmi hormonlar yuzunden mi bilmem tibete gicik gidiyordum, gormek istemiyordum resmen, herseyi batiyordu, hic bi sucu olmadigi halde..cok sukur normale donduk, yine kocami cok seviyorum, ozluyorum, eski halimize geri donduk..gecicic bir surec sanrirm..annelik daha agir basiyor bazen..duzelirsiniz yakinda..ece duzelsin sizde duzelirsiniz..teoman geceleri ve gunduzleri duzenli uyumaya basladigindan beri iyi olmaya basladik biz..sanirim teo ne kadar iyi olursa ben o kadar iyi oluyorum, ben ne kadar iyi olursam iliski de o kadar iyi oluyor..kisir bir dongu, hersey bebiklere bagli:))

birde yalancı emziğii istememeye başladı ya sabırrr

nazar ettin cocuğa
dua et bol bol belki düzene girer tekrar

meltem kolay gelsin canım . çalışmanında evde olmanında kendine göre zorlukları var. sıkma canını.

6 ay evde olmayı isterdim sadece ondan sonrasında anne sütü ek besinle destekleneceği için o kadar vicdanen kötü hissetmezdim ama yine de hayırlısı

bebek hayatımızın büyük bir bölümünü kaplıyor zamanla bebekli hayata hepimiz alışıyoruz akannehir

Siteden kaynaklanan sorunlar nedeniyle geçmişten hoplaya zıplaya alıntı yaptım fotosunu görmediğim kuzular olabilir biliyorumki hepsi çok güzeller, Doruk'a Kuzeye Burçin'e , Teoya ve Defnedamlanın kuzusuna çok geçmiş olsun başka hastalanan kuzular varsa ki inşallah yoktur vede anneler tabi Allah şifamızı versin.

İyi akşamlar herkese
dizi bitti ben geldim
Ecenin bugün taze çekilmiş fotolarını eklemek istiyorum
Maşallah

İFTİHARLA SUNARIM!!!!
Gözlerimi kaparım vazifemi yaparım havasında Rüzgar kaydirigubbakcemile3

Benim gibi kuzusunu akşam 7 den sonra gören bi anne için mümkün değil bu zaten düzenli emzirmediğimden galiba sütüm azalıyor sağdığım için biliyorum. 3 saat sağmasam göğsüm hafiften şişmeye başlardı şimdi öyle olmuyo ((

Kayınvalideme kalsa saat başı verecek sağdığım sütü inek var sanki burda ha bire süt versin oğlumu oyalamasını pek beceremiyor maalesef

Hadi gözün aydın

Maşallah

Bilgilendirmeler için sağol. Sanada geçmiş olsun.

E sağlık ocağına gittiğimizde demire başlasın dediler biz başladık bebeklerdemi almıycak yani demir? Haydaaaa

MAMA SANDALYEMİZİ almış bulunuyoruz. Chicco polly Sea Dreams aldık. EVRİM, SAFARİ modeli gelmişti Corners'a... Ama ben sea dreamsi çok beğendim.
Güle güle kullanın

Nasıl anlıyosun açmı oyunmu istiyo filan bizede tiyo ver ben sadece acıktığını anlayabiliyorum net olarak

evimize döndük nihayet..Rüzgar 6 saatlik yolculukta hep uyudu..gidiş dönüş çok rahattı..:))
Hoşgeldiniz.Sen nasılsın Rüzgar nasıl? Muğla nasıldı:)

[
Oo kuzusundan ayrılanlar kervanına hoşgeldin

Kabus gibi bi gece geöirdik akşam 10da yatağımıza yattık saat 12 de çığlık çığlığa uyandı nolduğumu şaşırdım kuzum balgamla mücadele ediyor anladığım kadarıyla.Zar zor sakinleştirdim uyudu ama nasıl uyku bir oyana bir bu yana kafasını döndere döndere. Saat 1 de tekrar bi ağlama yine sakinleştirdim emzirdim dalar gibi oldu ve saat başı bu böyle devam etti .Sağlık ocağına götürmüş eşim kulağına filan da baksın demiştim bi kaç kere elini kulağına atarken gördüm belki tesadüfen öyle oldu bilmiyorum bi şey yokmuş balgam söksün diye bi şurup yazmış bide tonimer ki tonimeri aldım kullanıyorum bayramdan beri otri bebe nazalıda buna rağmen hala kuzumdan hır hır ses geliyo balgamdan dolayı.Bide diş çıkarma olayından bahsetmiş dr sakın yalancı meme vermeyin yapısını bozar demiş. Of anacım off napıcağımızı şaşırdık valla

slm ben geldim şükr sagsalim evimizdeyiz... forumda bi enterasanlık var bakalım nezaman kendi haline döner...geçmişi bi okumayyaçabalıyayım bakalım.
bu arada artık 3.cu ayımız bitti çok şükr kocaman adam oldu paşam:)

nurdan durumlar ayni resmen ya.. hem cok seviyorum hem gıcık oluyorum bazen. halbuki 1 aydır ayrıyız okadarda ozlemıstım arada gelıolar..

esram bugun yat kalka basladım tekrar afedersiniz kıcını yırtıo aglamaktan ama pes etmıorum sonunda sızıo.. buhafta evden cıkmadan rutine sokmayı planlıyorum.. bugun rutın ıı gıttı bakalım uykuda duzene gırse ozellıkle gece modu .. dun gece 3 te yattım sabaha kadarda kackez uyandı bılmıorum

ayyy çıldırmak üzereyim geçmişi zar zor okuyorum sabahtan beri 3 sayfayı zor okudum ya bu sitedeki sorun ne zaman giderilecek
kısaca aklımda kalanlar.....
esra eceye bayramlıkları çok yakışmış çok şeker olmuş....
meltem canım işe başlamışsın çok zordur şimdi senin için eceden ayrı kalmak ama akşamlarıda ona kavuşacağını bilmekte çok güzel...
nurdan canım spiral taktırmışsın hadi hayırlısı bende kısmetse haftaya doktora gidicem ama nsl korunacağım konusunda kararsızım belki ben ilaçla korunurum bende düzensizlik varya ilaçla düzene giriyor o yüzden belki doktor d.kontrol hapı önerir......
defnedamla canım geçmiş olsun....
pervin ve gülistan sizde eve dönmüşsünüz hayırlısıyla....

geçmiş olsun canım ya hergün ayrı bi problem çıkıyo bu çocuklarda inş. atlatacağız hayırlısıyla

hatira gecmis olsun canim, bu bebikler teker teker noluyo boyle ya...gecen sene karnimizdayken daha iyiydi, sedece biz sikinti cekiyorduk, simdi 2 kat stress..

geçmiş olsun canım ya hergün ayrı bi problem çıkıyo bu çocuklarda inş. atlatacağız hayırlısıyla

hatira gecmis olsun canim, bu bebikler teker teker noluyo boyle ya...gecen sene karnimizdayken daha iyiydi, sedece biz sikinti cekiyorduk, simdi 2 kat stress..

Sağolun ah bi anlasam bende, öğlen gittim mışıl mışıl uyuyo sabahki geceki kuzu o değil sanki uyudu dinlendi bende leyla gibi işyerinde . Allahtan işim ağır değil yoksa mahfolmuştum.Ve bakalım bu gece beni neler bekliyor :) Canları sağolsun onlar sıkıntı çekmesinde uykusuz kalmak tabiki sorun değil şakalaşıp oynayarak sabahlayacağımız günlerde gelir elbet gecenin 3 ünde kalkıp hadi anne oyun oynayalım derler belki hiç belli olmaz o potansiyel var bizim çocuklarımızda :)

Aftabru nerelerde kaç gündür ve Elif gezmelerden dönmedi mi ?

masaallah teo ya benim minnosumun gunduz ukulari hic yok gibi.insallah bizde o gunleri görürüz.
cok gecmis olsun doruk cuga.bende hep kakasina bakarim esim benimle dalga geciyor.incelemeye aldin yine diye.malesef benim kocam benim kadar ince dusunemiyor.
minik burcin e de cok gecmis olsun.su kisi bir atlatsaydik yaza bebislerimizde buyuyecek biraz kendilerini kurtaracaklar.aksiliklerde ustuste gelmis neyse saglik olsun...
bakiciniz hayirli olsun canim.merak etme ece cok akilli bir kiz uyum saglayacaktir.sormustun cevap veremedim,benim annem hala yanimda ve maalesef biz baska sehirlerdeyiz ben fethiyedeyim.annem istanbul da.
benim kizimda ayni misafirlikten hic hoslanmiyor.isin kötüsü bize misafir geldigindede cok huysuzlaniyor dudagini buze buze agliyor cadi
cok gecmis olsun.bizde bugun 4.ay asimizi olduk.karma ve rotavirus u.bakalim su an atesimiz yok ama gece ne olur bilmem.ates olursa surup veya fitil vericem minigime.
insallah olmaz.

damla bi uygulayabilsem harika ama yok kendim ettim kendim buldum
kendi kendine uyuyan çocuğu kucağımda salladım her ağlamada ağzına memeyi tıkadım şimdi kurtaramıyorum (
gypsyesra insallah yahya eski gunlerine cabucak döner.bu bebislerimiz cok akillilar herseye cabucak alisiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…