2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR SLM BıRAZ OKUMAYA CALISTIM HEPıMıZ IYISINIZ TAZEFASULYEM COK GECMIS OLSUN BENIM KIzım yaklasık 3 gundur hapşırıyor arada bıde öksürür gibi yapıyor ıhlamurun ıcıne armut 1 parca mandalına 1 dılım ayva 1 dılım elma koyup ıhlamuru kaynatıp 20 lık içiriyorum o ıyı gelıyo kuzum cok hapsuruyo bu arada işe gırdım türk telekomda neyse hepinizi cok öpüyorum

kayra yazı çok guzelmiss

bu arada yarından itibaren topik hareketlenir insallah herkes bayram gezmelerinden doner de:)

herkese selamlarrr .... sizlere bakuden sesleniyorum dun gece 12de geldik yolculuk kısmen zordu ece cok agladı sallanmak istedi resmen.. uykusu var uyumuyo yastık istedik zarzor dizlerimde salladım uyudu ucgı birbirine kattı uykusunda emzirdim inince cok iyiydi check in de 1 saate yakın kaldık kanguruda gıkı cıkmadı uykusunu almıstı karnıda toktu.. yanlız burada hava bayagı bi soguk evde soguk tasınmak zorunda kalıcam sanırım bakalım napcaz.. artık rahat rahat girerim gecmisi sonra okuycam

tazem doruk hastalanmıs galiba cokk gecmis olsun canım

meltem maşallah ece buyumuşde sahillere gesmelere gidermiş.:) yalnız topiğin tum kız bebkler bablara benziyor ne hikmetse..

sağol canım
evet 1 kişi bilem bana benzetmiyor Ece yi

Geçmiş bayramınız mübarek olsun

Bu arada kızlar ben bugün itibariyle işe başladım kızım evde biberonla cebelleşiyor bende işte sütüm olduğu kadar pompayla çekiyorum durum bundan ibaret

geçmiş olsun işin de hayırlı olsun
Geçmiş bayramınız mübarek olsun

Bu arada kızlar ben bugün itibariyle işe başladım kızım evde biberonla cebelleşiyor bende işte sütüm olduğu kadar pompayla çekiyorum durum bundan ibaret

fasulyeko seninde işin hayırlı olsun ayağınızı sürtünde bende gidiyim artık
amaa nerde bende o cesaret daha çok var gb ya bu çocuk hiç durmuyo napcam ben annemde gelmiyo.mafoldumben

mercimekim o ne ki daha kötüsü var

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
rosewind

selamlarr

nihayet topige girebildik yahuu

bakıcıylaa son konusmaları yaptık tarih kesinlesti 4 ocakta bakıcımız baslıyor bende 6 ocakta ise gidiyorum simdiden heyecan bastı deli gibi ozliycem kizimi ama bir okadarda ise gitmekheyevan verici ve mutlu ediyor beni ama bakalım aksam nasıl olcakk aksama kızım neler yapcakyada bakmayacak suratıma gorecegizz

yerim o tüpürüklü eceyi ben... maşallah! bakıcı probleminizin çözülmüş olmasına sevindim Esracım. ben de 2. dönem başlamayı planlıyorum. şimdilik raporlarla idare ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…