2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar,
geçmişi okuyamadım,umarım herkes iyidir,bayramınız güzel geçmiştir.biz iyiyiz.görüşmek üzere...

hatıra cım saol canım benim..geldik eve insanın evi gibisi yok..ben de rüzgar da gayet iyi...gündüz hiç uyumuyo bu çocuk..memede yapışık yaşıyoruz hala..başka bi sıkıntımız yok çok şükür..demir ilacını sormuşsun bi arkadaşa..bize de verdi dr..4 ay bitsin başlıycaz..kabız yapabilir dedi ama..:(

günaydın
kızlar şu meşhur kitabın adı ne bende okuyayım da Ece nin ağlamalarını çözeyim gypsy sen bayağı memnunsun sanırım kitaptan

azda olsa ıse yaramaya basladı .. dun gece uyutmadan doyurdum yarım saat sonra uyuttum sonra 2 saat sonra uykusunda bıberonla sagdıgım sutu uyandırmadan vereyım dedım yaadı yuttu uyandı ama anlamadı sızdı tekrar sonrada gece daha gec uyandı.. buhafta evde su duzenı kurmam gerek ınzıvadayım

çok sağol canım hemen siteye üye oluyorum işe yarıyorsa kısa sürede okurum kitabı gerçi annem ve kayınvalidemede okutmak lazım çünkü dönüşümlü bakacaklar haftanın 4 günü 3 gün de ben bakıcam öyle böyle büyüteceğiz işte

annemlerde uykusunda veriyorlar biberonu 50 cc içiyor kalanını uykuda emzik zannedip alıyor eğer biberonla alışma döneminde zayıflarsa mecbur ek besin olayına geçiceğiz zaten bugün itibariyle 4 ayı bitti hayırlısıyla ee 4 aydan sonra ek besine geçilebiliyor 4 ay emmiş oldu 6 aya tamamlarız inşallah avent elektrikli pompamla birliktedelikafadulden

sıte bıraz duzelmısmı ne

pervin ..bende emzirmenin arkasına sığınıyorum 1 kg aldım önemsemiyorum emzirme dönemi bitsin vercem inş...yoksa öle su ile sütüm olmuuo..yemiyince farkediyo hemen...6 ay dolsun sıkı bi rejime gircem inş...

Evet evim evim güzel evim arife günü bi temizlik yaptım ev eve benzedi valla bugün akşam gidecektik evimize ama maalesef hava kötü babaannedeyiz yani yarın sabah kemal çağanı bi dra götürdükten sonra bi aksilik olmazsa hooop evimize 1 günlüğünede olsa. Bıcırığımda balgam var sanırsam ama çıkarmayı bilmediğinden sinir oluyo yüz göz tırmıklanmış yine bronşit filan olmasında Allah muhafaza.
buarada 2 aydır hıc kılo veremedıgım gıbı tr de almısım.. napcam bılmıorum
Bende 65 te takıldım kaldım amam inanki tııınn sesleri veriyorum:))

kakalr kıvamlastımı cıvıkmı hala.. ecenınkı kıvamlı cıkıo artık bebiklikten cıkıolarmı ne
Bazen cıvık bazen katı gibi

Bıcırığımın kakasında bi yerde sümüksü bi şey gördüm acep balgamı kakayla atıyo olabilir mi? Bilginiz var mı? Sitede pek düzelmiş sayılmaz

Mokun kibar halini kaka diye bilen ben az önce dahada kibar halini okudum gaita imiş. Ne kadar cahal ve kaba bir insanmışım meğer

nurdancım netten buldum sana bak bunu aynısı yani resmen bu ama öundeki engel bizde takılmıo takınca mustinin bacağı sığmıyor:)) ama yinede çok seveio

Fakirim ya kendim çalıp kendim halay başı olabiliyorum :teytey: Lorke lorke lorke lorkeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…