2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkese
- Sitenin sapıtmış olması
- Gaz sancılarımızın yeniden hortlaması
- Allah'ın cezası müdürümün yine sinirlerimi zıplatmış olması sonucu KPSS'yi kazanmayı ciddi ciddi düşünmeye başlamam ve günlerdir kitaplara gömülmem

sebepleriyle ortalarda yoktum, pek sık da olamayacağım. Sevgiler saygılar

off yazdıgım cvplar tarıh oldu,bune yaa,bı düxzelmedı şu site
neyse hasta olanlara gecmıs olsun dılıyorum
Taze burcum gecen hafta kızımında kakasında cok az mıktarda kana benzer bişi görmüştüm.tam anlamıyla kan deguıldı 2 damla kadar hafifi kirli turuncuydu.doktor ıkındıysa olabılır ama tekrarlarsa yada artarsa mutlaka gel dedı.bıdahada olmadı.zatren ogun kakasını yaparken baya zorlanmıstı ondan oldu galıba.ilk cok korktum ama dikkatle bakmasam göremezdım bıle.neyse inşallah tekrarlaamaz.b

kızım bugun bıraz huzursuz gıbı,atesıde normalden bıraz fazla,37.yarım derece yüksek.inşallah artmaz.şimdi baktım 36.6ya düşmüş inşalahda yükselmez,kafası sizinkilerinde sıcakmı?.bayramdan önceden berı ve bu hafta nerdeyse hergun dısarı cıkardım kızımı havalar guzel dıe,fazla kalabalık ortamada sokmadım ama bayramın 4.gunu cok kalabalıktık cok sakındım ama kucaklamak isteyen oldu ıllakı inşallah mıkrop falan kapmamıstır

fakat şöle bı bakıyorum tek huzursuzluk bızde yok,bebeklerın genelınde bı huysuzluk hortlamış sanıyorum.yınede cıldırma raddesıne gelmedım ama bazı geceler uykuya gecıste cok zorluyor bızı.12lere kadar uykuyla cebelleşiyor

buarada jenny ve esrako ECElerınız cok tatlı.malüm sitenın azizliğinden cok gecmıse bakamıyorum baska resım varmı göremedım

aa kızım oyun halısını cok sevdı,enazından onda dururken bırazcık işimi rahat yapıyorum her uykudan sonra yarım saat oyalanıyor

ya hiç düşünüpte bı calpol almamısım.bı tek ates düşürücü fitil var oda 38.5 olunca verılıyo dımı.paronoxmuydu neydi.şimdi stres oldum atesı cıkarsa dıe.ölçtüm tekrar 37 ye cıkmıs.37.5a kadar normal sayıyo doktorlar.37. olursa tek kat sayarım,inşala olmaz 36.5adüşer

doruk'ta birkaç defa daha oldu ama önemsemedim. bakmasam görmem, bir de başka bir rahatsızlığı da yok çok şüükür. Her kakayı yakından incelemek zorunda oluşum biraz kötü :sinifsinif:

Pardon GAİTA mı demeliydim Hatıracım :)))

Hayır ola cıgerım... ınsallah o gunler de nasıp olur.. basımın ustunde yerınız var daıma.

Kuzı oksuruodu, sımdı artık daha ıyı.. annesının yuzune oksure oksure annesını hasta ettı o da ayrı bı durum :) pekmezı 4 gun ıcırdım, bır cay kasıgı pekmezı, cok az sulandırdım,içirdim gunde 2 kere, arkasından da ıhlamur ıcırdım.. toparladım cok sukur. Insanın basına gelmeden ne yapacagını bılemıyor.. ılacsız atlattık ya.. daha da bısı ıstemem. Benım de burnum tıkanıktı... burun spreyı ıle yasadım bı sure.. bır de bende her sabah bı kasık pekmez ıctım.. sabah aksam da bıberıye cayı tukettım. Bıberıye soguk algınlıgı ve grıp ıcın bırebır bı bagısıklık sıstemı guclendırıcı.. artı yag yakıcı :)

Gecen ateslendım 2 gun.. Ozy bana calpol dan ıkı kasık ıcırdı.. hakaten benım de atesım dustu.. en zararsız o ılactı.. evımden hayatta eksık etmem daha da. Bır de Kuzı ye hastalıgının basında ıkı gece ıcırdım, rahat uyusun, atese maruz kalmasın dıye.

Bu arada GAITA mız vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun.. artık cekıstıre cekıstıre nerelere gıder bu soz meraktayım.. Allah razı olsun senden Hatıra bacım.. :)

ben bunu bıyerde okumustum kakasında kan mevzsunu,onu duydugumdan berı kakayı yakın takıbe almıstım.bıandada görünce cok korktum.neysekı senınde dedıgın gıbı dikkat etesem bende göremezdım.

sanada kuzy de gecmıs olsun canım.neysekı ikinizde atlatmıssınız.ama yarın ilk işim bır adet calpol almak olacak.nebilim hiç akıl edememısım işte.aman ateslenmesınde kuzularımız,insan ne yapacagını şaşırıyo.yarım saatte bır ölçüyorum ne alemde dıe.36.8le 37.1 arasında seyredıyoruz bakalım.herkez şimdi oda atesmı dıycek ama şevvalın atesı uykudan yenı uyanınca 36.0 normal zamandada 36.4.oyüzden biraz tedırgınım.inşallah boşa stres yapıyorumdur:Saruboceq:

Gecmıs olsun sıze de Kelebek bacım.. umarım cıkmaz atesı.. ates hakıkaten cok korkutucu bır sey.. Allah yardımcınız olsun.

Sıte ha duzeldı ha duzelecek,uzun zamandır da gırılemıyor ya.. kırk yılda bır gırıp yazan bazı zıpçıktılar sımdı baslayacak !!

Selammmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr, naberrr??? bu benım cocugumun fotosu, cok tatlıyız dı mı?, sız ne haldesınız cok da organımda degıl, fotograflarımıza yorum yapıp yapmamanızda organımda degıl, malum bır daha anca yıne kendımı tatmın etmek ıcın gırerım, sütüm çok bol, cocugum şişecek neredeyse, bollugundan nereme süreceğimi sasırdım.. yas pasta ıcın krem santı yapmaya karar verdım, halıyle anlamıssınızdır çok ta yaglı sütüm!! çocuvum aksam 8 dedı mı kendılgıınden yataga gıdıp uyuyor, kocamla ben bırbırımızle ılgılenmekten helak oluyoruz.. oyle ıste.. ne halınız varsa gorun.. tekrar gorusun ceye kadar.

Bu yazdıgımı hatırlarsınız bugun yarın...

hahahahah Evrim gece gece iyi geldi gülmekten gözümden yaş geldi Allah ta seni güldürsün delü gadın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…