Taze burcum gecen hafta kızımında kakasında cok az mıktarda kana benzer bişi görmüştüm.tam anlamıyla kan deguıldı 2 damla kadar hafifi kirli turuncuydu.doktor ıkındıysa olabılır ama tekrarlarsa yada artarsa mutlaka gel dedı.bıdahada olmadı.zatren ogun kakasını yaparken baya zorlanmıstı ondan oldu galıba.ilk cok korktum ama dikkatle bakmasam göremezdım bıle.neyse inşallah tekrarlaamaz.b
Günaydın herkese. Eceye maşallah. Nurdancım spiralin hayırlı, sağlıklı olsun.
Evrişcim geçen rüyamda seni gördüm, sen ve gypsyesra ile tanışmaya geliyorum izmire :) Geçmiş olsun Kuzeyin hasta olduğunu bilmiyordum. Pekmezi içiriyor musun, ne kadar, nasıl veriyorsun?
Geçmişe bir bakayım başka kim neler yapmış.
Herkesin geçmiş bayramını da kutlarım. Benim burnum fena tıkanıyor grip olucam galiba. Allahım sen kızımı koru :Saruboceq:
ya hiç düşünüpte bı calpol almamısım.bı tek ates düşürücü fitil var oda 38.5 olunca verılıyo dımı.paronoxmuydu neydi.şimdi stres oldum atesı cıkarsa dıe.ölçtüm tekrar 37 ye cıkmıs.37.5a kadar normal sayıyo doktorlar.37. olursa tek kat sayarım,inşala olmaz 36.5adüşer
ben bunu bıyerde okumustum kakasında kan mevzsunu,onu duydugumdan berı kakayı yakın takıbe almıstım.bıandada görünce cok korktum.neysekı senınde dedıgın gıbı dikkat etesem bende göremezdım.doruk'ta birkaç defa daha oldu ama önemsemedim. bakmasam görmem, bir de başka bir rahatsızlığı da yok çok şüükür. Her kakayı yakından incelemek zorunda oluşum biraz kötü :sinifsinif:
Pardon GAİTA mı demeliydim Hatıracım :)))
Kuzı oksuruodu, sımdı artık daha ıyı.. annesının yuzune oksure oksure annesını hasta ettı o da ayrı bı durum :) pekmezı 4 gun ıcırdım, bır cay kasıgı pekmezı, cok az sulandırdım,içirdim gunde 2 kere, arkasından da ıhlamur ıcırdım.. toparladım cok sukur. Insanın basına gelmeden ne yapacagını bılemıyor.. ılacsız atlattık ya.. daha da bısı ıstemem. Benım de burnum tıkanıktı... burun spreyı ıle yasadım bı sure.. bır de bende her sabah bı kasık pekmez ıctım.. sabah aksam da bıberıye cayı tukettım. Bıberıye soguk algınlıgı ve grıp ıcın bırebır bı bagısıklık sıstemı guclendırıcı.. artı yag yakıcı :)
Gecen ateslendım 2 gun.. Ozy bana calpol dan ıkı kasık ıcırdı.. hakaten benım de atesım dustu.. en zararsız o ılactı.. evımden hayatta eksık etmem daha da. Bır de Kuzı ye hastalıgının basında ıkı gece ıcırdım, rahat uyusun, atese maruz kalmasın dıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?