azda olsa ıse yaramaya basladı .. dun gece uyutmadan doyurdum yarım saat sonra uyuttum sonra 2 saat sonra uykusunda bıberonla sagdıgım sutu uyandırmadan vereyım dedım yaadı yuttu uyandı ama anlamadı sızdı tekrar sonrada gece daha gec uyandı.. buhafta evde su duzenı kurmam gerek ınzıvadayım
sıte bıraz duzelmısmı ne
Evet evim evim güzel evim arife günü bi temizlik yaptım ev eve benzedi valla bugün akşam gidecektik evimize ama maalesef hava kötü babaannedeyiz yani yarın sabah kemal çağanı bi dra götürdükten sonra bi aksilik olmazsa hooop evimize 1 günlüğünede olsa. Bıcırığımda balgam var sanırsam ama çıkarmayı bilmediğinden sinir oluyo yüz göz tırmıklanmış yine bronşit filan olmasında Allah muhafaza.hatıra cım saol canım benim..geldik eve insanın evi gibisi yok..ben de rüzgar da gayet iyi...gündüz hiç uyumuyo bu çocuk..memede yapışık yaşıyoruz hala..başka bi sıkıntımız yok çok şükür..demir ilacını sormuşsun bi arkadaşa..bize de verdi dr..4 ay bitsin başlıycaz..kabız yapabilir dedi ama..:(
Bende 65 te takıldım kaldım amam inanki tııınn sesleri veriyorum:))buarada 2 aydır hıc kılo veremedıgım gıbı tr de almısım.. napcam bılmıorum
Bazen cıvık bazen katı gibikakalr kıvamlastımı cıvıkmı hala.. ecenınkı kıvamlı cıkıo artık bebiklikten cıkıolarmı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?